ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις κι εσύ! Ο Ζήροου και ο Λόπεζ εκφράζουν τις ίδιες πολιτικές θέσεις έχεις καταλάβει δηλαδή;
ειμαστε και ιδια ομαδα.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις κι εσύ! Ο Ζήροου και ο Λόπεζ εκφράζουν τις ίδιες πολιτικές θέσεις έχεις καταλάβει δηλαδή;
πιωμενος εισαι ρε? χεσμενα ειναι και τιγκα σκουπιδι
τρολάρει για τζέρτζελο ο mode zero.
ε εσυ εχεις αξιοπρεπεια . ειναι η γνωστη αξιοπρεπεια του νικ στο ιντερνετ , μιας και καθε νικ εχει εικονικη ζωη χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαΚαλά δεν νομίζω να σε καλέσαμε κι όλας στο σαίτ.
Αν θυμάμαι καλά σε είχαν διώξει με τις κλωτσιές, αλλά εσύ πείσμωσες και έφιαξες άλλο μέιλ κι άλλο λογαριασμό για να συνεχίσεις να μπαίνεις σε "μαγαζί" στο οποίο σου είχαν πει απερίφραστα και μέσα στα μούτρα σου πως είσαι ανεπιθύμητος.
Διότι εμένα αν μου μπανάρουν αυτό το νικ θα το θεωρήσω τέτοια προσβολή που δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Αλλά ξεφτίλας να φιάξω καινούριο νικ δεν γίνομαι.
Και τον Πίκερ ακόμα τον ξεμπανάρανε ρε σύ, εσένα μπα! Για να δεις σε τί υπόληψη σε έχουν δηλαδή...
νωντονομος νωντοχουντα τυπε?Μακάρι να γίνει έτσι αλλά δεν το βλέπω. Κάποια μεσοβέζικη λύση θα επιλέξουν για να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος που δεν έχει αφήσει παραλία που να μην την κάνει χωματερή.
Για εμένα οι φτωχοί και οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα στα μπάνια.
καλά εγώ θα περιμένω να κάνεις διάλογο με τον zero πάντως.ειμαστε και ιδια ομαδα.
ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ....απο το ορατοτης!!!!1Καλά δεν νομίζω να σε καλέσαμε κι όλας στο σαίτ.
Αν θυμάμαι καλά σε είχαν διώξει με τις κλωτσιές, αλλά εσύ πείσμωσες και έφιαξες άλλο μέιλ κι άλλο λογαριασμό για να συνεχίσεις να μπαίνεις σε "μαγαζί" στο οποίο σου είχαν πει απερίφραστα και μέσα στα μούτρα σου πως είσαι ανεπιθύμητος.
Διότι εμένα αν μου μπανάρουν αυτό το νικ θα το θεωρήσω τέτοια προσβολή που δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Αλλά ξεφτίλας να φιάξω καινούριο νικ δεν γίνομαι.
Και τον Πίκερ ακόμα τον ξεμπανάρανε ρε σύ, εσένα μπα! Για να δεις σε τί υπόληψη σε έχουν δηλαδή...
δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα εσυ....
τα 5αστερα της ινδιας δεν ζεχνουν, οπως και τα 5αστερα της ελλαδας....
εσυ θα ζεχνεις εξω απο αυτα, οπως και οι ινδοι εξω απο τα δικα τους 5αστερα....
δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα εσυ....ωωωω ναι .. τα πεντάτερα της Ινδίας βρωμούν και ζέχνουν... σαν τους γαμιστρώνες πέριξ της ομόνοιας είναι
Aπό πού προκύπτει αυτό; Εμένα οι ανταγωνιστές πάντως αυτό μου ψιθύρισαν...Ο Λόπεζ πιθανότατα είναι ατραξιόν του "μαγαζιού" αλλά ΔΕΝ είναι ο Ζήροου, σίγουρα!!
καλά εγώ θα περιμένω να κάνεις διάλογο με τον zero πάντως.
+1000000000000000000000000000000000Τα επιχειρηματα σου ειναι φαιδρα. Θανατος στην κυρα λενα επειδη εχει κτημα απο τον παππου και προθεσμιακη.. πολυ μισος για τον γειτονα δηλαδη .. νεοελληνικη συμπεριφορα καταπτυστη. εσενα δεν σε ανδιαφερει πως θα ευδοκιμησει ο τοπος αλλα πως θα καταστραφουν οσα μισεις σωστα η λαθος . Δεν απάντησες αν εισαι ετοιμος να αγοραζεις τον αερα που αναπνέεις; δεν απαντησες για ποιο λογο δεχεσαι το σπιτι του βαρδινογιαννη στην παραλια κι ας ειναι αυθαιρετο επειδη το δηλωσε στις επιχειρησεις του. γουσταρεις να ζησεις δουλος φτανει να μην ζει καλα η κυρα λενα. θα το χεις. δυστυχως θα το χεις..
και που το κακο? αμα εισαι βρωμιαρης και γιδι η μονη πολυτελεια που κερδιζεις με το σπαθι σου ειναι να εισαι στην απεξω απο ολα. θες και παραλια...
ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ....απο το ορατοτης!!!!1
Για εμένα οι φτωχοί και οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα στα μπάνια.
όχι βρε χαζούλη,απλά αν προσέξεις δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί...
ατρακτιόν του καταστήματος ένα πράγμα για να μαρσάρουν οι τροχοί.
Γιατί ρε δεν θίγεται ο νάτσος να μπαίνει με κλώνο στο bou.com? E όχι,δεν έχει καμία αξιοπρέπεια ο γαμιόλης...
Μαλάκα, δεν υπάρχουν αυτά λέμε..
....ποσα μπικικινια θελουν ρε συ τραμου για να παμε να χεσουμε με τον οφθαλμιατρο εκει με την ανεση μας ??? ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ εχουν????τώρα που το λές μάλλον έχεις δίκιο .. διακρίνω ένα κόκκο σκόνης στο πάτωμα πάνω δεξιά
....ποσα μπικικινια θελουν ρε συ τραμου για να παμε να χεσουμε με τον οφθαλμιατρο εκει με την ανεση μας ??? ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ εχουν????