Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πιωμενος εισαι ρε? χεσμενα ειναι και τιγκα σκουπιδι

τώρα που το λές μάλλον έχεις δίκιο .. διακρίνω ένα κόκκο σκόνης στο πάτωμα πάνω δεξιά

860842_95_b.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά δεν νομίζω να σε καλέσαμε κι όλας στο σαίτ.
Αν θυμάμαι καλά σε είχαν διώξει με τις κλωτσιές, αλλά εσύ πείσμωσες και έφιαξες άλλο μέιλ κι άλλο λογαριασμό για να συνεχίσεις να μπαίνεις σε "μαγαζί" στο οποίο σου είχαν πει απερίφραστα και μέσα στα μούτρα σου πως είσαι ανεπιθύμητος. :)

Διότι εμένα αν μου μπανάρουν αυτό το νικ θα το θεωρήσω τέτοια προσβολή που δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Αλλά ξεφτίλας να φιάξω καινούριο νικ δεν γίνομαι.
Και τον Πίκερ ακόμα τον ξεμπανάρανε ρε σύ, εσένα μπα! Για να δεις σε τί υπόληψη σε έχουν δηλαδή...
ε εσυ εχεις αξιοπρεπεια . ειναι η γνωστη αξιοπρεπεια του νικ στο ιντερνετ , μιας και καθε νικ εχει εικονικη ζωη χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μακάρι να γίνει έτσι αλλά δεν το βλέπω. Κάποια μεσοβέζικη λύση θα επιλέξουν για να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος που δεν έχει αφήσει παραλία που να μην την κάνει χωματερή.

Για εμένα οι φτωχοί και οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα στα μπάνια.
νωντονομος νωντοχουντα τυπε? :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
Καλά δεν νομίζω να σε καλέσαμε κι όλας στο σαίτ.
Αν θυμάμαι καλά σε είχαν διώξει με τις κλωτσιές, αλλά εσύ πείσμωσες και έφιαξες άλλο μέιλ κι άλλο λογαριασμό για να συνεχίσεις να μπαίνεις σε "μαγαζί" στο οποίο σου είχαν πει απερίφραστα και μέσα στα μούτρα σου πως είσαι ανεπιθύμητος. :)

Διότι εμένα αν μου μπανάρουν αυτό το νικ θα το θεωρήσω τέτοια προσβολή που δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Αλλά ξεφτίλας να φιάξω καινούριο νικ δεν γίνομαι.
Και τον Πίκερ ακόμα τον ξεμπανάρανε ρε σύ, εσένα μπα! Για να δεις σε τί υπόληψη σε έχουν δηλαδή...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ....απο το ορατοτης!!!!1

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα εσυ....
τα 5αστερα της ινδιας δεν ζεχνουν, οπως και τα 5αστερα της ελλαδας....
εσυ θα ζεχνεις εξω απο αυτα, οπως και οι ινδοι εξω απο τα δικα τους 5αστερα....

και που το κακο? αμα εισαι βρωμιαρης και γιδι η μονη πολυτελεια που κερδιζεις με το σπαθι σου ειναι να εισαι στην απεξω απο ολα. θες και παραλια...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
ωωωω ναι .. τα πεντάτερα της Ινδίας βρωμούν και ζέχνουν... σαν τους γαμιστρώνες πέριξ της ομόνοιας είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

860842_99_y.jpg

δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα εσυ....
τα 5αστερα της ινδιας δεν ζεχνουν, οπως και τα 5αστερα της ελλαδας....
εσυ θα ζεχνεις εξω απο αυτα, οπως και οι ινδοι εξω απο τα δικα τους 5αστερα....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
Τα επιχειρηματα σου ειναι φαιδρα. Θανατος στην κυρα λενα επειδη εχει κτημα απο τον παππου και προθεσμιακη.. πολυ μισος για τον γειτονα δηλαδη .. νεοελληνικη συμπεριφορα καταπτυστη. εσενα δεν σε ανδιαφερει πως θα ευδοκιμησει ο τοπος αλλα πως θα καταστραφουν οσα μισεις σωστα η λαθος . Δεν απάντησες αν εισαι ετοιμος να αγοραζεις τον αερα που αναπνέεις; δεν απαντησες για ποιο λογο δεχεσαι το σπιτι του βαρδινογιαννη στην παραλια κι ας ειναι αυθαιρετο επειδη το δηλωσε στις επιχειρησεις του. γουσταρεις να ζησεις δουλος φτανει να μην ζει καλα η κυρα λενα. θα το χεις. δυστυχως θα το χεις..
+1000000000000000000000000000000000

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και που το κακο? αμα εισαι βρωμιαρης και γιδι η μονη πολυτελεια που κερδιζεις με το σπαθι σου ειναι να εισαι στην απεξω απο ολα. θες και παραλια...

εδω θελουν ζωη. κανονικα ο φτωχος πρεπει να ψοφαει η να φτυνει αιμα για να ζει ο πλουσιος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
όχι βρε χαζούλη,απλά αν προσέξεις δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί... :cheesy:

ατρακτιόν του καταστήματος ένα πράγμα για να μαρσάρουν οι τροχοί. :grin:

Ο Λόπεζ πιθανότατα είναι ατραξιόν του "μαγαζιού" αλλά ΔΕΝ είναι ο Ζήροου, σίγουρα!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
τώρα που το λές μάλλον έχεις δίκιο .. διακρίνω ένα κόκκο σκόνης στο πάτωμα πάνω δεξιά

860842_95_b.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
....ποσα μπικικινια θελουν ρε συ τραμου για να παμε να χεσουμε με τον οφθαλμιατρο εκει με την ανεση μας ??? ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ εχουν????

Επισκέπτης
Ένα άλλο πολύ μεγάλο ζήτημα, είναι το ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ που δημιουργείται με τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις

καθώς και οι εξειδικευμένες θέσεις εργασίας, όπου δίνονται ευκαιρίες καριέρας σε πολύ κόσμο, που ξεκινώντας από νωρίς, θα σπουδάσει, θα καλλιεργήσει, θα ξεκινήσει, θα ανέβει, θα προαχθεί και θα φτάσει σ ένα υψηλό επίπεδο εργασιακού βίου, με αντίκτυπο σε αυτόν, την οικογένεια του αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών που ο ίδιος προσφέρει.
Άλλο είναι να σε εξυπηρετεί σ ένα πρόβλημα μία 15ετούς εμπειρίας γκαυλιάρα και ευγενέστατη κοστουμαρισμένη milf που έχει σπουδάσει αυτό που κάνει και ξέρει πολύ καλά πως να σ εξυπηρετήσει, και άλλο ο κυρ Μπάμπης με τη σαγιονάρα και τη βερμούδα, ο άνθρωπος της ευκαιρίας και της αρπαχτής.

Για μένα αυτό είναι σημαντικότερο ακόμη και από τον οικονομικό παράγοντα, γιατί θα δώσει ευκαιρία να δουλέψουν και να επιβιώσουν οι πραγματικά άξιοι, και όχι οι γιοι και οι κόρες της κυρά Λένης και του κυρ Διονύση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
....ποσα μπικικινια θελουν ρε συ τραμου για να παμε να χεσουμε με τον οφθαλμιατρο εκει με την ανεση μας ??? ΔΩΡΕΑΝ παρκινγκ εχουν????

130 ευρώπουλα την βραδυά παίκτη μου... θα σου έχουν και χαρτί υγείας (αν ξέρεις βέβαια τι είναι αυτό)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom