Νέα

XL LADY No7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παίδες καλησπέρα.

Δώστε λίγο βάση σε αυτό που θα σας διηγηθώ :

Μόλις  τώρα που σας γράφω, μου ήρθε SMS στο αυστηρά προσωπικό μου κινητό από κάποιον αποστολέα που δεν έβγαζε αριθμό κινητού παρά μόνο το Νο7.

Σας μεταφέρω ακριβώς τι μου γράφει κ μάλιστα με την ίδια (αν)ορθογραφία:

ΧΡΟΠΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ  2007 !!! Η XL LADY ΜΕ ΝΟ.7, ΜΠΟΥΣΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΗ *ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ *ΧΑΛΑΡΩΜΑΣΑΖ * ΑΦΤΑΧΙΚΟ * ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 18:00-02:00.ΚΙΝ. 697 ------- . ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟΤΕΣ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΗΕΝΑ.

η (αν)ορθογραφία είναι ακριβώς έτσι, με κεφαλαία και τα αντίστοιχα space στην σύνταξη καθώς και με τις αντίστοιχες  ελλείψεις συμφώνων-γραμμάτων.

Περιττό να σας πώ ότι έχω "ψιλοαγχωθεί" γιατί ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ, δεν έχω δώσει κανένα κινητό σε καμιά βιζιτού, σε καμιά μασατζού, σε καμιά στριπτιτζού και σε κανένα γραφείο (Ρε σεις μήπως κανένας φίλος μου το έδωσε  σε κανένα παλιογραφείο για να μου κάνει φάρσα ;) . Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις δίνω ένα νούμερο καρτοκινητής τηλεφωνίας που το έχω ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις.
Σκέφτομαι μήπως μου έχεις κάνει κάποιος πλάκα, με κανένα προγραμματάκι μέσω Internet  για να τσιμπήσω, από την άλλη όμως δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο για να μην καρφωθώ και αρχίσουνε άλλες Ιστορίες .....

Μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλον από εσάς κάτι τέτοιο σήμερα, ή σχετικά πρόσφατα ;

Περιμένω τα φώτα σας... 

Pls, μην αρχίσουμε τα pm, για το κινητό που μου ήρθε, γιατί σίγουρα κανείς δεν πάρει απάντηση. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πλάκα μέσω ιντερνετ σου κάνουν αρουραίε μου :2funny:

Επισκέπτης
Εμένα μου έρχονται τα μενού των ρεβεγιόν γκουρμέ εστιατορίων  :cheesy:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εμενα παλι αυτο το ΜΠΟΥΣΤΟΣ με προβληματιζει!!!
λες να ειναι αναγραμματισμος;;;;

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
χαλαρωσε , δεν ειναι τιποτα , ή τυχαια στελνουν και οτι πιασουν ή καποιοι φιλη σου σου κανουν πλακα , εαν εχει καρτοκινιτο απαντισε της δεν χανεις τιποτα , αλλωστε γιορτες ερχονται , δωστης και εσυ ενα δωρο επανω στο 7 ΜΠΟΥΣΤΟ της !!!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πλακα σου κανουν φιλε μου!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Πλακα κανας φίλος κάνει.
  Εμενα μονο το Makro μου στελνει για καναπεδες click clack , τηλεοράσεις 14' και πάνες με 13,95? (προ ΦΠΑ). λες να με πήραν χαμπαρι οτι εχω καιρο να βγω βράδυ?

Το αφταχικο τι είναι σου τραβάει τα αυτιά??

Επισκέπτης
Παίδες καλημέρα...

Τελικά χτές δεν κρατήθηκα και πήρα τηλ. στο κινητό που μου έστειλαν για να δω αν μου κάνουν πλάκα ή τέλος πάντων να δω τελικά τι παίζει...

Όντως παίζει "σπίτι" κάπου Αχαρνών κ Ιουλιανού. Το πρόγραμμα (μου λέει) ξεκινάει από 30 ευρώ, μασαζάκι, τσιμπουκάκι, μουνάκι (εκεί έλιωσα στο γέλιο) και κωλαράκι... Δυστυχώς όμως επειδή έπερνα από κινητό (για να έχω απόκρυψη) κ δεν είχα καλό σήμα, κάποια στιγμή μου έκανε λόγω για ραντεβού με την ώρα, όπου εκεί έλεγε κ για 2η φορά ! Τιμή κατόπιν επιβεβαίωσης.

Σίγουρα θα ξαναπάρω κ σήμερα να ξεκαθαρίσω την υπόθεση, αν κ κάτι μου λέει ότι από τη φωνή πρέπει η τύπισα να είναι τουλάχιστον +100 kgr ...

Τώρα από που βρήκαν το τηλέφωνό μου, το μόνο που μου είπε είναι ότι έστειλαν περισσότερα από 2000 sms μέσω "διαφημιστικού γραφείου" ... !!!

Δεν μπορεί, όλο και σε κάποιο μέλος του site θα έρθει το ανάλογο sms, που ήρθε και σε μένα .

I´ll keep u posted.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Χαχαχα!Συναδελφε αυτο εχει συμβει και στο ξαδερφο μου!
Προφιλ ξαδερφου ομως,δωσε βαση:Χτυπαγε 5-6 βιζιτες τη βδομαδα και οποτε πηγαιναμε Φυλης τον χαιρεταγανε λες και εμπαινε...Ναυαρχος!
Πηγε στρατο και χαθηκε,ε και του εσκασε ενα παρομοιο μυνημα,
Απλα αν εισαι τακτικος,στα CG εννοειται,αμα χαθεις...ανυσηχουν!
Κρατανε ολα τα τηλεφωνα μαγκες,αλλιως δεν εξηγειται!
Μιλαμε για την απολυτη παραβιαση απορρητου.
Γι'αυτο παντα καρτουλα.
Αλλιως δες το σαν επιβραβεβευση τακτικου μπηχτουλα :thumbsup:

Επισκέπτης
Χαχαχα!Συναδελφε αυτο εχει συμβει και στο ξαδερφο μου!
Απλα αν εισαι τακτικος,στα CG εννοειται,αμα χαθεις...ανυσηχουν!
Κρατανε ολα τα τηλεφωνα μαγκες,αλλιως δεν εξηγειται!
Μιλαμε για την απολυτη παραβιαση απορρητου.
Γι'αυτο παντα καρτουλα.
Αλλιως δες το σαν επιβραβεβευση τακτικου μπηχτουλα :thumbsup:

Συμφωνώ φίλος, αλλά αν διαβάσεις τι γράφω στην αρχή, το sms το έστειλαν στο προσωπικό μου κινητό και όχι σε αυτό που έχω ειδικά για τις βίζιτες κ είναι καρτοκινητό !

Είναι λίγο δύσκολη η όλη ιστορία, αλλά νομίζω ότι υποπτέυομαι πώς μπορεί να έφτασε το κινητό μου στα χέρια οτυς, από εντελώς άσχετο τρόπο...

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα...

Τελικά χτές δεν κρατήθηκα και πήρα τηλ. στο κινητό που μου έστειλαν για να δω αν μου κάνουν πλάκα ή τέλος πάντων να δω τελικά τι παίζει...

Όντως παίζει "σπίτι" κάπου Αχαρνών κ Ιουλιανού. Το πρόγραμμα (μου λέει) ξεκινάει από 30 ευρώ, μασαζάκι, τσιμπουκάκι, μουνάκι (εκεί έλιωσα στο γέλιο) και κωλαράκι... Δυστυχώς όμως επειδή έπερνα από κινητό (για να έχω απόκρυψη) κ δεν είχα καλό σήμα, κάποια στιγμή μου έκανε λόγω για ραντεβού με την ώρα, όπου εκεί έλεγε κ για 2η φορά ! Τιμή κατόπιν επιβεβαίωσης.

Σίγουρα θα ξαναπάρω κ σήμερα να ξεκαθαρίσω την υπόθεση, αν κ κάτι μου λέει ότι από τη φωνή πρέπει η τύπισα να είναι τουλάχιστον +100 kgr ...

Τώρα από που βρήκαν το τηλέφωνό μου, το μόνο που μου είπε είναι ότι έστειλαν περισσότερα από 2000 sms μέσω "διαφημιστικού γραφείου" ... !!!

Δεν μπορεί, όλο και σε κάποιο μέλος του site θα έρθει το ανάλογο sms, που ήρθε και σε μένα .

I´ll keep u posted.

Φίλε μου αυτό που περιγράφεις μάλον παραπέμπει Ιουλιανού στή Νανά τη χοντρή τη βυζαρού.

Ενα κλασικό μπουρδέλο με φωτάκι είναι νομίζω στο 71.

Η Νανά σίγουρα είναι πάνω από 100 κιλά με μεγάλα βυζιά είναι πολύ περιποιητική και πολύ καλή στο δωμάτιο (κατά τις περιγραφές φίλων στό site) αλλά το θέμα είναι αν σου αρέσει να πηδάς.... ελέφαντες.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα.

Δώστε λίγο βάση σε αυτό που θα σας διηγηθώ :

Μόλις  τώρα που σας γράφω, μου ήρθε SMS στο αυστηρά προσωπικό μου κινητό από κάποιον αποστολέα που δεν έβγαζε αριθμό κινητού παρά μόνο το Νο7.

Σας μεταφέρω ακριβώς τι μου γράφει κ μάλιστα με την ίδια (αν)ορθογραφία:

ΧΡΟΠΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ  2007 !!! Η XL LADY ΜΕ ΝΟ.7, ΜΠΟΥΣΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΗ *ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ *ΧΑΛΑΡΩΜΑΣΑΖ * ΑΦΤΑΧΙΚΟ * ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 18:00-02:00.ΚΙΝ. 697 ------- . ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟΤΕΣ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΗΕΝΑ.

η (αν)ορθογραφία είναι ακριβώς έτσι, με κεφαλαία και τα αντίστοιχα space στην σύνταξη καθώς και με τις αντίστοιχες  ελλείψεις συμφώνων-γραμμάτων.

Περιττό να σας πώ ότι έχω "ψιλοαγχωθεί" γιατί ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ, δεν έχω δώσει κανένα κινητό σε καμιά βιζιτού, σε καμιά μασατζού, σε καμιά στριπτιτζού και σε κανένα γραφείο (Ρε σεις μήπως κανένας φίλος μου το έδωσε  σε κανένα παλιογραφείο για να μου κάνει φάρσα ;) . Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις δίνω ένα νούμερο καρτοκινητής τηλεφωνίας που το έχω ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις.
Σκέφτομαι μήπως μου έχεις κάνει κάποιος πλάκα, με κανένα προγραμματάκι μέσω Internet  για να τσιμπήσω, από την άλλη όμως δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο για να μην καρφωθώ και αρχίσουνε άλλες Ιστορίες .....

Μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλον από εσάς κάτι τέτοιο σήμερα, ή σχετικά πρόσφατα ;

Περιμένω τα φώτα σας... 

Pls, μην αρχίσουμε τα pm, για το κινητό που μου ήρθε, γιατί σίγουρα κανείς δεν πάρει απάντηση. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

Αν σου κάνει εντύπωση το πως βρέθηκε το προσωπικό σου τηλέφωνο στα χέρια κάποιου/ας που δεν θα έπρεπε να το έχει, μάθε αυτό: Οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν πλήρη κατάλογο με όλα τα νούμερα σταθερών αλλά και κινητών με συμβόλαιο (Υποθέτω οτι έχεις σύνδεση με συμβόλαιο, μιας και αναφέρεις για καρτοκινητή που χρησιμοποιείς για τέτοιες καταστάσεις, κάπου στο post σου), ακόμα και των απόρρητων αριθμών. Τώρα, για το πως τα βρίσκουν όλα... προφανώς τα χώνουν χοντρά σε κάποιους υπαλλήλους των εταιρειών, οι οποίοι τους πηγαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα πακέτα με τα πλήρη στοιχεία των συνδρομητών τους.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και, ΝΑΙ, μου έχει τύχει πολλές φορές να με καλέσει κάποια εταιρεία και να μου προτείνει να γίνω συνδρομητής σε κάποια πιστωτική κάρτα, ή να με ενημερώσει για τις προσφορές ή να μου πουν οτι "κέρδισα σε κάποιο διαγωνισμό" το τάδε ταξίδι ή το δείνα δώρο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σταθερό μου τηλέφωνο, στο οποίο έχουν συμβεί τα παραπάνω, είναι απόρρητο

mpoxas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε κάθε περίπτωση ΧΡΟΠΙΑ ΠΟΛΛΑ. Γιορτές έχουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom