st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.451
- Πόντοι
- 366
τι να κανομεν... ε δεν ειμαστεν και ο ροκο σιφρεντιςΚαρφωνεσαι ρε...
τι να κανομεν... ε δεν ειμαστεν και ο ροκο σιφρεντιςΚαρφωνεσαι ρε...
ξυρισμενο για να φαινεται και μεγαλυτερο
αξυριστο για να φταινε οι τριχεςξυρισμενο για να φαινεται και μεγαλυτερο
δεν εχεις ακουσει που λενε της μικρης ψωλης οι τριχες φταινε!!!Ακόμη ένας αστικός μύθος.....
Ακόμη ένας αστικός μύθος.....
Εγώ χρησιμοποιώ κρύο κερί και είμαι πολύ ικανοποιημένoς από τα άποτελέσματα, άλλά το χρησιμοποιώ με δυσκολία κάθε φορά, άφού δεν είναι και τόσο άνώδυνο ή τουλάχιστον έγώ έχω εύαισθησία και μέ ένοχλή.............
Μετά γαλακτοματάκι βέβαια έ ???????
αυτος εχει μια πουτσα που μας την ειχε βαλει φωτογραφια και ειχε τατουμπερδευτικα καργα λεμε :S
τίνος είσαι εσύ ?
αυτος εχει μια πουτσα που μας την ειχε βαλει φωτογραφια και ειχε τατου
και μετα απο λιγο καιρο που την ξαναβαλε φωτογραφια ειχε εξαφανιστει το τατου
[size=20pt]αυτος[/size] εχει μια πουτσα που μας την ειχε βαλει φωτογραφια και ειχε τατου
[size=30pt]αυτοοοος[/size] και εγω που νομιζω τοσο καιρο οτι ηταν [size=20pt]'αυτη'[/size] :o
αυτος εχει μια πουτσα που μας την ειχε βαλει φωτογραφια και ειχε τατου
τελος παντων... αφου το λες σε πιστευω και δηλωνε οτι θεςΕγώ χρησιμοποιώ κρύο κερί και είμαι πολύ ικανοποιημένoς από τα άποτελέσματα, άλλά το χρησιμοποιώ με δυσκολία κάθε φορά, άφού δεν είναι και τόσο άνώδυνο ή τουλάχιστον έγώ έχω εύαισθησία και μέ ένοχλή.............
Μετά γαλακτοματάκι βέβαια έ ???????
τελος παντων... αφου το λες σε πιστευω και δηλωνε οτι θες
Επι του θεματως .. ρε αδερφε , μιλαμε για αποτριχωση ορχεων ετσι ? οχι τς γυρω περιοχης
βαζεις κερι πανω στις μπαλες ?
και καθε ποτε το κανεις ?
Τά μπαλάκια μέ κρεμούλα , γύρω περιοχη κεράκι καθε 26 ήμέρες !!!!!
Εγω τριγυρο τα παιρνω λιγο με ξυραφι
απο πανω μονο με κουρευτικη πλεων , να παει να γαμηθει δεν ειχει νοημα το ξυρισμα , ασε που βγαζω και κατι κοκκιναδια και φαινομαι μπλιαξ
στα @@ παιζει ξυραφι καθε βδομαδα σχεδων
τι κρεμα ειναι αυτη που ειπες ? .. δε τα ξερω καλα αυτα τα καλοπιστηκα , καινουριο φρουτο ειμαι
πασαλειφω τ @@ μου με αυτο δηλαδις και μετα ?