Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλως την παπατρολενα ...
δεν πας να ετοιμαστεις να γαμησεις την φωκια σου και να ξεκουμπιστεις απο εδω  :birdman:
έχω ακόμα πέντε ώρες. :birdman:

δε πας να σε γαμήσει κανένας αράπης να ηρεμήσεις να κάνεις και πρόβα για την φυλακή; :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
έχω ακόμα πέντε ώρες. :birdman:

δε πας να σε γαμήσει κανένας αράπης να ηρεμήσεις να κάνεις και πρόβα για την φυλακή; :birdman:

θα σε καταγγείλω στην WWF μαλακα .. θα κολλήσεις χοληστερινη απο αυτην  :birdman:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
τυπε ο Αστερας το grand resort και το cape sounio εχουν παρει τις καλυτερες παραλιες τις περιοχης. Η μονη μεγαλη ελευθερη παραλια βρισκεται στην Σαρωνια σε πληρη εγκαταληψη και συνεχιζοντας πιο κατω βλέπεις Austria, Eden beach, Alexander beach και μετα βραχια και ξεραιλα μεχρι το Σουνιο.

Φίλε μάλλον δεν κατεβαίνεις και πολύ νότια της αττικής ...

Από το μεγάλο καβούρι μέχρι τον κάβο κολώνες υπάρχουν 10ΔΕΣ προσβάσιμες δωρεάν παραλίες ... που ρημάζουν φυσικά αφού ΚΑΝΕΙΣ από τους τοπικούς άρχοντες δεν ενδιαφέρεται για τις αξιοποίησει ενώ κανείς επίσης από την "κοινωνία των πολιτών" δεν τις φροντίζει ... κατά τα λοιπά οι κακοί ιδιώτες μας φταίνε ...

Επισκέπτης
Να πουμε βεβαια ότι όλα αυτά τα ξενοδοχεια χτιστηκαν με αδειες από την χουντα  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προσυπογράφω και συμπληρώνω ...

Είμαι κατά τον τοπικών αρχόντων που αντί να εκμεταλευτούν την δημόσια περιουσία που ήδη τους ανήκει ή βρίσκεται εντός του τομέα ευθύνης τους μαλακίζονται αγρίως σαμποτάροντας ΚΑΘΕ αξιόλογη επιχειρηματική κίνηση για λόγους μικροκομματικής εκμετάλευσης.

Τυπικό παράδειγμα ο Φιλίππου (δήμος Σαρωνικού) που έχει θέσει στόχο της ζωής του να καταστρέψει πάση θυσία το μεγαλύτερο ξενοδοχείο διακοπών της Αττικής και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας (Grand Resort Lagonissi) ...
Eχει βαλθει να τον καταστρεψει επειδη ζηταει το αυτονοητο,να μην εχει κλειστη την παραλια που ειναι παρανομο να την εχει κλειστη;Επικοινωνεις καθολου;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Eχει βαλθει να τον καταστρεψει επειδη ζηταει το αυτονοητο,να μην εχει κλειστη την παραλια που ειναι παρανομο να την εχει κλειστη;Επικοινωνεις καθολου;

Ασε φίλε, λόγω εξοχικού στην περιοχή ξέρω ΟΛΗ την ιστορία που πάει πίσω στο χρόνο 10ετίες.

Δεξιά και αριστερά του Ξενοδοχείου υπάρχουν χιλιόμετρα ακτές που ρημάζουν αναξιοποίητες ... κατά τα λοιπά τα 1500 μέτρα ακτoγραμμής του Grand Resort μας φταίνε ...

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τυπε ο Αστερας το grand resort και το cape sounio εχουν παρει τις καλυτερες παραλιες τις περιοχης. Η μονη μεγαλη ελευθερη παραλια βρισκεται στην Σαρωνια σε πληρη εγκαταληψη και συνεχιζοντας πιο κατω βλέπεις Austria, Eden beach, Alexander beach και μετα βραχια και ξεραιλα μεχρι το Σουνιο.
Υπάρχει το Μαύρο Λιθάρι, ο Άγιος Νικόλαος, η Ανάβυσσος και άλλες που δεν ξέρω πως λέγονται.
Τα ξενοδοχεία τις βελτίωσαν τις παραλίες δεν τις βρήκαν έτοιμες. Σίγουρα πρόκειται για καλές τοποθεσίες αλλά έπεσε και πολύ χρήμα.Αν υπάρχει εγκατάλειψη στις ελεύθερες παραλίες φταίνε οι δήμαρχοι, όχι οι επιχειρηματίες των δύο ξενοδοχείων που ανέφερες, αυτοί μια χαρά τις συντηρουν τις δικές τους.

Επισκέπτης
όσο βρίσκεις αιτίες για να επιτίθεσαι στα μεγάλα ξενοδοχεία (που φυσικά υπάρχουν, δεν είπα εγώ ότι είναι άψογοι)

τόσο θα βρίσκω να επιτίθομαι στους "κακομοίρηδες" επιχειρηματίες που "αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους" αλλά το κακό κράτος δεν τους αφήνει

Σίγουρα έχεις συμφέροντα, για να ηλεκτρίζεσαι...
τυπε εμενα στ αρχιδια μου... Από τους μεγαλοξενοδοχους ζω.
Αλλα το ότι νομιζεις ότι ένα πενταστερο που εχει από καποτες μεχρι πουλμανακι για δωρεαν μεταφορες είναι αναπτυξη είναι γελοιο.

Επισκέπτης
Ρε τυπε πλακα κανεις;;; Ποσα χρονια εχεις να βγεις από το σπιτι σου;
Ποιος σου ειπε ότι στις κουζινες στα πενταστερα δεν εχουν αραπια που δουλευουν μαυρα; ποιος σου ειπε ότι δεν προσλαμβανουν τουρίστες και φοιτητες με χαρτζιλικι; και πανω απ όλα ποιος σου ειπε ότι κοβουν αποδειξεις;;;

όσο βρίσκεις αιτίες για να επιτίθεσαι στα μεγάλα ξενοδοχεία (που φυσικά υπάρχουν, δεν είπα εγώ ότι είναι άψογοι)

τόσο θα βρίσκω να επιτίθομαι στους "κακομοίρηδες" επιχειρηματίες που "αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους" αλλά το κακό κράτος δεν τους αφήνει

Σίγουρα έχεις συμφέροντα, για να ηλεκτρίζεσαι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Από το μεγάλο καβούρι μέχρι τον κάβο κολώνες υπάρχουν 10ΔΕΣ προσβάσιμες δωρεάν παραλίες ... που ρημάζουν φυσικά αφού ΚΑΝΕΙΣ από τους τοπικούς άρχοντες δεν ενδιαφέρεται για τις αξιοποίησει ενώ κανείς επίσης από την "κοινωνία των πολιτών" δεν τις φροντίζει ... κατά τα λοιπά οι κακοί ιδιώτες μας φταίνε ...

ο ελληναράς θέλει πρόσβαση στις καλύτερες παραλίες, να του έχουν όλη την υποδομή, να χέζει να κατουράει και να αφήνει σκουπίδια παντού να τις καθαρίζει άλλος και φυσικά να μην πληρώνει...

αμα δείτε την κατάντια που έχουν οι παραλίες που είναι ελεύθερες και δεν έχουν έστω μια καντίνα εκεί να σερβίρει κάτι θα καταλάβετε

Το σκουπίδι κάνει βουνά γιατί όλοι τα πετάνε με την μόνιμη δικαιολογία "Μα δεν υπάρχυν κάδοι" λες και είναι δύσκολο και τραγικό τα σκουπίδια του να τα βάλει σε μια σακούλα να τα πάρει μαζί του και να τα ρίξει στον πρώτο κάδο που θα βρεί...

Επισκέπτης
Υπάρχει το Μαύρο Λιθάρι, ο Άγιος Νικόλαος, η Ανάβυσσος και άλλες που δεν ξέρω πως λέγονται.
Τα ξενοδοχεία τις βελτίωσαν τις παραλίες δεν τις βρήκαν έτοιμες. Σίγουρα πρόκειται για καλές τοποθεσίες αλλά έπεσε και πολύ χρήμα.Αν υπάρχει εγκατάλειψη στις ελεύθερες παραλίες φταίνε οι δήμαρχοι, όχι οι επιχειρηματίες των δύο ξενοδοχείων που ανέφερες, αυτοί μια χαρά τις συντηρουν τις δικές τους.
το Μαυρο λιθαρι είναι το austria και τα beach bar δικα του είναι.. Ο αγιος νικολαος την γλιτωσε από την σχολη τουριστικων επαγκελματων που εχει από πανω. Η Αναβυσσος οντως είναι μια χαρα αλλα μπορει να σε κοψει κανενα σερφ αν πας για μπανιο

Επισκέπτης
Ασε φίλε, λόγω εξοχικού στην περιοχή ξέρω ΟΛΗ την ιστορία που πάει πίσω στο χρόνο 10ετίες.

Δεξιά και αριστερά του Ξενοδοχείου υπάρχουν χιλιόμετρα ακτές που ρημάζουν αναξιοποίητες ... κατά τα λοιπά τα 1500 μέτρα ακτoγραμμής του Grand Resort μας φταίνε ...

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

εχω σπιτι και κατεβαινω τα τελευταια 33 χρονια. Ξερω κάθε σπιλια και κάθε καβατζα... Μιλαμε όμως για παραλιες. όχι για 2 μετρα γης αναμεσα σε βραχια

Επισκέπτης
ο ελληναράς θέλει πρόσβαση στις καλύτερες παραλίες, να του έχουν όλη την υποδομή, να χέζει να κατουράει και να αφήνει σκουπίδια παντού να τις καθαρίζει άλλος και φυσικά να μην πληρώνει...

αμα δείτε την κατάντια που έχουν οι παραλίες που είναι ελεύθερες και δεν έχουν έστω μια καντίνα εκεί να σερβίρει κάτι θα καταλάβετε

Το σκουπίδι κάνει βουνά γιατί όλοι τα πετάνε με την μόνιμη δικαιολογία "Μα δεν υπάρχυν κάδοι" λες και είναι δύσκολο και τραγικό τα σκουπίδια του να τα βάλει σε μια σακούλα να τα πάρει μαζί του και να τα ρίξει στον πρώτο κάδο που θα βρεί...
καμια σχεση εγω μιλαω απλα για τα μεγαλα ξενοδοχεια που παρεχουν τα παντα.
Κατά τα αλλα μια χαρα είναι οι παραλιες που είναι και οργανομενες και ελευθερες και μπορεις να επιλεξεις

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
εχω σπιτι και κατεβαινω τα τελευταια 33 χρονια. Ξερω κάθε σπιλια και κάθε καβατζα... Μιλαμε όμως για παραλιες. όχι για 2 μετρα γης αναμεσα σε βραχια

Μην συζητάμε για τα προφανή ... μια βόλτα με το Google Earth σε διαψεύδει ...

Μιλάμε για ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ελεύθερων παραλιών με ότι μορφολογία θές (άμμο, χαλίκι, κροκάλια, πλάκες) ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ειναι και η παραλια της κιτεζας στην μεση...Αυτη ειναι που εχει βαλει πιο πολυ στο ματι ο Μαντωνανακης και για αυτο τον εχει ξεσκισει στις αγωγες..Αν εισαι της περιοχης θα το γνωριζεις.Αν ρημαζουν,που εν ρημαζουν,αλλα λεμε,οι ακτες,σε αυτο φταινε οι δημοι,δεν φταιει ο κοσμακης να του απαγορευτει η εισοδος.Αυτος τα τελη του τα πληρωνει κανονικα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειναι και η παραλια της κιτεζας στην μεση...Αυτη ειναι που εχει βαλει πιο πολυ στο ματι ο Μαντωνανακης και για αυτο τον εχει ξεσκισει στις αγωγες..Αν εισαι της περιοχης θα το γνωριζεις.Αν ρημαζουν,που εν ρημαζουν,αλλα λεμε,οι ακτες,σε αυτο φταινε οι δημοι,δεν φταιει ο κοσμακης να του απαγορευτει η εισοδος.Αυτος τα τελη του τα πληρωνει κανονικα.

δηλαδή φταίει ο δήμος που ο ελληναράς πετάει τα σκουπίδια του όπου βρεί ??

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Η εμμονή του Φιλίππου σχετίζεται με 1. Προσωπικές Εμπάθειες 2. Ιδεολογικά Κίνητρα 3. Μικροπολιτικές σκοπιμότητες ...

Και για να μην ασχολούμαστε με τα στοιχειώδη, δές τα 100δες μέτρα ελεύθερης αμμουδιάς δεξιά και αριστερά του ξενοδοχείου ... ΔΕΝ μιλάω κάν για Σαρωνίδα/Ανάβυσσο κτλ (διαλέξτε δορυφορική προβολή)

Επισκέπτης
Και επειδή πολύ πλατιάσαμε, ας κάνουμε μία σύνοψη:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ (ΠΙΘΑΝΗ ΔΩΡΕΑ, ΧΡΗΣΗΚΤΙΣΙΑ, ΚΛΠ) ΕΧΤΙΣΕ 5 ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΠΟ 60€/ΒΡΑΔΙΑ * 5 * 100 ΗΜΕΡΕΣ = 30.000€ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ,

ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΑ, ΡΕΣΕΠΣΙΟΝΙΣΤΑ, ΟΔΗΓΟ,

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1976, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ...

Skiouros7 10.5.2014
Ναι ρε τυπε και σου προσφερει ο Δασκαλαντωνακης...

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδή πολύ πλατιάσαμε, ας κάνουμε μία σύνοψη:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ (ΠΙΘΑΝΗ ΔΩΡΕΑ, ΧΡΗΣΗΚΤΙΣΙΑ, ΚΛΠ) ΕΧΤΙΣΕ 5 ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΠΟ 60€/ΒΡΑΔΙΑ * 5 * 100 ΗΜΕΡΕΣ = 30.000€ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ,

ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΑ, ΡΕΣΕΠΣΙΟΝΙΣΤΑ, ΟΔΗΓΟ,

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1976, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ...

Skiouros7 10.5.2014

Σύνοψη το λες εσύ αυτό :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom