Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τελικα στο bourdela.com εκτος απο λεφταδες, γαμιαδες, επιτυχημενοι, δυναμικοι, εξυπνοι, μορφωμενοι κτλ.κτλ εχουμε και ανθρωπιστες. Ρε παλιομαλακες που σας χαλασαν οι 2 φαπες που εφαγε ο μαλακας, δε σας χαλαει που υπαρχουν συνανθρωποι σας Ελληνες που ψαχνουν στα σκουπιδια για να φανε ? Τον πουστη λυπαστε που τρωει με χρυσα κουταλια ? Ουστ υποκριτες.
είδες πως εκδηλώνεται ένας ένας;
τόσα χρόνια μούγκα στη στρούγκα όλοι τους... τώρα όμως όποιος σηκώνει κεφάλι θα του το παίρνουμε

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τερμα το ρουσφετι και το βολεμα, τωρα επιτελους θα ψηφιζουμε τα κομματα για τις θεσεις τους και οχι για να βολεψουμε το παιδι μας στο δημοσιο. Ζητω ο Γιωργος και το ΔΝΤ!  :rockon:
Χμμ...
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
Όσο επιτρέπονται τέτοια επεισόδια (π.χ. ξύλο στον αξιολογότατο Χατζηδάκη)και ο ΓΑΠ τα επιτρέπει, τότε ποτέ δεν θα έχουμε αξιοκρατία.

Ποιοι πιστεύεις ότι κάνουν τέτοια επεισόδια ... οι καλλιεργημένοι που ψάχνουν (μάταια πιθανώς) την αξιοκρατία, ή Ο ΟΧΛΟΣ που απλά δεν είναι βολεμένος (ενώ φιλούσε κατουρημένες ποδιές για να το πετύχει) ή ενώ είναι βολεμένος ζητάει και άλλο (ζηλεύοντας απλά τα χιλιάδες μηνιάτικο άλλων βολεμένων που θα ήθελαν να είναι στην θέση τους)???

Αγράμματε που ξεκίνησες το θρεντ ξύπνα επιτέλους ... Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΚΑ!!!
Αλλά αν δεν ήσουν βλάκας τότε η Ελλάδα δεν θα είχε και τα σημερινά χάλια..

Επισκέπτης
Δεν ειναι υποκριτες ρε συ.

Τον δικο τους ανθρωπο κλαινε.

Οταν θα τους περνουν οι τραπεζες το σπιτι, οταν θα χανουν τις δουλειες τους, οταν θα τους κοβουν μισθους και συνταξεις, ας πανε στον δικο τους ανθρωπο να τους βοηθησει.
Εγω θα παω οπου εχει φωτια.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τον Τσε Γκεβάρα της Ελλάδας έδειραν σήμερα; Δεν το ήξερα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ μην μιλας
Γιατι αν τις ετρωγε κανα αριστερο παπαρι θα εκλαιγες ολη μέρα την νύχτα θα εβγαινες για πιάτσα!!!!!!
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εχει γινει.......προs το χειροτερο
Εγκλωβιστηκανε δυο γενιεs.....μεχρι στιγμηs
Με σχεδον 500 διs χρεοs....δεν θα σηκωσουμε ποτε κεφαλι
Α τωρα μαλιστα .... σωστος

Νομιζα οτι δεν τρεχει τιποτα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεω.... τι λεει ρε τωρα αυτος ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
aderfe ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟς ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΓΑΜΟ ΤΑ ΑΓΑΜΙΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΟΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥς ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕς ΜΑΓΚΕς !!!!!!!!!!ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
GET IN LINE...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλώς τον φίρδινμίγδιν. εκδηλώθηκε και αυτός μετά από κάτι μήνες.

Επισκέπτης
Ρε συ υπερποντικέ, τολμάς να αμφισβητείς τα λεγόμενα του τράνυ;
Δεν ξέρει αυτός αν σου άφησε κάτι ο πατέρας σου και τι;
Εκτός απο οτι είναι ρουφιάνος δηλαδή (κάτι που όλοι ...θαυμάζουμε καθημερινά εδώ στο σάιτ), δεν ξέρεις οτι έχει και πρόσβαση στα αρχεία της ΓΑΔΑ αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών;
Να το πω,δεν υπαρχει θεμα.
Ενα αμαξι ειχε ο μακαριτης,μισοπληρωμενο κιολας,και το πηρε ο αδερφος μου.
Αυτος πληρωσε το αμαξι,εγω το χρεος.

Η λογικη του τρανυ ειναι οτι"κανεις δεν ειναι μαλακας να τα σκασει ετσι ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ".
Μερικοι ΕΙΝΑΙ τρανυ μου.
Τα σκανε και τα σπανε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,για το γαμωτο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• χαρτομαντηλα.jpg
    χαρτομαντηλα.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 16

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Χμμ..

Αγράμματε που ξεκίνησες το θρεντ ξύπνα επιτέλους ... Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΚΑ!!!
Αλλά αν δεν ήσουν βλάκας τότε η Ελλάδα δεν θα είχε και τα σημερινά χάλια..
δεν είναι λαθος, ήταν υπουργός άρα ο τίτλος του μένει όπως και το ξύλο που έφαγε θα του μείνει αξέχαστο...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
aderfe ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟς ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΓΑΜΟ ΤΑ ΑΓΑΜΙΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΟ!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΟΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥς ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕς ΜΑΓΚΕς !!!!!!!!!!ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αδερφε αν εισαι τοσο εξαγριωμενος και μπορεις,παρε το καλαζνικοφ ου και πηγαινε στη βουλη να βρεις αυτους που φταινε και ξεπουλανε την πατριδα σου τρωγοντας με χρυσα κουταλια την ωρα που κι οι μπατσοι,κι οι ματατζηδες κι ολοι αυτοι οπως κι εμεις με 700-1000 € περνανε!!!κι εχω και 3 συλληψεις (και προσαγωγες σε πορειες),για να μην βιαστει κανεις να πει οτι ειμαι μπατσος η φιλομπατσος...ομως μην τα βαζετε με τους υπαλληλους αλλα με τ αφεντικα....
γιατι κι αυτοι οι ψευτο τρομοκρατες,αριστερο κουλτουριαρηδες φραγκατοι ολοι τους στην τελικοι ποτε δεν χτυπησαν κεφαλι...ισα ισα πλατες τους εκαναν κι ειχαν κι ανταποδωτικα οφελη...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να το πω,δεν υπαρχει θεμα.
Ενα αμαξι ειχε ο μακαριτης,μισοπληρωμενο κιολας,και το πηρε ο αδερφος μου.
Αυτος πληρωσε το αμαξι,εγω το χρεος.

Η λογικη του τρανυ ειναι οτι"κανεις δεν ειναι μαλακας να τα σκασει ετσι ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ".
Μερικοι ΕΙΝΑΙ τρανυ μου.
Τα σκανε και τα σπανε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,για το γαμωτο.

Ναι, αλλά χάρη σε κάτι τύπους σαν τον τράνυ ...ορθοπόδησε η Ελλάδα και έφτασε σήμερα σ' αυτά τα ...ζηλευτά σε όλη την υφήλιο ύψη.     :)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστούμε όλοι συνένοχοι στο έγκλημα..πιθανόν κάποιοι να διορίστηκαν καταχρηστικά στο δημόσιο, κάποιοι να παίρνουν επιδόματα που δεν πρέπει-συγγνώμη,όχι πιθανόν,σίγουρα-,είναι όμως το ίδιο με την κατασπατάληση πόρων για αγορά υποβρυχίων που γέρνουν,οπλικών συστημάτων που δυσλειτουργούν,το ξεπούλημα ακινήτων του δημοσίου που κατέληξαν σε χέρια συζύγων υπουργών,τις μίζες για προμήθειες νοσοκομείων,το C4I,το κτηματολόγιο.Είμαι ο πρώτος που λέω χρόνια τώρα για το δημόσιο και την ανάγκη συρρίκνωσής του,πιστεύετε όμως πως ο ιδιωτικός τομέας είναι εύρωστος??Πόσα χρωστά το MEGA, O ANT1, ΑΛΤΕΡ?ποιός τους επιτρέπει να μην πληρώνουν?φταίμε όλοι ,αλλά όχι στον ίδιο βαθμό..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ακόμα δεν μου εχεις απαντήσει βρε παπαρα σε ποια περιοχή μένεις? Που υπερασπίζεσαι τους λαθρομετανάστες επειδή σε γαμούν καλα μαλακασβούρη!!!!!!!!!!!!!
Που κλαιγόσουν σαν χυμένο μουνι όταν γιαουρτώσαν τον Αλαβάνο και τα άλλα καλόπαιδα στον Αγ. Παντελεήμωνα?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αδερφε αν εισαι τοσο εξαγριωμενος και μπορεις,παρε το καλαζνικοφ ου και πηγαινε στη βουλη να βρεις αυτους που φταινε και ξεπουλανε την πατριδα σου τρωγοντας με χρυσα κουταλια την ωρα που κι οι μπατσοι,κι οι ματατζηδες κι ολοι αυτοι οπως κι εμεις με 700-1000 € περνανε!!!κι εχω και 3 συλληψεις (και προσαγωγες σε πορειες),για να μην βιαστει κανεις να πει οτι ειμαι μπατσος η φιλομπατσος...ομως μην τα βαζετε με τους υπαλληλους αλλα με τ αφεντικα....
γιατι κι αυτοι οι ψευτο τρομοκρατες,αριστερο κουλτουριαρηδες φραγκατοι ολοι τους στην τελικοι ποτε δεν χτυπησαν κεφαλι...ισα ισα πλατες τους εκαναν κι ειχαν κι ανταποδωτικα οφελη...
ΞΕΡΗς ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΥΤΗΚΑ της μανουλες και τα παιδια που θα κλαψουν!!!!!! και την αφορμη που θα βρουν για να μας δεσουν ολους!!!! αλλα η ανοχη εχει!!! και τα ορια αδερφε!!!!!!!   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακόμα δεν μου εχεις απαντήσει βρε παπαρα σε ποια περιοχή μένεις? Που υπερασπίζεσαι τους λαθρομετανάστες επειδή σε γαμούν καλα μαλακασβούρη!!!!!!!!!!!!!
Που κλαιγόσουν σαν χυμένο μουνι όταν γιαουρτώσαν τον Αλαβάνο και τα άλλα καλόπαιδα στον Αγ. Παντελεήμωνα?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κλειδώσου μέσα ρε κακομοίρη, μη γαμήσουν τη γυναίκα σου τα πάκια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
warnban.gif
 [/color[/URL]]
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
καλώς τον φίρδινμίγδιν. εκδηλώθηκε και αυτός μετά από κάτι μήνες.
Σίγουρα έχω καλύτερα πράγματα να κάνω (και τα κάνω) αλλά η βλακεία ορισμένων δεν έχει όριο πια.

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω σε ολοκαίνουριες μεζονέτες νεο- Ελλήνων, που κυριολεκτικά δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν ούτε ποτήρια.
Εμείς φταίμε για την κρίση ΜΑΣ!
Όποιος ήταν συνετός ζει γαμάτα τώρα που πέσαν και οι τιμές.

Έχω λιώσει στα CT ντούετα και ταξιδεύω συνεχώς στα πέρατα της γης!

Ζήτω το ΔΝΤ!
Επιτέλους να γίνουμε συνετοί και σώφρονες άνθρωποι, είναι καλό για τα παιδιά μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom