Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε ποια χωρα ρε βλακα μπορεις να μαζεψεις 280.000 ευρω σαν μεσος ιδιωτικος υπαλληλος?Ελλαδα η Λονδινο?

και στην Ελλάδα και στην Αγγλία και σε όλον τον πολιτισμένο και απολίτιστο κόσμο... αρκεί να δουλέψεις ...

ααα ναι δεν είμαι μέσος ιδιωτικός υπάλληλος... είμαι υψηλά εξειδικευμένος σε αντικείμενο που έχει μεγάλη ζήτηση διεθνώς..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όπου υπάρχουν bar και ομπρέλες υπάρχει υποχρεωτικά και είσοδος ρε καθυστερημένο του κερατα? Ποσο ηλίθιος παίζει να είσαι? ΠΟΣΟ???
Που βρε ξεφτυλα στην Αττικη υπαρχει τετοια παραλια που αναφερεις? Αιντε στα τσακιδια ψωλαρπαχτη

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ρε τυπε μην μου το παιζεις πονηρος... Η Ροδος ζει κυριως από τις κρουαζιέρες από τα πενταστερα ζουν μονο οι ιδιοκτητες και τα ξενα κυριως σκανδιναβικα και Αγγλικα τουριστικα γραφεια.

E τότε πες τους να τα γκρεμίσουν ρε φιλε , αυτό λέω τόση ώρα! Άντε , πήγαινε ντε! Σε περιμένουν ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το επόμενο κομμουνιστικό επιχείρημα ποιο θα είναι; Να χτίζονται ουρανοξύστες χωρίς να "κλέβουν" το αέρα;

μήπως να δημιουργήσουμε και νέα φύσική;

Η ξενοδοχιακή επιχείρηση χρειάζεται 10 στρέμματα Γης, 200 μέτρα παραλίας, και 30 μέτρα νερού

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΕΙΑΛΟΙ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

όσοι δε θέλουν να πληρώνουν να πάνε στα υπόλοιπα 15.999.800 μέτρα παραλίας, να αφήσουν τη βράκα, τις σαγιονάρες και τα τάπερ τους σ ένα βραχάκι και να βουτήξουν. Κανείς δε θα τους εμποδίσει. Μάλιστα άμα δεν ξαναβγούν και καθόλου, τόσο το καλύτερο...
αα καλα, εσυ το τερματισες  :jerking:

τι μαλακιες τσαμπουνας ρε? δηλαδη ας πουμε ο κθουλου ή ο χριστιδις ή ο οποισδηποτε που δεν θελει να πληρωσει για κατι το οποιο δικαιουται ως πολιτης αυτης της χωρας ειναι σωνει και καλα κομμουνιστης????
δηλαδη εγω που ειμαι ενα 20-30 λεπτο με το μηχ απο βουλιαγμενη, βαρκιζα, λαγονησι και θελω να ριξω μια βουτα μετα τη δουλεια γιατι θα πρεπει να πληρωσω ρε? ή που θα πρεπει να φτασω για να ριξω μια βουτια χωρις να πληρωσω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι μαλακιες τσαμπουνας ρε? δηλαδη ας πουμε ο κθουλου ή ο χριστιδις ή ο οποισδηποτε που δεν θελει να πληρωσει για κατι το οποιο δικαιουται ως πολιτης αυτης της χωρας ειναι σωνει και καλα κομμουνιστης????
δηλαδη εγω που ειμαι ενα 20-30 λεπτο με το μηχ απο βουλιαγμενη, βαρκιζα, λαγονησι και θελω να ριξω μια βουτα μετα τη δουλεια γιατι θα πρεπει να πληρωσω ρε? ή που θα πρεπει να φτασω για να ριξω μια βουτια χωρις να πληρωσω?

στους αμπελόκηπους στον πύργο των αθηνών... από την ταράτσα την βουτιά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Πηγαινε δεκα μετρα παρακεί και βούτα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ισχυουν οντως αυτες οι τιμες; 5αστερο ξενοδοχειο all inclusive με 50 μονο ευρω τον Αυγουστο;

Αυτες οι τιμες είναι για TUI, thomas cook και γενικά για μεγάλα τουριστικά πρακτορεία.

Τα ξερω από πελάτες μου στη Ρόδο....

Επισκέπτης
και στην Ελλάδα και στην Αγγλία και σε όλον τον πολιτισμένο και απολίτιστο κόσμο... αρκεί να δουλέψεις ...

ααα ναι δεν είμαι μέσος ιδιωτικός υπάλληλος... είμαι υψηλά εξειδικευμένος [size=20pt]σε αντικείμενο που έχει μεγάλη ζήτηση διεθνώς[/size]..
URL]]

Επισκέπτης
ΕΑΝ μιλάμε για ξενοδοχεία (που ήταν και το θέμα μου) ... Τότε:

Συνήθως υπάρχει διαχωρισμός σε επιμέρους παραλιακές ζώνες όπου σε κάποιες από αυτές επιτρέπεται η πρόσβαση ΜΟΝΟΝ σε ενοίκους ενώ στις άλλες ΚΑΙ σε όσους έχουν πληρώσει εισιτήριο.

Εαν μιλάμε για οργανωμένη πλάζ τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Προσωπικά θεωρώ ότι εφόσον υπάρχουν έστω και 50% ελεύθερης πρόσβασης κατάλληλες για μπάνιο ακτές γειτνιάζουσες με τις επί πληρωμή οργανωμένες πλάζ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Όχι.
Εισοδο στην παραλια δεν μπορεις να πληρωνεις ουτε να σου απαγορευσει κανενας να πας. Μπορεις όμως να χρεωνεις 20€ την ξαπλωστρα και 200 τον καφε...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
στα χανια που είναι λιγα μπορει... Αλλα σου λεω ο Μουζενίδης η ΤUI τα αγοραζουν μαξιμουν 15 € το δωματιο. Με προπληρωμή για καμια 50αρια δωματια για 2-3 μηνες...
Τυπε δεν ξερω για εκτος χανια. Συγκεκριμενα στο ΜΙΝΩΑ ΠΑΛΛΑΣ 5* τα δωματια ξεκινανε απο 65 ευρω το ατομο με βραχιολακι κτλπ κτλπ κτλπ. Βεβαια αυτα ειναι πακετα εξωτερικου. Εγω που ειμαι απο εκει εαν δεν ειχα πατρικο δεν νομιζω να ισχυουν αυτες οι τιμες για Ελληνες αλλα απο group εξωτερικου

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αα καλα, εσυ το τερματισες  :jerking:

Σκαραμαγκα τυπε....μαζι με τα πακια

Επισκέπτης
Τυπε δεν ξερω για εκτος χανια. Συγκεκριμενα στο ΜΙΝΩΑ ΠΑΛΛΑΣ 5* τα δωματια ξεκινανε απο 65 ευρω το ατομο με βραχιολακι κτλπ κτλπ κτλπ. Βεβαια αυτα ειναι πακετα εξωτερικου. Εγω που ειμαι απο εκει εαν δεν ειχα πατρικο δεν νομιζω να ισχυουν αυτες οι τιμες για Ελληνες αλλα απο group εξωτερικου
για ρωτα τον απέναντι τον Απλαδα ποσο πουλαει στην τυι να κλαψεις. ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι.
Εισοδο στην παραλια δεν μπορεις να πληρωνεις ουτε να σου απαγορευσει κανενας να πας. Μπορεις όμως να χρεωνεις 20€ την ξαπλωστρα και 200 τον καφε...

και δεν μου λες ρε παίκτη.. το τσιγάρο που θα σβήσεις στην αμμουδιά, την χαρτοπετσέτα από το ψωμοτύρι που έφερες από το σπίτι και το άδειο μπουκαλάκι από το νερό που πήρες από το σούπερ μάρκετ για να πιείς ποιός θα τα μαζέψει ???

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

ααα ναι δεν είμαι μέσος ιδιωτικός υπάλληλος... είμαι υψηλά εξειδικευμένος σε αντικείμενο που έχει μεγάλη ζήτηση διεθνώς..

Να δουλέψει ο καμμένος τωρα που πήρε το κοινωνικό μερισμα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

η Αττική είναι εντελώς ιδιάζουσα περίπτωση, ας μην εστιάσουμε σε αυτήν

Επισκέπτης
και δεν μου λες ρε παίκτη.. το τσιγάρο που θα σβήσεις στην αμμουδιά, την χαρτοπετσέτα από το ψωμοτύρι που έφερες από το σπίτι και το άδειο μπουκαλάκι από το νερό που πήρες από το σούπερ μάρκετ για να πιείς ποιός θα τα μαζέψει ???
Αυτος που εκμεταλευεται την παραλια... Ποσοι πια είναι οι τζαμπατζήδες που θα απλωσουν πετσετες και θα τα κανουν όλα μπουρδελο ρε τραμουντανα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom