Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

Δεν δικαιολογείς την αυτοδικία, αλλά μπορείς να την ερμηνεύσεις. Ο Χατζηδάκης δεν έφαγε ξύλο σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα. Γιο αυτό είχε και την άγνοια κινδύνου να κυκλοφορήσει μέσα στο πλήθος. Ο Τσοχατζόπουλος δε νομίζω ότι έχει την άνεση να βγει από το σπίτι του και να κάνει μια βόλτα στους δρόμους. Για τον Τσουκάτο, ούτε λόγος.

Στο ματωμένο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη έφαγε ξύλο όλος ο πολιτικός κόσμος, συνολικά. Δεν είχαν προσωπικά μαζί του, αυτοί που τον χτύπησαν. Δεν είχαν να του χρεώσουν κάτι στην πολιτική καριέρα του. Στο πρόσωπό του, χτύπησαν έναν από τους 300. Όπως ο Ψωμιάδης χρεώνεται την κλοπή των αποταμιευτών, έτσι κι ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό του, χρεώνεται με τη χρεωκοπία της χώρας.

ΕΙΝΑΙ δεδομένο ότι η αυτοδικία δεν δικαιολογείται και είναι καταδικαστέα. Μπορούν όμως να εξηγηθούν αυτό το μένος και η βαρβαρότητα. Που μπορεί να σοκάρουν, αλλά δεν έπεσαν από τον ουρανό. Το σλόγκαν των πολιτικών λέει "δεν είμαστε όλοι ίδιοι".

Ίδιοι σαφώς δεν είναι, αλλά είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν συνένοχοι. Αν κάποιος παρακολουθεί ένα βιασμό και δεν τον καταγγέλλει είναι, σύμφωνα με το νόμο, συνένοχος και καταδικάζεται. Έτσι ακριβώς καταδικαστέοι, ηθικά, είναι όλοι οι πολιτικοί που ψήφισαν τα νομοσχέδια, έβλεπαν την επερχόμενη χρεωκοπία και δεν έκαναν τίποτε να την εμποδίσουν.

Η δεδομένη συνυπευθυνότητα δεν δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό. Μπορεί, όπως είπαμε όμως, να τον ερμηνεύσει. Να ερμηνεύσει την αγανάκτηση και το μένος. Αν ο Ψωμιάδης έφαγε τα λεφτά κάποιων χιλιάδων ανθρώπων, οι πράξεις και οι παραλείψεις του πολιτικού κόσμου είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα λεφτά τους, εκατομμύρια Έλληνες.

Να χρεοκοπήσει η χώρα και να υποθηκευθεί το μέλλον των επερχόμενων γενεών. Η ανεργία, η εξαθλίωση θολώνουν το μυαλό. Δεν προέκυψαν με ομαλό τρόπο οι περικοπές στα εισοδήματα των εργαζομένων και οι στρατιές των ανέργων. Δεν σήκωσαν πρώτοι το χέρι αυτοί που χτύπησαν τον Χατζηδάκη. Ήδη ένα χρόνο τώρα, τρώνε "γερό ξύλο" από την επιβολή των οικονομικών μέτρων. Κι έχουν να φάνε κι άλλο ακόμα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ η βία φέρνει βία. Και πρώτοι που έχουν υποστεί την βία στο πετσί τους είναι οι πολίτες. Κι αν ο Ψωμιάδης κάποια στιγμή θα δικαστεί, οι πολιτικοί με το Νόμο περί ευθύνης Υπουργών που τους προστατεύει έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο.

Όλα αυτά, το ξαναλέμε, δεν δικαιολογούν την αυτοδικία, είτε επί δικαίων, είτε επί αδίκων. Την ερμηνεύουν όμως. Οι πολιτικοί τουλάχιστον οφείλουν να ξέρουν για ποιους λόγους δεν τολμάνε πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος, που τους βρίζει και τους γιουχάρει, όπου τους βρει μπροστά του. Τον έχουν τρελάνει τα προβλήματα και η απόγνωση.

αρθρο του κωστα καισαρη

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Τα επισόδεια στις πορείες είναι φυσιολογικά. Άλλα είναι προσχεδιασμένα και άλλα όχι. Αυτοί που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά, δεν είναι οι πολίτες, αλλά τα ΜΜΕ που καλύπτουν και διαστρεβλώνουν και μειώνουν την αξία των γεγονότων. Η παρατήρηση της καθημερινής ζωής είναι εκείνη που παρουσιάζει την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα κρύβει πηγαία αγανάκτηση, οργή και βία για όλο τον κόσμο πλέον. Έτσι μάθαμε και το χειρότερο, έτσι μας έμαθαν, οι ίδιοι, χρόνια τώρα, για να μπορούν να κυβερνούν άπληστα τη χώρα. Τώρα όμως, ο παρανομαστής αρχίζει και γίνεται κοινός, όχι στα φρονήματα, αλλά στην επιβίωση.
Το διαίρει και βασίλευε να μη τους περάσει μέχρι να παταχθούν οι αλήτες.
συμφωνω

kovi1

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι τυχαιο που εδειραν τον Χατδηδακη; θεωρητικα ενα "συμπαθητικο" πολιτικο νεο και όχι ας πουμε ενα πολιτικο παλαιας κοπής και "υποπτο" για σκανδαλα; Διαλεξαν τον Χατζηδακη ακριβως γιατι θα "σοκαρε" περισσοτερο την κοινη γνωμη ενώ αν εδερναν τον Τσοχατζοπουλο πχ ολοι θα ελεγαν μπραβο και οτι το αξιζε!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν δικαιολογείς την αυτοδικία, αλλά μπορείς να την ερμηνεύσεις. Ο Χατζηδάκης δεν έφαγε ξύλο σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα. Γιο αυτό είχε και την άγνοια κινδύνου να κυκλοφορήσει μέσα στο πλήθος. Ο Τσοχατζόπουλος δε νομίζω ότι έχει την άνεση να βγει από το σπίτι του και να κάνει μια βόλτα στους δρόμους. Για τον Τσουκάτο, ούτε λόγος.

Στο ματωμένο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη έφαγε ξύλο όλος ο πολιτικός κόσμος, συνολικά. Δεν είχαν προσωπικά μαζί του, αυτοί που τον χτύπησαν. Δεν είχαν να του χρεώσουν κάτι στην πολιτική καριέρα του. Στο πρόσωπό του, χτύπησαν έναν από τους 300. Όπως ο Ψωμιάδης χρεώνεται την κλοπή των αποταμιευτών, έτσι κι ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό του, χρεώνεται με τη χρεωκοπία της χώρας.

ΕΙΝΑΙ δεδομένο ότι η αυτοδικία δεν δικαιολογείται και είναι καταδικαστέα. Μπορούν όμως να εξηγηθούν αυτό το μένος και η βαρβαρότητα. Που μπορεί να σοκάρουν, αλλά δεν έπεσαν από τον ουρανό. Το σλόγκαν των πολιτικών λέει "δεν είμαστε όλοι ίδιοι".

Ίδιοι σαφώς δεν είναι, αλλά είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν συνένοχοι. Αν κάποιος παρακολουθεί ένα βιασμό και δεν τον καταγγέλλει είναι, σύμφωνα με το νόμο, συνένοχος και καταδικάζεται. Έτσι ακριβώς καταδικαστέοι, ηθικά, είναι όλοι οι πολιτικοί που ψήφισαν τα νομοσχέδια, έβλεπαν την επερχόμενη χρεωκοπία και δεν έκαναν τίποτε να την εμποδίσουν.

Η δεδομένη συνυπευθυνότητα δεν δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό. Μπορεί, όπως είπαμε όμως, να τον ερμηνεύσει. Να ερμηνεύσει την αγανάκτηση και το μένος. Αν ο Ψωμιάδης έφαγε τα λεφτά κάποιων χιλιάδων ανθρώπων, οι πράξεις και οι παραλείψεις του πολιτικού κόσμου είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα λεφτά τους, εκατομμύρια Έλληνες.

Να χρεοκοπήσει η χώρα και να υποθηκευθεί το μέλλον των επερχόμενων γενεών. Η ανεργία, η εξαθλίωση θολώνουν το μυαλό. Δεν προέκυψαν με ομαλό τρόπο οι περικοπές στα εισοδήματα των εργαζομένων και οι στρατιές των ανέργων. Δεν σήκωσαν πρώτοι το χέρι αυτοί που χτύπησαν τον Χατζηδάκη. Ήδη ένα χρόνο τώρα, τρώνε "γερό ξύλο" από την επιβολή των οικονομικών μέτρων. Κι έχουν να φάνε κι άλλο ακόμα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ η βία φέρνει βία. Και πρώτοι που έχουν υποστεί την βία στο πετσί τους είναι οι πολίτες. Κι αν ο Ψωμιάδης κάποια στιγμή θα δικαστεί, οι πολιτικοί με το Νόμο περί ευθύνης Υπουργών που τους προστατεύει έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο.

Όλα αυτά, το ξαναλέμε, δεν δικαιολογούν την αυτοδικία, είτε επί δικαίων, είτε επί αδίκων. Την ερμηνεύουν όμως. Οι πολιτικοί τουλάχιστον οφείλουν να ξέρουν για ποιους λόγους δεν τολμάνε πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος, που τους βρίζει και τους γιουχάρει, όπου τους βρει μπροστά του. Τον έχουν τρελάνει τα προβλήματα και η απόγνωση.

αρθρο του κωστα καισαρη

Και  συμπληρώνω .
Ο Χατζηδάκης , πιθανότατα άξιζε  λιγώτερο να  φάει ξύλο .
Μας  απελευθέρωσε  από  το βραχνά  του 1,5 εκ ευρώ  ημερισίως  που  λεγόταν  Ολυμπιακή .
Όμως ...
Ο Κωστής  Χατζηδάκης , δεν έφαγε  ξύλο από  την πιτσιρικαρία , τους  αντιεξουσιαστές , τους  αναρχικούς , αλλά  από άτομα  κάποιας  ηλικίας .
Κάτι σημαίνει  αυτό , για  όσα  έρχονται .

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Ειναι τυχαιο που εδειραν τον Χατδηδακη; θεωρητικα ενα "συμπαθητικο" πολιτικο νεο και όχι ας πουμε ενα πολιτικο παλαιας κοπής και "υποπτο" για σκανδαλα; Διαλεξαν τον Χατζηδακη ακριβως γιατι θα "σοκαρε" περισσοτερο την κοινη γνωμη ενώ αν εδερναν τον Τσοχατζοπουλο πχ ολοι θα ελεγαν μπραβο και οτι το αξιζε!
δειρανε οποιον βρηκανε μπροστα τους γιατι βλεπουν το σκοταδι τοσο καιρο απο ομοιους του.να εισαι σιγουρος οτι αν ηταν βουλγαρακηδες,παγκαλοι,ρουσοπουλοι,τσουκατοι και λοιπα ανθρωποηδη θα ειχαμε χειροτερα αποτελεσματα

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα !!  Ερχονται χειροτερες μερες , ο λαος θα ξεσηκωθει , και οι απατεωνες πολιτικοι θα φυγουν νυχτα για ευρωπη μαζι με τις οικογενειες τους!!!

Επισκέπτης
:tired:

Συνημμένα

• imagesCA003G22.jpg
    imagesCA003G22.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 24

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως εγώ επειδή ζούσα τότε.. μου θυμίζει μέρες σαν την 22/5/1963....

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα είναι να μην προλάβουν να φύγουν! Να πληρώσουν για όποια ηθική, κοινωνική, πολιτική, εθνική, ταξική προδοσία έχουν πράξει.

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
H αντίδραση είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,σπασμωδική και χωρίς κανένα αποτέλεσμα
ΜΑΚΑΡΙ να είχα εγώ γεμάτο τον λογαριασμό μου στην Ελβετία,και ας μου ανοίγαν όχι μόνο την μύτη αλλά και την κωλοτρυπίδα ακόμα!

Ποιος να αντιδράσει?
Ο τηλεθεατής της Πάνια και της Μανωλίδου?

Ο "δεν έχω πιάσει στη ζωή μου ποτέ στη ζωή μου ένα βιβλίο να διαβάσω,ούτε για πλάκα"?

Ο ψηφοφορός της Γκερέκου????????????????ΓΚΕΡΕΚΟΥ ψήφισαν κάποιοι να τους αντιπροσωπεύσει στο Κοινοβούλιο

Και Φασούλα και Νατάσα Ράγιου και Στάθη Θεοχάρη από το Καλημέρα Ζωή!!!,ενώ παραλίγο δεν βγήκε ο Λιάγκας!!!!

Το είπε ΞΕΑΚΑΘΑΡΑ ο Στρος Καν

"ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ με τα αποτελέσματα των Δημοτικών.Πρώτη φορά παγκοσμίως κόμμα που πήρε τέτοια μέτρα κέρδισε!!!!"

Αν υπήρχε ίχνος τσίπας,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ έπρεπε να είναι κρυμμένος 20 μέτρα κάτω από τη γη και να μην εμφανίζεται πουθενά

"Ας πούμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας"
"Η Γερμανία είναι γίγαντας με μυαλό νάνου"
"Επί Σημίτη διαλύσαμε τη χώρα"

"Αν γίνει ο Γιώργος πρωθυπουργός,εγώ θα φύγω από τη χώρα!!!!"

Μιλάμε για ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ αδιανόητη.Και είναι τώρα αντιπρόεδρος

Εδώ υπάρχει 3% που ελπίζει ότι θα φέρει κάτι καινούριο η Μπακογιάννη!!!Η πιο βρώμικη οικογένεια της Ελλάδας!

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
... Και να κατασχεθούν και οι περιουσίες αυτών και των οικογενειών που μαστίζουν τη χώρα.

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε , εχεις πολυ δικιο και αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ενα 3 % των ελληνων πιστευει στην πιο βρωμικη οικογενεια και στην πιο αχρηστη πολιτικο την Ντορουλα !! Προδοτρια της ελλαδας !!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αχ,φυλησυχε,τιμημενε προλεταριε...ολοι για την καρδια και τον νου σου μαχομαστε...

Σε κερδισε ομως η πατριδα και η αγια-Σοφια χωρις μιναρεδες...Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ναι ρε με κέρδισε η πατρίδα. Αγαπάω τον τόπο, τί να κάνουμε τώρα;

Φτιάξαμε κάτι επτά γενιές πριν. Το γιγαντώσαμε 4 γενιές πριν. Το υπερασπιστήκαμε 3 γενιές πριν. Όσο περνάει από το χέρι μου θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα πολεμήσω και ίσως πεθάνω για αυτό.

Δεν αγνοώ το αίμα που χύθηκε σε τόσους πολέμους για να έχουμε κράτος με ΑΥΤΑ τα σύνορα. Για να απολαμβάνουμε ειρήνη μέσα στον τόπο μας.

Κι άμα γίνει το κακό θα έχω στα χείλη μου το ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ο τόπος μου. Εσύ τί θα φωνάξεις άραγε; Ζήτω οι κουκουλοφόροι που έβαλαν φωτιά στη Marfin;

ΥΓ: Όσο για το άλλο με τις κακουχίες, αυτό που εννοούσα είναι να μην φοβερίζεις εμένα ότι θα κρυώνω διότι θα ανεβάσει η ΔΕΗ το τιμολόγιο. Με την ταλαιπωρία και τη θυσία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Τις ξέρω και με ξέρουν. Όπως πολύ καλά γνωρίζομαι και με τον κάματο και την ανταμοιβή για τους κόπους μου. Αλλού οι φοβέρες λοιπόν...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Φιλε , εχεις πολυ δικιο και αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ενα 3 % των ελληνων πιστευει στην πιο βρωμικη οικογενεια και στην πιο αχρηστη πολιτικο την Ντορουλα !! Προδοτρια της ελλαδας !!

Εδώ το 40+ % πιστεύει στον προδότη Παπανδρέου, το 3% σε πείραξε? Και εσύ δημόσιος υπάλληλος?

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ το 40+ % πιστεύει στον προδότη Παπανδρέου, το 3% σε πείραξε? Και εσύ δημόσιος υπάλληλος?

Οχι Φιλε δεν ειμαι δημοσιος Υπαλληλος Βολεψακης , ειμαι ελευθερος επαγγελματιας, και να σου πω και κατι ? Ολοι αυτοι που πανε και ψηφηζουν οι ειναι μαλακες η ειναι βολεψακηδες και ρουσφετολογοι !!  Γι αυτο πηγε κατα διαολου αυτη η χωρα !!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το είπε ΞΕΑΚΑΘΑΡΑ ο Στρος Καν
"ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ με τα αποτελέσματα των Δημοτικών.Πρώτη φορά παγκοσμίως κόμμα που πήρε τέτοια μέτρα κέρδισε!!!!"

Ο γιατρός έσκασε και άλλο ένα ωραίο χθες. Θα διαδήλωνε λέει αν ήταν έλληνας.
Υποθέτω οι άτιμες οι προεδρικές που έρχονται...

Για τα υπόλοιπα που γράφεις, έχεις δίκιο.
Ο πάγκαλος για παράδειγμα είναι ο ορισμός του πολιτικού παχυδερμισμού.
Αλλά βγαίνει κάθε φορά, και θα βγαίνει λόγω των αρβανιτών.
Όπως και κάθε άλλος πολιτικός με λίστα από πελατάκια.

Το πρόβλημα όμως δεν νομίζω ότι είναι οι πολιτικοί.
Αυτοί μεσάζοντες είναι, και κομιστές εντολών.
Μέχρι να αντιληφθούμε ποιοι είναι πίσω τους, δεν έχουμε κάνει τίποτα.
Θα μας γαμάνε μέχρι να ψοφήσουμε ή μέχρι να κατανοήσουμε ακριβώς το που στεκόμαστε.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
makaronada τεζα σημερα στο συσιτιο της νομαρχιας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: παρτυ!!!!!  και μιλαμε ρε μαγκες το σερβις και το αμπαλανς του φαγητου ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: τωρα με εκτενη συζητηση με ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΥΤΡΟΝΗ με ενημερωσε για το τι κινιτε στην πιατσα !!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΗς ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΕΧΗΡΟΔΑΝΗΣΤΗΡΙΟ σταυροι καδενες βραχιολια ρολογια ακριβα μαχεροπειρουνα κοσμηματα κτλ αυτα χτυπανε και περνουν αμεσως λευτα τα κλεφτρονια  :dancing: :dancing: :dancing: ΕΠΙΣΗς ΑΛΛΑ ΘΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ αυτοκινητα και μηχανακια  :2funny: :2funny: και οπος μου ειπε η δουλιες πανε καλα !!!! ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ !!!!!!!! ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! << και εγω ο παπαρας την εψαχνα για τραπεζα>> :jerking: :jerking: ΚΑΙ ΡΕ ΣΥΝΜΑΛΑΚΕς ΑΦΙΣΤΕ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΠΑΠΑΡΑΝΑΛΗΣΕΙς και αρχιστε να γραφετε ιδεες για το πως θα την βγαλουμε ??? ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΙς ΑΛΗΘΗΝΑ ΠΩς ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς  ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ???? ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ  :rockon: :rockon: :rockon:ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 157890 ΧΙΛΙΑΔΕς  ΦΟΡΕς!!!!!!!!!!!

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο γιατρός έσκασε και άλλο ένα ωραίο χθες. Θα διαδήλωνε λέει αν ήταν έλληνας.
Υποθέτω οι άτιμες οι προεδρικές που έρχονται...

Για τα υπόλοιπα που γράφεις, έχεις δίκιο.
Ο πάγκαλος για παράδειγμα είναι ο ορισμός του πολιτικού παχυδερμισμού.
Αλλά βγαίνει κάθε φορά, και θα βγαίνει λόγω των αρβανιτών.
Όπως και κάθε άλλος πολιτικός με λίστα από πελατάκια.

Το πρόβλημα όμως δεν νομίζω ότι είναι οι πολιτικοί.
Αυτοί μεσάζοντες είναι, και κομιστές εντολών.
Μέχρι να αντιληφθούμε ποιοι είναι πίσω τους, δεν έχουμε κάνει τίποτα.
Θα μας γαμάνε μέχρι να ψοφήσουμε ή μέχρι να κατανοήσουμε ακριβώς το που στεκόμαστε.

O άλλος είπε μου κόψατε το ποδόσφαιρο που έπαιζα τα Σαββατοκύριακα!!!Μέσα στην Βουλή!

Και δεν άνοιξε μύτη!

Μακράν ο πιο υπνωτισμένος και εξωνημένος λαός,οι Ζουλού στην Τανζανία θα είχαν ξεσηκωθεί προ πολλού

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
makaronada τεζα σημερα στο συσιτιο της νομαρχιας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: παρτυ!!!!!  και μιλαμε ρε μαγκες το σερβις και το αμπαλανς του φαγητου ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: τωρα με εκτενη συζητηση με ΜΕΓΑΛΟΚΛΕΥΤΡΟΝΗ με ενημερωσε για το τι κινιτε στην πιατσα !!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΗς ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΕΧΗΡΟΔΑΝΗΣΤΗΡΙΟ σταυροι καδενες βραχιολια ρολογια ακριβα μαχεροπειρουνα κοσμηματα κτλ αυτα χτυπανε και περνουν αμεσως λευτα τα κλεφτρονια  :dancing: :dancing: :dancing: ΕΠΙΣΗς ΑΛΛΑ ΘΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ αυτοκινητα και μηχανακια  :2funny: :2funny: και οπος μου ειπε η δουλιες πανε καλα !!!! ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ !!!!!!!! ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! << και εγω ο παπαρας την εψαχνα για τραπεζα>> :jerking: :jerking: ΚΑΙ ΡΕ ΣΥΝΜΑΛΑΚΕς ΑΦΙΣΤΕ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΠΑΠΑΡΑΝΑΛΗΣΕΙς και αρχιστε να γραφετε ιδεες για το πως θα την βγαλουμε ??? ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΙς ΑΛΗΘΗΝΑ ΠΩς ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς  ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ???? ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ  :rockon: :rockon: :rockon:ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 157890 ΧΙΛΙΑΔΕς  ΦΟΡΕς!!!!!!!!!!!

European way!!!

Όπως είπε και ένας πριν: 1 μπύρα στο πάμπ, ή καλύτερα επειδή έχει και καλό καιρό στο Ελλάντα, μπυρίτσα Άλφα που είναι και φτηνή, στο ύπαιθρο. Ή πάρτην από το σούπερ. Τράβα βραδάκι στην Πλάκα με τον καφέ Φιέστα στο χέρι! Τέλεια! Άλλοι έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου για να το κάνουν! Φαγητό στο σπίτι και από το σπίτι και μόνο! Όσπρια! 1€ το σακκούλι! Και όποιος θέλει να καλέσει κόσμο, ας φέρει ο καθένας τη μερίδα του! Κρασί; Νερό! Είναι και πιο υγειές! Παπάκι για μετακίνηση, πιο οικονομικό ακόμα και από το λεωφορείο και το μετρό! Ρούχα από κινέζους και με παζάρια! Θες και άλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom