Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
συζητηση περι αισθητικης με ζωα του βαλτου. νταξει δεν εχω απαιτησεις.

Να ξαναπάμε ρε στα θρεντ με τις πουτάνες να μου τα χώνεις εσύ και να στα χώνω κι εγώ να αποφύγουμε όλο αυτό το μαζεμένο απλυταριό;
Είναι παρατηρημένο πως εκεί δεν μπαίνουν ποτέ, τα φοβούνται όπως τα ζόμπι το φως της μέρας.
Κι αν ποτέ μπουν, καλή ώρα ο Νάτσος μια-δυο φορές, με συστολή!
Είναι και έξω από τα νερά τους, δεν έχουν κι άλλους 5-6 για αβάντα...

Εγώ πάντως έφυγα! Παραμόνεψέ με να μου τα χώσεις σε κανένα θρεντ πουτάνας.
Η Φαίη λέει τα έσπασε με τον καράφλα και τις άλλες, εκεί λοιπόν θα τα πούμε. :)  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το χαρτζηλικι που σου κοβουν απο εδω,φτανει για 5αστερο αραγε??? :think: :think: :think: :think:

προσωπικα δεν εχω ακραια luxury γουστα, τη βγαζω και σπαρτιατικα αμα μαρεσει η φαση. τωρα περι χαρτζηλικιου θες να συζηταμε σοβαρα ή εισαι κατηγορια παπαζολη να το αφησω γιατι χασμουριεμαι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό όχι μόνο δεν θίγει υφιστάμενες ρυθμίσεις για την περιβαλλοντική προστασία του αιγιαλού και της παραλίας, οι οποίες είναι αρμοδιότητας του ΥΠΕΚΑ, αλλά θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την περιβαλλοντική προστασία των ελληνικών ακτών, δηλώνει το υπουργείο Οικονομικών μετά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν για το θέμα.

“Θα πρέπει να επισημανθεί ότι επιμέρους ενστάσεις και αιτιάσεις, οι οποίες αποδίδουν στο υπουργείο Οικονομικών πρόθεση καταστρατήγησης της περιβαλλοντικής νομοθεσίας για τον αιγιαλό, ουδεμία σχέση έχουν με το πνεύμα αλλά και το γράμμα του νομοσχεδίου” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

“Το προτεινόμενο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την περιβαλλοντική προστασία των ελληνικών ακτών, μέσω της δραστικής αντιμετώπισης κατασκευαστικών αυθαιρεσιών, που συχνά παρατηρούνται κατά μήκος της παράκτιας ζώνης, εξαιτίας της ελλιπούς χάραξης. Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός, ότι σήμερα η χάραξη αιγιαλού καλύπτει μόλις το 10% της ακτογραμμής της χώρας. Όσοι αντιτίθενται στην απόφαση για χάραξη αιγιαλού σε όλη την επικράτεια, συμβάλλουν στη διαιώνιση του σημερινού αδιαφανούς καθεστώτος και υποσκάπτουν την προσπάθεια της χώρας για απαλλαγή από πρακτικές του παρελθόντος που υποβάθμισαν την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών και το φυσικό περιβάλλον” σημειώνει το υπουργείο.

Σύμφωνα πάντα με το ΥΠΟΙΚ, καμία αυθαίρετη κατασκευή που δεν θα επιτρεπόταν να κατασκευαστεί βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας δε νομιμοποιείται.  Αυτό σημαίνει ότι δεν νομιμοποιούνται σε καμία περίπτωση κατοικίες ή άλλα κτίσματα για τα οποία δεν θα μπορούσε να έχει δοθεί άδεια υπό το ισχύον καθεστώς του ν.2971/2001 ή του νέου νόμου.Επιπρόσθετα, οι αρμόδιοι φορείς του ΥΠΕΚΑ ελέγχουν την τήρηση των όρων περιβαλλοντικής προστασίας και εγκρίνουν ή όχι την κατασκευή του έργου. Χωρίς την έγκρισή τους, το έργο δεν πραγματοποιείται.

Το υπουργείο προσθέτει ότι με τις προτεινόμενες αλλαγές εξορθολογίζεται το σύστημα πολλαπλών αδειοδοτήσεων της ισχύουσας νομοθεσίας, που ενθάρρυνε τη γραφειοκρατία, την αυθαίρετη δόμηση καθώς και φαινόμενα διαφθοράς. Ο απλούστερος τρόπος αδειοδότησης σε καμία περίπτωση δεν τίθεται εις βάρος των περιβαλλοντικών όρων. Απαραίτητη προϋπόθεση που διέπει το σύνολο των άρθρων του νομοσχεδίου, είναι η υποβολή περιβαλλοντολογικής μελέτης, πριν οποιαδήποτε μορφή παραχώρησης, έργου ή χρήσης, του χώρου του αιγιαλού, του παλαιού αιγιαλού και της παραλίας. Η δε πρόσβαση του κοινού στην παραλία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και καμία διάταξη του νομοσχεδίου δεν θίγει την άσκησή του.

