Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πουλάς τρέλα και δεν έχω σκοπό να αγοράσω. Αν δεν έχεις σκοπό να απαντήσεις, μην μπαίνεις στον κόπο να χαλάς τον χρόνο μου.
ποιος σου χαλασε το χρονο σου ρε νουμερο;
ποιος κανει ερωτησεις;
ποιος ζηταει ονοματα;
σαλτα και γαμησου παραπερα ρε νουμερο που θα μιλησεις και για χαμενο χρονο

ηλιθιε

Επισκέπτης
Ειδικα για τους ηλικιωμενους πρεπει να ληφθουν και αλλα μετρα.

Μια καλη ιδεα θα ηταν να καταργηθουν τα ασθενοφορα.

Ενα σωρο αργομισθα γεροντια ζουν στην πλατη μας γιατι το κωλοασθενοφορο προλαβε και τους πηγε στο νοσοκομειο.

Απαραδεκτα πραματα.Μην ξεχναμε ποσο επιβαρυμενο ειναι το ασφαλιστικο συστημα.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
μάλιστα .. σε μία από τις εκατό απαλλοτριώσεις έγινε αυτό .. στις άλλες?

και κάτι αλλο . .ποιός λέει ότι ήταν όλο το χρήμα αυτό που κάηκε?
φιλε τραμουντανα βλεπεις παντου φαντασματα,εχεις καποιες αποψεις που και ο κοσμος να γυρισει αναποδα δεν τις αλλαζεις.η αμαθεια ειναι χειροτερη απ την αμαθεια.λες παραπανω για τις απαλλτριωσεις οτι κρατανε τα λεφτα και αναφερεσε και στον δημητρακη κ.α.Εγω σαν απαντηση σου σου δειχνω ενα βιντεο το οποιο καταριπτει την αποψη σου και εσυ μου απαντα σαν παιδακι του δημοτικου "τι εγινε στις αλλες?"Εσυ ησουν μπροστα στις αλλες να δεις τι τα κανανε τα λεφτα?Οσο για τον δημητρακη και τους αλλους δεν νομιζω οτι λεφτα των ληστειων πηγαινανε σε πισινες και καγιεν!!και μια τελευταια επισημανση αλλο κλευτης και αλλο ληστης.τεραστια διαφορα και αν εσυ στεναχωριεσε για μια ληστεια τραπεζας εγω οταν το ακουω και λεω μπραβο τον μαγκα μακαρι να μπορουσα και εγω.(φιλικα παντα)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το καλυτερο ειναι να υπαρχει μια γενικη πολιτικη ευθανασιας.

Τραυματιστηκες?ΟΚ,κατσε καμμια 10αρια ωρες στην ασφαλτο και μετα βλεπουμε.

Να τσεκαριστει πρωτα ΑΦΜ,λογαριασμοι σε τραπεζες κλπ.

Κριση εχουμε κιολας,για εξοδα ειμαστε?

...αν και υπερβάλλεις, σωστά τα λες...θα πρέπει να διασφαλίζεται η καταβολή των νοσηλείων.... :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ποιος σου χαλασε το χρονο σου ρε νουμερο;
ποιος κανει ερωτησεις;
ποιος ζηταει ονοματα;
σαλτα και γαμησου παραπερα ρε νουμερο που θα μιλησεις και για χαμενο χρονο

ηλιθιε

Ελπίζω να ξέρεις αραβικά, γιατί έχεις συνδεθεί πλέον με Κάιρο.
Καλή συνέχεια, και μην φύγεις... γελάμε πολύ με την πάρτη σου*.

*copyright Analhunter, all rights reserved

Επισκέπτης
...δεν είπαμε αυτό.
Ομως και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει κάποιο ΚΟΣΤΟΣ...ποιος το αναλαμβάνει??? το κράτος??? τα ταμεία??? η πλουτακρατία??? ή δεν υπάρχει κόστος???
Πρεπει να μειωθει το κοστος περιθαλψης.

Να δουμε λιγο και τα επιδοματα κηδειας,ε?

Τι να τα κανει ο αλλος τα λεφτα?Αφου πεθανε.

Πετα τον σε καναν ΧΥΤΑ,απο αυτους που θα φτιαξουν τα ΜΑΤ,να τελειωνουμε.

Στην θεση των νεκροταφειων θα μπορουσαν να χτιστουν παρκινγκ,τιποτε καζινο,κανα ξενοδοχειο με τιποτε καλες βιζιτες...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ενα σωρο αργομισθα γεροντια ζουν στην πλατη μας γιατι το κωλοασθενοφορο προλαβε και τους πηγε στο νοσοκομειο.

...όλο μαλακίες λες. :jerking: :jerking: :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πρεπει να μειωθει το κοστος περιθαλψης.

Να δουμε λιγο και τα επιδοματα κηδειας,ε?

Τι να τα κανει ο αλλος τα λεφτα?Αφου πεθανε.

Πετα τον σε καναν ΧΥΤΑ,απο αυτους που θα φτιαξουν τα ΜΑΤ,να τελειωνουμε.

Στην θεση των νεκροταφειων θα μπορουσαν να χτιστουν παρκινγκ,τιποτε καζινο,κανα ξενοδοχειο με τιποτε καλες βιζιτες...

εντελως μαλακας.... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

αυτες ειναι λυσεις
απο την αλλη βεβαια καποιοι εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει ακομη ποσο κοντα στην ηλικια αυτη βρισκονται

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλε τραμουντανα βλεπεις παντου φαντασματα,εχεις καποιες αποψεις που και ο κοσμος να γυρισει αναποδα δεν τις αλλαζεις.η αμαθεια ειναι χειροτερη απ την αμαθεια (1).λες παραπανω για τις απαλλτριωσεις οτι κρατανε τα λεφτα και αναφερεσε και στον δημητρακη κ.α.Εγω σαν απαντηση σου σου δειχνω ενα βιντεο το οποιο καταριπτει την αποψη σου και εσυ μου απαντα σαν παιδακι του δημοτικου "τι εγινε στις αλλες? (2)"Εσυ ησουν μπροστα στις αλλες να δεις τι τα κανανε τα λεφτα?Οσο για τον δημητρακη και τους αλλους δεν νομιζω οτι λεφτα των ληστειων πηγαινανε σε πισινες και καγιεν (3)!!και μια τελευταια επισημανση αλλο κλευτης και αλλο ληστης.τεραστια διαφορα και αν εσυ στεναχωριεσε για μια ληστεια τραπεζας εγω οταν το ακουω και λεω μπραβο τον μαγκα μακαρι να μπορουσα και εγω (4).(φιλικα παντα)

(1) η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια (και συγνώμη για την διόρθωση)
(2) κολλητικό από τον ΠΠ, τον φέθρυ και τον υπερπόντικα.. όπως μου απαντούν απαντώ.. για να είμαι στο κλίμα  ;) ;) ;)
(3) αυτό δεν με ενδιαφέρει, μπορεί να πήγαν σε όπλα, ναρκωτικά μπουζουξίδικα, πουτάνες.. δεν νομίζω να πήγαν σε αγαθοεργίες πάντως, ούτε να τα δώσαν στο παγκαρι της ενορίας..
(4) αυτό μην το λές.. τουλάχιστον εμένα η οικογένεια μου με δίδαξε άλλα

πάντα φιλικά...

Επισκέπτης
Ελπίζω να ξέρεις αραβικά, γιατί έχεις συνδεθεί πλέον με Κάιρο.
Καλή συνέχεια, και μην φύγεις... γελάμε πολύ με την πάρτη σου*.

*copyright Analhunter, all rights reserved
σιγα μηπως ελεγες κατι που δεν ηταν κλεμενο
τωρα το ποιος προσφερει γελιο ασ'το γιατι θα πικραθεις

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξερω,δεν γνωριζω.

Εγω ειδα οτι η μυτη του Χατζηδακη ανοιξε και η εισαγγελεας χεστηκε να τον εξυπηρετησει.

Ειδα επισης μηχανη να περναει επανω απο ανθρωπο και η εισαγγελεας να τριβει την μουνα της.

Οπως ειδα επισης εσενα,και οχι μονο,να καταδικαζεις τον"χουλιγκανισμο"κατα του Χατζηδακη(στ'αρχιδια μου αυτο το περιστατικο,για να ξερεις),ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΟΥΝΙΕΣ,ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΕΣ.

Δικαιωμα σου βεβαιως,ως εκει πανε οι ευαισθησιες σου και στην τελικη δεν μου καιγεται καρφακι για το τι λες εσυ και ορισμενοι αλλοι αραχτοι πισω απο το πισι.

Καθεις εφ'ω εταχθη,αυτο ειναι το συμπερασμα μου.

Αχ, αυτοί οι επαναστάτες...
Έτοιμοι να λυντάρουν ιδεολογικούς αντιπάλους, να κόψουν το λαιμουδάκι (αγαπημένη έκφραση γκαίμπελς) των ταξικών εχθρών και να μπουν στο πάνθεον των κόκκινων ηρώων μαζί με τον Πολ Ποτ, τον Μπέρια και τον Κιμ Ιλ Σουνγκ...
Αν τους στραβοκοιτάξει βέβαια κανάς τσέος ή εκεί που κάνουν μαγκιές φάνε καμια γκλομπιά, κλαψουρίζουν γοερά τί κάνει ο εισαγγελέας, τί λεει ο ΚΠΔ και η ΕΣΔΑ και άλλα αστικά κείμενα...

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
(1) η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια (και συγνώμη για την διόρθωση)
(2) κολλητικό από τον ΠΠ, τον φέθρυ και τον υπερπόντικα.. όπως μου απαντούν απαντώ.. για να είμαι στο κλίμα  ;) ;) ;)
(3) αυτό δεν με ενδιαφέρει, μπορεί να πήγαν σε όπλα, ναρκωτικά μπουζουξίδικα, πουτάνες.. δεν νομίζω να πήγαν σε αγαθοεργίες πάντως, ούτε να τα δώσαν στο παγκαρι της ενορίας..
(4) αυτό μην το λές.. τουλάχιστον εμένα η οικογένεια μου με δίδαξε άλλα

πάντα φιλικά...
ευχαριστω για την διορθωση.το λαθος εγινε λογω ταχυτητας σκεψης σε συναρτηση  της αργης πληκτρολογησης.
Μου αρεσει που διαφωνουμε..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έτοιμοι να λυντάρουν ιδεολογικούς αντιπάλους, να κόψουν το λαιμουδάκι (αγαπημένη έκφραση γκαίμπελς) των ταξικών εχθρών και να μπουν στο πάνθεον των κόκκινων ηρώων μαζί με τον Πολ Ποτ, τον Μπέρια και τον Κιμ Ιλ Σουνγκ...
Αν τους στραβοκοιτάξει βέβαια κανάς τσέος ή εκεί που κάνουν μαγκιές φάνε καμια γκλομπιά, κλαψουρίζουν γοερά τί κάνει ο εισαγγελέας, τί λεει ο ΚΠΔ και η ΕΣΔΑ και άλλα αστικά κείμενα...

Εχμ... κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει και τι είναι η αυτεπάγγελτη δίωξη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ευχαριστω για την διορθωση.το λαθος εγινε λογω ταχυτητας σκεψης σε συναρτηση  της αργης πληκτρολογησης.
Μου αρεσει που διαφωνουμε..

η διαφωνία φέρνει πάντα πρόοδο ..αρκεί να υπάρχει το ίδιο αξιωματικό πεδίο.. .

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ισως αν ειχαμε περισσοτερες ζαρντινιερες να ησουν πιο ευχαριστημενος

Επισκέπτης
Ο ΚΠΔ δεν ειναι δικο μου κειμενο.Ουτε το Συνταγμα.

Αλλοι ομνυουν επανω σε αυτα,αλλοι τα επικαλουνται ΔΙΑΡΚΩΣ.

Και ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ το προβλημα οταν τα κανουν κωλοχαρτο.

Εγω επισημαινω οτι τα ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ και μονον.

Αντε γαμησου τωρα.

Επισκέπτης
ισως αν ειχαμε περισσοτερες ζαρντινιερες να ησουν πιο ευχαριστημενος
Τι να κλασουν οι ζαρντινιερες ρε?
Ο χερ ισιος ειναι υπερ των δυναμικων λυσεων,παντα σε συνταγματικα πλαισια βεβαιως βεβαιως.
"Δεν θέλει τανκς Ανεπιθύμητε...
Θέλει μια γαμημένη πολιτική απόφαση ότι ναι, θα έχω και 10 νεκρούς (διότι παραπάνω δεν θα έχεις...) και καμια εκατοστή χωρίς δόντια και κόκκαλα...
Αλλά σύσσωμη η αντιπολίτευση παίζει το πουλάκι της και προσδοκά πολιτικά ωφέλη...
Διότι με μια συμφωνία κυρίων κωστάκη και γιωργάκη, την ανοχή καράτζαφέρη και αλέκας και με απονομωμένο τον αλέκο (πόσες φορές πρέπει πια να πέσει η μάσκα του τσύριζα..) να δεις τί ωραία που μπαίνει τάξη σε 2-3 ώρες..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom