Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
επειδη προσεχω την περιοχη μου εκει κατω εδω και πολλα χρονια εχω να πω αυτα.... τις τριχες πανω απο τον ''διαμαντη'' τις περνω με ξυριστικη μηχανη (των 5 ευρω οπως προειπε ενας φιλος) και την εχω μονο γιαυτο.. τα αρχιδια ομως τα ξυριζω με αφρο απο σαπουνακι πρασινο χλιαρο νερακι και ξυραφακι big λοιπον ποτε μου δεν εχω κοπει και ο λογος ειναι οτι προσεχουμε αδερφια .. δεν ξυριζομαστε μεσα σε 1 λεπτο ολη η διαδικασια για εμενα περναει το 5λεπτο ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
το καλυτερο ξυρισμα το κανει η φαλτσεττα...........

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ασχετο αλλα το wording της ερωτησης

"Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?"

ειναι σαν να απευθυνετε σε γκεουλες .

Τι με νοιαζει εμενα ρε φιλος τι θα κανουν οι αλλοι με τα @@@@  τους ??

Στο θεμα : εδψ βαριεμαι να ξυζομαι στο προσωπο θα αρχιζα να ξυρίζομαι στα @@@ ???
ασε που μετα τα 55 θα πεσουν οι τριχες απο μονες τους.......

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
επειδη προσεχω την περιοχη μου εκει κατω εδω και πολλα χρονια εχω να πω αυτα.... τις τριχες πανω απο τον ''διαμαντη'' τις περνω με ξυριστικη μηχανη (των 5 ευρω οπως προειπε ενας φιλος) και την εχω μονο γιαυτο.. τα αρχιδια ομως τα ξυριζω με αφρο απο σαπουνακι πρασινο χλιαρο νερακι και [size=15pt]ξυραφακι big[/size] λοιπον ποτε μου δεν εχω κοπει και ο λογος ειναι οτι προσεχουμε αδερφια .. δεν ξυριζομαστε μεσα σε 1 λεπτο ολη η διαδικασια για εμενα περναει το 5λεπτο ...
:2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχει κανει κανεις λειζερ??

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
ρε συναδελφοι με ψαλιδι και μηχανη στα αρχιδια δν ειναι λιγο επικνδυνο? εγω το κανω αλλα φοβαμαι. πως στον πουτσο ξυριζονται οι σταρ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
ρε συναδελφοι με ψαλιδι και μηχανη στα αρχιδια δν ειναι λιγο επικνδυνο? εγω το κανω αλλα φοβαμαι. πως στον πουτσο ξυριζονται οι σταρ

εγω ρωτησα μια μασατζου (βαρυ ονομα) αν την ενοχλουν οι τριχες μου ειπε όχι. Μια άλλη μου ειχε πει καλο θα ηταν να μαζευα λιγο αυτές που εξεχουν  :S

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όπως σε μας δεν αρέσει ο θάμνος στη γυναίκα (στους περισσότερους τουλάχιστον) έτσι κι αυτές δε γουστάρουν να φτύνουν τρίχες μετά από κάθε  :pipa1: .

Το ξύρισμα είναι υπερβολή,ένα τριμάρισμα είναι αυτό που χρειάζεται. :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:)
να σου πω την αληθεια, τωρα τελευταια εχω παρει μια μηχανη αποκλειστικα για τριμαρισμα σωματος κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος...παλιοτερα χρησιμοποιουσα ξυριστικη...ισως για αυτο βγαιναν σαν αγκαθια

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
:)
να σου πω την αληθεια, τωρα τελευταια εχω παρει μια μηχανη αποκλειστικα για τριμαρισμα σωματος κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος...παλιοτερα χρησιμοποιουσα ξυριστικη...ισως για αυτο βγαιναν σαν αγκαθια
Με τη μηχανή βγαίνουν σαν γένια.Ψαλίδι πάρε. :grin:

Βέβαια πως τζουνάνε δεν καταλαβαίνω.Στο λαρυγγάτο τρίβεται η μύτη της?  :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γουλι για να μην κολλησουμε τιποτα μουνοψειρες

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
δικε μου, στη τελικη και στα παπαρια μου, αν την τζουνανε ή οχι...εγω τη δουλεια μου θελω να κανω  :zfuck: ;) :grin:
Αν έχεις μόνιμη σχέση καλό είναι να σέβεσαι και τον άλλο.Τώρα για ξεπέτες σιγά μην ασχοληθείς με τις παραξενιές της καθεμιάς. :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αν έχεις μόνιμη σχέση καλό είναι να σέβεσαι και τον άλλο.Τώρα για ξεπέτες σιγά μην ασχοληθείς με τις παραξενιές της καθεμιάς. :grin:
σωστος, συμφωνω
σ αυτα που αναφερομαι, ειναι απο ξεπετοκαταστασεις

τα μονιμα μακρια απο μας...τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom