Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.364
Πόντοι
3.506
Αμα οδηγας συνεχεια σε ευθεια οπως και να το δεις σε πιανει και ενας υπνος στο τιμονι - ευτυχως εχει και στροφες η διαδρομη

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.288
Πόντοι
6.236
Σήμερα το ξηροκαρπάδικο του Γκότζι, με κάθε αγορά, σάς δίνει δώρο μισό κιλό χαλβά.

Επιλέξτε ανάμεσα σε:

Χαλβά με Dulce de leche

Χαλβά με τσίλι, για τους τολμηρούς

Χαλβά με καφέ εσπρέσσο ή γαλλικό, για όσους δεν μπορούν να ξυπνήσουν

Χαλβά με cranberries και αμύγδαλα

Χαλβά με φιστίκι μαζεμένο από τον Γκότζι (τα είχε μαζέψει πριν φύγει) για τους νοσταλγούς

Χαλβάς Far breton χωρίς ζάχαρη

@jimmys5, ειδικά για σένα, που στηρίζεις το νήμα αλλά και ανυπομονείς να βρεθείς στο πανέμορφο νησί, έχω φέρει χαλβά με μαεριά.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.042
Πόντοι
3.786
Σήμερα το ξηροκαρπάδικο του Γκότζι, με κάθε αγορά, σάς δίνει δώρο μισό κιλό χαλβά.

Επιλέξτε ανάμεσα σε:

Χαλβά με Dulce de leche

Χαλβά με φιστίκι μαζεμένο από τον Γκότζι (τα είχε μαζέψει πριν φύγει) για τους νοσταλγούς

@jimmys5, ειδικά για σένα, που στηρίζεις το νήμα αλλά και ανυπομονείς να βρεθείς στο πανέμορφο νησί, έχω φέρει χαλβά με μαεριά.
Θα σερβίρεις και φασουλάδα με τουρσί στα κούλουμα;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.288
Πόντοι
6.236

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.042
Πόντοι
3.786

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.288
Πόντοι
6.236

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.042
Πόντοι
3.786
Όχι, και οι 40 για κάθε μέρα.
Κάνουν παρθενορραφή.
Μόλις εξήγησες τα περί άμωμης σύλληψης. Μπράβο Ωρίων. Σίγουρα, εκτός από οικονομικά, θα έχεις σπουδάσει και Θεολογία.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.288
Πόντοι
6.236
Μόλις εξήγησες τα περί άμωμης σύλληψης. Μπράβο Ωρίων. Σίγουρα, εκτός από οικονομικά, θα έχεις σπουδάσει και Θεολογία.
Αυτά τα περί αμώμου συλλήψεως είναι των καθολικών κλπ.
Εμείς οι ορθόδοξοι δεν αποδεχόμαστε αυτό το δόγμα. Θεωρούμε ότι η Παναγία γεννήθηκε με το προπατορικό αμάρτημα και ότι το πήγαινε το γράμμα, όπως όλοι οι άνθρωποι. Άλλο αν εξαγνίστηκε πλήρως με την αποδοχή της Θείας Χάρης και την επιλογή της να γίνει η Μητέρα του Χριστού.

Δεν έχω σπουδάσει και θεολογία αλλά στο LSE όπου σπούδασα, κάναμε και το μάθημα Θρησκευτικά Οικονομικά.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.364
Πόντοι
3.506

Επιλέξτε ανάμεσα σε:

Χαλβά με Dulce de leche

thanks ωριων για το κερασμα - χαλβα με μαερια δεν τον ξερω μπορει να εχω φαει μπορει και οχι - δεν σερβιρουν και οι γυφτοι στις ταβερνες τους στο τελος γλυκο:cheesy: το μονο που θυμαμαι παραδοσιακο απο κω ειναι η κανελαδα ενα κοκκινο σιροπι - μαζι με σπραιτ ειναι φανταστικο

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.288
Πόντοι
6.236
thanks ωριων για το κερασμα - χαλβα με μαερια δεν τον ξερω μπορει να εχω φαει μπορει και οχι - δεν σερβιρουν και οι γυφτοι στις ταβερνες τους στο τελος γλυκο:cheesy: το μονο που θυμαμαι παραδοσιακο απο κω ειναι η κανελαδα ενα κοκκινο σιροπι - μαζι με σπραιτ ειναι φανταστικο
Χαλβάς με μαερία είναι δικής μου έμπνευσης. Πρωτοτυπούμε στο ξηροκαρπάδικο. Για αυτό πάμε σφαίρα.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.364
Πόντοι
3.506
Χαλβάς με μαερία είναι δικής μου έμπνευσης. Πρωτοτυπούμε στο ξηροκαρπάδικο. Για αυτό πάμε σφαίρα.
Καινούργιες εμπνεύσεις και καινούργιες συνταγές :tooth: να χρησιμοποιήθουμε εγώ καί αγράμματος για αρχή όσον αφορά τις καινούργιες συνταγές πού πιστεύουμε καί στην μετά θάνατον ζωή - και άμα περάσει τα τεστ μετά να βγει στην αγορά Ωρίων :2funny: τον αγράμματος το ανέφερα γιατί ο ίδιος το είπε ότι έχει πολλές αμαρτίες - νομίζει τα ξεχνάμε αυτά

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.364
Πόντοι
3.506
Σε αυτά τα θέματα είναι ειδικός ο αγράμματος καπτεν να τον ρωτήσεις και αυτόν - ακόμα περιμένουμε την εξομολόγηση τού - μπορεί να είχε τίποτα πρότυπες αμαρτίες και να διευρύνουμε τούς ορίζοντες μας

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom