Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν εχεις φραγκα?
Ψοφα,στ'αρχιδια μας.

Δημοκρατια εχουμε.
δεν το κατάλαβα αυτό.. αν έρθει στο μαγαζί σου κάποιος και σου πεί "δώσε μου ένα πουκάμισο αλλά δεν πλερώνω " θα του το δώσεις?

(αν έχεις μαγαζί με ρούχα)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν εχεις φραγκα?
Ψοφα,στ'αρχιδια μας.

Δημοκρατια εχουμε.

...γιατί και ο πακης θέλει τη σουίτα του στο Νοσοκομείο....σωστά ποντικέ??? μήπως να πληρώσω και τα νοσήλεια????

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν είναι για το Χατζηδάκη προσωπικά. Ο κόσμος έχει στοχοποιήσει τους πολιτικούς.Έτυχε και πέρναγε αυτός από εκεί, αυτός τις άρπαξε. Δε τις άρπαξε ως Χατζηδάκης αλλά ως πολιτικός.
Και άμα τα βάλεις κάτω θα το δεις ότι το σύστημα ΔΕΝ εκφράζει τις προτιμήσεις του λαού.

Fair enough, αν και μεταξύ μας θα φανεί στις προσεχείς εκλογές. Θα δούμε αποχή και δικομματισμό, αν και θα σε συμβούλευα να είσαι έτοιμος για όλα.
Όσο για την στοχοποίηση των πολιτικών, ναι έχουν πολύ μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά έτσι ρίχνουμε και όλοι οι υπόλοιποι τις δικές μας ευθύνες πάνω τους.

Επισκέπτης
δεν το κατάλαβα αυτό.. αν έρθει στο μαγαζί σου κάποιος και σου πεί "δώσε μου ένα πουκάμισο αλλά δεν πλερώνω " θα του το δώσεις?

Κατσε λιγο να ανοιξω το λεξικο στο λημμα"αξιοπρεπεια"γιατι πρωτη φορα την ακουω την λεξη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ασε να μου το πει καποιος αλλος αυτο
να κρινεις εσυ την αξιοπρεπεια καποιου ειναι τουλαχιστον φαιδρο

Το μόνο φαιδρό που μπορεί να δει κανείς, είναι η παρουσία σου εδώ μέσα.

Και αν δεν είσαι ο φέρθυ όπως διατείνεσαι, να έχεις τουλάχιστον τ' @@ να μας πεις ποιος είσαι κλωνάρι (ΣΚΟΜΠΥ/ΜΠΑΧΑΛΟΣ/ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ).

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

...θα το απαλλοτριώσει φίλε μου, κατά τις ιδεοληψίες ποντικού και παπιών βεβαίως, βεβαίως.... :grin:

Επισκέπτης

Όταν η ιατρική γίνεται εμπόρευμα...

Αντιληπτό ότι η ιατρική είναι λειτούργημα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...θα το απαλλοτριώσει φίλε μου, κατά τις ιδεοληψίες ποντικού και παπιών βεβαίως, βεβαίως.... :grin:

ωωω ναι.. σαν τα παλληκάρια που απαλλοτριώνουν τα σουπερ μαρκετ.. τα ράφια παρέα με το ταμείο.. μοιράζουν τα ράφια και κρατάνε το ταμείο βεβαίως βεβαίως..

Επισκέπτης
...γιατί και ο πακης θέλει τη σουίτα του στο Νοσοκομείο....σωστά ποντικέ??? μήπως να πληρώσω και τα νοσήλεια????
Τα πακια τρωνε τα λεφτα των τιμια εργαζομενων ελληνων.
Οι αφιλοτιμοι ΔΥ τα τρωνε απο τους σκληρα εργαζομενους ΙΥ.
Και ολοι"μαζι τα φαγαμε"απο τους κακομοιρηδες τους γερμανους φορολογουμενους.

Επισκέπτης
Το μόνο φαιδρό που μπορεί να δει κανείς, είναι η παρουσία σου εδώ μέσα.

Και αν δεν είσαι ο φέρθυ όπως διατείνεσαι, να έχεις τουλάχιστον τ' @@ να μας πεις ποιος είσαι κλωνάρι (ΣΚΟΜΠΥ/ΜΠΑΧΑΛΟΣ/ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ).
να σου δωσω και το αφμ μου;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

λειτούργημα χωρίς να πληρώνεσαι είναι μαλακία...

και ο καθένας έχει δικαίωμα να ανοίξει μία ιδιωτική κλινική... η πολιτεία είναι υπεύθυνη να έχει νοσοκομεία

Επισκέπτης
Τα πακια τρωνε τα λεφτα των τιμια εργαζομενων ελληνων.
Οι αφιλοτιμοι ΔΥ τα τρωνε απο τους σκληρα εργαζομενους ΙΥ.
Και ολοι"μαζι τα φαγαμε"απο τους κακομοιρηδες τους γερμανους φορολογουμενους.
Συνεπώς ''μαζί τα φάγαμε'' έχει δίκιο ο πρασινοχοντρός...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  50 ατομα της θηρας 7 της δεκαετιας του 80 φερτε μαζι με αλους τοσους παοκτζιδες εκεινης της εποχης αυτους που τραβαγανε κουτουλιες στα μαρμαρα για να τα σπασουν και να τα πεταξουν ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥς ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!! ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΑΡΕΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ωωω ναι.. σαν τα παλληκάρια που απαλλοτριώνουν τα σουπερ μαρκετ.. τα ράφια παρέα με το ταμείο.. μοιράζουν τα ράφια και κρατάνε το ταμείο βεβαίως βεβαίως..

Μην ξεχνάμε και τους ξηροκουφοντίνες που απαλλοτρίωναν για να ενισχύσουν την... ένοπλη πάλη.

Επισκέπτης
λειτούργημα χωρίς να πληρώνεσαι είναι μαλακία...

και ο καθένας έχει δικαίωμα να ανοίξει μία ιδιωτική κλινική... η πολιτεία είναι υπεύθυνη να έχει νοσοκομεία
Ταυτόχρονα όμως κ ο ιδιώτης γιατρός αν είναι ευσυνείδητος(μάλλον άγνωστη λέξη),έχει χρέος να περιθάλψει έναν ασθενή ακόμα κ αν δεν έχει φράγκα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

ξεκόλλα φίλε μου, όλοι επάγγελμα ασκούμε, τουλάχιστον ας είμαστε σωστοί επαγγελματίες....  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μην ξεχνάμε και τους ξηροκουφοντίνες που απαλλοτρίωναν για να ενισχύσουν την... ένοπλη πάλη.

και τους συντρόφους Δημητράκη, Βούτση και Μπονάνο.... πρόσφατους Ρομπέν των Δασών.. μόνο που τα δάση τα κρατούσαν για την πάρτη τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom