Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Για να τα γλύφουμε/ρουφάμε ευχάριστα.
ΑΚΡΙΒΩΣ
Το ιδιο φυσικα υσχυει και για τα αιδια ......
Για να τα γλύφουμε/ρουφάμε ευχάριστα.
Ναι,και μετά βάλε αυτό το άφτερ...
http://[URL unfurl="true"]www.klim-paper.gr/images/DSC01986.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
καλα εκει θα δει τον θεο λεμεεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι γνωμη εχετε ?κανει καλο στην θγεια μασ να μην αφηνοθμε τριχεσ στο πεοσ και στα μπαλλακια?
μηπωσ ειναι λαβερο το ξιρισμα και το κοθρεμα στο μποθντζον!
μηπωσ αρπαξοθμε καμμια ψηξη στα μπαλλακια και μεινοθμε αναπηροι!? :S
μονο επιστημονικέσ σοβαρεσ εξηγησεισ και τεκμηριωμενεσ απο επιστημονικά σαιτσ !!
οχι πλακεσ !!
αιντε!
οπτικα τον μεγαλωνει
Τι να κανουμε αρχηγε μου!!!!!!!!!!!!! Πεινα τεχνεs κατεργαζεται...Τουλαχιστον τωρα δεν θα χρησιμοποιει μικροσκοπιο για να τον βρουμε....Θα ειναι ορατοs απο μακρυαεσεις οι μικροψωληδες ψαχνετε λύσεις σε όλα έτσι?
Τι να κανουμε αρχηγε μου!!!!!!!!!!!!! Πεινα τεχνεs κατεργαζεται...Τουλαχιστον τωρα δεν θα χρησιμοποιει μικροσκοπιο για να τον βρουμε....Θα ειναι ορατοs απο μακρυα
Αυτο δεν ειναι φυση....Παρα φυσιν ειναι....Αμα ειναι σαν ....κρεατοελιατι σου κάνει η φύση
Αυτο δεν ειναι φυση....Παρα φυσιν ειναι....Αμα ειναι σαν ....κρεατοελια
Eφ οσον η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο τριχεs......αναγκαστικα δλδ.....καλά είναι καρμικό να σπαμάρουμε σε αυτό το θρεντ? χαχαχαχαχαχαχα
Eφ οσον η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο τριχεs......αναγκαστικα δλδ.....
Ναι σιγα πεs........Ειδα και με τιs αλλεs
ρε συ, στα μασατζίδικα εκτός από μασαζ μπορούν να σου τραβήξουν και καμία κόντρα ξύρισμα παντού?
Eεεεεε....μην το μπερδευειs μ αυτα που πιθανον να βλεπειs στα βιντεακια....Εδω δεν εχει τετοια
Περναει κατευθειαν στο ...ψητο...Εξαλλου δεν διαθετει το ιδρυμα ξυραφακια.....Εχει λαδια φερμενα απ την Ανατολη....ξερειs το μπακαλικακι του κυρ Ανεστη και μετα εχει ...ΣΩΒΕ Σωματικη Βελτιωση
Πλαθω πλαθω κουλουρακια με τα δυο μου τα χερακια....Κατοπιν εχει ασκησειs υποβρυχιου σε...τηλεσκοπικο βαθοs
και στην συνεχεια παραγεται σε θερμοκρασια φουρνου το φουρνιστο ψωμι...Μολιs γινει η αποκοληση του...πυραυλου τελειωνει η παρασταση