Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, το πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας και παπάρια μάντολες...

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ένα και ξεκάθαρο: κοινωνικό.

Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά ο πλέον έντονος είναι η έλλειψη παιδείας που εντέχνως καλλιεργήθηκε από το μεταπολιτευτικό πολιτικοοικονομικό σύστημα με αποκορύφωμα την περίοδο του ΑΠ. Είναι μεγάλη κουβέντα βέβαια και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά αφού α) η πλειοψηφία των αναγνωστών είναι ηλίθιοι ή φέρονται στιγμιαία (ως αποτέλεσμα ενστίκτων) ως ηλίθιοι και β) παραείναι προφανή και αποδεδειγμένα αυτά που λέω για τον καθένα με απλή λογική.

Τα φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα και η απόλυτη κενότητα των προσωπικοτήτων και των ιδεολογιών της μεταπολίτευσης κατέστησαν αναγκαία την ανακάλυψη ιδεολογίας. Η ιδεολογία ήταν μια: όχι δικτατορία και όλα επιτρέπονται (για αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν θα ανοίξω θέμα για τη δικτατορία του 67-απλά αναδεικνύω τη χρησιμοποίησή της από τους πολιτικούς). Όλα μέσα λοιπόν στη χώρα του τυχαίου. Σε μια χώρα που κινείται άνετα μεταξύ της αριστεράς και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού με σειρά τυχαία-αρκεί βέβαια να τηρείται η διαχρονική ατάκα: Εμείς και οι δικοί μας να περνάνε καλά και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν...

Για την εγκαθίδρυση λοιπόν -και όχι την πρόσκαιρη επικράτηση- ενός τέτοιου πολιτικοοικονομικού συστήματος ήταν αναγκαία η βίαιη εκρίζωση κάθε έννοιας παιδείας από το λαό. Τα μέσα ήταν πολλά (σχολείο, τβ, "πολιτιστικά" προιόντα κτλ) και ο σκοπός επετεύχθει. Και οι εκφάνσεις είναι πολλές. Να αναφέρω μερικές:
-Ο κάθε αμόρφωτος νομίζει ότι ένας από τους 300 εκλεκτότερους του τόπου (στα χαρτιά τουλάχιστον) πρέπει να πέρνει όσα ένας υπάλληλος.
- Ο κάθε απαίδευτος κλέβει το κράτος, τα ταμεία και νομίζω ότι άλλος θα πληρώσει
- Ο κάθε αμόρφωτος με "σπουδές" λυκείου και πηγές wikipedia, νομίζει ότι μπορεί να αντιληφθεί τη στρατηγική που κρύβεται σε τακτικές για παράδειγμα του state department κτλ
- Ο κάθε αμόρφωτος νομίζει ότι την ιστορία τη γράφουν οι όχλοι (έστω και όχλοι που έχουν μέσα ασφαλίτες).

Ο μέσος έλληνας-δηλητηριασμένος από τη πασοκική λαίλαπα- είναι αμόρφωτος (σε ακαδημαικό επίπεδο), απαίδευτος, άξεστος, μνησίκακος, κομπλεξικός, κουτοπόνηρος, οφελιμιστής, χωρίς καμία αξία και ΑΠΟΛΥΤΑ χειραγωγήσιμος. Ως μοναδικό προσόν έχει κάποια μορφή φιλότιμου. Και το ερώτημα είναι: με τέτοια χαρακτηριστικά πώς θα βρεθεί ένα "κοινό καλό" για την κοινωνία; Βέβαια, υπάρχει λύση (ή τουλάχιστον υπήρχε με τις συνθήκες προ 1990) σύμφωνα με την ερμηνεία -αριστερών κατά βάση ακαδημαικών- της ευρωπαικής ιστορίας 1950-2000. Τη λύση δεν τη δίνω εδώ-διαβάστε ή σκεφτείτε και λίγο...

ΥΓ Για το Χατζηδάκη και το ξυλοδαρμό του: ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. Οι "οραματιστές" της επανίδρυσης του κράτους ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ κάθε έννοια και αρχή κράτους την ίδια στιγμή που επέτρεψαν ή προμόταραν την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και τη συνεπακόλουθη βίαιη κοινωνικοοικονομική υποβάθμιση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.  
ΥΓ2 Ο ΓΑΠ πρωθυπουργός της Ελλάδας...χαχαχα...Ποιός; Ο -με βάση τα πολιτικά παρασκήνια- ανθέλληνας όπως έλεγαν Σημίτης-Πάγκαλος. Ο προδότης Θράκης-Κύπρου. Αυτόν επιλέξατε για πρόεδρο του Πασοκ και μετέπειτα πρωθυπουργό σας. Η εθνική καταστροφή ήταν πολύ πιθανή και είναι ΕΥΤΥΧΙΑ που είναι οικονομική για να τη νιώσετε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ γιατί μόνο από το στομάχι καταλαβαίνετε.
ΥΓ3 Αφήστε το πριν και ελάτε στο τώρα. Μέσα στο επόμενο έτος έχει πουληθεί η ιστορία της Μακεδονίας και ΩΡΑ ΜΕ ΩΡΑ που περνάει ξεπουλιέται η ΘΡΑΚΗ.
ΥΓ4 Και κάτι τελευταίο: γιατί αντιδρουν οι αριστεροί αφού είναι ομογάλακτοι με τους φιλελεύθερους: σε ιδεολογία, χρηματοδότες, φίλους και εχθρούς. Τι νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός τι κοσμοπολίτικος διεθνισμός; Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Χωρις το ΔΝΤ η Ελλαδα δε στρωνει. Ο Ελληνας θελει μαστιγιο γιατι ειναι λαμογιο, κλεφτης και φοροφυγας. Απο τον πιο μικρο ως τον πιο μεγαλο. Τερμα το βολεμα, τωρα μας βλεπει το ΔΝΤ.  :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ETΣΙ!!
Κι αν είναι χρήσιμος σε κάτι ο βλάκας ο Γιώργος είναι πως (λόγω αγνοίας κινδύνου υποθέτω) κάνει αυτά που του λένε με "σκονάκια".
Διότι ο μπούλης με το που του είπαν τί ΕΠΡΕΠΕ να κάνει σκιάχτηκε και την κοπάνησε (κι εγώ αν είχα μικρά παιδιά το ίδιο θα έκανα, να παίζω μαζί τους...)

Και ναι (θα μου πείτε). Αλλά εγώ δεν έφαγα, τώρα βγαίνω στηυν παραγωγή.
Ναι αλλά έφαγε ο πατέρας σου που ήταν αργοηψηλόμισθος στο Δημόσιο ή σε ΔΕΚΟ και όταν σπούδαζες σου είχε και Ι.Χ. Ή, αν δεν ήταν κάτι τέτοιο, ήταν εργολάβος και πουλούσε σπίτια με κέρδος 150%. Ή είχε μαγαζί με ρούχα, τσάντες, πουτάνες και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο και τα κονόμαγε από το χρήμα που κυκλοφορούσε περίσσιο, ΧΩΡΙΣ να έχει πριν παραθχεί!!

Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερεις. Το δικό μας "θαύμα" κράτησε 10ετίες.
Τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ο λογαριασμος ειναι μεγαλος και δεν πληρωνετε σε αυτη την ζωη....

Επισκέπτης
Ναι αλλά έφαγε ο πατέρας σου που ήταν αργοηψηλόμισθος στο Δημόσιο ή σε ΔΕΚΟ και όταν σπούδαζες σου είχε και Ι.Χ. Ή, αν δεν ήταν κάτι τέτοιο, ήταν εργολάβος και πουλούσε σπίτια με κέρδος 150%. Ή είχε μαγαζί με ρούχα, τσάντες, πουτάνες και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο και τα κονόμαγε από το χρήμα που κυκλοφορούσε περίσσιο, ΧΩΡΙΣ να έχει πριν παραθχεί!!
Μαζι τα φαγαμε νο 3569781.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι καταδικασμενη απο την αμαθεια του λαου της.ΞΥΛΟ και παλι ξυλο στα κοπροσκυλα τους πολιτικους ,αλλα πριν 1 μολις μηνα οι περισσοτεροι τρεχανε πισω απο βλαχοδημαρχους και κομματοσκυλα....ΑΥΤΑ που ζουμε -ειναι ο εφιαλτης που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ για το μελλον μας αραχτοι σε μια καφετερια κυριακη μεσημερι, με το τελευταιο κινητο στο χερι κανοντας το μαγκα με εορτοδανειο,εθελοτυφλωντας μπροστα στο βολεμα και στο ξεπουλημα της αξιοπρεπειας μας κατα συρροη....ΦΤΑΙΜΕ που τους αφησαμε να γαμησουν το μελλον μας....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικά πόσοι δεν έφαγαν?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερεις. Το δικό μας "θαύμα" κράτησε 10ετίες.
Τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού...
Μονο που τον πληρωνουν περισσοτερο οι αθωοι
Θα μου πεις παραπλευρες απωλειες....
Και εγω θα σου πω .....
''γιατι να μην ειναι αυτοι οι παραπλευρες απωλειες ?''

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
News247.gr   Οικονομία   Οικονομικά
Μέτρα για τον λαό, χλιδή για ΔΝΤ
17Share

Πέτρα την καρδιά τους έκαναν οι ελεγκτές του ΔΝΤ. Μετά τις αντιδράσεις για το πανάκριβο διαμέρισμα στη Δ. Αρεοπαγίτου, μετακόμισαν σε πολυτελές διαμέρισμα στη Φιλοθέη. Πρόκληση και πάλι το ενοίκιο. Οι ανέσεις και το σύμφωνο εχεμύθειας με τον ιδιοκτήτη
6 σχόλια | Σχολιάστε

Δημοσιεύτηκε: Δεκέμβριος 12 2010 11:31 Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 12 2010 11:33

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το διαμέρισμα-βάση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και το ενοίκιο των 9.000 ευρώ, ο Μπομπ Τράα, δεν είναι πλέον κάτοικος της Δ. Αρεοπαγίτου, αλλά της Φιλοθέης.

Ο σάλος που είχε ξεσπάσει, είχαν αναγκάσει τον επικεφαλής του ΔΝΤ να δώσει εντολή για μετακόμιση, καθώς το ύψος του ενοικίου προκαλούσε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.

Ωστόσο ο απεσταλμένος του ΔΝΤ στην Ελλάδα Μπομπ Τράα, δεν γινόταν να πάει όπου και όπου και έτσι σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" μετακόμισε σε μεζονέτα στη Φιλοθέη, με ενοίκιο 5.000 ευρώ το μήνα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μετακόμιση έγινε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με τους γείτονες του στη Δ. Αρεοπαγίτου να γίνονται μάρτυρες της μεταφοράς πανάκριβων επίπλων.

Έτσι, ο κ. Τράα μεταφέρθηκε στο "φτωχικό" της Φιλοθέης, του οποίου η αξία αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ. Το ενοίκιο των 5.000 ευρώ αφορά στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, ενώ ο αξιωματούχος του ΔΝΤ θα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του Roof Garden.

Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, ένα master, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, δύο μπάνια, ένα WC, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ και μπιλιάρδο, αλλά και ανεξάρτητο στούντιο υπηρεσίας για την οικιακή βοηθό.

Τέλος, οι ελεγκτές του ΔΝΤ επέβαλαν στον ιδιοκτήτη την υπογραφή συμφώνου εχεμύθειας σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, ωστόσο το ποσό αναφερόταν σε αγγελία που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης όταν έψαχνε ενοικιαστή.
Μηπως επρεπε να τον στειλουν σε κανα υπογειο στη κυψελη??Α ρε ζωα!!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μπράβο παληκαράδες!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια δείρατε αυτον που πούλησε την ολυμπιακη και έσωσε το κράτος απο το δις που έτρωγαν τα σκουλήκια εκει μέσα Τύπου Μιμη, Ακριβάκης που είχε διορίσειτην μισή Βιωτία για να βγει βουλευτης!!! και πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κινδυνευω να γινω γραφικος (αν δεν εχω ηδη γινει  :grin: ) αλλα θα το ματαξαναπω και θα το ματαξαναβροντοφωναξω....
σιγουρα φταινε τα προσωπα...σιγουρα...ομως ο κυριος φταιχτης ειναι το οποιο συτημα που ενω υποτιθεται οτι δουλεια του ειναι να παρεχει ασφαλιστικες δικλειδες υπερ του λαου για να μην εξαπατωνται απο τα προσωπα (που εχουν αναλαβει την ΕΞΟΥΣΙΑ ) οχι μονο δεν τις παρεχει τουναντιον ανοιγει μονο του τις τρυπες για να υπαρξουν οι ''διαρροες''...
ψαχτειτε ο καθενας για παρτη του ποιο συστημα και ποιο κοινωνικο ''συμβολαιο'' μπορει να λειτουργησει υπερ της κοινωνιας....
η εξουσια μπορει να μας προστατευσει απο την.....εξουσια;;;
εχουμε αναγκη πατερουληδες και επιτροπες σοφων που να μας υπαγορευουν το πως θα ζουμε;;;;
και τελικα το να πεφτουν αποκλειστικα και μονο οι ευθυνες στα προσωπα δεν ειναι ''απαλλακτηριο'' για το συστημα;;;
τα προσωπα φαγανε χ λεφτα...στις τραπεζες υπαρχουν απο τους πλουσιους 10000 χ λεφτα...
γιατι;;;πως;;;;μηπως το ''συστημα'' το επετρεψε η μαλλον το υπαγορεψε;;;;
και αυτα δεν φτανουν για να ξεχρεωσεις;;; :idiot: :idiot: :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπράβο παληκαράδες!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια δείρατε αυτον που πούλησε την ολυμπιακη και έσωσε το κράτος απο το δις που έτρωγαν τα σκουλήκια εκει μέσα Τύπου Μιμη, Ακριβάκης που είχε διορίσειτην μισή Βιωτία για να βγει βουλευτης!!! και πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!  

Τον Τσε Γκεβάρα της Ελλάδας έδειραν σήμερα; Δεν το ήξερα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μαζι τα φαγαμε νο 3569781.

Ναι ρε! Μαζί τα φάγαμε!! Κι εγώ που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, νομίζεις πως τώρα έχω την ίδια δουλειά με πέρυσι;  
Τζάμπα δουλειά έκανα πέρυσι και τζάμπα κονόμαγα. Φέτος κάνω πιο σοβαρή, πιο απαραίτητη.

Μόνο που επειδή το έβλεπα το κακό να έρχεται είχα κάνει "τα κουμάντα" μου. Δεν τα έτρωγα όλα όσα έβγαζα, για να την βγάλω καθαρή όσο διαρκέσει η κρίση.
Όσοι έβγαζαν τα μισά από εμένα και περνούσαν καλλίτερα (με δανεικά!), ας πρόσεχαν! ΔΕΝ τους λυμάμαι...  

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ναι ρε! Μαζί τα φάγαμε!! Κι εγώ που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, νομίζεις πως τώρα έχω την ίδια δουλειά με πέρυσι;  
Τζάμπα δουλειά έκανα πέρυσι και τζάμπα κονόμαγα. Φέτος κάνω πιο σοβαρή, πιο απαραίτητη.

Μόνο που επειδή το έβλεπα το κακό να έρχεται είχα κάνει "τα κουμάντα" μου. Δεν τα έτρωγα όλα όσα έβγαζα, για να την βγάλω καθαρή όσο διαρκέσει η κρίση.
Όσοι έβγαζαν τα μισά από εμένα και περνούσαν καλλίτερα (με δανεικά!), ας πρόσεχαν! ΔΕΝ τους λυμάμαι...  
Αυτο ακριβως !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom