Επισκέπτης
εσυ φταις όπως εγω με τα σκουπίδια...ο αιγειαλος ουτε πουλιεται ουτε αγοραζεται...
η προσβαση σε αυτον πρεπει να ειναι ελευθερη...οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο...
εγω τι φταιω;;
εσυ φταις όπως εγω με τα σκουπίδια...ο αιγειαλος ουτε πουλιεται ουτε αγοραζεται...
εγω τι φταιω;;
ετσι ακριβως...δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας και μας πιανουν μαλακες...εγω οπου εχει και εισοδο αλλα και μετα πληρωνεις ξαπλωστρα τους κανω μανουρα και τους κατουραω...επειδη ομως γουσταρω ξαπλωστρα σε οποιες σου λενε οτι στην τιμη περιλαμβανεται πληρωνω κανονικα...δεν εχω λογο να μην το κανω αφου ετσι και αλλοιως για την ξαπλωστρα παω...αλλα αν ζητανε και εισητηριο και ξαπλωστρα τοτε τσο και λο...ωραια τοτε να παρω κ εγω ένα κομματι να το κανω σπιτι μου ρε μεγαλε... Σε μενα γιατι απαγορευεται;;;
συγνωμη αλλα οι περισσοτεροι λετε μαλακιες και δεν ξερετε...και μπερδευετε και πραγματα...
ο νομος ειναι ξεκαθαρος βασει συνταγματος...υπαρχει φεκ (βαριεμαι να το ψαξω) που λεει οτι ρητα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπαρχει εισητηριο για ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον αιγιαλο σε καμμια περιπτωση...μονο αν υπαρχουν αρχαιολογικα...η στρατιωτικες περιοχες...
απο εκει και περα δινεται το δικαιωμα σε επιχειρηματια να κανει εκμισθωση και να κανει επιχειρηση απο τους κατα τοπον δημους που μπορουν να χορηγησουν αναλογς αδειες...
αλλα σε καμμια περιπτωση και καμμια παραλια δεν επιτρεπεται να κλεινει και να ζητειται αντιτιμο για να μπεις...
οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και εδω τα πραγματα μπερδευοται κατα το δοκουν και αρχιζουν οι μαλακιες που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
το επιχειρημα φερ ειπειν που χρησιμοποιυν οι ταμιες στις εισοδους ειναι οτι παρςεχουμε τουαλεττες ,καθαριζουμε τους χωρους και εχουμε και ναυαγοσωστες....αρα πληρωνεις εισοδο και απολαμβανεις προσβαση σε αυτες τις υπηρεσιες...
αμ δε,,,αν θες κυριε επιχειρηματια να παρεχεις υπηρεσιες καλα κανεις αλλα εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος ουτε να τις αγορασω ουτε να τις νοικιασω...
εν ολιγοις...κανεις δεν μπορει να σου απαγορεψει την ελευθερη προσβαση στη θαλασσα...
αν θελει μπορει να βαλει εξω απο τις τουαλεττες του ,ντουσιερες του κλπ κλπ εναν υπαλληλο του ουτως ωστε οποιος θελει να κανει χρηση των υπηρεσιων του (οπως επισης και ομπρελλες ξαπλωστρες κλπ ) να πληρωνει το αντιτιμο και να κανει...
σε καμμια περιπτωση ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις εισητηριο για να αποκτησεις προσβαση σε ελληνικο αιγειαλο...αλλα σε καμμια απολυτως...
ποτε δεν πληρωνω πουθενα μπαινω τσαμπουκα και μου κανουν τα παπαρια...
αν μασησετε φωναξτε τους τσαιους που ειναι υποχρεωμενοι να γνωριζουν τους νομους...
προσεξτε...μιλαμε μονο για εισοδο και οχι για χρηση των υπηρεσιων που παρεχονται...
η προσβαση δεν απαγορευεται επ ουδενι και για καμμια θαλασσα...
αυτα....
Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...
Αυτή η χώρα βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην κατάσταση που της αξίζει ...
οτι θελω το 100% που δικαιουμαι
και εγω. Εγω γενικα γουστάρω ξαπλωστρουλα δεν είμαι κατά της εκμεταλευσης της παραλιας είμαι απλα κατά του κλεισίματος. Επισης όπως ειπα δειτε τι αναπτυξη εχουν οι περιοχες γυρω από τα πενταστερα σε Ροδο, Κερκυρα και Κρητη που δεν ψωνιζει κανενας ουτε νερο από περιπτερο...ετσι ακριβως...δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας και μας πιανουν μαλακες...εγω οπου εχει και εισοδο αλλα και μετα πληρωνεις ξαπλωστρα τους κανω μανουρα και τους κατουραω...επειδη ομως γουσταρω ξαπλωστρα σε οποιες σου λενε οτι στην τιμη περιλαμβανεται πληρωνω κανονικα...δεν εχω λογο να μην το κανω αφου ετσι και αλλοιως για την ξαπλωστρα παω...αλλα αν ζητανε και εισητηριο και ξαπλωστρα τοτε τσο και λο...
ο αιγειαλος ουτε πουλιεται ουτε αγοραζεται...
εγω τι φταιω;;
Πές τα ρε φιλε...Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...
Και γιατί να το δικαιούσαι ρε φίλε; Άμα ήταν στεριά αγοράσμένη, θα μπορούσες να περάσεις;
Μην επικαλεστείς το άθλιο, ανύπαρκτο ψευδοσύνταγμα...
Δεν ειναι θεμα στημενου.Οποιος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι σε μια χωρα με 18.000 χιλιόμετρα ακτές ή δεν ξέρω πόσα ,η γιαγιάκα δεν θα έχει που να πάει για μπάνιο για τα αρθριτικά της , επειδή θα χτιστούν 30 ξενοδοχεία , ή είναι στημένος ή ηλίθιος.
ωραια τοτε να παρω κ εγω ένα κομματι να το κανω σπιτι μου ρε μεγαλε... Σε μενα γιατι απαγορευεται;;;
Ο πελατης των 500€ την νυχτα που δεν είναι πανω από 50€ αλλα λεμε τωρα θα προστατευτεί από τα 15€ εισοδο; Ελα τωρα ρε συ...Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...
Εγω το ξερω ο τυπος απο πανω ακριβως δεν το ξερειγιατί τώρα δεν έχει είσοδο;
στο yabanaki, στις κλειστές της παραλιακής, στο Σχοινιά δεν πληρώνεις για να μπεις;
Aπό τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, παντα καποιοι γκρινιαζουν οτι οι κυβερνωντες "ξεπουλανε τα παντα".
Τωρα πώς γινεται, με τοσο ξεπουλημα, να εχουμε το μεγαλυτερο σε ογκο κρατος, δεν το καταλαβαινω...
Μαλλον λετε μαλακιες...
Τι λες ρε καραγκιοζακο???????? Εχεις δει καμια οργανωμενη παραλια στην Αθηνα που να μην πληρωνεις ΕΙΣΟΔΟ? ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑΜου αρέσει η σιγουριά σου ρε φιλε!
Οτι δεν ξέρεις το βγάζεις από τον κώλο σου αλλα δεν σε νοιάζει!
Σωστός! 100% ΣΥΡΙΖΑ!
Οποιος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι σε μια χωρα με 18.000 χιλιόμετρα ακτές ή δεν ξέρω πόσα ,η γιαγιάκα δεν θα έχει που να πάει για μπάνιο για τα αρθριτικά της , επειδή θα χτιστούν 30 ξενοδοχεία , ή είναι στημένος ή ηλίθιος.
θες να σου απαντησω οπως ξερω εγω η θα καταλαβεις μονος σου τη μαλακια και τουλαχιστον θα σνησεις την παραθεση που μου εκανες;;αυτο το εκτρωμα που ποσταρες ειναι το επιχειρημα σου σε αυτα που ειπα;Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...
και γιατι το δικαιουσαι λεει???? αφου το λεει το συνταγμα ρεεεεεεεεε
ποια στερια ρεεεεεεεεεεε? εδω μιλαμε για αιγιαλο ρεεεεεεεεεεεε? δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα???????
το συνταγμα με τους νομους του οταν αυτοι εφαρμοζονται και υποστηριζουν την πλειοψηφια και ειδικα τους αδυναμους δεν ειναι καθολου αθλιοι
Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...