oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα!!!Καλησπέρα μωράκια!!!! I am back !!!! Kisses !!!!!
Καλησπέρα!!!Καλησπέρα μωράκια!!!! I am back !!!! Kisses !!!!!
Καλησπέρα μωράκια!!!! I am back !!!! Kisses !!!!!
δεν θα ήταν πιο ωραίο, η επιστροφή,να είχε και μια φωτό σου.....???Καλησπέρα μωράκια!!!! I am back !!!! Kisses !!!!!
όντως μας εχει ξεχάσει εδω λίγο η Χριστίναχχχ :'(δεν θα ήταν πιο ωραίο, η επιστροφή,να είχε και μια φωτό σου.....???
Ευχαριστώ το bou και τους συναγωνιστές που με τις κριτικές τους και το συγκεκριμένο thread με βοήθησαν να "ανακαλύψω" την Χριστίνα και ευχαριστώ και εσένα Χριστίνα που για λίγη ώρα έγινες το καυλιάρικο κορίτσι μου
αγαπησες τυπε?
φουλ πρόγραμμα, την έγλυψες παντού; elaborate!
συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις!!! τις πληρωνουμε βασικα για δυο λογους...το σεξ,και το θεατρικο που θα παιξουν..Όχι τύπε μου, δεν είμαι αγαπούλης άλλα όπως ένα τραγούδι μπορεί να σε πορώσει ή μία κινηματογραφική ταινία να σε κάνει να συγκινηθείς, έτσι και κάποιες γυναίκες μπορούν να σου δημιουργήσουν έστω και για λίγο την πολύτιμη ψευδαίσθηση ότι είναι δικές σου επειδή το θέλουν και όχι επειδή θα πληρωθούν
περιμενω μήνες για αυτό ...Καλησπέρα μωράκια!!!! I am back !!!! Kisses !!!!!
Καλησπέρα μωράκια!!!! I am back !!!! Kisses !!!!!
[/quo
Καλως ηρθες Χριστίνα, μπορεις να μου στείλεις τηλεφωνο σου;
Το τηλέφωνο υπάρχει στο προφίλ της.Καλως ηρθες Χριστίνα, μπορεις να μου στείλεις τηλεφωνο σου;
Όχι τύπε μου, δεν είμαι αγαπούλης άλλα όπως ένα τραγούδι μπορεί να σε πορώσει ή μία κινηματογραφική ταινία να σε κάνει να συγκινηθείς, έτσι και κάποιες γυναίκες μπορούν να σου δημιουργήσουν έστω και για λίγο την πολύτιμη ψευδαίσθηση ότι είναι δικές σου επειδή το θέλουν και όχι επειδή θα πληρωθούν