Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
(1) αφου τον χειμώνα κλείνει γιατί να τους κρατήσει να τους κάνει τι ?
(2) ο οαεδ πληρώνει επιδότηση και στην κυρά Μαρία άμα προσλάβει προσωπικό
(3) όλα μα όλα τα εποχικά επαγγέλματα έτσι ακριβώς κινούνται.. και με τετράωρη απασχόληση δεν βγαίνουνε τα ένσημα για επίδομα ανεργίας εποχικά απασχολούμενου...
γιατι λες μαλακιες συνεχεια;Ο ξαδελφος μου σε ξενοδοχειο δουλευει στην μυκονο 5 μηνες 4ωρη εργασια και τον χειμωνα
παιρνει κανονικα το επιδομα,με τις μερες μετραει το επιδομα οχι τις ωρες,με 100 μερες εργασια σαν εποχιακος σε τουριστικη επιχειρηση παιρνεις επιδομα ανεργιας για 6 μηνες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι λες μαλακιες συνεχεια;Ο ξαδελφος μου σε ξενοδοχειο δουλευει στην μυκονο 5 μηνες 4ωρη εργασια και τον χειμωνα
παιρνει κανονικα το επιδομα,με τις μερες μετραει το επιδομα οχι τις ωρες,με 100 μερες εργασια σαν εποχιακος σε τουριστικη επιχειρηση παιρνεις επιδομα ανεργιας για 6 μηνες.

Μισθωτοί τουριστικού - επισιτιστικού κλάδου

75 και όχι άνω των 50 από 1/10-31/12

514,35

με τετράωρο για να βγάλεις 75 μεροκάματα θέλει 6 μήνες δουλειάς...

Επισκέπτης
τι λες ρε φιλε..αφου το ξενοδοχειο ειναι η δουλεια τους....αν δεν το εχουν και στη θεση τους βαλεις το 1 5αστερο απο που θα βρουν τα λεφτα να κναουν τζιρο?????

Τώρα πλάκα μου κάνεις;

Είναι σα να μου λες να μη μηδενιστουν οι συντάξεις των ΔΕΗτζίδων (ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ) επειδή δε θα χουν να φάνε  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
ρε κακομοιρηδες ,μου ονειρευστε μονακο και μοντε καρλο......
5αστερα ξενοδοχεια εχει το μονακο, εχει και η ινδια ομως.....
για φαντασου τι απ τα δυο θα γινουμε εμεις????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε πιωμενος εισαι?επικοινωνεις?μπας και εχει μπει ο αχαχουχας μεσα σου?τι γραφεις?

εσυ βλεπεις να χεζουν στις παραλιες που πληρωνεις προσβαση και εγω ειμαι πιωμενος. καλα το πας ασπρο πατο  :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Με τις μαλακίες που διαβάζουμε εδώ μέσα θα γίνουμε τζετ σκέτο χωρίς έξοδα..

Καλά δεν νομίζω να σε καλέσαμε κι όλας στο σαίτ.
Αν θυμάμαι καλά σε είχαν διώξει με τις κλωτσιές, αλλά εσύ πείσμωσες και έφιαξες άλλο μέιλ κι άλλο λογαριασμό για να συνεχίσεις να μπαίνεις σε "μαγαζί" στο οποίο σου είχαν πει απερίφραστα και μέσα στα μούτρα σου πως είσαι ανεπιθύμητος. :)

Διότι εμένα αν μου μπανάρουν αυτό το νικ θα το θεωρήσω τέτοια προσβολή που δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Αλλά ξεφτίλας να φιάξω καινούριο νικ δεν γίνομαι.
Και τον Πίκερ ακόμα τον ξεμπανάρανε ρε σύ, εσένα μπα! Για να δεις σε τί υπόληψη σε έχουν δηλαδή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε κακομοιρηδες ,μου ονειρευστε μονακο και μοντε καρλο......
5αστερα ξενοδοχεια εχει το μονακο, εχει και η ινδια ομως.....
για φαντασου τι απ τα δυο θα γινουμε εμεις????

ωωωω ναι .. τα πεντάτερα της Ινδίας βρωμούν και ζέχνουν... σαν τους γαμιστρώνες πέριξ της ομόνοιας είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

860842_99_y.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
υπογράφω να γίνει...

είμαι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων που απασχολούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζομένους τόσο κατά το στήσιμο όσο και κατά τη λειτουργία τους

Είμαι κατά των ντόπιων "νταβατζήδων" των ακτών και των κληρονόμων "κυρά-Λενιάδων"

Μακάρι να γίνει έτσι αλλά δεν το βλέπω. Κάποια μεσοβέζικη λύση θα επιλέξουν για να ικανοποιηθεί ο λαουτζίκος που δεν έχει αφήσει παραλία που να μην την κάνει χωματερή.

Για εμένα οι φτωχοί και οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα στα μπάνια.

Επισκέπτης
Ναι να πιασουμε και αυτόν και φευγω...
Πληρωνει ενοικιο στον δημο; ΝΑΙ
Πληρωνει ατομα να στεισουν το bar;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Πληρωνει για τα ψυγεία τα ποτα τα παγωτα και τα αναψηκτικα; (εφόσον τα πουλήσει και μάλιστα ακριβά)
Πληρωνει υπαλληλο να εισπρατει από τις ξαπλωστρες; είπαμε 2 (μαύρα)
Πληρωνει ΦΠΑ;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Φορο;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Καθαριζει την παραλια; αυτό μας έλειπε, να του πούμε κι ευχαριστώ;  :think:
Χαλαει το χρημα του στην χωρα που ζει; ΟΧΙ (βλέπε επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων)

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
όχι να πληρώνουμε 4 % σε προθεσμιακές απογόνων φτωχών ψαράδων που με χρησικτησία καταπάτησαν μέρη που εσείς θέλετε να αποκαλείται ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (αλήθεια για τα σπίτια που είναι χτισμένα στο κύμα θα κάνουμε λόγο;)

και κάνουν κάθε μήνα απόσβεση του αμπελιού του παππού τους χωρίς να πληρώνουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ...

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ

Όσο για μπουρδολογίες περί ισότητας, κλπ, αν είναι ν αρχίσουμε να μιλάμε και για στρουμφάκια και κοκκινοσκουφίτσες...

Τα επιχειρηματα σου ειναι φαιδρα. Θανατος στην κυρα λενα επειδη εχει κτημα απο τον παππου και προθεσμιακη.. πολυ μισος για τον γειτονα δηλαδη .. νεοελληνικη συμπεριφορα καταπτυστη. εσενα δεν σε ανδιαφερει πως θα ευδοκιμησει ο τοπος αλλα πως θα καταστραφουν οσα μισεις σωστα η λαθος . Δεν απάντησες αν εισαι ετοιμος να αγοραζεις τον αερα που αναπνέεις; δεν απαντησες για ποιο λογο δεχεσαι το σπιτι του βαρδινογιαννη στην παραλια κι ας ειναι αυθαιρετο επειδη το δηλωσε στις επιχειρησεις του. γουσταρεις να ζησεις δουλος φτανει να μην ζει καλα η κυρα λενα. θα το χεις. δυστυχως θα το χεις..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις κι εσύ! Ο Ζήροου και ο Λόπεζ εκφράζουν τις ίδιες πολιτικές θέσεις έχεις καταλάβει δηλαδή;
όχι βρε χαζούλη,απλά αν προσέξεις δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί... :cheesy:

ατρακτιόν του καταστήματος ένα πράγμα για να μαρσάρουν οι τροχοί. :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αν θυμάμαι καλά σε είχαν διώξει με τις κλωτσιές, αλλά εσύ πείσμωσες και έφιαξες άλλο μέιλ κι άλλο λογαριασμό για να συνεχίσεις να μπαίνεις σε "μαγαζί" στο οποίο σου είχαν πει απερίφραστα και μέσα στα μούτρα σου πως είσαι ανεπιθύμητος. :)

Διότι εμένα αν μου μπανάρουν αυτό το νικ θα το θεωρήσω τέτοια προσβολή που δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Αλλά ξεφτίλας να φιάξω καινούριο νικ δεν γίνομαι.
Και τον Πίκερ ακόμα τον ξεμπανάρανε ρε σύ, εσένα μπα! Για να δεις σε τί υπόληψη σε έχουν δηλαδή...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατινάραααααααααααααααααααααααα :2funny:

Επισκέπτης

ποιος είναι ο Ζμπούτσαμ;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom