Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραια τοτε να παρω κ εγω ένα κομματι να το κανω σπιτι μου ρε μεγαλε... Σε μενα γιατι απαγορευεται;;;
ετσι ακριβως...δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας και μας πιανουν μαλακες...εγω οπου εχει και εισοδο αλλα και μετα πληρωνεις ξαπλωστρα τους κανω μανουρα και τους κατουραω...επειδη ομως γουσταρω ξαπλωστρα σε οποιες σου λενε οτι στην τιμη περιλαμβανεται πληρωνω κανονικα...δεν εχω λογο να μην το κανω αφου ετσι και αλλοιως για την ξαπλωστρα παω...αλλα αν ζητανε και εισητηριο και ξαπλωστρα τοτε τσο και λο...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
συγνωμη αλλα οι περισσοτεροι λετε μαλακιες και δεν ξερετε...και μπερδευετε και πραγματα...
ο νομος ειναι ξεκαθαρος βασει συνταγματος...υπαρχει φεκ (βαριεμαι να το ψαξω) που λεει οτι ρητα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπαρχει εισητηριο για ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον αιγιαλο σε καμμια περιπτωση...μονο αν υπαρχουν αρχαιολογικα...η στρατιωτικες περιοχες...
απο εκει και περα δινεται το δικαιωμα σε επιχειρηματια να κανει εκμισθωση και να κανει επιχειρηση απο τους κατα τοπον δημους που μπορουν να χορηγησουν αναλογς αδειες...
αλλα σε καμμια περιπτωση και καμμια παραλια δεν επιτρεπεται να κλεινει και να ζητειται αντιτιμο για να μπεις...
οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και εδω τα πραγματα μπερδευοται κατα το δοκουν και αρχιζουν οι μαλακιες που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
το επιχειρημα φερ ειπειν που χρησιμοποιυν οι ταμιες στις εισοδους ειναι οτι παρςεχουμε τουαλεττες ,καθαριζουμε τους χωρους και εχουμε και ναυαγοσωστες....αρα πληρωνεις εισοδο και απολαμβανεις προσβαση σε αυτες τις υπηρεσιες...
αμ δε,,,αν θες κυριε επιχειρηματια να παρεχεις υπηρεσιες καλα κανεις αλλα εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος ουτε να τις αγορασω ουτε να τις νοικιασω...
εν ολιγοις...κανεις δεν μπορει να σου απαγορεψει την ελευθερη προσβαση στη θαλασσα...
αν θελει μπορει να βαλει εξω απο τις τουαλεττες του ,ντουσιερες του κλπ κλπ εναν υπαλληλο του ουτως ωστε οποιος θελει να κανει χρηση των υπηρεσιων του (οπως επισης και ομπρελλες ξαπλωστρες κλπ ) να πληρωνει το αντιτιμο και να κανει...
σε καμμια περιπτωση ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις εισητηριο για να αποκτησεις προσβαση σε ελληνικο αιγειαλο...αλλα σε καμμια απολυτως...
ποτε δεν πληρωνω πουθενα μπαινω τσαμπουκα και μου κανουν τα παπαρια...
αν μασησετε φωναξτε τους τσαιους που ειναι υποχρεωμενοι να γνωριζουν τους νομους...
προσεξτε...μιλαμε μονο για εισοδο και οχι για χρηση των υπηρεσιων που παρεχονται...
η προσβαση δεν απαγορευεται επ ουδενι και για καμμια θαλασσα...
αυτα....

Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...

Αυτή η χώρα βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην κατάσταση που της αξίζει ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετσι λοιπόν θά έρθει ο μαλάκας επενδυτής θα ρίξει 200 μύρια ευρώπουλα για να χτίσει κτίρια, να διαμορφώσει την έκταση για το παραθαλάσσιο 5+άστερο ρεσόρτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα μπορεί να αποκλείσει τις θιάδες με τα ταπεράκια, του πακιστανούς με τα χαϊμάλια και όλες τις υπόλοιπες πολύχρωμες φυλές από την παρακείμενη ακτή που ο ΙΔΙΟΣ αυτός επιχειρηματίας συντηρεί/καθαρίζει κτλ κτλ ... έτσι ο πελάτης των 500ευρώ την βραδυά θα έχει την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα με τον καθένα από εμάς ... Επίσης ΔΕΝ θα μπορεί να χτίσει και να αξιοποιήσει μαρίνα καθότι ΚΑΙ αυτό απαγορεύεται ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
οτι θελω το 100% που δικαιουμαι

Πόσες φορές έχεις καθαρίσει και τακτοποιήσει αυτό που "δικαιούσαι"?

Πόσα δημοτικά τέλη είσαι πρόθυμος να πληρώσεις για να τις καθαρίζει/οργανώσει κάποιος άλλος για σένα?

Επισκέπτης
ετσι ακριβως...δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας και μας πιανουν μαλακες...εγω οπου εχει και εισοδο αλλα και μετα πληρωνεις ξαπλωστρα τους κανω μανουρα και τους κατουραω...επειδη ομως γουσταρω ξαπλωστρα σε οποιες σου λενε οτι στην τιμη περιλαμβανεται πληρωνω κανονικα...δεν εχω λογο να μην το κανω αφου ετσι και αλλοιως για την ξαπλωστρα παω...αλλα αν ζητανε και εισητηριο και ξαπλωστρα τοτε τσο και λο...
και εγω. Εγω γενικα γουστάρω ξαπλωστρουλα δεν είμαι κατά της εκμεταλευσης της παραλιας είμαι απλα κατά του κλεισίματος. Επισης όπως ειπα δειτε τι αναπτυξη εχουν οι περιοχες γυρω από τα πενταστερα σε Ροδο, Κερκυρα και Κρητη που δεν ψωνιζει κανενας ουτε νερο από περιπτερο...

Επισκέπτης
ο αιγειαλος ουτε πουλιεται ουτε αγοραζεται...
η προσβαση σε αυτον πρεπει να ειναι ελευθερη...οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο...
εγω τι φταιω;;

Απ τη στιγμή που είμαστε σ έναν κόσμο που η σάρκα, η ζωή κι ο θάνατος είναι εμπορεύσιμα είναι υποκρισία να ορίζονται "ελεύθερα αγαθά"

όλοι ξέρουμε ότι κάποτε θα αγοράζεται και ο αέρας (το πιο πολύτιμο αγαθό στον πλανήτη) για να μην πω ότι ήδη αγοράζεται

Το ξέρουν καλά οι κάτοικοι περιοχών με εργοστάσια, διυλιστήρια, κλπ που πρέπει να μετακομίσουν για να γλυτώσουν απ τον καρκίνο των φουγάρων...

όπως ξέρουμε και όλοι ότι η αλιεία, οι ακτές, οι ομπρέλες, οι μαρίνες, ολόκληρα νησιά, κλπ είναι πλήρως εμπορεύσιμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Πές τα ρε φιλε...
Το κακο ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτες οι νοοτροπιες εφεραν την χωρα εδω που βρισκεται, αλλά πολύ λίγοι το εχουν συνειδητοποιησει ως τωρα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Και γιατί να το δικαιούσαι ρε φίλε; Άμα ήταν στεριά αγοράσμένη, θα μπορούσες να περάσεις;

Μην επικαλεστείς το άθλιο, ανύπαρκτο ψευδοσύνταγμα...
:jerking:
και γιατι το δικαιουσαι λεει???? αφου το λεει το συνταγμα ρεεεεεεεεε
ποια στερια ρεεεεεεεεεεε? εδω μιλαμε για αιγιαλο ρεεεεεεεεεεεε? δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα???????

το συνταγμα με τους νομους του οταν αυτοι εφαρμοζονται και υποστηριζουν την πλειοψηφια και ειδικα τους αδυναμους δεν ειναι καθολου αθλιοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οποιος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι σε μια χωρα με 18.000 χιλιόμετρα ακτές ή δεν ξέρω πόσα ,η γιαγιάκα δεν θα έχει που να πάει για μπάνιο για τα αρθριτικά της , επειδή θα χτιστούν 30 ξενοδοχεία , ή είναι  στημένος ή ηλίθιος.
Δεν ειναι θεμα στημενου.
Ειναι το αποτελεσμα δεκαετιων αριστερο-κουλτουριάρικης προπαγανδας, οτι καθε επιχειρηματικοτητα ειναι δαιμονικη.

Επισκέπτης

Ο πελατης των 500€ την νυχτα που δεν είναι πανω από 50€ αλλα λεμε τωρα θα προστατευτεί από τα 15€ εισοδο; Ελα τωρα ρε συ...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Οποιος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι σε μια χωρα με 18.000 χιλιόμετρα ακτές ή δεν ξέρω πόσα ,η γιαγιάκα δεν θα έχει που να πάει για μπάνιο για τα αρθριτικά της , επειδή θα χτιστούν 30 ξενοδοχεία , ή είναι  στημένος ή ηλίθιος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Aπό τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, παντα καποιοι γκρινιαζουν οτι οι κυβερνωντες "ξεπουλανε τα παντα".
Τωρα πώς γινεται, με τοσο ξεπουλημα, να εχουμε το μεγαλυτερο σε ογκο κρατος, δεν το καταλαβαινω...
Μαλλον λετε μαλακιες...

Το μαλλον τι το θες?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μου αρέσει η σιγουριά σου ρε φιλε!
Οτι δεν ξέρεις το βγάζεις από τον κώλο σου αλλα δεν σε νοιάζει!
Σωστός!  100% ΣΥΡΙΖΑ!  :idiot: :idiot:
Τι λες ρε καραγκιοζακο???????? Εχεις δει καμια οργανωμενη παραλια στην Αθηνα που να μην πληρωνεις ΕΙΣΟΔΟ? ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

Επισκέπτης

Επίσης μην αγνοούμε, ότι η πλειοψηφία των ξενοδοχείων που έχουν ήδη χτιστεί, έχουν καταλάβει σημεία όπου η κίνηση δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική, και ακόμη και μετά το χτίσιμό τους, το μέρος που υπάρχει ελεύθερο είναι ακόμη άφθονο

Costa Navarino, Al de Maar Πύργου, Olympia (αν θυμάμαι καλά) Κυλλήνη, Meditteranian Κορινός ¨οπου πριν έβρισκες μόνο τζίτζικες, στάχυα και μύγες) και άλλα πολλά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

θες να σου απαντησω οπως ξερω εγω η θα καταλαβεις μονος σου τη μαλακια και τουλαχιστον θα σνησεις την παραθεση που μου εκανες;;αυτο το εκτρωμα που ποσταρες ειναι το επιχειρημα σου σε αυτα που ειπα; :headbang:
και θες και απαντηση;

Επισκέπτης
:jerking:
και γιατι το δικαιουσαι λεει???? αφου το λεει το συνταγμα ρεεεεεεεεε
ποια στερια ρεεεεεεεεεεε? εδω μιλαμε για αιγιαλο ρεεεεεεεεεεεε? δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα???????

το συνταγμα με τους νομους του οταν αυτοι εφαρμοζονται και υποστηριζουν την πλειοψηφια και ειδικα τους αδυναμους δεν ειναι καθολου αθλιοι

καλά περί συντάγματος σηκώνει μεγάλη συζήτηση, ας το αφήσουμε...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ετσι ακριβώς....στην Ελλάδα εχουμε μια στρεβλή εικόνα περί δικαιωμάτων και αξιοποίησης.

Κουβαλάμε ακόμα τα παρακουσούρια σοβιετικής οργάνωσης της οικονομίας μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom