You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 981
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Nα' σαι καλά ρε παίκτη, να δω κι εγώ το Μονακό που δεν το έχω ξαναδεί![]()
![]()
![]()
Α, εκεί ξεκαλοκαιριάζεις; Πάσο τότε, εγώ νόμιζα πως ξεκαλοκέριαζες στη Νεράτζα Κορινθίας.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
μαν δεν μπορεις να εισαι απολυτος...ο αριθμος που δινεις ειναι υπερβολικος....και πιστεψε με και μενα μου γυρνανε τα ματια οταν βλεπω να πετανε ή να αφηνουν σκουπιδια στην παραλιαοταν οι καποιοι αγγιζουν το 90% του πληθυσμου ναι να την πληρωσουν ολοι. μαζι με τα ξερα και τα χλωρα, δημοκρατικα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.136
- Πόντοι
- 5.006
τι λες ρε φιλε..αφου το ξενοδοχειο ειναι η δουλεια τους....αν δεν το εχουν και στη θεση τους βαλεις το 1 5αστερο απο που θα βρουν τα λεφτα να κναουν τζιρο?????άκυρο τελειώς
οι κυρά Λένες τον τζίρο αυτό θα τον κάνουν ούτως η άλλως, άσχετα αν εισπράξουν απ το ξενοδοχείο
Μιλάμε (έχει σημασία η ιστορία των γεγονότων) ΓΙΑ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΊ 30+ ΧΡΌΝΙΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΛΑΙΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 150.000 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΈΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΝΙΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
αυτο και αν ειναι καλαμπουρι. κουμουνι να δουλευει
Τον κόσμο εννοεί...
Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ζπμουτσα αμα σε μεινει κανα εικοσαλεπτο κανε μου και μενα τα εξοδα ρε αλανι...θελω να χεσω λιγο μονακο να νιωσω καπως!!!!1...να γινω λιγο τζετ σετ ρε αλανι μου!!!!!1
Με τις μαλακίες που διαβάζουμε εδώ μέσα θα γίνουμε τζετ σκέτο χωρίς έξοδα..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
παιδια τωρα που το λετε αναθεωρω να ψοφησουν οι δυ, οι φορτηγατζηδες, οι αγροτες, οι κυρα λενες, οι παπαδες, κτλ ζητω τα λιντλ, ο μπομπολας, και ο βαρδινογιαννης ! χααχαχαχαχαχαχαχχααχ
ακριβως να ψοφησουν ολοι οι βρωμιαρηδες που μολις πατησουν εξωτερικο δε πετανε ουτε σκουπιδακι κατω σα κλασμενες πουτανες και εδω το κανουνε χαβουζα γιατι τους παιρνει. ψοφο και αθαφτοι γαμω το dna σας.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μαν δεν μπορεις να εισαι απολυτος...ο αριθμος που δινεις ειναι υπερβολικος....
ζεις σε αλλη χωρα μαλλον.
Επισκέπτης
επισης θεωρεις δεδομενο ότι η κυρα μαρια θα δουλευει μονη της, δεν θα πληρωνει κανεναν και απλα θα εισπρατει... Ουτε εξοδα συντηρισης ουτε προμυθειες ουτε τιποτα... Αυτά αφορουν μονο τα πενταστερα![]()
![]()
![]()
Μιας και το παράδειγμα της κυρά Λένης δεν σ άρεσε θες να πιάσουμε λίγο τον κυρ Μπάμπη τον Τίγρη που μ ένα ψυγείο ALGIDA και ένα COCA COLA και 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τσεπώνει από κάθε λουόμενο 4 ευρώ χωρίς να προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;
Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Α, εκεί ξεκαλοκαιριάζεις; Πάσο τότε, εγώ νόμιζα πως ξεκαλοκέριαζες στη Νεράτζα Κορινθίας.![]()
Άμα βρω κανα φράγκο για το λεωφορείο πάω και Νεράντζα..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πριν ειχες πει 12 ευρω τυπεΜιας και το παράδειγμα της κυρά Λένης δεν σ άρεσε θες να πιάσουμε λίγο τον κυρ Μπάμπη τον Τίγρη που μ ένα ψυγείο ALGIDA και ένα COCA COLA και 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τσεπώνει από κάθε λουόμενο 4 ευρώ χωρίς να προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα μην ειναι τυπεμαν δεν μπορεις να εισαι απολυτος...
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
σιγα μην ειναι τυπε![]()
Επισκέπτης
Ναι να πιασουμε και αυτόν και φευγω...Μιας και το παράδειγμα της κυρά Λένης δεν σ άρεσε θες να πιάσουμε λίγο τον κυρ Μπάμπη τον Τίγρη που μ ένα ψυγείο ALGIDA και ένα COCA COLA και 2 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τσεπώνει από κάθε λουόμενο 4 ευρώ χωρίς να προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;
Πληρωνει ενοικιο στον δημο;
Πληρωνει ατομα να στεισουν το bar;
Πληρωνει για τα ψυγεία τα ποτα τα παγωτα και τα αναψηκτικα;
Πληρωνει υπαλληλο να εισπρατει από τις ξαπλωστρες;
Πληρωνει ΦΠΑ;
Φορο;
Καθαριζει την παραλια;
Χαλαει το χρημα του στην χωρα που ζει;
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν εχεις και αδικο σε αυτο τυπε
και με το τσιγαρο καθονται εξω ησυχα ησυχα σαν πουτανακια ουτε διαμαρτυρονται ουτε τιποτα. εδω τους ξυπναει το νταηλικι σε ολα τα ζωα.
ψοφο χτες κιολας.
Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και δεν μου λες ρε παίχτη τότε! Στο Μονακό που πας κάθε μήνα μια βδομάδα γιατί πληρώνεις και είσοδο στο κρατίδιο μεταξύ των άλλων;
Ή τους λες πως είσαι αριστερών φρονημάτων και δεν τα γουστάρεις αυτά τα πράγματα και σε αφήνουν μα μπαίνεις τζάμπα, τιμής ένεκεν;![]()
Πριν από λίγο δεν είπαμε πως δεν έχω πάει Μονακό??
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχεις και αδικο σε αυτο τυπεακριβως να ψοφησουν ολοι οι βρωμιαρηδες που μολις πατησουν εξωτερικο δε πετανε ουτε σκουπιδακι κατω σα κλασμενες πουτανες και εδω το κανουνε χαβουζα γιατι τους παιρνει. ψοφο και αθαφτοι γαμω το dna σας.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Nα' σαι καλά ρε παίκτη, να δω κι εγώ το Μονακό που δεν το έχω ξαναδεί![]()
![]()
![]()
Και δεν μου λες ρε παίχτη τότε! Στο Μονακό που πας κάθε μήνα μια βδομάδα γιατί πληρώνεις και είσοδο στο κρατίδιο μεταξύ των άλλων;
Ή τους λες πως είσαι αριστερών φρονημάτων και δεν τα γουστάρεις αυτά τα πράγματα και σε αφήνουν να μπαίνεις τζάμπα, τιμής ένεκεν;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γιατι λες μαλακιες συνεχεια;Ο ξαδελφος μου σε ξενοδοχειο δουλευει στην μυκονο 5 μηνες 4ωρη εργασια και τον χειμωνα
παιρνει κανονικα το επιδομα,με τις μερες μετραει το επιδομα οχι τις ωρες,με 100 μερες εργασια σαν εποχιακος σε τουριστικη επιχειρηση παιρνεις επιδομα ανεργιας για 6 μηνες.
να κοπει.
Επισκέπτης
παιδια τωρα που το λετε αναθεωρω να ψοφησουν οι δυ, οι φορτηγατζηδες, οι αγροτες, οι κυρα λενες, οι παπαδες, κτλ ζητω τα λιντλ, ο μπομπολας, και ο βαρδινογιαννης ! χααχαχαχαχαχαχαχχααχ
όχι να πληρώνουμε 4 % σε προθεσμιακές απογόνων φτωχών ψαράδων που με χρησικτησία καταπάτησαν μέρη που εσείς θέλετε να αποκαλείται ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (αλήθεια για τα σπίτια που είναι χτισμένα στο κύμα θα κάνουμε λόγο;)
και κάνουν κάθε μήνα απόσβεση του αμπελιού του παππού τους χωρίς να πληρώνουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ...
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ
Όσο για μπουρδολογίες περί ισότητας, κλπ, αν είναι ν αρχίσουμε να μιλάμε και για στρουμφάκια και κοκκινοσκουφίτσες...