Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμ παση περιπτωση ο κθουλου σου αναφερει οτι γενικα ειναι κατα του κλεισιματος της παραλιας και οχι των ξενοδοχειων...

το επόμενο κομμουνιστικό επιχείρημα ποιο θα είναι; Να χτίζονται ουρανοξύστες χωρίς να "κλέβουν" το αέρα;

μήπως να δημιουργήσουμε και νέα φύσική;

Η ξενοδοχιακή επιχείρηση χρειάζεται 10 στρέμματα Γης, 200 μέτρα παραλίας, και 30 μέτρα νερού

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΕΙΑΛΟΙ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

όσοι δε θέλουν να πληρώνουν να πάνε στα υπόλοιπα 15.999.800 μέτρα παραλίας, να αφήσουν τη βράκα, τις σαγιονάρες και τα τάπερ τους σ ένα βραχάκι και να βουτήξουν. Κανείς δε θα τους εμποδίσει. Μάλιστα άμα δεν ξαναβγούν και καθόλου, τόσο το καλύτερο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τις δικες σου καταθεσεις μαλακακο...φερτα πισω να τα φαμε χχαχαχαα

να σας τα δώκω ρε παιδάκια ... ευχαρίστως (γιατί ξέρω ότι μέσα σε δέκα χρόνια μπορώ να τα ξαναφτιάξω)...

αντε λοιπόν και σας τα έδωσα... για πόσο καιρό θα σας φτάσουνε ?? Ενα-δύο αντε βία τρία χρόνια ..

και μετά τι θα κάνετε ??  θα ξανάρθετε να ζητήσετε και άλλα ??

και τότε θα σας πώ (όπως μας είπαν οι Ευρωπαίοι)... μάγκες να σας δώσω αλλά θα καθήσετε να σας γαμήσω πρώτα...

Επισκέπτης
να σας τα δώκω ρε παιδάκια ... ευχαρίστως (γιατί ξέρω ότι μέσα σε δέκα χρόνια μπορώ να τα ξαναφτιάξω)...

αντε λοιπόν και σας τα έδωσα... για πόσο καιρό θα σας φτάσουνε ?? [size=20pt]Ενα-δύο αντε βία τρία χρόνια[/size] ..

και μετά τι θα κάνετε ??  θα ξανάρθετε να ζητήσετε και άλλα ??

και τότε θα σας πώ (όπως μας είπαν οι Ευρωπαίοι)... μάγκες να σας δώσω αλλά θα καθήσετε να σας γαμήσω πρώτα...
Α για τόσο μεγάλο ποσό μιλάμε... :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι δεν τους ρωτας εσυ καλυτερα γιατι εγω το κανω κάθε μερα...
Ο πελατης από το πενταστερο βαζει ένα βραχιολακι όταν παταει στο νησι και το βγαζει όταν φευγει... Ξυπόλητους τους ανεβαζουν, βρωμιάρηδες τους κατεβαζουν. Ασε που με τα 300-500 δωματια που εχει ο καθενας αναγκάζονται να πουλανε με 10-15 € το ατομο ALL INCLUSIVE...

Έχω ζήσει 10 μήνες στην Ρόδο και πάω κάθε καλοκαίρι στην Κρήτη όπου έχω και συγγενείς, δεν ξέρω ποίους ρωτάς εσύ αρχηγέ μου αλλα οποιος νομίζει ότι οι τοπικές κοινωνίες σε αυτά τα μέρη είναι εναντια στις επενδύσεις κάνει παρέα μονο με την τοπική Κ.Ο.Β.
Όλοι θα προτιμούσαν κάποιον θεωρητικό,  ανύπαρκτο τουρίστα που θα άφηνε χιλιάδες ευρώ στην τρυπα που νοικιάζει η θεία τους , αλλα ελλείψει του ανυπαρκτου αυτού προτιμούν τους υπαρκτούς.
Και αυτά που λες είναι ιστορίες για αγριους.

Επισκέπτης
Έχω ζήσει 10 μήνες στην Ρόδο και πάω κάθε καλοκαίρι στην Κρήτη όπου έχω και συγγενείς, δεν ξέρω ποίους ρωτάς εσύ αρχηγέ μου αλλα οποιος νομίζει ότι οι τοπικές κοινωνίες σε αυτά τα μέρη είναι εναντια στις επενδύσεις κάνει παρέα μονο με την τοπική Κ.Ο.Β.
Όλοι θα προτιμούσαν κάποιον θεωρητικό,  ανύπαρκτο τουρίστα που θα άφηνε χιλιάδες ευρώ στην τρυπα που νοικιάζει η θεία τους , αλλα ελλείψει του ανυπαρκτου αυτού προτιμούν τους υπαρκτούς.
Και αυτά που λες είναι ιστορίες για αγριους.
ρε τυπε μην μου το παιζεις πονηρος... Η Ροδος ζει κυριως από τις κρουαζιέρες από τα πενταστερα ζουν μονο οι ιδιοκτητες και τα ξενα κυριως σκανδιναβικα και Αγγλικα τουριστικα γραφεια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο exlusive area που να εχεις προσβαση με 15€ ρε τυπε... Εδώ είναι καθαρα πουστια για να αρπαξει οσα μπορει. Η εχει σεκιουριταδες που για να περασεις δειχνεις καρτα η προσκληση η τα @@ μας τα δυο.
Στα Χανια εχει 65 το ατομο all exclusive τουλαχιστον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το επόμενο κομμουνιστικό επιχείρημα ποιο θα είναι; Να χτίζονται ουρανοξύστες χωρίς να "κλέβουν" το αέρα;

μήπως να δημιουργήσουμε και νέα φύσική;

Η ξενοδοχιακή επιχείρηση χρειάζεται 10 στρέμματα Γης, 200 μέτρα παραλίας, και 30 μέτρα νερού

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΕΙΑΛΟΙ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

όσοι δε θέλουν να πληρώνουν να πάνε στα υπόλοιπα 15.999.800 μέτρα παραλίας, να αφήσουν τη βράκα, τις σαγιονάρες και τα τάπερ τους σ ένα βραχάκι και να βουτήξουν. Κανείς δε θα τους εμποδίσει. Μάλιστα άμα δεν ξαναβγούν και καθόλου, τόσο το καλύτερο...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

αντε λοιπόν και σας τα έδωσα... για πόσο καιρό θα σας φτάσουνε ?? Ενα-δύο αντε βία τρία χρόνια ..

και μετά τι θα κάνετε ??  θα ξανάρθετε να ζητήσετε και άλλα ??

Τι λες ρε τυπε σε 10 χρονια? Σε ποια χωρα ακριβως? Στην Ελλαδα η στο Λονδινο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.898
Πόντοι
34.538
Υπαρχει κανενα σαιτ για αυτους που θελουν να υπογραψουν ΝΑΙ?

Τι είδους φασισμος είναι αυτος δηλδη,να ξερουμε!!!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο exlusive area που να εχεις προσβαση με 15€ ρε τυπε... Εδώ είναι καθαρα πουστια για να αρπαξει οσα μπορει. Η εχει σεκιουριταδες που για να περασεις δειχνεις καρτα η προσκληση η τα @@ μας τα δυο.

ΕΑΝ μιλάμε για ξενοδοχεία (που ήταν και το θέμα μου) ... Τότε:

Συνήθως υπάρχει διαχωρισμός σε επιμέρους παραλιακές ζώνες όπου σε κάποιες από αυτές επιτρέπεται η πρόσβαση ΜΟΝΟΝ σε ενοίκους ενώ στις άλλες ΚΑΙ σε όσους έχουν πληρώσει εισιτήριο.

Εαν μιλάμε για οργανωμένη πλάζ τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Προσωπικά θεωρώ ότι εφόσον υπάρχουν έστω και 50% ελεύθερης πρόσβασης κατάλληλες για μπάνιο ακτές γειτνιάζουσες με τις επί πληρωμή οργανωμένες πλάζ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε γαμημενε ασχετε δες τι ρωτησε ο τυπος ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ κ μετα να σχολιαζεις
Καταλαβες τωρα γιατι του απαντησα οτι θα πληρωνει? Αντε σαλτα κ γαμησου τωρα γαμω το σταυρο σου καριολη

Όπου υπάρχουν bar και ομπρέλες υπάρχει υποχρεωτικά και είσοδος ρε καθυστερημένο του κερατα? Ποσο ηλίθιος παίζει να είσαι? ΠΟΣΟ???

Επισκέπτης
Kαι γιατί να μην χτίσουμε και τα υπόλοιπα 15.99.800 μέτρα παραλίας δηλαδή; Όποιος δεν έχει για πεντάστερο ας κάνει μπάνιο στην μπανιέρα τους,τ'αρχίδια μας θα πάρουν τα κουμμούνια.

Δυστυχώς ακόμη και να το επιθυμούσε διακαώς όλόκληρη η χώρα, θα ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο, έστω και κατά 1%

Άσε που αν γινόταν (το κατά 1%) θα σήμαινε ότι έλυσαν όλοι οι Έλληνες το εργασιακό και οικονομικό τους πρόβλημα, οπότε στ αρχίδια τους τα 10 μπανάκια του καλοκαιριού, που μπορούν να γίνουν είτε στα ξενοδοχεία (ΝΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ) είτε σε καμιά ωραία πισινούλα...

Επισκέπτης
Σε ποια χωρα ρε βλακα μπορεις να μαζεψεις 280.000 ευρω σαν μεσος ιδιωτικος υπαλληλος?
Στο πουστονήσι όπου πήγε αν μένεις σε δωμάτιο χωρίς μπαλκόνια αλλά με φεγγίτη και κοινόχρηστο μπάνιο.

Γιατί νομίζεις στα γεράμτα έγινε μετανάστης;;; :grin: :grin: :grin: :2funny:

Επισκέπτης
Στα Χανια εχει 65 το ατομο all exclusive τουλαχιστον
στα χανια που είναι λιγα μπορει... Αλλα σου λεω ο Μουζενίδης η ΤUI τα αγοραζουν μαξιμουν 15 € το δωματιο. Με προπληρωμή για καμια 50αρια δωματια για 2-3 μηνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom