Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε ναι, αλλά αυτο δεν μας πειραζει.
Μην "ξεπουληθουν" τρεμουμε...  :2funny:

προκαλώ τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου, να παρατήσουν ότι κάνουν και να ασχοληθούν αποκλειστικά με τον "περιορισμό" των ελληνικών παραλιών

αν καταφέρουν το 10% σε 50 χρόνια (πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά τους) θα τους πω μπράβο...

Επισκέπτης
τοσα ξερεις τοσα λες τυπε...
Με το 5*:
1) θα δουλεψουν 500 τετράωροι και
2) θα κλεισουν τα εστιατόρια, τα καφε και τα μπαρ της περιοχης
3) επισης θα χρεωνουν 20€ με ημιδιατροφή και 45 all inclusive το δωματιο σε πρακτορες της Αγγλιας η της Ρωσιας και θα βλέπεις χοντρους με βραχιολακια, μπανανες και τζαμπα μπυρες να τρεκλιζουν...

Και τα τρία είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ

αυτό ακριβώς λέω κι εγώ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μηπως να ακολουθησουμε τι γινεται στη Ζιμπαμπουε??

αυτό το νομοσχέδιο ασφαλώς και δεν είναι άσχετο με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο χερσαίας-θαλάσσιας πολιτικής (European terrestrial-marine policy framework), ούτε μπορεί να το δει κανείς ανεξάρτητα από τον «θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό» (maritime spatial planning) για τον οποίο πρόσφατα εξεδόθη Ευρωπαϊκή Οδηγία... ούτε από τον ήδη υπάρχοντα Οδικό χάρτη για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό... ούτε, εν τέλει, από τη «Γαλάζια ανάπτυξη» (Blue Growth) που είναι η θαλάσσια διάσταση της Στρατηγικής Ευρώπης 2020.
Τι λεει η ευρωπαικη οδηγια αλεξ;Να καταργηθει η κοινοχρηστη ιδιοτητα αιγιαλου και παραλιων;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Nα χτιστουν ξενοδοχεια δεν λεει κανεις το αντιθετο,οι παραλιες ομως να παραμεινουν ελευθερες.
πολυ σωστος!

Και κάτι ακόμη:

Τώρα δεν είναι καβαντζωμένες οι παραλίες από νταβάδες με ομπρέλες;

Που τις καβαντζώνουν με ένα ψυγείο παγωτά μια ψάθα και 4 παλέτες στην άμμο (ήτοι beach bar)
καποιες ειναι, οχι ομως ολες....και δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις ξαπλωστρα...η προσβαση ειναι ελευθερη

τωρα, τι αρεσει στον καθενα ειναι σχετικο...εγω προτιμω φυσικη ομορφια, αρκετα τσιμεντα "τρωω" στην πρωτευουσα, μου φτανουν...

το μονο θετικο που βλεπω εγω (σ αυτα που υποστηριζεις) ειναι οι θεσεις εργασιας που θα δημιουργηθουν και τιποτα αλλο...

Επισκέπτης
Και τα τρία είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ

αυτό ακριβώς λέω κι εγώ
τι είναι θετικο ρε μεγαλε; πες μου να καταλαβω και εγω...
Ότι θα δινουν 300 σε μερικους πιτσιρικάδες για 4 μηνες και θα μεινουν ανεργοι αλλοι τοσοι που δουλευουν 8ωροι σε κανονικες επιχειρήσεις;
Ότι θα χασει κάθε ενδιαφερον και κάθε αξια η περιοχη;
Ότι εσυ θα πληρωνεις κανα 300ρι γι αυτό που ο άλλος θα πληρωνει 50;;;

Όπως ειπα... Τοσα ξερεις, τοσα λες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πόσο δίκιο εχεις.
Αντι να ασχολουμαστε με το κατα πόσο θα εκμεταλλευθουμε στο επακρο καποια πραγματα, αντιδραμε σαν παιδακια...
Εσυ και εγω τι ακριβως μπορουμε να εκμεταλευθουμε;Εκτος και αν εχεις την δυνατοτητα να χτισεις κανα ρεσορτ.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
υπάρχει κανένα Link με το νομοσχέδιο;

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Με τόσες χιλιάδες χλμ ακτογραμμής νομίζω ότι έχουμε την άνεση να διαθέσουμε κάποιες παραλίες σε ιδιώτες.Δεν θα μας λείψουν οι βουτιές.
Όσο για το Grand resort 100 μέτρα πρίν και 100 μέτρα μετά υπάρχουν ελεύθερες παραλίες...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τον κώλο σας να χτυπατε κατω, ειναι ευρωπαικη οδηγια και θα εφαρμοσθει σε ολη την Ευρωπη.
Οποιανου δεν του αρεσει, να παει στη Βορεια Κορεα.

σιγα να μην πανε στην βορεια κορεα

κοροιδα ειναι

εδω μονο μπορουν να κανουν τους μαγκες

εκει αν κουνηθουν θα τους κοψουν την σουφριτσα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σιγα να μην πανε στην βορεια κορεα

κοροιδα ειναι

εδω μονο μπορουν να κανουν τους μαγκες

εκει αν κουνηθουν θα τους κοψουν την σουφριτσα

θα τους την κάψουν με φλογοβόλο ... είναι το νέο σπόρ του μεγάλου ηγετη Κιμ Πως Διάολο Τον Λέν

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
υπογράφω να γίνει...

είμαι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων που απασχολούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζομένους τόσο κατά το στήσιμο όσο και κατά τη λειτουργία τους

Είμαι κατά των ντόπιων "νταβατζήδων" των ακτών και των κληρονόμων "κυρά-Λενιάδων" που μετέτρεψαν μπαξέδες και μονοκατοικίες σε "ενοικιαζόμενα" δωμάτια και μη απασχολώντας προσωπικό και μη πληρώνοντας φόρους, το μόνο που κάνουν στη χώρα είναι να φουσκώνουν το λογαριασμό της προθεσμιακής τους, μακαρίζοντας την τύχη τους...

Χίλιες φορές να χτιστούν 500 υπερπολυτελή ξενοδοχεία, παρά ακόμη 50.000 ενοικιαζόμενα δωμάτια της κυρά Λένης και της κύρα Μάρως

Όσο για τις παραλίες, δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει περισσότερες ακτογραμμές από την Γαλλία και την Ισπανία μαζί, κάπου θα βρούμε να κάνουμε 10 μπάνια το καλοκαίρι...

Προσυπογράφω και συμπληρώνω ...

Είμαι κατά τον τοπικών αρχόντων που αντί να εκμεταλευτούν την δημόσια περιουσία που ήδη τους ανήκει ή βρίσκεται εντός του τομέα ευθύνης τους μαλακίζονται αγρίως σαμποτάροντας ΚΑΘΕ αξιόλογη επιχειρηματική κίνηση για λόγους μικροκομματικής εκμετάλευσης.

Τυπικό παράδειγμα ο Φιλίππου (δήμος Σαρωνικού) που έχει θέσει στόχο της ζωής του να καταστρέψει πάση θυσία το μεγαλύτερο ξενοδοχείο διακοπών της Αττικής και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας (Grand Resort Lagonissi) ...

Επισκέπτης
θα τους την κάψουν με φλογοβόλο ... είναι το νέο σπόρ του μεγάλου ηγετη Κιμ Πως Διάολο Τον Λέν
πρόσεξε γιατί η μαλακία που γράψανε για τον θείο του που τον τάισε στα σκυλιά ήταν ψέματα.

Αλλά σάμπως πρώτη φορά θα'ναι που γράφεις ψεύδη...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
10295060_725074924198222_8848948480085391488_o.jpg

Επισκέπτης
Με τόσες χιλιάδες χλμ ακτογραμμής νομίζω ότι έχουμε την άνεση να διαθέσουμε κάποιες παραλίες σε ιδιώτες.Δεν θα μας λείψουν οι βουτιές.
Όσο για το Grand resort 100 μέτρα πρίν και 100 μέτρα μετά υπάρχουν ελεύθερες παραλίες...
τυπε ο Αστερας το grand resort και το cape sounio εχουν παρει τις καλυτερες παραλιες τις περιοχης. Η μονη μεγαλη ελευθερη παραλια βρισκεται στην Σαρωνια σε πληρη εγκαταληψη και συνεχιζοντας πιο κατω βλέπεις Austria, Eden beach, Alexander beach και μετα βραχια και ξεραιλα μεχρι το Σουνιο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το θεμα εινα να μην δωσει κομματια που παει ο απλος κοσμακις και κανει ανεξοδα τα μπανια του...

Αντωνακι αν κοψεις ΚΑΙ τα μπανια του λαου η πρωθυπουργια και η προεδρια της νδ θα σου γινει μια αναμνηση (που ουτως ή αλλως εδω που τα λεμε θα γινει)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
πρόσεξε γιατί η μαλακία που γράψανε για τον θείο του που τον τάισε στα σκυλιά ήταν ψέματα.

Αλλά σάμπως πρώτη φορά θα'ναι που γράφεις ψεύδη...

καλως την παπατρολενα ...
δεν πας να ετοιμαστεις να γαμησεις την φωκια σου και να ξεκουμπιστεις απο εδω  :birdman:

Επισκέπτης
Ότι θα δινουν 300 σε μερικους πιτσιρικάδες για 4 μηνες και θα μεινουν ανεργοι αλλοι τοσοι που δουλευουν 8ωροι σε κανονικες επιχειρήσεις;

ποιες είναι οι κανονικές επιχειρήσεις;

τα ενοικιαζόμενα της κυρά Μάρως

η το "εστιατόριο" του κυρ Βαγγέλη

που έχει 5 δούλους στην κουζίνα εκ των οποίων 2 υποχρεωτικά μελανού δέρματος

και έχει να κόψει απόδειξη από το 1976;

Επισκέπτης
ποιες είναι οι κανονικές επιχειρήσεις;

τα ενοικιαζόμενα της κυρά Μάρως

η το "εστιατόριο" του κυρ Βαγγέλη

που έχει 5 δούλους στην κουζίνα εκ των οποίων 2 υποχρεωτικά μελανού δέρματος

και έχει να κόψει απόδειξη από το 1976;
Ρε τυπε πλακα κανεις;;; Ποσα χρονια εχεις να βγεις από το σπιτι σου;
Ποιος σου ειπε ότι στις κουζινες στα πενταστερα δεν εχουν αραπια που δουλευουν μαυρα; ποιος σου ειπε ότι δεν προσλαμβανουν τουρίστες και φοιτητες με χαρτζιλικι; και πανω απ όλα ποιος σου ειπε ότι κοβουν αποδειξεις;;;

Επισκέπτης
1. καποιες ειναι, οχι ομως ολες....

2. και δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις ξαπλωστρα...η προσβαση ειναι ελευθερη

1. αυτό είναι παρηγοριά;

2. στην Ελλάδα ζούμε ρε παιδιά, όλοι ξέρουμε τι γίνεται...έχει φάει ξύλο κόσμος που τόλμησε να αφήσει την τσάντα στη "φυλασσόμενη ζώνη" και απλά να βουτήξει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom