Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οποτε δεν δεχεσαι να γινει ο κοινοχρηστος προστατευομενος αιγιαλος βορά των ασυδοτων επιχειρηματιων που προς χαριν του κερδους βρωμιζουν την αισθητικη της χωρας, καταπατουν τα συμφεροντα του πολιτη και τις ελευθεριες τους κανοντας τα σπιτια τους μπροστα στο κυμα τα οποια δηθεν ονομαζουν επιχειρησεις στα χαρτια..

η δικη μου αισθητικη βρωμιζεται με τη βρωμα των σκουπιδιων η δικη σου με τα luxury. σιγα μη θελουμε ολη την ελλαδα τσαντιρι χωματερη επειδη εσυ και τα γουρουνια σας αρεσει να κυλιεστε στη λασπη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Γιατί ρε δεν θίγεται ο νάτσος να μπαίνει με κλώνο στο bou.com? E όχι,δεν έχει καμία αξιοπρέπεια ο γαμιόλης...

Τηλέφωνο σε πήραν κι εσένα ή αυτοβούλως προσήλθες;

Λοιπόν η γνώμη μου είναι πως αν πας σε ένα μαγαζί οποιοδήποτε είναι αυτό και σου πούνε "Δεν μας αρέσει η φάτσα σου και φύγε από εδώ!" κι εσύ μασκαρευτείς και γυρίσεις πίσω εκεί που σε είχαν διώξει, είσαι ξεφτίλας!
Εσύ δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσεις βέβαια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ζμουτσαααααααα,ρε συ βρηκα 129 ευρω δε ζητας αυτο το 1 που σου ταξε ο γιατρος να πας μονακο ,να με το δανεισεις να παω να χεσω ρατζασταν....το χω αναγκη....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ζμουτσαααααααα,ρε συ βρηκα 129 ευρω δε ζητας αυτο το 1 που σου ταξε ο γιατρος να πας μονακο ,να με το δανεισεις να παω να χεσω ρατζασταν....το χω αναγκη....

Δε μου δίνει ρε, μου κρατάει μούτρα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τηλέφωνο σε πήραν κι εσένα ή αυτοβούλως προσήλθες;

Λοιπόν η γνώμη μου είναι πως αν πας σε ένα μαγαζί οποιοδήποτε είναι αυτό και σου πούνε "Δεν μας αρέσει η φάτσα σου και φύγε από εδώ!" κι εσύ μασκαρευτείς και γυρίσεις πίσω εκεί που σε είχαν διώξει, είσαι ξεφτίλας!
Εσύ δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσεις βέβαια...
εδω βλακα δεν ειναι μαγαζι ειναι νετ. Αλλα τι λεω εδω μιλας ια αξιοπρεπεια εσυ που δεν εχεις ιχνος τσιπας στα γεραματα , περιμενει κανεις να καταλαβεις οτι βρισκεσαι στο νετ και οχι στην κανονικη ζωη; αχχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχ

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πει τόσα πολλά που είναι σαν να έχουμε δείξει την φάτσα μας.
Εσύ βέβαια είσαι πονηρούλης και μπαίνεις με το δεύτερο (ή το τρίτο;) σου νικ τώρα. :)
Καλά αν εσείς μιλάτε με τις ταυτότητες σας στο τραπέζι εγώ δεν σου φταίω,το μαγαζί επιτρέπει με την πολιτική του να μπαίνεις μασκέ. :boobies:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
Να συνεχίσω λέγοντας ότι μου χει χαλάσει η διάθεση ένα απόγεμα σε διακοπές, επειδή με αποπήρε ένας ενοικιαστής αυτοκινήτων (και μηχανών-ποδηλάτων) επειδή τον πήρα τηλέφωνο 16:30, για να ρωτήσω για ενοικίαση ποδηλάτου, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΩΡΑΡΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

(να σημειώσω ότι η διάθεση μου χάλασε γιατί ένιωσα αδικημένος που αναγκάζομαι να ζω μόνιμα σε χώρα με τέτοιους συμπατριώτες και όχι τόσο για το συμβαν καθεαυτό)
...σιγα ρε σκιουρε 7,εδω δεν σε χαλαει που ψηφιζεις χρισοι αβγει και  υποστηριζεις ολυμιακω...

Επισκέπτης
Ένα άλλο πολύ μεγάλο ζήτημα, είναι το ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ που δημιουργείται με τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις

καθώς και οι εξειδικευμένες θέσεις εργασίας, όπου δίνονται ευκαιρίες καριέρας σε πολύ κόσμο, που ξεκινώντας από νωρίς, θα σπουδάσει, θα καλλιεργήσει, θα ξεκινήσει, θα ανέβει, θα προαχθεί και θα φτάσει σ ένα υψηλό επίπεδο εργασιακού βίου, με αντίκτυπο σε αυτόν, την οικογένεια του αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών που ο ίδιος προσφέρει.
Άλλο είναι να σε εξυπηρετεί σ ένα πρόβλημα μία 15ετούς εμπειρίας γκαυλιάρα και ευγενέστατη κοστουμαρισμένη milf που έχει σπουδάσει αυτό που κάνει και ξέρει πολύ καλά πως να σ εξυπηρετήσει, και άλλο ο κυρ Μπάμπης με τη σαγιονάρα και τη βερμούδα, ο άνθρωπος της ευκαιρίας και της αρπαχτής.

Για μένα αυτό είναι σημαντικότερο ακόμη και από τον οικονομικό παράγοντα, γιατί θα δώσει ευκαιρία να δουλέψουν και να επιβιώσουν οι πραγματικά άξιοι, και όχι οι γιοι και οι κόρες της κυρά Λένης και του κυρ Διονύση...

Να συνεχίσω λέγοντας ότι μου χει χαλάσει η διάθεση ένα απόγεμα σε διακοπές, επειδή με αποπήρε ένας ενοικιαστής αυτοκινήτων (και μηχανών-ποδηλάτων) επειδή τον πήρα τηλέφωνο 16:30, για να ρωτήσω για ενοικίαση ποδηλάτου, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΩΡΑΡΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

(να σημειώσω ότι η διάθεση μου χάλασε γιατί ένιωσα αδικημένος που αναγκάζομαι να ζω μόνιμα σε χώρα με τέτοιους συμπατριώτες και όχι τόσο για το συμβαν καθεαυτό)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πει τόσα πολλά που είναι σαν να έχουμε δείξει την φάτσα μας.
Εσύ βέβαια είσαι πονηρούλης και μπαίνεις με το δεύτερο (ή το τρίτο;) σου νικ τώρα. :)

ποιό τρίτο ρε ντόκ?? καμμιά χιλιάδα έχει αλλάξει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ναι αν πας σε μαγαζί με την φάτσα σου οκ.

Αν πας σε μαγαζί χωρίς την φάτσα σου τί παίζει;

(με πήραν τηλ)

Επισκέπτης
Kανει οικονομια...ετσι κ εμεις επειδη δεν εχουμε λεφτα για οικονομια(μας τα εκλεψαν) τουλαχιστων να ζουμε σε τρωγλες μαζι με πακια οπως κανει εκεινος
κουμμουνισμός στην πράξη,η άρχουσα τάξη(γεροτράμυ) παρέα με την πλέμπα(τους αναροκουμμουνιστοάπλυτους) :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
η δικη μου αισθητικη βρωμιζεται με τη βρωμα των σκουπιδιων η δικη σου με τα luxury. σιγα μη θελουμε ολη την ελλαδα τσαντιρι χωματερη επειδη εσυ και τα γουρουνια σας αρεσει να κυλιεστε στη λασπη.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και παρ'όλα αυτά μένει σε δωμάτιο χωρίς μπαλκόνια αλλά με φεγγίτη και κοινόχρηστο μπάνιο.
Kανει οικονομια...ετσι κ εμεις επειδη δεν εχουμε λεφτα για οικονομια(μας τα εκλεψαν) τουλαχιστων να ζουμε σε τρωγλες μαζι με πακια οπως κανει εκεινος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παίκτη αμα δουλέυει τετράωρο πως βγαίνουν ?? 25 μεροκάματα έχει ο μήνας και σε μερική απασχόληση 13 δηλαδή στο πεντάμηνο 65...

ααα ναι και οι υπερωρίες δεν επαυξάνουν τα μεροκάματα...
Καταρχην τσαμπα το συζηταμε γιατι εποχιακους να δουλευουν 4ωρο σε ξενοδοχεια ακομη δεν εχουν παρει,περα απο αυτο ξεχνας τα σαββατοκυριακα,τα ρεπο,τις αργιες,που οι εποχιακοι τα δουλευουν κανονικα,οποτε τα μεροκαμματα εκτοξευονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom