Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
'Πουλάς' κάτι μάγκα. Είναι ζήτημα marketing. Ποιό είναι το target group; Θέλουν φέτα-φλέβα άνευ οπτικού εμποδίου; Θέλουν νήμα πενιέ από σβέρκο μέχρι αστράγαλο; Κανονίζεις αναλόγως την πορεία σου. Φαντάζεσαι γάμπα ποδηλάτη με αρχίδι μοχέρ; Δε λέει. Διαλέγεις λοιπόν και παίρνεις.
Φυσικά, όταν 'αγοράζεις' -το θέμα του σάιτ δηλαδή-, στα κάκαλά σου το μαλλί. Την έγκρισή τους θα ζητήσεις;

ΥΓ. Στο θέμα μας τώρα....πολύχρονες μελέτες στο Andrology Dept. του John Hopkins' της Νέας Υόρκης αποδεικνύουν στενή σχέση μεταξύ κοθρέματος και καρκίνου του παγκρέατος, νόσου Αλτζχάιμερ, υποτροπιάζουσας ωτίτιδας και στραβισμού. Προσοχή λοιπόν, συναγωνιστές!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Gamaomanoules  :uglystupid: αυτοι που λες δεν ειναι πουστηδες απλα ειναι η δουλεια τους,συμφωνω με veneto. εγω θα παραδεχτω οτι το χειμωνα ξυριζω τσαπου και αρχιδια το καλοκαιρι ξυριζω και θωρακα και κοιλια πως θα φανει η δουλεια που εχω ριξει στο γυμναστηριο με τις ωρες να ριξουμε και κανα πουτανακι.Γενικα ξεκολατε δεν ειναι πουστικο  :tickedoff:.
τώρα βγάζουν φρύδια, άλλοι βάφονται, πηγαίνουν για μανικιούρ/πεντικιούρ,
κάνουν πλαστικές, μπότοξ.
πλέον δεν μπορείς να πεις για πούστηδες γιατί είναι πάρα πολλοί, είναι μέρος της κοινωνίας όλοι αυτοί.
αλλά ρε πούστη μου όχι και να περνάει σαν υγειές πρότυπο ο άτριχος με τα αιθέρια έλαια,
πάρα πολλοί άλλοι, όταν είναι σε αυτό το σημείο, το επόμενο βήμα που κάνουνε είναι στη βραζιλία για να ξαλαφρώσουν και από το β@ρος, να μην τα κουβαλάνε και άδικα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τώρα βγάζουν φρύδια, άλλοι βάφονται, πηγαίνουν για μανικιούρ/πεντικιούρ,
κάνουν πλαστικές, μπότοξ.
πλέον δεν μπορείς να πεις για πούστηδες γιατί είναι πάρα πολλοί, είναι μέρος της κοινωνίας όλοι αυτοί.
αλλά ρε πούστη μου όχι και να περνάει σαν υγειές πρότυπο ο άτριχος με τα αιθέρια έλαια,
πάρα πολλοί άλλοι, όταν είναι σε αυτό το σημείο, το επόμενο βήμα που κάνουνε είναι στη βραζιλία για να ξαλαφρώσουν και από το β@ρος, να μην τα κουβαλάνε και άδικα.
οι πουστηδες ειναι πολλοι..ΑΛΛΑ καποια τα δεχομαι! καποια ειναι παρατραβηγμενα! βαψιμο????? ΕΛΕΟΣ! να βαψεις τι??? μανικιουρ? αναλογως....το να προσεχεις τα νυχια σου να μην ειναι μες στην βρωμα αλλο αυτο και να μην ειναι στραβοκομενα!
πλαστικη δεχομαι μονο οταν υπαρχει προβλημα!! μπορεις να διορθωσεις παρα πολλα πανω σ ενα σωμα και χωρις πλαστικη!!
το να προσεχει καποιος τον εαυτο του δεν ειναι κακο....εμφανιση ντυσιμο χτενισμα ξυρισμα (σε προσωπο ενοω και @@@@@@@) κιλα κλπ αλλα οχι να γυρναω απ εξω και πριν κοιμηθω να καθομαι με την γκομενα να βαζουμε κρεμες νυχτος........!ή στο μπανιο μαζι με το ξυραφακι ή το κερι!! παει πολυ! εκει θα καταντησω η κολητη της!

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξύρισμα αρχιδιών και ξυσταρχίδιασμεγκασμά... Να ομολογήσω πως έχω υπερβολική τριχοφυϊα στα πέριξ του πεδίου μάχης κι έτσι μιά φορά,από καθαρή περιέργεια να δως πως θα με βγεί,το δοκίμασα (ΚΑΚΩΣ) πριν από ένα-ενάμιση μήνα με την ξυριστική αλλά δεν μπόρεσα να τα κάνω τα ριπαπά μου τελείως σκέτα,άλλες τρίχες δεν τις έπαιρνε η μηχανη,σχεδόν όλες τις πήρε πολύ κοντές,αλλά δεν τις έβγαλε τελείως.+ το ότι κάθε φορά που την ακουμπούσα στα ρχίδια μου με τσιμπούσε και πονούσε λίγο.Είναι η μοναδική φορά που τα ξύρισα στη ζωή μου και δεν νομίζω να υπάρξει επόμενη (πόσο μάλλον απ' την στιγμή που δεν βγάζω καμιά άλλη τρίχα απ' το υπόλοιπο σώμα - μόνο τα μούσια στη μάπα κι αυτά μιά φορά το 2μηνο)... Για μένα προσωπικά το θέμα είναι κλάιν,εγώ αισθάνομαι άνετα ακόμα και με τον αμαζόνιο γύρω απ' την ψωλή μου,άλλοι τα θέλουν να γυαλίζουν,ο καθένας όπως γουστάρει μάγκες. peace mi breda.  ;)  :rolleyes:  :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Τα ξυρίζω εδώ και κανα χρόνο,αλλά τώρα τελευταία παρατηρώ ότι υπάρχουν σπυράκια που δεν φεύγουν,ακόμα και μετά από 3 βδομάδες αξυρισιάς :idiot: :uglystupid:.Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τα έπαιρνα με 3 λεπίδες και τώρα τελευταία εφάρμοσα τις 2,αλλά και πάλι είναι πολύ ερεθισμένη η συγκεκριμένη περιοχή :rolleyes:

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
Όπως είναι φυσιολογικό με φίλους μιλάω αρκετά για το σεξ.και με κοπέλες.ακόμα όμως καμιά δεν μου έχει λύσει την απορία.τι προτιμάνε?ξυρισμένο πέος η αξύριστο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όπως είναι φυσιολογικό με φίλους μιλάω αρκετά για το σεξ.και με κοπέλες.ακόμα όμως καμιά δεν μου έχει λύσει την απορία.τι προτιμάνε?ξυρισμένο πέος η αξύριστο?

Αυτες λογικο ειναι να το προτιμανε ξυρισμενο, αλλά δεν σφαξανε. Ενα ξυρισμενο πεος ειναι πιο ευαλωτο να κολλησει κατι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτο ειναι νομος ?  :think:
(σε ποιο αρθρο το λεει ?  :2funny: )

Καπου υπηρχε θεματακι σχετικο και εκει ειχαμε πει οτι το φρεσκοξυρισμενο ειναι ποιο ευαλωτο
2-3 ημερων δεν ξερρω αν υπαρχει προβλημα

αλεις αβαταρ ρε συ ? , ολο σε μπερδευω  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτο ειναι νομος ?  :think:
(σε ποιο αρθρο το λεει ?  :2funny: )

Καπου υπηρχε θεματακι σχετικο και εκει ειχαμε πει οτι το φρεσκοξυρισμενο ειναι ποιο ευαλωτο
2-3 ημερων δεν ξερρω αν υπαρχει προβλημα

αλεις αβαταρ ρε συ ? , ολο σε μπερδευω  :think:

Δεν εχω ανακαλυψει ακομη πως μπαινει.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σου εστειλα πμ , δε το ειδες ?  :think:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αυτες λογικο ειναι να το προτιμανε ξυρισμενο, αλλά δεν σφαξανε. Ενα ξυρισμενο πεος ειναι πιο ευαλωτο να κολλησει κατι.

Αλέξη εδώ και σχεδόν 7 χρόνια ξυρίζομαι κάθε 10 μέρες στην περιοχή μου.Αυτό με τις αρρώστιες αν και ακούγεται λογικά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό...

Αλλά νομίζω αν το χει κανείς ξυρισμένο 3-4 μέρες πριν την επαφή δεν υπάρχει πρόβλημα..

Dooman

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγω προσωπικα το ξυριζω και απο οσο ξερω οι ελλεινιδες το προτιμανε ετσι.
Οι ξενες μεν το λατρευουν ξυρισμενο.

forestman1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
0
Υπάρχει και άλλη λύση: Το κουρευεις με μηχανή. και πιο γρήγορα γίνεται και μικρότερος ο κινδυνος λογου του οτι οι τριχες δεν κοβονται μεχρι μέσα :dancing: :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.994
Πόντοι
22.785
Εγώ χρησιμοποιώ κρύο κερί και είμαι πολύ ικανοποιημένoς από τα άποτελέσματα, άλλά το χρησιμοποιώ με δυσκολία κάθε φορά, άφού δεν είναι και τόσο άνώδυνο ή τουλάχιστον έγώ έχω εύαισθησία και μέ ένοχλή.............
Μετά γαλακτοματάκι βέβαια έ ???????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.994
Πόντοι
22.785
Βασικά ήθελα να ρωτήσω άν ξέρετε να προτείνετε κάποια ουσία πού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για περισσότερο άνώδυνη άποτρίχωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom