Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Tη φωτο τη βλεπεις που εχω αβαταρ ? Αυριο μεσημερι θα πινω τη φραπεδια μου στις οχθες της λιμνης με την 1,85 Βουλγαρα μου. Κι αυτο πρεπει να ειναι δικαιωμα καθενος που μπορει να φτασει ως εκει κι οχι καποιων που θα ειχαν τη δυνατοτητα να πληρωσουν εισητηριο για να απολαυσουν τις ομορφιες της ελληνικης φυσης. Αυτο ισχυει και για τις παραλιες αυτης της χωρας. Ειτε Ελληνες, ειτε αλλοδαποι, ειτε πλουσιοι ειτε φτωχοι ολοι εχουν δικαιωμα να απολαμβανουν τις ομορφιες της πατριδας μας.

Με συγκίνησες ρε μπαγάσα!
Η Βουλγάρα παίζει μπάσκετ ρε σύ;
Δεν μου λες και κάτι όμως, όταν λες ΟΛΟΙ εννοείς και οι Αλβανοί, διότι θυμάμαι πως δεν τους πήγαινες. :)

Για την ανηψιά πάλι δεν έμαθα!!

Επισκέπτης
Με συγκίνησες ρε μπαγάσα!
Η Βουλγάρα παίζει μπάσκετ ρε σύ;
Δεν μου λες και κάτι όμως, όταν λες ΟΛΟΙ εννοείς και οι Αλβανοί, διότι θυμάμαι πως δεν τους πήγαινες. :)

Για την ανηψιά πάλι δεν έμαθα!!

Ελα εισαι και συναισθηματικος τυπος  :think: Και σ΄ειχα παρεξηγισει.
Οχι μπασκετ δεν παιζει. Στο bar που δουλευει ομως, παιζει στα δαχτυλα κατι κοροιδα αγαπητικους, για να βγαζει τα εξοδα της και να πληρωνει καμια δοση απο το δανειο μου.
Ναι και οι Αλβανοι, που μας φορτωσε εδω ο Σαμαρας οταν ηταν υπουργος εξωτερικων. Μεχρι να παρουν τον πουλο φυσικα απο τη χωρα.

Θα μαθεις οταν ερθει η ωρα. Δεν εχω πολυ χρονο. Μεχρι τις εκλογες θα κανω αγωνα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τους τοπικους υποψηφιους που στηριζει το κομμα.

Επισκέπτης
Ολοι εχουν την δυνατοτητα και ολοι κλεβουν οσο μπορουν. Αφου ετσι είναι το συστημα, για να επιβιωσεις πρεπει να κλεψεις...
Αλλιως πας υπάλληλος για να μην πας φυλακη.

τώρα αυτά είναι επιχειρήματα για να συνεχίσουμε τη συζήτηση περί του ποια είναι η ορθότερη λύση;  :S :S :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tη φωτο τη βλεπεις που εχω αβαταρ ? Αυριο μεσημερι θα πινω τη φραπεδια μου στις οχθες της λιμνης με την 1,85 Βουλγαρα μου. Κι αυτο πρεπει να ειναι δικαιωμα καθενος που μπορει να φτασει ως εκει κι οχι καποιων που θα ειχαν τη δυνατοτητα να πληρωσουν εισητηριο για να απολαυσουν τις ομορφιες της ελληνικης φυσης. Αυτο ισχυει και για τις παραλιες αυτης της χωρας. Ειτε Ελληνες, ειτε αλλοδαποι, ειτε πλουσιοι ειτε φτωχοι ολοι εχουν δικαιωμα να απολαμβανουν τις ομορφιες της πατριδας μας.

ναι ναι εχεις το δικαιωμα να πας να πεταξεις τον καφε σου τα πατατακια τα τσιγαρα και οτι αλλο σκουπιδι σου κανει ορεξη. δε πειραζει θα κοπει το δικαιωμα και θα γουσταρω εγω μετα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
ναι ναι εχεις το δικαιωμα να πας να πεταξεις τον καφε σου τα πατατακια τα τσιγαρα και οτι αλλο σκουπιδι σου κανει ορεξη. δε πειραζει θα κοπει το δικαιωμα και θα γουσταρω εγω μετα.
τι αλλες μαλακιες θα ακουστουν εδω μεσα??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δηλαδη η λυση ποια ειναι, να κανουν ιδιωτικες ολες τις παραλιες για να μην πετανε σκουπιδια?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι αλλες μαλακιες θα ακουστουν εδω μεσα??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δηλαδη η λυση ποια ειναι, να κανουν ιδιωτικες ολες τις παραλιες για να μην πετανε σκουπιδια?????

εαν εχεις αλλη λυση τη γραφεις ελευθερα.

Επισκέπτης

Εκτος απο τις γοπες των τσιγαρων κι αυτες με προσοχη το καλοκαιρι, δεν πεταω τιποτα. Και προσπαθω εδω και χρονια να ξυπνησω τους χωριανους μου ωστε να σταματησουν να φτιαχνουν αυτοσχεδιες χωματερες. Μην ξεχνας οτι το 2007 καηκαμε εδω. Εχω εχασα τις μισες ελιες που ειχα τοτε.
Εγραψα καπου για το δικαιωμα μου να βρωμιζω τις παραλιες ? Για το δικαιωμα να απολαμβανουμε τις ομορφιες της Ελλαδας εγραψα, ολοι. Ελληνες και αλλοδαποι πλουσιοι και φτωχοι κι οχι μονο καποιοι που η τσεπη τους θα τους επιτρεπει να πληρωνουν το αντιτιμο. Αλλα εστω οτι μερικοι γουσταρετε να πληρωνετε για να εχετε καποιες παραπανω υπηρεσιες (κι ο αδερφος μου που ζει στην Αθηνα, πηγαινει σε οργανωμενες πλαζ με την οικογενεια του) αφηστε ομως και σε εμας που ειτε δεν μπορουμε ειτε δε γουσταρουμε να τα δινουμε στον καθε επιχειρηματια, μερικα μετρα γη για να μπορουμε να απολαμβανουμε ηλιο και θαλασα. Οχι ολα τσιμεντο να γινουν για την καπιταλιστικη "αναπτυξη".

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
μια αλλη λυση ειναι να καταργησουμε ολες τις συσκευασιες,πλαστικες,χαρτινες,γυαλινες κτλ, ωστε να μην εχουν τι να πετανε μετα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Στο bar που δουλευει ομως, παιζει στα δαχτυλα κατι κοροιδα αγαπητικους, για να βγαζει τα εξοδα της και να πληρωνει καμια δοση απο το δανειο μου.

Ψιλονταβατζάκος δηλαδή τύπε! :)

Άντε βρε καλή δύναμη στον αγώνα και με τη νίκη του κόμματος!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ελα ρε ; αληθεια αφηνεις ελευθερα; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

αλλη μια σκεψη ειναι να αφηνουμε την ελληνικος χρυσος να διαλυσει ολοκληρη την περιοχη και να ευχομαστε να μην παει η οικογενεια με τον κεφτέ στην θαλασσα για να μηντην μολυνει. το περιβαλλον πανω απο ολα

Επισκέπτης
Ψιλονταβατζάκος δηλαδή τύπε! :)

Άντε βρε καλή δύναμη στον αγώνα και με τη νίκη του κόμματος!!

Ευχαριστω, ευπροσδεκτη και η ψηφος σου.
Την καληνυχτα μου, περιμενει ενα τραπεζι σουβλακια και δεν μου αρεσει ουτε να περιμενω ουτε να με περιμενουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια αλλη λυση ειναι να καταργησουμε ολες τις συσκευασιες,πλαστικες,χαρτινες,γυαλινες κτλ, ωστε να μην εχουν τι να πετανε μετα...

καλη λυση αλλα λιγη. δεν γινεται για ολα. σου λεω εχω πετυχει μεχρι και παπια και ποδηλατα πεταμενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκτος απο τις γοπες των τσιγαρων κι αυτες με προσοχη το καλοκαιρι, δεν πεταω τιποτα. Και προσπαθω εδω και χρονια να ξυπνησω τους χωριανους μου ωστε να σταματησουν να φτιαχνουν αυτοσχεδιες χωματερες. Μην ξεχνας οτι το 2007 καηκαμε εδω. Εχω εχασα τις μισες ελιες που ειχα τοτε.
Εγραψα καπου για το δικαιωμα μου να βρωμιζω τις παραλιες ? Για το δικαιωμα να απολαμβανουμε τις ομορφιες της Ελλαδας εγραψα, ολοι. Ελληνες και αλλοδαποι πλουσιοι και φτωχοι κι οχι μονο καποιοι που η τσεπη τους θα τους επιτρεπει να πληρωνουν το αντιτιμο. Αλλα εστω οτι μερικοι γουσταρετε να πληρωνετε για να εχετε καποιες παραπανω υπηρεσιες (κι ο αδερφος μου που ζει στην Αθηνα, πηγαινει σε οργανωμενες πλαζ με την οικογενεια του) αφηστε ομως και σε εμας που ειτε δεν μπορουμε ειτε δε γουσταρουμε να τα δινουμε στον καθε επιχειρηματια, μερικα μετρα γη για να μπορουμε να απολαμβανουμε ηλιο και θαλασα. Οχι ολα τσιμεντο να γινουν για την καπιταλιστικη "αναπτυξη".

μπραβο που δεν πετας εσυ. πεταει η συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων. εαν εχεις αλλη λυση ριχτη, αλλιως ταμειο με τους υπολοιπους που πρεπει να στρωσουν χαρακτηρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα ρε ; αληθεια αφηνεις ελευθερα; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

αλλη μια σκεψη ειναι να αφηνουμε την ελληνικος χρυσος να διαλυσει ολοκληρη την περιοχη και να ευχομαστε να μην παει η οικογενεια με τον κεφτέ στην θαλασσα για να μηντην μολυνει. το περιβαλλον πανω απο ολα

θα επιτρεψω να υπαρχουν γουρνες να κυλιεσαι και συ να μουκανιζεις με ευχαριστηση. ενταξει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπραβο που δεν πετας εσυ. πεταει η συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων. εαν εχεις αλλη λυση ριχτη, αλλιως ταμειο με τους υπολοιπους που πρεπει να στρωσουν χαρακτηρα.
Να αμολυσουμε τον λακη να προβολαει οσους πετανε σκουπιδια στις ακτες  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να αμολυσουμε τον λακη να προβολαει οσους πετανε σκουπιδια στις ακτες  :rockon:

ειδα ενα βιντεακι στην ινδια επειδη κατουρανε παντου βγαζει η κυβερνηση φορτηγα με κανονακι νερου και οπου πετυχουν ινδο να κατουραει σε τοιχο του ριχνουν ενα καλο πλυστικο. οταν εχεις να κανεις με ζωα στο μυαλο πρεπει να τους συμπεριφερεσαι αναλογα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Έτσι! Δείχτους ποιός κάνει κουμάντο. :)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ας κόψουν μερικά τσουχτερά προστιμάκια και βλέπεις μετά εάν θα πέσει έστω και ροχάλα.
Θέμα πολιτικής βούλησης και εφαρμογής των νόμων είναι όλα.
Ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα δεν περιόρισε τις παραβάσεις; Το ΜΕΤΡΟ δεν παραμένει πεντακάθαρο τόσα χρόνια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom