streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
να σου δωσω και το αφμ μου;
Ένα απλό όνομα χρήστη περιμένω. Μπορείς;
να σου δωσω και το αφμ μου;
Fair enough, αν και μεταξύ μας θα φανεί στις προσεχείς εκλογές. Θα δούμε αποχή και δικομματισμό, αν και θα σε συμβούλευα να είσαι έτοιμος για όλα.
Όσο για την στοχοποίηση των πολιτικών, ναι έχουν πολύ μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά έτσι ρίχνουμε και όλοι οι υπόλοιποι τις δικές μας ευθύνες πάνω τους.
ωωω ναι.. σαν τα παλληκάρια που απαλλοτριώνουν τα σουπερ μαρκετ.. τα ράφια παρέα με το ταμείο.. μοιράζουν τα ράφια και κρατάνε το ταμείο βεβαίως βεβαίως..
Δεν είναι όλα τα επαγγέλματα ίδια.ξεκόλλα φίλε μου, όλοι επάγγελμα ασκούμε, τουλάχιστον ας είμαστε σωστοί επαγγελματίες....
Ταυτόχρονα όμως κ ο ιδιώτης γιατρός αν είναι ευσυνείδητος(μάλλον άγνωστη λέξη),έχει χρέος να περιθάλψει έναν ασθενή ακόμα κ αν δεν έχει φράγκα.
Τα πακια τρωνε τα λεφτα των τιμια εργαζομενων ελληνων.
Οι αφιλοτιμοι ΔΥ τα τρωνε απο τους σκληρα εργαζομενους ΙΥ.
Και ολοι"μαζι τα φαγαμε"απο τους κακομοιρηδες τους γερμανους φορολογουμενους.
Άντε πάλι...να του δώσει πρώτες βοηθειες ναι.. να τον περιθάλψει ????
ξέρεις ας πούμε κανένα υδραυλικό να φτιάχνει τα υδραυλικά τζάμπα αν δεν έχεις να τον πληρώσεις.. το πολύ πολύ να κλείσει το νερό για να μην πλημμυρίσει αν είναι κανένα φτωχαδάκι..
Nα σου πω κάτι όμως? Εμείς ως πολίτες έχουμε την ιδιότητα αυτή αυτοδικαίως. Ο πολιτικός όμως ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ έγινε πολιτικός. Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει. Λαμβάνουν τόσα προνόμια και παροχές από το υστέρημα του λαού, για να τον υπηρετούν. Δε μπορούν? Φεύγουν και πηγαίνουν σπίτι τους.
Γιατί εμένα δε με έδειρε κανείς στο δρόμο ή δε με προπηλάκισε? Ή εσένα ή τον οποιονδήποτε άλλο? Οι πολιτικοί κρατάνε τα κλειδιά του ταμείου , αυτοί διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, αυτοί βγάζουν τους νόμους. Αυτοί λοιπόν εισπράττουν την αγανάκτηση. Αν κάτι που πάει κόντρα στις " ηθικές" πεποιθήσεις τους, δε το κάνουν λόγο " πολιτικού κόστους" ( δλδ να μη χάσουν την καρέκλα και τη μάσα) φταίνε αυτοί. Ας προτιμήσουν να παραιτηθούν από το να κάνουν κάτι στο οποίο " ο λαός τους παρέσυρε" . Δεν είναι ξέρεις ούτε υποχρεωτικό να σαι πολιτικός, ούτε γεννήθηκαν με σκοπό τη σωτηρία του λαού.
Και να ξέρεις οι περισσότεροι είναι ανεπάγγελτοι , άσχετοι, με μοναδικό τους προσόν πως ήταν γλύφτες και γλοιώδη κομματόσκυλα. . Και απολαμβάνουν αυτοί και οι οικογένειές τους προνόμια που ο σκληρά εργαζόμενος δε πρόκειται να δει ούτε σε 15 ζωές.
Όσο για το " λαό που τους ψηφίζει" να ξέρεις πως μια κλειστή κομματική καμαρίλα γλυφτών τους είναι που περιμένουν προνόμια. Αλλά τολμάνε να κάνουν το εκλογικό σύστημα ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ? Εκεί να δούμε πόσα αχλάδια βάζει ο σάκος και τι απήχηση έχουν οι " αντιπρόσωποι του λαού".
Και ο Σαντάμ και ο Τσαουσέσκου βασει " εκλογών" έβγαιναν.
Αστο μεγαλε,δεν βγαζεις ακρη με ηλιθιους.Αντιληπτό ότι η ιατρική είναι λειτούργημα;
Δεν είναι όλα τα επαγγέλματα ίδια.
Κάποια αποτελούνε λειτούργημα κάποια όχι.
Δεν είναι το ίδιο να μην εξυπηρετήσεις έναν πελάτης ως δικηγόρος/ασφαλιστής κτλ με τον να μην περιθάλψης ασθενή.
Παντα ησουνα μαλακας στεκα....επιτελους, τώρα μιλάς σωστά...
Γιατί εμένα δε με έδειρε κανείς στο δρόμο ή δε με προπηλάκισε? Ή εσένα ή τον οποιονδήποτε άλλο?
Και να ξέρεις οι περισσότεροι είναι ανεπάγγελτοι , άσχετοι, με μοναδικό τους προσόν πως ήταν γλύφτες και γλοιώδη κομματόσκυλα. . Και απολαμβάνουν αυτοί και οι οικογένειές τους προνόμια που ο σκληρά εργαζόμενος δε πρόκειται να δει ούτε σε 15 ζωές.
Όσο για το " λαό που τους ψηφίζει" να ξέρεις πως μια κλειστή κομματική καμαρίλα γλυφτών τους είναι που περιμένουν προνόμια.
Αλλά τολμάνε να κάνουν το εκλογικό σύστημα ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ? Εκεί να δούμε πόσα αχλάδια βάζει ο σάκος και τι απήχηση έχουν οι " αντιπρόσωποι του λαού".
Και ο Σαντάμ και ο Τσαουσέσκου βασει " εκλογών" έβγαιναν.
Άλλο αυτό,πρέπει κ ο γιατρός να ζήσει.Νομίζεις...για πες στο γιατρο να περιθαλψει ασθενη χωρίς μισθό (και κάποιες φορές χωρίς φακελάκι), να δεις τι λειτούργημα θα ασκήσει....
Με λίγα λόγια τιποτα δεν είναι δωρεαν, αυτό νομίζαμε και πτωχεύσαμε....
μάλιστα.. ο υδραυλικός είναι επαγγελματίας και πρεπει να ζήσει ο γιατρος είναι λειτουργός και ας πεινάσει... τι λέτε ρεΆντε πάλι...
Αλλό πούτσα κ άλλο βούρτσα.
Ρε CF, χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, 3 μύρια πήραν τα δύο μεγάλα κόμματα το 2009, δηλαδή πάνω από το 70% του πληθυσμού.
Ποιο μη αντιπροσωπευτικό και ποιος Σαντάμ και Τσαουσέσκου;
ωωω ναι.. σαν τα παλληκάρια που απαλλοτριώνουν τα σουπερ μαρκετ.. τα ράφια παρέα με το ταμείο.. μοιράζουν τα ράφια και κρατάνε το ταμείο βεβαίως βεβαίως..
ενταξειΈνα απλό όνομα χρήστη περιμένω. Μπορείς;
Άλλο αυτό,πρέπει κ ο γιατρός να ζήσει.
Αν δεν πληρώνεται δεν θα έχει να αγοράσει κ να ζήσει,το σύστημα βλέπεις.
Τους γιατρούς χωρίς σύνορα τους έχεις ακουστά μήπως;
Ρε τι σκέψη έχετε,πωωωω...
Ρε πούστη μου δεν τα γράφω καλά ή δεν αντιλαμβάνεστε;μάλιστα.. ο υδραυλικός είναι επαγγελματίας και πρεπει να ζήσει ο γιατρος είναι λειτουργός και ας πεινάσει... τι λέτε ρε
Ποσα μυρια πληθυσμο ειπαμε οτι εχει η Ελλαδα?Ρε CF, χωρίς να θέλω να στο χαλάσω, 3 μύρια πήραν τα δύο μεγάλα κόμματα το 2009, δηλαδή πάνω από το 70% του πληθυσμού.