Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ωραία λοιπόν.. βάρα και τον γείτονα σου που παίρνει αναπηρική σύνταξη χωρίς να έχει τίποτε.. βάρα και την ξαδέλφη σου (λέμε τώρα) που δεν αποδίδει ΦΠΑ...
που ειναι κι οι φταιχτες κατα την αποψη σου
θα ερθει και η ωρα σου σιχαμα
συντομα ομως

πατα το αναφορα στο συντονιστη τωρα ρουφιανε
αμεσως μετα θα εχει κιντερ εκπληξη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
η δικιά μου ερμηνεία είναι ότι η ανοχή εξασφαλίσθηκε με μικρες, μέτριες ή παχυλές αποζημιώσεις στον ελληνικό λαό (ανάλογα πως βρίσκανε και πιάνανε)... αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ηθική του διάβρωση (προσοχή δεν εννοώ χριστιανική ηθική και λοιπές παπαριές αλλά το φιλότιμο του ρε γαμώτο) και την εν τέλει συνενοχή του σε όλα τα τεκταινόμενα..

αποτέλεσμα, θέλοντας να αποτινάξει από πάνω του το βάρος αυτής της συνενοχής (που το αισθάνεται να τον πιέζει), προσπαθεί να ρίξει το βάρος της ενοχής (το μικρό, μεσαίο, μεγάλο) που του αναλογεί στις πλάτες των κυρίως ενόχων ή (το χειρότερο) να εφεύρει ενόχους...

τελικά ο ελληνικός λαός μεταξύ των ετών 1980-2010 απεδείχθη πολύ κατώτερος των περιστάσεων και η ευθύνη αυτή ανήκει σε όλους μας (μηδενός εξαιρουμένου ακόμη και του υπογράφοντος)

πάντως στην παρούσα χρονική συγκυρία και υπό τις παρούσες συνθήκες δεν νομίζω ότι πρέπει να αναλώνουμε δυνάμεις για τον καταμερισμό των ευθυνών, αλλά να επικεντρωθούμε στο να βρούμε τρόπο να βγούμε κατα το δυνατόν ακέραιοι από την κρίση.. και πάνω από όλα.. ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ... πάθαμε με τον συμμοριτοπόλεμο (ενσυνείδητα τον αποκαλώ έτσι) δεν μάθαμε, πάθαμε με την χούντα δεν μάθαμε.. καιρός είναι να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει..

και για να μην παρεξηγηθούν οι θέσεις μου, ότι δήθεν επιζητώ την άφεση αμαρτιών των ενόχων... απλά δεν συμφωνώ με τον νόμο του Λίντς (αν και πίστεψε με είμαι σε θέση να τον εφαρμόσω και πολύ αποδοτικότερα από τους μαλάκες που βαρέσανε τον Χατζιδάκη αν το θελήσω) και πιστεύω ότι ουδείς σε μία οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων πρέπει να στερείται του φυσικού του δικαστή...

ελπίζω να απάντησα...

...ΟΡΘΩΣ...Παρέλειψες βέβαια να πεις ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΣ του ήθους των Ελλήνων, αυτός που τους επέτρεψε και τους ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ στην ΤΕΜΠΕΛΙΑ, στην έυκολη κονόμα, στην άκοπη-κομματική πρόσληψη στο Δημόσιο και στην αρχή της ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ήταν ο Πατέρας αυτού του ανδρείκελου που έχουμε για πρωθυπουργό...Ο ΜΑΛΑΚΑντρέας Παπανδρέου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...ΟΡΘΩΣ...Παρέλειψες βέβαια να πεις ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΣ του ήθους των Ελλήνων, αυτός που τους επέτρεψε και τους ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ στην ΤΕΜΠΕΛΙΑ, στην έυκολη κονόμα, στην άκοπη-κομματική πρόσληψη στο Δημόσιο και στην αρχή της ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ήταν ο Πατέρας αυτού του ανδρείκελου που έχουμε για πρωθυπουργό...Ο ΜΑΛΑΚΑντρέας Παπανδρέου...

δεν προσωποποίησα.. (ακόμα)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=110790.0;attach=312231;image[/img[/URL]]

Αφιερωμένο στους αμετανόητους "δημοκράτες"
Φάτε Δημοκρατία τώρα κορόϊδα...
[/quote]ΑΥΤΟ !!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ !!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
περα απο την ειρωνια σου εδω
να σου πω πως αναγκαστικα θα περικοψεις αυτα που ηξερες μεχρι τωρα
και θα αρκεστεις στα ελαχιστα και αναγκαια για την επιβιωση σου
Εννοειται οτι θα σε στηριξει και η γυναικα σου .....
αδερφε δεν ειρωνευομε! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ολοι πλεον στην ελλαδα βαφουν πλενουν και δεν αγοραζουν ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΗΧΟς ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΕΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΟΝΙΣΜΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΜΠΑΝ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ!!!!!δηλαδη μιτσαρα αυτοκτονια η ληστεια η πορνεια η χασισοφυτεια !!!!!!   :think: :think: :think: :think: μου χρειαζονται για τετραμελη οικογενεια τουλαχιστον για τα βασικοτατα χωρις νοικια και βενζινες 2000 ευρα!!!!τι στον πουτσο μου να κανο????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξυλο ξυλο στον υπουργο τον σκυλο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αδερφε δεν ειρωνευομε! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ολοι πλεον στην ελλαδα βαφουν πλενουν και δεν αγοραζουν ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΗΧΟς ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΕΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΟΝΙΣΜΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΜΠΑΝ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ!!!!!δηλαδη μιτσαρα αυτοκτονια η ληστεια η πορνεια η χασισοφυτεια !!!!!!   :think: :think: :think: :think:

αυτό άστο.. ανταγωνισμός από αλμπανά...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
H θέση μου είναι:
Ξύλο στους γιατρούς που ζητάνε φακελάκι για να σε χειρουργήσουν διαφορετικά σε αφήνουν να περιμένεις πότε θα πεθάνεις.
Ξύλο σε αυτούς που σε αφήνουν σε ράντσα στους διαδρόμους ενώ υπάρχουν άδεια κρεβάτια κρατημένα από τους γιατρούς με τα φακελάκια.
Ξύλο στους εφοριακούς που κάνουν ελέγχους και ζητάνε για πάρτυ τους ότι γουστάρουν για να σου χαμηλώσουν και καλά το πρόστιμο σε υποτιθέμενες παρανομίες.
Ξύλο στους πολιτικούς που ενώ αποδεδειγμένα έχουν κάνει παρανομίες καλύπτονται από εξεταστικές επιτροπές και ασυλίες.
Ξύλο σε όλους αυτούς που έχουν μια θέση στο δημόσιο και πληρώνονται από τον κοσμάκι και ζητάνε λάδι για να κάνουν τη δουλειά τους.
Μα πάνω από όλα ξύλο σε όλους αυτούς που ανέχονται όλους τους παραπάνω και τους τα ακουμπάνε και τους ψηφίζουνε γιατί τους βολεύει να τους βολεύουν.

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαζι σου αρχηγε , πολυ σωστος 

Ξυλο !!! :s&m_3:

Επισκέπτης
H θέση μου είναι:
Ξύλο στους γιατρούς που ζητάνε φακελάκι για να σε χειρουργήσουν διαφορετικά σε αφήνουν να περιμένεις πότε θα πεθάνεις.
Ξύλο σε αυτούς που σε αφήνουν σε ράντσα στους διαδρόμους ενώ υπάρχουν άδεια κρεβάτια κρατημένα από τους γιατρούς με τα φακελάκια.
Ξύλο στους εφοριακούς που κάνουν ελέγχους και ζητάνε για πάρτυ τους ότι γουστάρουν για να σου χαμηλώσουν και καλά το πρόστιμο σε υποτιθέμενες παρανομίες.
Ξύλο στους πολιτικούς που ενώ αποδεδειγμένα έχουν κάνει παρανομίες καλύπτονται από εξεταστικές επιτροπές και ασυλίες.
Ξύλο σε όλους αυτούς που έχουν μια θέση στο δημόσιο και πληρώνονται από τον κοσμάκι και ζητάνε λάδι για να κάνουν τη δουλειά τους.
Μα πάνω από όλα ξύλο σε όλους αυτούς που ανέχονται όλους τους παραπάνω και τους τα ακουμπάνε και τους ψηφίζουνε γιατί τους βολεύει να τους βολεύουν.
πολυ σωστη η θεση σου φιλε μου, μονο που αν την ακολουθησουμε πρεπει να βαλουμε αγγελια στην εφημεριδα για να ερθει καποιος να μας δειρει

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν μου δινεις να καταλαβω?

Σου έβαλα μια παράγραφο για να καταλάβεις. Αλλα το μόνο που κατάλαβες είναι "ζήτω η χούντα"
Με τέτοιους πολίτες και πάλι καλά είμαστε τελικά μου φαίνεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
H θέση μου είναι:
Ξύλο στους εφοριακούς που κάνουν ελέγχους και ζητάνε για πάρτυ τους ότι γουστάρουν για να σου χαμηλώσουν και καλά το πρόστιμο σε υποτιθέμενες παρανομίες (1).
Ξύλο στους πολιτικούς που ενώ αποδεδειγμένα έχουν κάνει παρανομίες (2) καλύπτονται από εξεταστικές επιτροπές και ασυλίες.
Μα πάνω από όλα ξύλο σε όλους αυτούς που ανέχονται όλους τους παραπάνω και τους τα ακουμπάνε και τους ψηφίζουνε γιατί τους βολεύει να τους βολεύουν.(3)

(1) είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο υποτιθέμενες?
(2) ποιός έχει το βάρος της απόδειξης? πως το αποδεικνύεις?
(3) δηλαδή ξύλο στο 60% του ελληνικού λαού... (τόσο περίπου ψήφισε στις εκλογές)

Επισκέπτης
Σου έβαλα μια παράγραφο για να καταλάβεις. Αλλα το μόνο που κατάλαβες είναι "ζήτω η χούντα"
Με τέτοιους πολίτες και πάλι καλά είμαστε τελικά μου φαίνεται.
τη διαβασα την παραγραφο που εβαλες...
Αυτο που περιμενω απο σενα ειναι η ερμηνια της...
Οπως και αυτο που δεν καταλαβες εσυ ειναι η ερμηνια του "ζητω η χουντα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom