Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε Ξυλο σεολους τους πολιτικους οχι μονο στον χατζηδακη !!! Σε ολους, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η μασα και η καρεκλα !!!!!!

βρίσκεις ότι αυτό δεν αρέσει και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Ελληνες?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε μου κανενας δεν θα σου βαλει λεφτα στην τσεπη
Απλα θα κανεις δουλειες που πριν αγνοουσες η περιφρονουσες....
Αλιμονο αν αρχισουμε να ξεπουλαμε το ηθος μας και την αξιοπρεπεια μας για να ζησουμε...
Θα κανουμε οτι βρισκουμε τιμιο και θα την περναμε με οτι εχουμε περικοπτωντας συνναμα τα περιττα εξοδα και τις πολυτελειες...
πες μια τιμια δουλια αδερφε για να θρεψω τεσσερα στοματα???

KOS0099

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά αρχίζει αυτός ο λαός και συνειδητοποιεί κάποια πράγματα. Αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι ληστές των κόπων μας να κάνουν τους ανυποψίαστους και τους τιμητές της δικαιοσύνης, και να συνεχίουν να παίζουν με την νοημοσύνη μας.
ΞΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.
Να μην μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο. Να μην τσιμπα΄με στοις βλακείες περί κατάλυσης της δημοκρατιας που λενε και θεσμών, γιατι αυτοι τους εχουν καταλυσει πρωτοι για να κλεβουν. Αν αρχισουν και φοβουνται το ξυλο τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να λειτουργησει η δημοκρατια που ολοι θελουμε.....   Ξυλο χωρις καμμια διακριση..... Δεν μπορει οι κλεφτες να κυκλοφορουν ελευθεροι και ανενοχλητοι και αυτοι να τους αθωωνουν στη βουλη (Βουλγαρακης, Ρουσοπουλος κλπ) Η δημοκρατια δεν βλαπτεται αν φανε ξυλο οι κλεφτες. Ειναι ολοι συνυπευθυνοι..... Δεν τα φαγαμε μαζι. Αυτοι τα εφαγαν και τα τσιρακια τους.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Και που είναι αυτοί ρε φίλε??? Γιατί δεν κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο ??? Γιατί αφήνουν τους ίδιους και τους ίδιους ???

Φιλε τραμουντανα υπαρχουν ....
Το σωστοτερο ερωτημα ειναι ..... θα τους πιστευες ?

Αλλη απορια ειναι πως....
Δεν εχω δει κανεναν ''φτωχο μεροκαματιαρη'' να βγαινει βουλευτης παντως

Και ως γνωστον χωρις πλατες και ταματα σε κατεστημενο δεν πας πουθενα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τελικά αρχίζει αυτός ο λαός και συνειδητοποιεί κάποια πράγματα. Αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι ληστές των κόπων μας να κάνουν τους ανυποψίαστους και τους τιμητές της δικαιοσύνης, και να συνεχίουν να παίζουν με την νοημοσύνη μας.
ΞΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.
Να μην μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο. Να μην τσιμπα΄με στοις βλακείες περί κατάλυσης της δημοκρατιας που λενε και θεσμών, γιατι αυτοι τους εχουν καταλυσει πρωτοι για να κλεβουν. Αν αρχισουν και φοβουνται το ξυλο τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να λειτουργησει η δημοκρατια που ολοι θελουμε.....   Ξυλο χωρις καμμια διακριση..... Δεν μπορει οι κλεφτες να κυκλοφορουν ελευθεροι και ανενοχλητοι και αυτοι να τους αθωωνουν στη βουλη (Βουλγαρακης, Ρουσοπουλος κλπ) Η δημοκρατια δεν βλαπτεται αν φανε ξυλο οι κλεφτες. Ειναι ολοι συνυπευθυνοι..... Δεν τα φαγαμε μαζι. Αυτοι τα εφαγαν και τα τσιρακια τους.

ωραία λοιπόν.. βάρα και τον γείτονα σου που παίρνει αναπηρική σύνταξη χωρίς να έχει τίποτε.. βάρα και την ξαδέλφη σου (λέμε τώρα) που δεν αποδίδει ΦΠΑ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φιλε τραμουντανα υπαρχουν ....
Το σωστοτερο ερωτημα ειναι ..... θα τους πιστευες ?

Αλλη απορια ειναι πως....
Δεν εχω δει κανεναν ''φτωχο μεροκαματιαρη'' να βγαινει βουλευτης παντως

Και ως γνωστον χωρις πλατες και ταματα σε κατεστημενο δεν πας πουθενα....

και όχι μόνο στο κατεστημένο... το κατεστημένο δεν έχει 408,660 ψηφαλάκια στην Β! Αθηνών... 408.660 πολίτες τα έχουνε...

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Και που είναι αυτοί ρε φίλε??? Γιατί δεν κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο ??? Γιατί αφήνουν τους ίδιους και τους ίδιους ???
Δόξα τον θεό, τον Λαό, τον Βούδα τον Αλλάχ, τον Στάλιν τον Λένιν, τον Μαρξ (διαλέγεις και παίρνεις κι αν ξέχασα κάποιον να με συχωρέσεις) στον τόπο αυτό υπάρχει πλέρια ελευθερία (μέχρι ασυδοσίας θα έλεγα) και η φωνή τους μπορεί να ακουστεί... Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν περισσότερο πιστευτοί από τους πολιτικούς μας αν εκδηλώνουν τα πιστεύω τους, την γνώμη τους με μπάχαλα και ξυλοδαρμούς.. ίσα ίσα απαξιώνονται πολύ περισσότερο..
δεν εχουν ολοι την καψουρα της εξουσιας φιλε τραμουντανα.οι πολιτικοι εχουν απο πισω τους ενα ολοκληρο μηχανισμο στηριξης.επειχηρηματιες που χρηματοδοτουν ,τις εκλογικες τους καμπανιες,μμε που τους προβαλουν και τους αγιοποιουν και δικαστικους που δεν τολμανε να τους βαλουν να κατσουν στο εδωλιο για παρανομιες που αποδειγμενα εχουν κανει.κοινοβουλευτικη λυση για το προβλημα της ελλαδας δεν εχω και δεν μπορω να βαλω το στυλο στο χερι να σταυρωσω καποιον σε εκλογες.η επανασταση και η αντιδραση ειναι προσωπικη του καθενος.οσο για την ελευθερια που αναφερεσε πιο πολυ νομιζω τυπικη ειναι οπως και ο ορος δημοκρατια.κατοχη ειχαμε το 40 απο τους γερμανους,κατοχη εχουμε τωρα αλλου ειδους οικονομικη

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πες μια τιμια δουλια αδερφε για να θρεψω τεσσερα στοματα???

Καθαριζε τζαμια σε καταστηματα (το ειχα σκεφτει το 93-4 οταν εμεινα απο δουλεια)
μαθε να βαφεις σπιτια και βαλε χαμηλες τιμες (να ζησεις θες οχι να πλουτισεις)
εγω εχω βαψει 4 φορες το σπιτι μου μονος μου. (αφου εβαλα αλλον να ξεκινησει και παρακολουθωντας τι κανει και πως)
Αν εχεις λιγα χρηματα βρες ενα περιπτερο στην ομονοια τριγυρω και βαλε οτι παρεις 1 ευρω (εχουν πεσει απιστευτα οι τιμες)
Θα σου ελεγα να πουλας λαχεια (και θα σε στηριζα εγω οσο μπορουσα) αλλα πλεον δεν εχει ψωμι και το ρισκο ειναι μεγαλο (ηδη παω για χοντρη ζημια 12.000 ευρω συνολικα)

Αυτα τα ολιγα μου ηρθαν στο μυαλο στο γρηγορο....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και όχι μόνο στο κατεστημένο... το κατεστημένο δεν έχει 408,660 ψηφαλάκια στην Β! Αθηνών... 408.660 πολίτες τα έχουνε...
''τα παπαγαλακια'' ομως φερνουν τους ψηφοφορους τραμουντανα....
εκει πανε οι πλατες και τα ταματα......

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Για αναλογειστείτε που έχει λάθος ο Εθνικός Κυβερνήτης στον συλλογισμό του...

Συνημμένα

• Metaxas.jpg
    Metaxas.jpg
    256 KB · Εμφανίσεις: 39

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν εχουν ολοι την καψουρα της εξουσιας φιλε τραμουντανα.οι πολιτικοι εχουν απο πισω τους ενα ολοκληρο μηχανισμο στηριξης.επειχηρηματιες που χρηματοδοτουν ,τις εκλογικες τους καμπανιες,μμε που τους προβαλουν και τους αγιοποιουν και δικαστικους που δεν τολμανε να τους βαλουν να κατσουν στο εδωλιο για παρανομιες που αποδειγμενα εχουν κανει.κοινοβουλευτικη λυση για το προβλημα της ελλαδας δεν εχω και δεν μπορω να βαλω το στυλο στο χερι να σταυρωσω καποιον σε εκλογες.η επανασταση και η αντιδραση ειναι προσωπικη του καθενος.οσο για την ελευθερια που αναφερεσε πιο πολυ νομιζω τυπικη ειναι οπως και ο ορος δημοκρατια.κατοχη ειχαμε το 40 απο τους γερμανους,κατοχη εχουμε τωρα αλλου ειδους οικονομικη
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

διαλιέχτε λοιπόν...
έχει ο μπαξές

www.imagebam.com/image/44fd1e111133459] [/URL] www.imagebam.com/image/47351e111133467] [/URL] www.imagebam.com/image/742e83111133469] [/URL] www.imagebam.com/image/cfd00a111133475] [/URL] www.imagebam.com/image/aed083111133479] [/URL] www.imagebam.com/image/a7336e111133481] [/URL]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καθαριζε τζαμια σε καταστηματα (το ειχα σκεφτει το 93-4 οταν εμεινα απο δουλεια)
μαθε να βαφεις σπιτια και βαλε χαμηλες τιμες (να ζησεις θες οχι να πλουτισεις)
εγω εχω βαψει 4 φορες το σπιτι μου μονος μου. (αφου εβαλα αλλον να ξεκινησει και παρακολουθωντας τι κανει και πως)
Αν εχεις λιγα χρηματα βρες ενα περιπτερο στην ομονοια τριγυρω και βαλε οτι παρεις 1 ευρω (εχουν πεσει απιστευτα οι τιμες)
Θα σου ελεγα να πουλας λαχεια (και θα σε στηριζα εγω οσο μπορουσα) αλλα πλεον δεν εχει ψωμι και το ρισκο ειναι μεγαλο (ηδη παω για χοντρη ζημια 12.000 ευρω συνολικα)

Αυτα τα ολιγα μου ηρθαν στο μυαλο στο γρηγορο....
διλαδη πρεπει να γινω ανταγωνιστικος στους αλβανους πακιστανους κτλ!!!!! θα βγαζω ομος το 2χιλιαρο που μου χρειαζετε τον μινα?????

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε tramountana τους μονους ελληνες που μπορει να ενοχλησει ειναι οι βολεμενοι και αυτοι που φαγαν λεφτα μαζι με τους αλητες αυτους!!!  

Η δημοκρατια δεν καταλυεται με το να δειρεις ολους τους απατεωνες πολιτικους που μας φτασαν ως εδω !! Και να το θυμηθητε ερχονται ακομα πολυ χειροτερα , θα πεσει μεγαλη πεινα !! Θα φυγουν νυχτα ολοι αυτοι οι μαλακες να σωθουν!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
διλαδη πρεπει να γινω ανταγωνιστικος στους αλβανους πακιστανους κτλ!!!!! θα βγαζω ομος το 2χιλιαρο που μου χρειαζετε τον μινα?????

τα παράπονα σου στον προδοπάπο και τους φίλους του που τους θέλουν στην Ελλάδα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
περα απο την ειρωνια σου εδω ...
Το οτι εχει αλβανους πολλους εκει δεν σημαινει οτι τα εχουν οι αλβανοι κιολας

Να σου πω πως αναγκαστικα θα περικοψεις αυτα που ηξερες μεχρι τωρα
και θα αρκεστεις στα ελαχιστα και αναγκαια για την επιβιωση σου

Εννοειται οτι θα σε στηριξει και η γυναικα σου .....

ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΑ ?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=110790.0;attach=312231;image[/img[/URL]]

Αφιερωμένο στους αμετανόητους "δημοκράτες"
Φάτε Δημοκρατία τώρα κορόϊδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom