Νέα

Ξέρω την ΙΡ της. Μπορώ να δω τι τρέχει από το δικό μου PC;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Η αποψή μου είναι οτι και μόνο που εχει υποψίες για τη κοπέλα αυτή αρκούν. Η εμπιστοσύνη έχει πια κλονιστεί με τη συγκεκριμένη κοπέλα και ακόμα κι αν αποδειχτεί ότι δεν έχει κάνει τίποτα ( που δε νομίζω ) πάντα κάτι μένει. Δυστυχώς γιατί ετοιμαζόσουν για κάτι σοβαρό με τη συγκεκριμένη, ευτυχώς γιατι το ανακάλυψες νωρίς.
Ακομα κι αν δεν συμβαίνει τίποτα δε θα σου συνιστούσα να προχωρήσεις με τη συγκεκριμένη γιατί με τη πρώτη στραβή θα σου ξα΄ναρθουν μνήμες και θα βασανίζεσαι μια ζωή. Δε λέει να δουλεύεις δύο δουλειές και να σε τρώει το σκουλίκι της αμφιβολίας.

Γι' αυτό, αποψή μου, διαλυσέ το και βρές κάτι άλλο καλύτερο.

Με εκτίμηση.

Φίλε

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Συγγνώμη που ρωτώ αλλά εσύ δουλεύεις δύο δουλειές και η εν λόγω κυρία κάθεται;

Ρωτώ γιατί δεν έχω καταλάβει. Και δύο δουλειές και το σαράκι της αμφιβολίας;

Δε λέει.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παιδια ο Rainbow εχει να ποσταρει απο τις 5/1(εκτος αν μου ξεφυγε κατι)!Δηλαδη 11 μερες...Λογικα θα εχουμε εξελιξεις!Αν και μαλλον οι περισσοτεροι υποθετουμε την καταληξη...  :cussing: :knuppel: :ak: :thefinge:
τα πιο πιθανα!
Δεκτα και στοιχηματα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οι γυναικες ειναι απίστευτες..
πχ Η Μαρία η άσχημη μπορει να τα φτιάξει με τον Μπραντ Πίτ και πάλι να ψάχνεται..
Ειναι αχόρταγες και η αμερικανοποίηση μας,οδήγησε σε αυτο το υβρίδιο γυναίκας-σιφόνι...

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους...
Karaliakoura σωστά το λες. Είναι η κυρία υπό στενή παρακολούθηση. Οι εξελίξεις αναμένονται εντός των επομένων ημερών. Μαύρο φίδι που την έφαγε φίλε. Νομίζει πως έχει βρει τον μήνα που θρέφει τους άλλους έντεκα.
Και επειδή δεν μου πάει ο ρόλος του μ....α δεν θα πάρει χαμπάρι από που της ήρθε και πως θα πάει συστημένη στην μαμά της...

Επισκέπτης
γιατη δεν βαζεις μια ασυρματη καμερα σε σχημα βιδα στο δωματιο της ,και εσυ απο κατω θα ακους και θα βλεπεις τα παντα(πρωτου κανεις καμεια βλακεια)εγω εχω αγορασει μια απο αυτη την εταιρια 300 ευρω connectphne.gr

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε μου, αν και βλεπω πως εχουν περασει αρκετες μερες απο το τελευταιο post, η ιστορια σου μου θυμησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τη δικη μου ιστορια.... Καπως ετσι ξεκινησε κι εμενα και ο μαλακας δεχτηκα τις μαλακισμενες δικαιολογιες της!!!! Προσωπικη μου αποψη, ΦΥΓΕ οσο ειναι καιρος... Μετα θα ειναι αργα και οταν θα το νιωσεις στο πετσι σου θα χτυπας το κεφαλι σου που εχασες τοσο χρονο απο τη ζωη σου.... Και αν εχετε και κανα κουτσουβελο (για το οποιο ισως να αμφιβαλεις στη συνεχεια αν ειναι και δικο σου) θα αναγκαστεις να την τρως στη μαπα μια ζωη.... Καλυτερα να παρεις μια αποφαση ΤΩΡΑ, ακομα κι αν ειναι επιπονη, παρα να την παρεις αργοτερα και να σε βασανιζει μια ζωη, η να εχεις επενδυσει καποια χρονια απο τη ζωη σου σε κατι που δεν αξιζε. Απο εκει και περα, αν επιμενεις στο κομματι παρακολουθηση κλπ, υπαρχουν πολλοι τροποι να το κανεις, αλλα χρειαζονται καποιες γνωσεις πανω στους υπολογιστες. Αλλιως φροντιζεις να "χαλασει" το κομπιουτερ της (ΠΜ για λεπτομερειες), προσφερεσαι να το πας εσυ για φτιαξιμο και το πας σε καποιο "μικρο" μαγαζακι να σου κανει τη δουλεια σου και να σου πει και πως θα το χρησημοποιεις.

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
μην ακους μαλακιες. βρες τι γινεται και σαπισε την στις μαπες την καργιολα. κατι τετοιους μαλακες βρισκουν και τους καβαλανε οι παλιοπουτανες. και μετα διωξτην ,την πατσαβουρα. αντε, μην εισαι αλλο κοροιδο. ακου εκει, φαντασιωσεις και αρχιδια. ωραια, να σου φερει και τους γαμιαδες να σας γαμησουν ολους μαζι !!!!
warnwarn.gif
 Θα[/URL] σε παρακαλέσω να μην γράφεις με τόσο υβρηστικούς χαρακτηρισμούς εδώ. Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom