Νέα

Ξέρω την ΙΡ της. Μπορώ να δω τι τρέχει από το δικό μου PC;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.722
Πόντοι
12.056
Ερωτηση κρισεως....

δοκιμασες να στειλεις κανενα μνμ σε αυτο το μαιλ που στελνει η δικια σου??Ριξε αδεια για να πιασεις γεματα...
φτιαξε ενα μαιλ με το ονομα τις δικια σου και αρχισε το παιχνιδι..
Ειμαι σιγουρος οτι οταν το παρει χαμπαρι δεν θα  εχει μουτρα να σου ζητησει τον λογο...ρισκαρισε...δεν εχεις να χασεις τιποτα. ;) ;)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
προφανώς δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις διατροφή. Αυτό έλειπε! Να κάνουμε φιλανθρωπίες

Το νομικό σύστημα ίσως έχει αντιρρήσεις εδώ...
Ας πρόσεχες που έβαζες το πουλί σου θα σου πει... !

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ερωτηση κρισεως....

δοκιμασες να στειλεις κανενα μνμ σε αυτο το μαιλ που στελνει η δικια σου??Ριξε αδεια για να πιασεις γεματα...
φτιαξε ενα μαιλ με το ονομα τις δικια σου και αρχισε το παιχνιδι..
Ειμαι σιγουρος οτι οταν το παρει χαμπαρι δεν θα  εχει μουτρα να σου ζητησει τον λογο...ρισκαρισε...δεν εχεις να χασεις τιποτα. ;) ;)

μονάχα τον γάμο του ίσως

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ξερεις τα βασικα απο υπολογιστες, χρηση & αγγλικα??? κατεβασε την  linux διανομη mpentoo & κανε οτι γουσταρεις, κυριολεκτικα. με εφαρμογες & τρικ απο τα window$ γινεται, μα δε στο συνιστω.

Επισκέπτης
Οι γυναίκες είναι μαλακισμένες.Επιλέγουν χλιμίτζουρες-αντικειμενικά-και απορρίπτουν τα καλά παιδιά.Οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν-εξαιρείτε η Μισέλ Μουτόν-δεν ξέρουν ποιοι παίζουν στην ΑΕΚ στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ.Δεν ξέρουν που πάνε τα "4" αλλά ξέρουν-μερικές-να στήνονται καλά στα "4".ΟΜΩΣ.Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι βλαμμένες.Κρύβουν καλά τα ίχνη τους όταν θέλουν να ξενογαμηθούν.Ξέρουν οδούς διαφυγής σαν τον Λαγό που φτιάχνει πολλά γιατάκια.Οι γυναίκα σου φίλε "ουράνιο τόξο",αν έκανε πράγματι κάτι πονηρό δε θα έβρισκες κανένα μήνυμα.Θα τα έσβηνε όλα και θα είχε μηνύματα με συνταγές από την ξαδερφή της τη Μαριγούλα από το χωριό.Κάνε ότι νομίζεις,αλλά πολύ φοβάμαι πως μετά,θα λες "Μαριγούλα Μαριγώ,δε με θέλεις ΝΑ κι εγώ"... :jerking: :jerking:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
σωστός ο dstp. Όσο για τη Μουτόν, μεγάλη αδυναμία. Γι'αυτό σε πάω 2 φορές.

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πριν καταλήξεις στο φονικό εργαλείο με το οποίο θα την σκοτώσεις και στους τρόπους βασανισμού, χαλάρωσε και κάνε μια ήρεμη κουβέντα μαζί της, λέγοντας της ότι έχει βρει πράγματα που δεν σου αρέσουν και θα ήθελες  κάποιες εξηγήσεις.
Έτσι απλά ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.722
Πόντοι
12.056
Η Μισελ Μουτον με το ΑUDI QUATTRO  πολλα χρονιαααααα  :dancing: :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

εννοείς το ur-quattro προφανώς...και ΝΑΙ...η Μιχαέλα γάμησε με αυτό το αυτοκίνητο.

Εάν ψάχνετe και άλλες απίστευτες τιμονιέρες...δείτε και για την Isolde Holdering.

[πιο άσχετο post με το topic δεν γίνεται...]

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λίγο περισσότερο αυτοπεποίθηση δεν θα έβλαπτε. Έχουμε αμφιβολίες γιά την γκόμενα όταν έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Μην ξεχνάς ότι στις σχέσεις αρσενικού θηλυκού υπάρχει πάντα ένας ανταγωνισμός και επικρατεί το ισχυρότερο αρσενικό το οποίο γαμεί τα θηλυκά. Έτσι δεν γίνεται εξ άλλου και στα ζώα; Αν παρόλα αυτά θέλεις να μάθεις γιά την δικιά σου, σου στέλνω αντίγραφο από άλλο threadΒαλτε εδω το νουμερο του κινητου της και αφηστε τον δορυφορο να κανει τα υπολοιπα
SAT-PHONE

GSM mobile phone tracking system via the SAT-PHONE satellite network

Based on repeater triangulati on, the system tracks mobile phones using only GSM technology.

We are not responsable for possible tracking errors that may occur.

Approximate margin of error:

* 10 metres (max.) for mobile phones in Europe and the U.K.
    * 25 metres (max.) for mobile phones in the U.S.A., South America and Canada.
    * 50 metres (max.) for mobile phones elsewhere.

This system will not work in countries without GSM technology networks.

IMPORTANT: THE USE OF THIS SYSTEM IS FOR INFORMATIVE PURPOSES ONLY, WE ARE NOT RESPONSIBLE FOR ITS USE BY THE USER.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ρε JASON τι μ@λακια ηταν αυτη?  Εισαι εξυπνος? Ο rainbow ζητησε μια γνωμη μια βοηθεια κι εσυ παιζεις το φιφι σου :jerking: :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όπως πολύ σωστά είπαν και άλλοι, ο γάμος είναι δέσμευση μόνο για τον άντρα. Από τη στιγμή που έχεις σοβαρές ενδείξεις ότι θέλει να το παίζει γατούλα από δω κι από κει και ήδη εσύ έχεις αναλάβεις τις οικονομικές κυρίως ευθύνες ενώ εκείνη τίποτα, τότε σκέψου το πολύ σοβαρά πριν κάνεις το βήμα του γάμου (το οποίο στη σημερινή εποχή έχει γίνει πολύ επικίνδυνο).

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
No problem...Σαν τον Jason υπήρχαν και θα υπάρχουν αρκετοί. Όμως, αποδείξατε οι υπόλοιποι πως είναι πραγμτικά οι φίλοι, έστω και αν δεν έχουμε βρεθεί ποτέ να πιούμε έστω και ένα καφέ.
Σας ευχαριστώ για τον πολυτιμο χρόνο σας που τον διαθέσατε για μένα. Είμαι σίγουρος πως και όσοι ακόμα γράψουν κάτι, θα το κάνουν από ενδιαφέρον για το πρόβλημα ενός άγνωστου διαδικτυακού φίλου...

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει αυτό το forum? γιατί ότι και να πούμε εμείς οι άντρες έχουμε δίκιο.. ακόμα και τη μαλακία μας, θα βρούμε κάποιον να την επιβεβαιώσει.
Μια ερώτηση έκανε ο Rainbow και όλοι, χωρίς να ξέρουμε τίποτα για το ζευγάρι, βγάλαμε σαν νέοι Μικρούτσικοι (σε συνδυασμό με λίγη Δρούζα) τα συμπεράσματα μας.
Και φυσικά  δικαιωθήκαμε πανηγυρικά μεταξύ μας. Ένοχη η κοπέλα, χωρίς πολλά-πολλά? εγώ λέω να την πετροβολήσουμε στο σύνταγμα για παραδειγματισμό!
Τώρα αν η φίλη/μνηστή/γυναίκα μας μάθει πως κάθε βδομάδα παίρνουμε και άλλη στη Φυλής, πως τη βρίσκουμε με το ακάποτο, πως φέρνουμε call girls στο σπίτι όταν αυτή λείπει, πως τα μεσημέρια κάνουμε meetings σε μασατζίδικα, αυτό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα? ο ερωτευμένος άντρας (σύμφωνα με τους ψυχολόγους του forum μας) δικαιούται να ξενογαμάει, και αν του ζητήσει κανείς το λόγο, μπορεί να ρίξει και 2-3 μπάτσους για να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι?.
Φίλε Rainbow δύσκολα μπορεί κάποιος από εμάς να σε βοηθήσει, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τη γυναίκα σου. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα, δεν έβλαψαν ποτέ!

bourdeliaris79

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στειλτην φιλε μη το σκεφτεσε,μην ασχοληθεις καθολου αντε γεια απλως,και αν μην τρεχει τπτ οπως λενε οι παραπανω σε κανεναν δεν αρεσει αυτο και νασαι σιγουρος οτι αν το σκεφτετε απολως στο μελλον θα το κανει,μην προχωρας σε γαμο αν δεν εισαι 100% σιγουρος,τα προβληματα τα λυνεις δεν τα αφηνεις γιατι μεγαλωνουν

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
θα σιμφονισο και εγω με τα παιδια ..σιζιτισετο μαζη τις ..ρε παιδια εγω δεν θελω να παρακολουθισο καμια κοπελα μποριτε να μου πιτε ομος πως μπορο να καταλαβο απο μια i p απο πια πολη ειναι καπιος και πιος, ειναι ?περιοχη και κ.λ.π?εγω πχ ειμαι απο επαρχια αλλα επιδι εχω adsl μου λει οτι ειμαι απο Αθηνα ..για να hackeriasoume εδω μεσα ..χα χα χα ..hacker ολου του κοσμου ενοθιτε .!!!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει αυτό το forum? γιατί ότι και να πούμε εμείς οι άντρες έχουμε δίκιο.. ακόμα και τη μαλακία μας, θα βρούμε κάποιον να την επιβεβαιώσει.
Μια ερώτηση έκανε ο Rainbow και όλοι, χωρίς να ξέρουμε τίποτα για το ζευγάρι, βγάλαμε σαν νέοι Μικρούτσικοι (σε συνδυασμό με λίγη Δρούζα) τα συμπεράσματα μας.
Και φυσικά  δικαιωθήκαμε πανηγυρικά μεταξύ μας. Ένοχη η κοπέλα, χωρίς πολλά-πολλά? εγώ λέω να την πετροβολήσουμε στο σύνταγμα για παραδειγματισμό!
Τώρα αν η φίλη/μνηστή/γυναίκα μας μάθει πως κάθε βδομάδα παίρνουμε και άλλη στη Φυλής, πως τη βρίσκουμε με το ακάποτο, πως φέρνουμε call girls στο σπίτι όταν αυτή λείπει, πως τα μεσημέρια κάνουμε meetings σε μασατζίδικα, αυτό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα? ο ερωτευμένος άντρας (σύμφωνα με τους ψυχολόγους του forum μας) δικαιούται να ξενογαμάει, και αν του ζητήσει κανείς το λόγο, μπορεί να ρίξει και 2-3 μπάτσους για να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι?.
Φίλε Rainbow δύσκολα μπορεί κάποιος από εμάς να σε βοηθήσει, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τη γυναίκα σου. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα, δεν έβλαψαν ποτέ!

respect !

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αντί να πάρεις detective και να πληρώσεις του κόσμου τα λεφτά πες κάνα φίλο σου hackerα να σου κάνει τη δουλειά στο pc της. E δε γίνετε όλοι θα 'χουμε και από έναν φίλο σχετικό με pc. Επίσης κανείς δεν ανέφερε το ενδεχόμενο όλα αυτά να είναι παρωδία. Δλδ να είναι όλα στημένα να θέλει επίτηδες να δεις τις φώτος για να δει αν θα ζηλέψεις ή και να θέλει να σε τρώνε οι αμφιβολίες μέχρι που να της το πεις.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είχα ένα φίλο κάποτε πού υποπτευόταν ότι τον κερατώνει η γυναίκα του. Έβαλε μαγνητόφωνα, κοριούς κλπ. και το επιβεβαίωσε. Μετά πήγε στη γυναίκα του και γνωρίζοντας πιά το κέρατο, άρχισε να την συζητά για να το παραδεχτεί κι΄αυτή. Αυτή μόλις ψυλιάστηκε ότι ο άλλος κάτι ξέρει, τού απάντησε "τι θέλεις ρε μαλάκα, ναι έχω γκόμενο" κόκκαλο  δικός μου. Μετά άρχισε μιά ιστορία, η γυναίκα να θέλει διαζύγιο κι΄αυτός όχι και να μας βάζει όλους, φίλους συγγενείς να την πείσουμε να μην τον χωρίσει. Και κερατάς και μαλάκας, ή κερατάς γιατί ήταν μαλάκας. Εν τω μεταξύ αυτός περιέφερε το κέρατο ζητώντας απ΄όλους κατανόηση. Πού πας ρε Καραμήτρο, όταν δεν είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις. Η κατάληξη της ιστορίας, το αντρόγυνο ξανάσμιξε τυπικά, η γκόμενα ξενοπηδιέται συνεχώς, ασύστολα και επίσημα πιά κι΄ο μαλάκας απλώς πληρώνει και κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Η ιστορία είναι 100% πραγματική. Γι΄αυτό φίλε διάλεξε τι ρόλο θέλεις να παίξεις στη ζωή, να γαμάς ή να κάνεις "μπανιστήρι". Μπορεί να είμουν λίγο σκληρός, αλλά έτσι είναι η ζωή, θα με θυμηθείς μετά από πολλά χρόνια. Σκέψου μόνο τι θα κάνεις στην περίπτωση πού η γκόμενα σε καταλάβει και σου πεί ναι ρε έχω κι΄άλλο γκόμενο. Γενικά αν σε αφήνει να έχεις αμφιβολίες τώρα πού δεν σου έβαλε κουλούρα ακόμη, φαντάσου τι θα γίνει μετά, θα στενάξεις,γι΄αυτό φύγε όσο είναι καιρός. Τώρα για συνεργασία σε "μπανιστήρι"( παρακολούθηση πως τυχόν γαμιέται , έστω και με μηνύματα η άλλη) εγώ δεν παίζω, αν είναι για κανα καλό γαμήσι μέσα.

Επισκέπτης
καλημερα,διαβασα απο περιεργεια ολα τα post αυτου του topic....μπορει να κανω κ λαθος (αν εχει αναφερθει), η κοπελιτσα εστειλε σε αγνωστο (ή αγνωστα--δν θυμαμαι) μειλ φωτογραφιες της...
και ρωτω εγω...τα σταλθεντα μειλ γιατι τα κρατησε??? για να θυμαται τι κ σε ποιον/α εστειλε???
απ τη στιγμη που ξερει οτι εχεις προσβαση στο pc της...ή απλα στο λογαριασμο mail της (δλδ ξερεις user κ pass...)...
βγαζω δυο συμπερασματα...ή δν ξερει να παιζει κ να καλυπτει τα παιχνιδια της...ή παιζει μαζι σου κ δν το καταλαβαινεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom