Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλάκα, δεν υπάρχουν αυτά λέμε..
πες τους και συ ρε παπαρα οτι δεν εχεις λεφτα για ψυχοθεραπειες και μπαινεις εδω για να καλυμπραριστεις τσαμπε με τις μαλακιες που αμολανε και κανεις χαζι!!!

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το μπου είναι μαγικό λέμεεεεε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εδω θελουν ζωη. κανονικα ο φτωχος πρεπει να ψοφαει η να φτυνει αιμα για να ζει ο πλουσιος

ψοφο στον βρωμιαρη και τον ασυδοτο. εγω μετραω νοοτροπια εσυ μετρας πορτοφολι. εσυ μιλας με κομπλεξ εγω μιλαω με τη πραγματικοτητα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
και που το κακο? αμα εισαι βρωμιαρης και γιδι η μονη πολυτελεια που κερδιζεις με το σπαθι σου ειναι να εισαι στην απεξω απο ολα. θες και παραλια...
εχεις δει τους μισθους στην ελλαδα ρε γιδι????
με μισθους βουλγαριας σε λιγο, οι αλλοι ονειρευονται 5αστερα ξενοδοχεια στην ελλαδα....για να πηγαινει η μενεγακη και οι αγγλοι,γιατι οι ιδιοι τα βλεπουν μονο σε φωτογραφιες...
τον τραβατρομπα του λεω για ινδια και αυτος νομιζει οτι κατηγορω τα 5αστερα ξενοδοχεια της ινδιας... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
με μισθους βουλγαριας σε λιγο, οι αλλοι ονειρευονται 5αστερα ξενοδοχεια στην ελλαδα....για να πηγαινει η μενεγακη και οι αγγλοι,γιατι οι ιδιοι τα βλεπουν μονο σε φωτογραφιες...
τον τραβατρομπα του λεω για ινδια και αυτος νομιζει οτι κατηγορω τα 5αστερα ξενοδοχεια της ινδιας... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ειναι γνωστο οτι ολοι οι ινδοι πανε διακοπες σε πενταστερα οπως ο τραβομαλακας με το πισι του 1970 που μας ποσταρε τις προαλλες και την μισθαρα που παλευε για να αποδειξει στο νετ οτι εχει.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για μένα αυτό είναι σημαντικότερο ακόμη και από τον οικονομικό παράγοντα, γιατί θα δώσει ευκαιρία να δουλέψουν και να επιβιώσουν οι πραγματικά άξιοι, και όχι οι γιοι και οι κόρες της κυρά Λένης και του κυρ Διονύση...

Όλοι είναι άξιοι στο αντικείμενο που μπορούν να είναι παραγωγικοί. Κάθε 100 μέτρα βλέπεις ψιλικατζίδικο με κάποιον να σαπίζει μέσα ώρες περιμένοντας πελάτη. Αυτό δεν είναι παραγωγική εργασία. Οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν μόνο για γραμμή παραγωγής. Έχουμε ανάγκη το μεγάλο κεφάλαιο που θα ανοίξει εργοστάσια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και που το κακο? αμα εισαι βρωμιαρης και γιδι η μονη πολυτελεια που κερδιζεις με το σπαθι σου ειναι να εισαι στην απεξω απο ολα. θες και παραλια...
τυπε κατι τετοιοι χεζουν και μεσα στην θαλασσα
ποσες ιστοριες δεν εχουμε ακουσει με τυπους που εκαναν βουτια και καθως εβγαιναν τους κολλησε κουραδα στην μουρη :S

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
πες τους και συ ρε παπαρα οτι δεν εχεις λεφτα για ψυχοθεραπειες και μπαινεις εδω για να καλυμπραριστεις τσαμπε με τις μαλακιες που αμολανε και κανεις χαζι!!!

Αλφάδιασα μαλάκα μου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ....απο το ορατοτης!!!!1

Από το Σεφερλή είναι κλεμμένο τύπε, όντως για καραγκιόζης καλός είσαι κι εσύ.

Παρεμπιπτόντως πες στην φίλη σου την υστέρω πως ότι και να γράψει δεν της απαντώ, διότι για εμένα είναι ανύπαρκτη...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
130 ευρώπουλα την βραδυά παίκτη μου... θα σου έχουν και χαρτί υγείας (αν ξέρεις βέβαια τι είναι αυτό)
θα παρω τον μαντουρο τηλεφωνο να μου στειλει το εσπλεντιδο ανιβερσιταριο σινγκλο.....ωωωωω ρε γιατρε ,με 130ε ,θα χεσουμε και στην ινδια σε πενταστερο....θα κουνιεται η τεφρα του γκαντι τωρα λαιμε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ψοφο στον βρωμιαρη και τον ασυδοτο. εγω μετραω νοοτροπια εσυ μετρας πορτοφολι. εσυ μιλας με κομπλεξ εγω μιλαω με τη πραγματικοτητα.

Οποτε δεν δεχεσαι να γινει ο κοινοχρηστος προστατευομενος αιγιαλος βορά των ασυδοτων επιχειρηματιων που προς χαριν του κερδους βρωμιζουν την αισθητικη της χωρας, καταπατουν τα συμφεροντα του πολιτη και τις ελευθεριες τους κανοντας τα σπιτια τους μπροστα στο κυμα τα οποια δηθεν ονομαζουν επιχειρησεις στα χαρτια..

Επισκέπτης
Τα επιχειρηματα σου ειναι φαιδρα. Θανατος στην κυρα λενα επειδη εχει κτημα απο τον παππου και προθεσμιακη.. πολυ μισος για τον γειτονα δηλαδη .. νεοελληνικη συμπεριφορα καταπτυστη. εσενα δεν σε ανδιαφερει πως θα ευδοκιμησει ο τοπος αλλα πως θα καταστραφουν οσα μισεις σωστα η λαθος . Δεν απάντησες αν εισαι ετοιμος να αγοραζεις τον αερα που αναπνέεις; δεν απαντησες για ποιο λογο δεχεσαι το σπιτι του βαρδινογιαννη στην παραλια κι ας ειναι αυθαιρετο επειδη το δηλωσε στις επιχειρησεις του. γουσταρεις να ζησεις δουλος φτανει να μην ζει καλα η κυρα λενα. θα το χεις. δυστυχως θα το χεις..

Το να δεις στα επιχειρήματά μου τη ζωή του νεαρού παιδιού απ τη Φλώρινα που γουστάρει να σπουδάσει και να δουλέψει ως σεφ σε ξενοδοχεία ή ως ρεσεπσιονιστ δεν παίζει;

Είναι κομμουνιστικό σύμπτωμα το να εστιάζεις πάντα στο αρνητικό, στη μαυρίλα και στους κακούς που θέλουν να επιβάλουν "το άδικο" "χωρίς λόγο";

Το να σκοτώσεις ένα φίδι σε μια παιδική χαρά για να μην τσιμπήσει τα παιδιά δεν παίζει επειδή θα γίνεις άδικη και κακιά;  :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
Αλφάδιασα μαλάκα μου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
..γαμω τα θεματα παντως....δε λεω-βαλε υπογραφη στο φεισμπουκς για να σωθουν οι παραλιες μας... :2funny: :2funny: :2funny: μαγεια...και υστερα θα απορουν τα γιδια που θα βρουν κανα μπαγλαμα με την ψωλη ξαναμενη απο πισω τους ...χαχαχχαχαχαχα...θα ψαχνουν φεισμπουκ να βαλουν υπογραφες να φυγει....  :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιατι βριζεις? εισαι απο αυτους που βρωμιζουν και τσαντιζεσαι? εγω δεν ειμαι γιδι δε βρωμιζω.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο τραμουνιτσας εχει 280.000 στην ακρη κ οικονομαειτο μηνα 10,000 ευρω δεν τον ενδιαφερει..!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτο ειναι προ κρισης τωρα δεν παιρνουν 514 αλλα 340 και ειναι το εποχικο επιδομα και οχι το επιδομα ανεργειας.
Μια χαρα βγαινουν τα 75 ημερομισθια με 5 μηνες δουλειας και τις υπερωριες που κανουν.

ρε παίκτη αμα δουλέυει τετράωρο πως βγαίνουν ?? 25 μεροκάματα έχει ο μήνας και σε μερική απασχόληση 13 δηλαδή στο πεντάμηνο 65...

ααα ναι και οι υπερωρίες δεν επαυξάνουν τα μεροκάματα...

Επισκέπτης
Τηλέφωνο σε πήραν κι εσένα ή αυτοβούλως προσήλθες;

Λοιπόν η γνώμη μου είναι πως αν πας σε ένα μαγαζί οποιοδήποτε είναι αυτό και σου πούνε "Δεν μας αρέσει η φάτσα σου και φύγε από εδώ!" κι εσύ μασκαρευτείς και γυρίσεις πίσω εκεί που σε είχαν διώξει, είσαι ξεφτίλας!
Εσύ δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσεις βέβαια...
Ναι αν πας σε μαγαζί με την φάτσα σου οκ.

Αν πας σε μαγαζί χωρίς την φάτσα σου ή με μάσκα τί παίζει;

(με πήραν τηλ)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μισθωτοί τουριστικού - επισιτιστικού κλάδου

75 και όχι άνω των 50 από 1/10-31/12

514,35

με τετράωρο για να βγάλεις 75 μεροκάματα θέλει 6 μήνες δουλειάς...
Αυτο ειναι προ κρισης τωρα δεν παιρνουν 514 αλλα 340 και ειναι το εποχικο επιδομα και οχι το επιδομα ανεργειας.
Μια χαρα βγαινουν τα 75 ημερομισθια με 5 μηνες δουλειας και τις υπερωριες που κανουν.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
θα παρω τον μαντουρο τηλεφωνο να μου στειλει το εσπλεντιδο ανιβερσιταριο σινγκλο.....ωωωωω ρε γιατρε ,με 130ε ,θα χεσουμε και στην ινδια σε πενταστερο....θα κουνιεται η τεφρα του γκαντι τωρα λαιμε!

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Μαλάκα, θα σπάσεις το ρεκόρ του τζοτζόμπα σήμερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom