Επισκέπτης
μαλλον ηα δελφη της ειχε παει σε αλλο ξενοδοχειο και την τραβγξαν και υστερα την πουλησαν σαν ταινια!!προσοχη τα 3χχχ ,ο ιδιοκτητης τους εχει και τα βιντεο blue!!
Προσοχή και στα παραλιακά προς Γλυφάδα...μαλλον ηα δελφη της ειχε παει σε αλλο ξενοδοχειο και την τραβγξαν και υστερα την πουλησαν σαν ταινια!!προσοχη τα 3χχχ ,ο ιδιοκτητης τους εχει και τα βιντεο blue!!
μαλλον ηα δελφη της ειχε παει σε αλλο ξενοδοχειο και την τραβγξαν και υστερα την πουλησαν σαν ταινια!!προσοχη τα 3χχχ ,ο ιδιοκτητης τους εχει και τα βιντεο blue!!
δηλ το ξενοδ εχει καμερες και τα βιντεο που τραβαει τα παιζει στους πελατες του????
Η αναμεσα στις τσοντες που προμηθευτικε απο την αγορα ηταν και η εν λογω????
η κατι αλλο?
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?Παιζει στο ξενοδοχείο να σου κανονισει ο ρεσεψιονιστ το callgirl ?
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?Παιζει στο ξενοδοχείο να σου κανονισει ο ρεσεψιονιστ το callgirl ?
Υπαρχουν καποια που το κανουνε ΜΟΝΟ για τους τακτικους πελατες και αυτα ειναι ξενοδοχεια +τριων αστεριων . Ξερω σιγουρα για ενα διπλα στο δημαρχειο των Αθηνων που συνηθως οι κοπελες ειναι ξενες ευρωπη που κανουν και πρακτικη στο ξενοδοχειο.
Εδώ και καιρό πηγαίνω στο
Κρεόλι στη Γλυφάδα!!
Μου ρχεται να την πέσω στις κοπέλες
στη ρεσεψιόν!! Καλά κομμάτια!!
Αν δεν έχει πρόβλημα η κοπέλα μου
για τρίο θα το δοκιμάσω, χαχα!!
Εχω γυρισει αρκετα γαμωξενοδοχεια , και απο την ολη εμπειρια μου συνιστω ανεπιφυλακτα το Pines, στα παλια φαναρια Κηφισιας επι της εθνικης,
Οταν λεμε "ΠΡΑΚΤΙΚΗ", τι εννοουμε?
"Διπλοβελονια"?
Το ΕΛΛΗΝΙΣ στη Συγγρου ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν με20 ευρω και πολυ καθαρο
Τελικά βρε παιδιά το Acropol στο Χαλάνδρι, παίζει ή όχι για γαμιστρώνας??? (Οι απόψεις διαφέρουν).
Κάτι άλλο στα Β.Π. ??
Και μία ερώτηση, καθόσον νέος στο σπορ.
Πάω στο Hotel, παίρνω δωμάτιο, και τους λέω "περιμένω παρέα" και μετά έρχεται το CG ??? ή πρέπει να πάμε παρέα??
Ευχαριστώ...