You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύρισμα αρχιδιών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στο ξύρισμα του κώλου σου είπα να πας όχι στο ξύρισμα των αρχιδιώνπρωτο θεμα το ξυρισμα και μετα λενε οτι οι γυναικες μιλαν για αποτριχωση ολη την ωρα
στο ξύρισμα του κώλου σου είπα να πας όχι στο ξύρισμα των αρχιδιών
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λοιπόν.
εγώ ρώτησα πρόσφατα ουρολόγο-σεξολόγο.....
Μου είπε ότι έχει σημασία πώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τις ξυρίζεις......
Εάν τις ξυρίζεις με τη σωστή φορά δεν έχεις κανένα πρόβλημα καρποφορίας.
Το κόντρα είναι αυτό που σου κάνει κακό...
Γλόμπα οι μπάλλες, μπόμπα το σπέρμα.......
εγώ ρώτησα πρόσφατα ουρολόγο-σεξολόγο.....
Μου είπε ότι έχει σημασία πώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τις ξυρίζεις......
Εάν τις ξυρίζεις με τη σωστή φορά δεν έχεις κανένα πρόβλημα καρποφορίας.
Το κόντρα είναι αυτό που σου κάνει κακό...
Γλόμπα οι μπάλλες, μπόμπα το σπέρμα.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
νομίζω ότι πρέπει να τον παίζεις λιγότερο.......εγω προσφατα ρωτησα τον μουνιλα και μου ειπε οτι πρεπει να ξυρισω τα αρχιδια μου για να μην κολλαει το φλοκι μετα τον φραπε!πιστευω οτι εχει δικιο!
Λιγόεροι φραπέδες μεγαλύτερη πίεση........ Εσένα πλέον δεν πετάγεται αλλά στάζει σαν χαλασμένη βρύση.......
Είσαι η κλασσική περίπτωση σαν τους πορνογαμίκουλες που έχουν γαμήσει 30 φορές πριν... Περιμένεις να σοβατίσουν όλο το πλατώ και απογοητεύεσαι με την ροή λες και έχει κόψει η ΕΥΔΑΠ την παροχή.......
Υ.Γ.
Ο μουνίλας τα λέει αυτά γιατί ζηλεύει και θέλει να είναι ο μόνος που κάνει χωρίστρα στ αρχίδια του......
χαχαχαχα σωστος.... εγω παντως οταν γυρισε μια και μου την ειπε...απο τοτε και μετα τα παιρνω κοντα.... μου την εσπασε μια πιπα πηγε να κανει και καθε τρεις και λιγο εβγαζε τριχες απ το στομα...ξενερωσα εγω....στα αρχιδια παιδες οχι ξουραφια κτπ...με κανα ψαλιδακι...τις αλλες πανω απο πουτσο οπως να ναι...εγω προσφατα ρωτησα τον μουνιλα και μου ειπε οτι πρεπει να ξυρισω τα αρχιδια μου για να μην κολλαει το φλοκι μετα τον φραπε!πιστευω οτι εχει δικιο!
νομίζω ότι πρέπει να τον παίζεις λιγότερο.......
Λιγόεροι φραπέδες μεγαλύτερη πίεση........ Εσένα πλέον δεν πετάγεται αλλά στάζει σαν χαλασμένη βρύση.......
Είσαι η κλασσική περίπτωση σαν τους πορνογαμίκουλες που έχουν γαμήσει 30 φορές πριν... Περιμένεις να σοβατίσουν όλο το πλατώ και απογοητεύεσαι με την ροή λες και έχει κόψει η ΕΥΔΑΠ την παροχή.......
Υ.Γ.
Ο μουνίλας τα λέει αυτά γιατί ζηλεύει και θέλει να είναι ο μόνος που κάνει χωρίστρα στ αρχίδια του......
Gilette Fusion, οχι αυτή που χτυπιέται πάνω κάτω, την απλή.χαχαχαχα σωστος.... εγω παντως οταν γυρισε μια και μου την ειπε...απο τοτε και μετα τα παιρνω κοντα.... μου την εσπασε μια πιπα πηγε να κανει και καθε τρεις και λιγο εβγαζε τριχες απ το στομα...ξενερωσα εγω....στα αρχιδια παιδες οχι ξουραφια κτπ...με κανα ψαλιδακι...τις αλλες πανω απο πουτσο οπως να ναι...
Και απαλές κινήσεις
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Παιδες πηγα εχθες για ξυρισμα με μια φιλη
που εχω εδω αλλο να τα λεω και αλλο να στο κανουνε
μιλαμε ο boys ητανε ορθιος οσο γινοτανε αυτο γαματα τρελα σκετη
και στο τελος παρε και μια πιπα συνολον 100 ευροπουλα
δεν γαμιεται μια εμπειρια ητανε κι αυτη........
Οποιος ερθη στην Μηλο στελνη πμ και το παω κατευθειαν..
που εχω εδω αλλο να τα λεω και αλλο να στο κανουνε
μιλαμε ο boys ητανε ορθιος οσο γινοτανε αυτο γαματα τρελα σκετη
και στο τελος παρε και μια πιπα συνολον 100 ευροπουλα
δεν γαμιεται μια εμπειρια ητανε κι αυτη........
Οποιος ερθη στην Μηλο στελνη πμ και το παω κατευθειαν..
μπα μπικ μεταλ...ασε που παιζουν καιπαλιες μηχανες ξυρισματος ηλεκτρικες.... παντως θα ταν καυλα οπως λεει ο amj να χε κανα μαγαζι να στα σενιαρουν να σου κανουν και καμμια πιπα μετα να ξαχαρμανιαζεις... ξερει κανεις τιποτα τετοιο στην αθηνα?Gilette Fusion, οχι αυτή που χτυπιέται πάνω κάτω, την απλή.
Και απαλές κινήσεις
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είσαι χαζός......χαχαχαχα σωστος.... εγω παντως οταν γυρισε μια και μου την ειπε...απο τοτε και μετα τα παιρνω κοντα.... μου την εσπασε μια πιπα πηγε να κανει και καθε τρεις και λιγο εβγαζε τριχες απ το στομα...ξενερωσα εγω....στα αρχιδια παιδες οχι ξουραφια κτπ...με κανα ψαλιδακι...τις αλλες πανω απο πουτσο οπως να ναι...
Της λές
μωρή θες να κάνεις έναν καθαρισμό στα δόντια με το dental floss μου;
Υ.Γ.
Εγώ ενίοτε κάνω και κοτσιδάκια.............
Για να σπάει η μονοτονία......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπα μπικ μεταλ...ασε που παιζουν καιπαλιες μηχανες ξυρισματος ηλεκτρικες.... παντως θα ταν καυλα οπως λεει ο amj να χε κανα μαγαζι να στα σενιαρουν να σου κανουν και καμμια πιπα μετα να ξαχαρμανιαζεις... ξερει κανεις τιποτα τετοιο στην αθηνα?
τι ξύρισμα και μαλακίες ρε.....
παίρνεις αυτό απ το τηλεμάρκετινγκ....
Ψεκάζεις σκουπίζεις και φεύγουν όλες......
μου σπασε τα αρχιδια εκει που τον ρουφαγε καθε τρεις και λιγο να ψαχνει την τριχα...το στοματικο διαλυμμα το πρωτεινουχο ακολουθησε... ;)είσαι χαζός......
Της λές
μωρή θες να κάνεις έναν καθαρισμό στα δόντια με το dental floss μου;
Υ.Γ.
Εγώ ενίοτε κάνω και κοτσιδάκια.............
Για να σπάει η μονοτονία......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γι αυτό εγώ πλέον αφήνω μόνο γάτες να μου κάνουν πίπα...μου σπασε τα αρχιδια εκει που τον ρουφαγε καθε τρεις και λιγο να ψαχνει την τριχα...το στοματικο διαλυμμα το πρωτεινουχο ακολουθησε... ;)
Εχουν συνηθίσει την τρίχα......Τις καταπίνουν κιόλα.....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γι αυτό εγώ πλέον αφήνω μόνο γάτες να μου κάνουν πίπα...
Εχουν συνηθίσει την τρίχα......Τις καταπίνουν κιόλα.....
NIAOYOYOYOYOYOYOYOY
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 581