Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και επειδή πολύ πλατιάσαμε, ας κάνουμε μία σύνοψη:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ (ΠΙΘΑΝΗ ΔΩΡΕΑ, ΧΡΗΣΗΚΤΙΣΙΑ, ΚΛΠ) ΕΧΤΙΣΕ 5 ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΠΟ 60€/ΒΡΑΔΙΑ * 5 * 100 ΗΜΕΡΕΣ = 30.000€ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ,

ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΑ, ΡΕΣΕΠΣΙΟΝΙΣΤΑ, ΟΔΗΓΟ,

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1976, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ...

Skiouros7 10.5.2014

Επισκέπτης
Μην συζητάμε για τα προφανή ... μια βόλτα με το Google Earth σε διαψεύδει ...

Μιλάμε για ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ελεύθερων παραλιών με ότι μορφολογία θές (άμμο, χαλίκι, κροκάλια, πλάκες) ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ !!!
Αν γουστάρεις την άλλη βδομαδα κερναω καφεδακι στην Π Φωκαια παμε μαζι να τις δουμε... Εχει και μια μεγαλη εκει στην τρυπα του Καραμανλη που είναι το beach bar μετα μιλαμε για παραλιες των 3 ατομων η κάθε μια η βραχια και σκουπίδια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν γουστάρεις την άλλη βδομαδα κερναω καφεδακι στην Π Φωκαια παμε μαζι να τις δουμε... Εχει και μια μεγαλη εκει στην τρυπα του Καραμανλη που είναι το beach bar μετα μιλαμε για παραλιες των 3 ατομων η κάθε μια η βραχια και σκουπίδια.

και δεν μου λες τα σκουπίδια μόνα τους βρεθήκανε εκεί πέρα ??

Επισκέπτης
Η εμμονή του Φιλίππου σχετίζεται με 1. Προσωπικές Εμπάθειες 2. Ιδεολογικά Κίνητρα 3. Μικροπολιτικές σκοπιμότητες ...

Και για να μην ασχολούμαστε με τα στοιχειώδη, δές τα 100δες μέτρα ελεύθερης αμμουδιάς δεξιά και αριστερά του ξενοδοχείου ... ΔΕΝ μιλάω κάν για Σαρωνίδα/Ανάβυσσο κτλ (διαλέξτε δορυφορική προβολή)
α εισαι του ότι βρεχεται από θαλασσα είναι παραλια... Οκ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε σεις ακόμα και τώρα όπου υπάρχουν beach bar και ομπρελίτσες δεν απαγορεύεται να έρθει κάποιος με τις πετσετούλα του και να αράξει... αυτό αλλάζει;
Εννοειται...θα πληρωνεις εισοδο για να μπεις..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και επειδή πολύ πλατιάσαμε, ας κάνουμε μία σύνοψη:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ (ΠΙΘΑΝΗ ΔΩΡΕΑ, ΧΡΗΣΗΚΤΙΣΙΑ, ΚΛΠ) ΕΧΤΙΣΕ 5 ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΠΟ 60€/ΒΡΑΔΙΑ * 5 * 100 ΗΜΕΡΕΣ = 30.000€ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ,

ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΜΑΓΕΙΡΑ, ΡΕΣΕΠΣΙΟΝΙΣΤΑ, ΟΔΗΓΟ,

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟ ΣΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1976, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ...

Skiouros7 10.5.2014
Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου,τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;Αυτοι θα υπαρχουν ειτε με το ενα ειτε με το αλλο.
Το θεμα ειναι οτι κοβεται η προσβαση προς τους πολιτες.Στα παπαρια μας η κυρα λενα και ο κυρ μπαμπης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ό,τι κατατείνει στην αξιοποιηση, την οικονομικη αναπτυξη και την αυξηση της απασχολησης ειναι θετικο.
Αρκετα πλεον με τις κομπλεξικες αηδιες που μας ταλαιπωρουν δεκαετιες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συγνωμη αλλα οι περισσοτεροι λετε μαλακιες και δεν ξερετε...και μπερδευετε και πραγματα...
ο νομος ειναι ξεκαθαρος βασει συνταγματος...υπαρχει φεκ (βαριεμαι να το ψαξω) που λεει οτι ρητα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπαρχει εισητηριο για ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον αιγιαλο σε καμμια περιπτωση...μονο αν υπαρχουν αρχαιολογικα...η στρατιωτικες περιοχες...
απο εκει και περα δινεται το δικαιωμα σε επιχειρηματια να κανει εκμισθωση και να κανει επιχειρηση απο τους κατα τοπον δημους που μπορουν να χορηγησουν αναλογς αδειες...
αλλα σε καμμια περιπτωση και καμμια παραλια δεν επιτρεπεται να κλεινει και να ζητειται αντιτιμο για να μπεις...
οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και εδω τα πραγματα μπερδευοται κατα το δοκουν και αρχιζουν οι μαλακιες που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
το επιχειρημα φερ ειπειν που χρησιμοποιυν οι ταμιες στις εισοδους ειναι οτι παρςεχουμε τουαλεττες ,καθαριζουμε τους χωρους και εχουμε και ναυαγοσωστες....αρα πληρωνεις εισοδο και απολαμβανεις προσβαση σε αυτες τις υπηρεσιες...
αμ δε,,,αν θες κυριε επιχειρηματια να παρεχεις υπηρεσιες καλα κανεις αλλα εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος ουτε να τις αγορασω ουτε να τις νοικιασω...
εν ολιγοις...κανεις δεν μπορει να σου απαγορεψει την ελευθερη προσβαση στη θαλασσα...
αν θελει μπορει να βαλει εξω απο τις τουαλεττες του ,ντουσιερες του κλπ κλπ εναν υπαλληλο του ουτως ωστε οποιος θελει να κανει χρηση των υπηρεσιων του (οπως επισης και ομπρελλες ξαπλωστρες κλπ ) να πληρωνει το αντιτιμο και να κανει...
σε καμμια περιπτωση ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις εισητηριο για να αποκτησεις προσβαση σε ελληνικο αιγειαλο...αλλα σε καμμια απολυτως...
ποτε δεν πληρωνω πουθενα μπαινω τσαμπουκα και μου κανουν τα παπαρια...
αν μασησετε φωναξτε τους τσαιους που ειναι υποχρεωμενοι να γνωριζουν τους νομους...
προσεξτε...μιλαμε μονο για εισοδο και οχι για χρηση των υπηρεσιων που παρεχονται...
η προσβαση δεν απαγορευεται επ ουδενι και για καμμια θαλασσα...
αυτα....

Επισκέπτης
Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου,τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;Αυτοι θα υπαρχουν ειτε με το ενα ειτε με το αλλο.
Το θεμα ειναι οτι κοβεται η προσβαση προς τους πολιτες.Στα παπαρια μας η κυρα λενα και ο κυρ μπαμπης.

Είπαμε, προκαλώ όλες τις μεγάλες εταιρίες του πλανήτη να ασχοληθούν αποκλειστικά τα επόμενα 50 χρόνια με το κλείσιμο των παραλιών...

Είμαι περίεργος αν φτάσουν στο 10% σε 50χρόνια

Μην ξεχνάμε πάντα ότι μιλάμε για σημεία που είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ το 70 % της διάρκειας του έτους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχεις το υπολοιπο 95% των ακτογραμμων να πας ελευθερα. Στο ειπανε σε ολους τους τόνους.
Τι ΔΕΝ καταλαβαινεις πια?

Επισκέπτης
Ό,τι κατατείνει στην αξιοποιηση, την οικονομικη αναπτυξη και την αυξηση της απασχολησης ειναι θετικο.
Αρκετα πλεον με τις κομπλεξικες αηδιες που μας ταλαιπωρουν δεκαετιες.
Ε το συγκεκριμενο δεν είναι θετικο..

Επισκέπτης
Επί τη ευκαιρία, μπορεί κάποιος να πει πόσοι είναι οι παραθαλάσσιοι οικισμοί στην ακτογραμμή της Ηπειρωτικής Ελλάδας;

Για να δω αν κάποιοι είναι τόσο διαβασμένοι, όσο θέλουν να δείχνουν...

Επισκέπτης
Και γιατί να το δικαιούσαι ρε φίλε; Άμα ήταν στεριά αγοράσμένη, θα μπορούσες να περάσεις;

Μην επικαλεστείς το άθλιο, ανύπαρκτο ψευδοσύνταγμα...
ωραια τοτε να παρω κ εγω ένα κομματι να το κανω σπιτι μου ρε μεγαλε... Σε μενα γιατι απαγορευεται;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και γιατί να το δικαιούσαι ρε φίλε; Άμα ήταν στεριά αγοράσμένη, θα μπορούσες να περάσεις;

Μην επικαλεστείς το άθλιο, ανύπαρκτο ψευδοσύνταγμα...
ο αιγειαλος ουτε πουλιεται ουτε αγοραζεται...
η προσβαση σε αυτον πρεπει να ειναι ελευθερη...οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο...
εγω τι φταιω;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom