εδω στο νησι γινεται αξιοπρεπως και με την πασα προσοχη... περιποιηση ΑΡΙΣΤΗ, 100 ευρω
100 ευρώ ΔΕΝ ξοδεύω ούτε για όλα τα ξυραφάκια της χρονιάς...
εδω στο νησι γινεται αξιοπρεπως και με την πασα προσοχη... περιποιηση ΑΡΙΣΤΗ, 100 ευρω
Δεν αντιλεγω......... αλλα τι γλυκα θα παρηςςςςςςςςςςςςς100 ευρώ ΔΕΝ ξοδεύω ούτε για όλα τα ξυραφάκια της χρονιάς...
Να βάζουμε και after shave?
Το ΚΑΥΛΥΤΕΡΟ είναι να έχεις μια γκόμενα που να γουστάρει... και να κάνετε μπανάκι μαζί... ξυρίζοντας ο ένας τον άλλο...
Εγω αλλες φορες ξυρίζω μονο τα αρχίδια αλλα στα τσακίρ κέφια ξυρίζω όλη την πουτσοπεριοχή. Είναι να μην ξεκινήσω γιατι μετά δεν αφήνω τρίχα πάνω μου
με την ξυριστικη μηχανη ειναι το καλυτερο και πιο γρηγορο ξυρισμα, το εργαλειο για τις φαβοριτες γιατι νομιζετε οτι υπαρχει ;)
με την ξυριστικη μηχανη ειναι το καλυτερο και πιο γρηγορο ξυρισμα, το εργαλειο για τις φαβοριτες γιατι νομιζετε οτι υπαρχει ;)
και εγω παντα ξυρισμα / προσφατη βιζιτα απεφυγε να μου γλυψει τα αρχιδια επειδη ειχα λιγες τριχουλες / απο τοτε παντα ξυριζομαι ....
μιά ερώτηξη φίλε.Είσαι όντως υπουργός?
μιά ερώτηξη φίλε.Είσαι όντως υπουργός?
είναι ο μονος φανερος υπουργος, ξερεις αυτος που βαζουμε μπροστα στα δυσκολα αλλα υπαρχουν δεκαδες αλλοι αφανεις υπουργοι που εκτελουν καθημερινα μεγαλο εργο...ρωτας ποιος υπουργος ειναι ελεος!!ειναι φως φαναρι...
Κοκοβιέ αυτά είναι κρατικά μυστικά.
Απόρρητα ενός σκοτεινού παρακράτους.
Οπότε μη μπλέξεις να μη μπλεχτείς.