amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Του καθενός τα αρχίδια δικά του είναι οτι θέλει αυτος τα κάνει .
Πρεπει νασαι αντε γεια ψυχολογος για να κρινεις καποιο nickname απο 10 ποστ μονο.Οπως πας θα αφησεις χωρις δουλεια οσους σπουδαζουν χρονια.εισαι τελειως εξω απο το θεμα...πρεπει να κουβαλας πολλα κομπλεξ απο την παιδικη σου ηλικια...και αμφιβαλω αν εχεις παει ποτε με γκομενα εκτος απο πουτανες...
και επειδη το βαρεθηκα ολο αυτο το...πηγαινε-ελα....αντε..ξυρισου!
μπορει ο πατερας να ηταν ολη μερα στην δουλεια και να εδειξε στο παιδι η μαμα! Αλλα το δουλευε το ξυραφακι λιγο διαφορετικα!Εμένα πάντως όταν μου έμαθε το ξυράφι ο πατέρας μου δεν μου έδειχνε τα αρμίδια του εσύ τον ρώτησες τον πατερά σου αφού ρε μάγκα είσαι ψημένος και εμείς παλαιοί.
ΓΙΑ ΤΟΝ Varvaros
Είσαι μικρός στην ηλικία και φαίνεται γιατί σου δείχνουν τα αστέρια και εσύ κοιτάς το δάχτυλο .Ρε αθεόφοβε ποιος σου είπε για τα κορμιά των Σπαρτιατών ;; ο νηστικός καρβέλια ονειρεβετε νομίζω για τις συμπεριφορές μιλούσα ότι δεν έβαζαν και εύκολα τα κλάματα όταν πήγαιναν εκεί που πήγαιναν και που βλέπεις την λέξη ξενόφερτο στο κείμενο μου μέσα .Τι βλέπεις;; Και τελευτεο έχω δίκιο με αυτά που λέω γιατί αν διαβάσεις καλά το κείμενο ΤΟΝΙΖΩ μην κάνετε ότι σας ζητάνε οι γκόμενες γιατί αν διαβάσεις προσεκτικά μερικοί ρωτάνε cg η τις γκόμενες τους πώς να ξυριστούνε εκεί .Γιατί δεν πάνε στον πατερά τους να τον ρωτήσουν όπως τον ρώτησαν και την πρώτη φορά για το πρόσωπο , Εμένα πάντως όταν μου έμαθε το ξυράφι ο πατέρας μου δεν μου έδειχνε τα αρμίδια του εσύ τον ρώτησες τον πατερά σου αφού ρε μάγκα είσαι ψημένος και εμείς παλαιοί
Και λέω και πάλι τόσο πολύ ενοχλούμε εμείς παλαιοιδεολογοι που είμαστε και κομλεξηκοι γιατί δεν ξυρίζουμε τα αρμίδια μας αύριο τι έχει σειρά , οποίος άντρας δεν φοράει ταγκά θα είναι κομπλεξικός ,και μεθαύριο θα τρέχουμε τζόκιν με μπειμπιντολ ροζ με ποια χα χα χα χα χα .Την υπόσταση σαν άντρας μια φορά την φτιάχνουμε και αν την χαλάσεις δεν είναι τρίχες να ξαναβγεί χάθηκε ,καλημέρα
Αυτό που μου τη σπάει εδώ είναι ηλίθιοι σαν εσένα και το Gamaomanoules και τον Antonis_p που ενώ δεν σας απασχολεί το θέμα απ οτι λέτε, πάτε να επιβάλλετε την άποψη σας πάνω στους άλλους. Με μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και αναφορές.
@Antonis_p Μην ανησυχείς να ξυρίζομαι μόνος μου έμαθα. Όσο για τ' αρχίδια ξυράφι δε βάζω εκεί. Για το υφάκι σου τα προαναφερθέντα καλύπτουν και σένα.
Αγαπητέ, δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά
αλλά είναι αλήθεια ότι χλευάζω αυτές τις συμπεριφορές.
Προφανώς δεν έχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα σας
αλλά κάνω την πλάκα μου
όπως αντικείμενο χαβαλέ θα ήταν τέτοια κουβέντα όπου και να την αντιλαμβανόμουν, πάντα έτσι θα την αντιμετώπιζα. Και την συζήτηση και όσους είχαν άποψη γύρω από αυτή. Επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου και να κάνω και εγώ πλάκα με κάτι. Τον καθένα κάτι τον κάνει να γελά, εμένα με φέρνει σε τέτοια διάθεση το ξύρισμα σας. Δεν θέλω να είμαι προσβλητικός αλλά νομίζω πως και στα παλικάρια στις προηγούμενες φωτο που έβαλα, αν τους πεις πούστρες δεν βλέπω να προσβάλλονται.
Δεν ανησυχώ για το πως έμαθες να ξυρίζεις το πουλί σου, ούτε για το πως και αν το χρησιμοποιείς. Όπως είπε και κάποιος πιο πριν, ο καθένας μπορεί να να το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Και συμπληρώνω πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι χαβαλέ θέλει, δεν προσβάλαμε και τα όσια και ιερά!
Αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό "ηλίθιος", ίσως με κάποιον τρόπο να μέτρησες την αντίληψη σου και να την βρήκες καλύτερη από την δική μου. Δεν προσπαθώ να σε πείσω να μην ξυρίζεσαι. Θεωρώ απλά ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι παραδοσιακά αντρική και κάνω πλάκα με αυτό όπως θα έκανα πλάκα με όποια κραγμένη. Κατά τα άλλα ξύρισε και την κωλοτρυπίδα σου, δεν με αφορά και δεν θα προσπαθήσω να το αποτρέψω, όχι όμως πως δεν θα κάνω την πλάκα μου.
Αν θες να χλευάσεις κάτι άρχισε με τον εαυτό σου που συμπεριφέρεσαι με την κλασσική συμπεριφορά της γεροντοκόρης κατίνας
Δεν αντιμετωπιζω ολον τον κοσμο με τον ιδιο τροπο αλλα αναλογα με την συμπεριφορα του. Δεν αποκαλεσα ολους μαλακες ή πουστρες ή αδερφες, μονο οσες μου εδωσαν το δικαιωμα. Οσον αφορα την ανωνυμια που αναφερεις, εσυ την εκμεταλευεσαι αφου αυτοαποκαλεισαι varvaros ενω εγω αν μη τι αλλο χρησιμοποιω τουλαχιστον το μικρο μου ονομα (και το αρχικο απο το επιθετο). Επισης εχεις πολλα δικαιωματα που δεν τα χρησιμοποιεις: θα μπορουσες για παραδειγμα να με αναφερεις στο forum για οτιδηποτε προκειμενου ακομα και με διαγραψουν.Το τι είσαι φαίνεται καθαρά από το τρόπο που αντιμετωπίζ εις το κόσμο γύρω σου, ιδίως εδώ στο Ιντερνετ που είσαι κρυμμένος πίσω από την "σχετική" ανωνυμία μιας IP.
Εγώ ούτε τους gay κατάλαβα γιατί τους ανακατέψανε.
Google> gay shaved = 1,470,000 hits
Google> gay hairy = 1,490,000 hits