Το ΥΠΟΙΚ δεσμεύεται ότι όλες οι υποβληθείσες προτάσεις θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στην τελική διαμόρφωση των προτεινόμενων ρυθμίσεων.

Πηγή:

αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχαχαχαχ γελασαμε και σημερα

Επισκέπτης
προσωπικα δεν εχω ακραια luxury γουστα, τη βγαζω και σπαρτιατικα αμα μαρεσει η φαση. τωρα περι χαρτζηλικιου θες να συζηταμε σοβαρα ή εισαι κατηγορια παπαζολη να το αφησω γιατι χασμουριεμαι?

Τον αποστομωσες τυπε, ριχτου και μια υγρη απαξιωση να ειναι κομπλε.
Ωρα ειναι μας πεις οτι κανεις κι ελευθερο camping  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Να ξαναπάμε ρε στα θρεντ με τις πουτάνες να μου τα χώνεις εσύ και να στα χώνω κι εγώ να αποφύγουμε όλο αυτό το μαζεμένο απλυταριό;
Είναι παρατηρημένο πως εκεί δεν μπαίνουν ποτέ, τα φοβούνται όπως τα ζόμπι το φως της μέρας.
Κι αν ποτέ μπουν, καλή ώρα ο Νάτσος μια-δυο φορές, με συστολή!
Είναι και έξω από τα νερά τους, δεν έχουν κι άλλους 5-6 για αβάντα...

Εγώ πάντως έφυγα! Παραμόνεψέ με να μου τα χώσεις σε κανένα θρεντ πουτάνας.
Η Φαίη λέει τα έσπασε με τον καράφλα και τις άλλες, εκεί λοιπόν θα τα πούμε. :)  
ειναι που εσεις πλενεστε γερο και οι πουτανες ειναι καθαρες. πατε να χτυπησετε παλαμακιαο ενας στον αλλο ενω την λετε σε ατομα του επιπεδου σας. Εδω δεν ειναι για σας βρωμαει αληθειες :tooth:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
εχει ψωμι εκει αλλα το πετυχαινω σε ακυρες ωρες που δε με βολευει να γραψω

Να ποστάρω τίποτα εκεί να σου δώσω ατάκα;

Στο π.μ. όμως δεν μου απάντησες. Μην μου πεις πως σε πέτυχα παλιοκουφάλα!!
Σε κάθε περίπτωση μεταξύ μας θα μείνει! ;)

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
..σωστο δικε μου,βαλε οπου θρυλος -μονακο για να μαστε και στο πνευμα της κουβεντας!!!!1
Το 2004 που πηγα Μονακο εκει που μπεκρουλιαζαμε πριν το ματς μας επιασε κατουρημα και μπηκαμε σε ενα λουξ ξενοδοχειο για να την τιναξουμε,μεχρι και ειδικο κουμπι που πεταει νερο για να καθαριζει την κωλοτρυπιδα απο το χεσιμο ειχε!!!Ειχαμε παθει σοκ,βεβαια και οι κατοικοι του πριγκιπατου ειχαν παθει σοκ,φαντασου να ζεις ησυχα ολο το χρονο και να ξυπνας ενα πρωι και να βλεπεις τυπους στα χορταρια  ημιλυποθημους απο τα υπνοστεντον η αλλους να σπανε σκονες στα πανακριβα μαρμαρα των ξενοδοχειων :2funny:

Επισκέπτης
Το 2004 που πηγα Μονακο εκει που μπεκρουλιαζαμε πριν το ματς μας επιασε κατουρημα και μπηκαμε σε ενα λουξ ξενοδοχειο για να την τιναξουμε,μεχρι και ειδικο κουμπι που πεταει νερο για να καθαριζει την κωλοτρυπιδα απο το χεσιμο ειχε!!!Ειχαμε παθει σοκ,βεβαια και οι κατοικοι του πριγκιπατου ειχαν παθει σοκ,φαντασου να ζεις ησυχα ολο το χρονο και να ξυπνας ενα πρωι και να βλεπεις τυπους στα χορταρια  ημιλυποθημους απο τα υπνοστεντον η αλλους να σπανε σκονες στα πανακριβα μαρμαρα των ξενοδοχειων :2funny:

Τυπε ησασταν απαραδεκτοι >:(
Σκονες και υπνους εξω απο τα χλιδατα χοτελια του πριγκιπατου ? Σκεφτηκατε οτι εκει μπορει να χαλαρωναν ο gianevan, ο lopez και ο tramountana ? Μην τα ισωπεδωνουμε ολα, εχουν κι αυτοι δικαιωμα στη διασκεδαση και τη χαλαρωση.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το μονακο πάντως μετά την πρώτη εντύπωση για την χλιδή δεν είναι και τόσο όμορφο μέρος...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τυπε ησασταν απαραδεκτοι >:(
Σκονες και υπνους εξω απο τα χλιδατα χοτελια του πριγκιπατου ? Σκεφτηκατε οτι εκει μπορει να χαλαρωναν ο gianevan, ο lopez και ο tramountana ? Μην τα ισωπεδωνουμε ολα, εχουν κι αυτοι δικαιωμα στη διασκεδαση και τη χαλαρωση.

Εσύ τύπε είσαι εν τάξει επειδή πήδησες την μιλφάρα την καφετζού, οπότε ότι έχουμε πει ψωμί κι αλάτι!
Την ανηψιά στο νησί την πήδησες κι αυτήν τελικά, έχασα την συνέχεια γαμώ το. :)

Επισκέπτης
ιδεα δεν εχεις από πραγματικοτητα τυπε...
Αν ηταν ετσι θα καναμε ολοι από ένα beach bar για 2 σεζον και μετα θα την καναμε για Μαλδίβες.
Ολοι εχουν την δυνατοτητα και ολοι κλεβουν οσο μπορουν. Αφου ετσι είναι το συστημα, για να επιβιωσεις πρεπει να κλεψεις...
Αλλιως πας υπάλληλος για να μην πας φυλακη.
Πενταστερα λουλούδια μπορουν να φτιαχτουν παντου δεν χρειαζεται να κανεις πριβε παραλιες και να εισπρατεις 20€ σαν κανας λιγουρης για να βαλεις μεσα οποιον να ναι... Ξεκολλα. Εισαι λαθος. Κοιτα αραβικα πενταστερα και πες μου για επενδύσεις με αρχιδια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον αποστομωσες τυπε, ριχτου και μια υγρη απαξιωση να ειναι κομπλε.
Ωρα ειναι μας πεις οτι κανεις κι ελευθερο camping  :2funny: :2funny:

οχι δεν κανω ελευθερο δε μαρεσει θελω τουλαχιστον τουαλετα. εχω κανει και χειροτερα στη ζωη μου αλλα απο επιλογη φυσικα και δε θα κανω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Στο π.μ. όμως δεν μου απάντησες. Μην μου πεις πως σε πέτυχα παλιοκουφάλα!!
Σε κάθε περίπτωση μεταξύ μας θα μείνει! ;)

Για να δεις τί κατίνες είναι (η πρώτη πεντάδα μιλάμε, όχι οι παγκίτες) τόσην ώρα έχουν λουφάξει και απορούν τί είναι αυτό που "πέτυχα"! :cheesy:
Έχουν λυσσάξει από την περιέργειά τους αλλά δεν τους πάει να ρωτήσουν κι όλας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να δεις τί κατίνες είναι (η πρώτη πεντάδα μιλάμε, όχι οι παγκίτες) τόσην ώρα έχουν λουφάξει και απορούν τί είναι αυτό που "πέτυχα"! :cheesy:
Έχουν λυσσάξει από την περιέργειά τους αλλά δεν τους πάει να ρωτήσουν κι όλας...

το πετυχες.

Επισκέπτης
Εσύ τύπε είσαι εν τάξει επειδή πήδησες την μιλφάρα την καφετζού, οπότε ότι έχουμε πει ψωμί κι αλάτι!
Την ανηψιά στο νησί την πήδησες κι αυτήν τελικά, έχασα την συνέχεια γαμώ το. :)

Tη φωτο τη βλεπεις που εχω αβαταρ ? Αυριο μεσημερι θα πινω τη φραπεδια μου στις οχθες της λιμνης με την 1,85 Βουλγαρα μου. Κι αυτο πρεπει να ειναι δικαιωμα καθενος που μπορει να φτασει ως εκει κι οχι καποιων που θα ειχαν τη δυνατοτητα να πληρωσουν εισητηριο για να απολαυσουν τις ομορφιες της ελληνικης φυσης. Αυτο ισχυει και για τις παραλιες αυτης της χωρας. Ειτε Ελληνες, ειτε αλλοδαποι, ειτε πλουσιοι ειτε φτωχοι ολοι εχουν δικαιωμα να απολαμβανουν τις ομορφιες της πατριδας μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom