Φιλε μου, αν και βλεπω πως εχουν περασει αρκετες μερες απο το τελευταιο post, η ιστορια σου μου θυμησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τη δικη μου ιστορια.... Καπως ετσι ξεκινησε κι εμενα και ο μαλακας δεχτηκα τις μαλακισμενες δικαιολογιες της!!!! Προσωπικη μου αποψη, ΦΥΓΕ οσο ειναι καιρος... Μετα θα ειναι αργα και οταν θα το νιωσεις στο πετσι σου θα χτυπας το κεφαλι σου που εχασες τοσο χρονο απο τη ζωη σου.... Και αν εχετε και κανα κουτσουβελο (για το οποιο ισως να αμφιβαλεις στη συνεχεια αν ειναι και δικο σου) θα αναγκαστεις να την τρως στη μαπα μια ζωη.... Καλυτερα να παρεις μια αποφαση ΤΩΡΑ, ακομα κι αν ειναι επιπονη, παρα να την παρεις αργοτερα και να σε βασανιζει μια ζωη, η να εχεις επενδυσει καποια χρονια απο τη ζωη σου σε κατι που δεν αξιζε. Απο εκει και περα, αν επιμενεις στο κομματι παρακολουθηση κλπ, υπαρχουν πολλοι τροποι να το κανεις, αλλα χρειαζονται καποιες γνωσεις πανω στους υπολογιστες. Αλλιως φροντιζεις να "χαλασει" το κομπιουτερ της (ΠΜ για λεπτομερειες), προσφερεσαι να το πας εσυ για φτιαξιμο και το πας σε καποιο "μικρο" μαγαζακι να σου κανει τη δουλεια σου και να σου πει και πως θα το χρησημοποιεις.