Νέα

Ξέρω την ΙΡ της. Μπορώ να δω τι τρέχει από το δικό μου PC;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
όλες ξεφτυλισμένες είναι...γαμήσι και κλωτσιά στο σβέρκο..τοτε μόνο σέβονται

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
όλες ξεφτυλισμένες είναι...γαμήσι και κλωτσιά στο σβέρκο..τοτε μόνο σέβονται

στην πυρά να τις ρίξουμε
και μακάρι κάποτε να μας φυτρώσει και κανά μουνί,
να μην τις χρειαζόμαστε ούτε για το σεξ

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Μεγαλε για εμενα κανε αυτα που σε συμβουλευουν εδω μεσα ο κοσμος . Δηλαδη παρακολουθησε την με καποιον τροπο. Σου το λεω επειδη μου ειχε συμβει και εμενα στο παρελθον αυτο το πραγμα. Ανακαλυψα οτι ειχε γκομενο μεσα απο τα logs του mirc. Τα log files του mirc ειναι απενεργοποιημενα κατα την αρχικη εγκατασταση. Αν μπαινει στο mirc μπες στο pc της καποια στιγμη που λειπει και ενεργοποιησε τα. Απο εκει θα μπορεις να βλεπεις με ποιον εχει μιλισει και τι εχει πει. Ειναι καλλητερα να γνωριζεις.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Συναγωνιστές καλημέρα και καλή χρονιά.
Θέλω τα φώτα σας, την βοήθειά σας. Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα μερικά παράξενα mail και φωτο στον υπολογιστή της αρραβωνιαστικιάς μου. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτά.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω από το internet για να βλέπω τι συμβαίνει;

www.download.com/Free-Keylogger/3000-2092_4-10584617.html?tag=lst-0-5]Free-Keylogger[/url] το οποίο είναι free

www.download.com/iOpus-Starr-PC-and-Internet-Monitor/3000-2092_4-10251544.html?tag=lst-4-8]iOpus Starr PC and Internet Monitor 5.00.115[/url] - 30 μέρες δοκιμαστική έκδοση

και ένα που είναι ότι πρέπει για εσένα

www.download.com/All-In-One-Keylogger/3000-2132_4-10592592.html]All-In-One-Keylogger[/url] - 7 μέρες δοκιμαστική έκδοση.

"If you've ever wondered who your wife is chatting with all the time, All In One Keylogger lets you read her chat conversations, look at her e-mails and look at the sites she's surfed..." ;)

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω...Δεν αξίζει...Να ξέρεις όμως με τον άνθρωπο που επιλέγουμε να είμαστε, είμαστε για να νιώθουμε όμορφα και όχι να νιώθουμε ελλειπείς, άσχημα, με στεναχώρια... Ξέρεις τι είναι να βιώνεις για χρόνια καθημερινή στεναχώρια γιατί ο άνθρωπος σου σε προδίδει και να κάνεις την πάπια; Για φαντάσου! Αν χαθεί η εμπιστοσύνη την γαμήσαμε...Για τσέκαρε αν σερφάρει σε κανένα adult με φώτο κλπ. Γιατί αν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα κάνεις απλά σπίτι μαζί της αλλά σπίτι με κόκκινο φωτάκι...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
www.download.com/Free-Keylogger/3000-2092_4-10584617.html?tag=lst-0-5]Free-Keylogger[/url] το οποίο είναι free

www.download.com/iOpus-Starr-PC-and-Internet-Monitor/3000-2092_4-10251544.html?tag=lst-4-8]iOpus Starr PC and Internet Monitor 5.00.115[/url] - 30 μέρες δοκιμαστική έκδοση

και ένα που είναι ότι πρέπει για εσένα

www.download.com/All-In-One-Keylogger/3000-2132_4-10592592.html]All-In-One-Keylogger[/url] - 7 μέρες δοκιμαστική έκδοση.

"If you've ever wondered who your wife is chatting with all the time, All In One Keylogger lets you read her chat conversations, look at her e-mails and look at the sites she's surfed..." ;)

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω...Δεν αξίζει...Να ξέρεις όμως με τον άνθρωπο που επιλέγουμε να είμαστε, είμαστε για να νιώθουμε όμορφα και όχι να νιώθουμε ελλειπείς, άσχημα, με στεναχώρια... Ξέρεις τι είναι να βιώνεις για χρόνια καθημερινή στεναχώρια γιατί ο άνθρωπος σου σε προδίδει και να κάνεις την πάπια; Για φαντάσου! Αν χαθεί η εμπιστοσύνη την γαμήσαμε...Για τσέκαρε αν σερφάρει σε κανένα adult με φώτο κλπ. Γιατί αν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα κάνεις απλά σπίτι μαζί της αλλά σπίτι με κόκκινο φωτάκι.

Αυτό φυσικά για τις περιπτώσεις που είναι επιτρεπτή η πρόσβαση στο PC το οποίο θέλουμε να κατασκοπευσουμε.

Διότι αν δεν είναι εφικτή η πρόσβαση, χρησιμοποιούμε... (?)

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλημέρα και ευχαριστώ σε όλους όσους έγραψαν λίγες λέξεις για μένα. Η αλήθεια είναι πως η πρόσβαση στο laptop της δεν είναι τόσο απλή και εύκολη, με την έννοια πως το έχει στο πατρικό της σπίτι (μένει ακόμα με τους γονείς) και όταν βρίσκομαι εκεί δεν θέλω να δώσω στόχο με το να κάτσω πολύ ωρα και να το σκαλίζω. Καταλαβαίνετε ότι θέλω να δω τι συμβαίνει αλλά με τρόπο που να μην καταλάβει. Και τα Σ/Κ που μένουμε μαζί δεν το φέρνει στο δικό μου σπίτι. ʼλλωστε έχω το δικό μου εδώ οπότε δεν χρειάζεται.
Ελπίζω να καταφέρω να δω τι συμβαίνει, γιατί χειρότερο πράγμα από την αμφιβολία δεν υπάρχει. Και ξέρετε όλοι φαντάζομαι, πως μπορεί μια γυναίκα να δικαιολογηθεί και να βγει και από πάνω, αν ο άντρας δεν έχει ατράνταχτες τις αποδείξεις στα χέρια του...

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα και ευχαριστώ σε όλους όσους έγραψαν λίγες λέξεις για μένα. Η αλήθεια είναι πως η πρόσβαση στο laptop της δεν είναι τόσο απλή και εύκολη, με την έννοια πως το έχει στο πατρικό της σπίτι (μένει ακόμα με τους γονείς) και όταν βρίσκομαι εκεί δεν θέλω να δώσω στόχο με το να κάτσω πολύ ωρα και να το σκαλίζω. Καταλαβαίνετε ότι θέλω να δω τι συμβαίνει αλλά με τρόπο που να μην καταλάβει. Και τα Σ/Κ που μένουμε μαζί δεν το φέρνει στο δικό μου σπίτι. ʼλλωστε έχω το δικό μου εδώ οπότε δεν χρειάζεται.
Ελπίζω να καταφέρω να δω τι συμβαίνει, γιατί χειρότερο πράγμα από την αμφιβολία δεν υπάρχει. Και ξέρετε όλοι φαντάζομαι, πως μπορεί μια γυναίκα να δικαιολογηθεί και να βγει και από πάνω, αν ο άντρας δεν έχει ατράνταχτες τις αποδείξεις στα χέρια του...

Καλημέρα κι από μένα και καλή χρονιά
Φίλε Rainbow αν γνωρίζεις την IP της (πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να έχει static IP ή να την βλέπεις κάθε φορά που είναι Online αν έχει dynamic IP), και επίσης αν δεν έχει εγκατεστημένο κάποιο firewall στον υπολογιστή της μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια προγράμματα που επιτρέπουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή (προϋπόθεση επίσης αν ο υπολογιστής έχει συγκεκριμένα accounts και passwords να τα γνωρίζεις επίσης).
2 freeware προγραμματάκια για τη δουλειά αυτή είναι:
Hidden Administrator
TeleDesktop

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Rainbow καλημέρα, καλή χρονιά και καλά ξεμπερδέματα, όποια κατάληξη και αν έχει η ιστορία σου.
Διάβασα όλο το θρέντ, συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που έχει πει ο Pathfinder. Αν μπεις στην διαδικασία ψαξίματος, είναι αναπόφευκτο ότι θα χωρίσεις. Ακόμα και να μην βρεις τίποτα, γιά ικανοποιήσεις τον (πληγωμένο) εγωισμό σου, θα γείρεις την ζυγαριά προς το μέρος σου.
Το καλύτερο είναι να να προκαλέσεις μιά συζήτηση σε ουδέτερο έδαφος. Προσοχή στα κλάματα κλπ. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, και ιδιαίτερα εν θερμώ. Οι αποφάσεις να είναι δικές σου, και όχι τρίτων ή ξένων.
Και πάλι, ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Αυτό φυσικά για τις περιπτώσεις που είναι επιτρεπτή η πρόσβαση στο PC το οποίο θέλουμε να κατασκοπευσουμε.

Διότι αν δεν είναι εφικτή η πρόσβαση, χρησιμοποιούμε... (?)

Remote Desktop Spy
Win-Spy Software Pro
Keylogger Douglas (το οποίο είναι free)

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια κανενα προγραμμα για παρακολουθηση απο το κινητο υπαρχει?

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Φιλαράκο...

1. Εγώ απο Chat & e-mails  εχω πάρει απο πίσω  2 παντρεμενες και 3 αραβωνιασμένες, η μία μάλιστα παντρεύωνταν σε 10 μερες... μεγαλη σκύλα!!! οι γκόμενες ήταν μέτριες προς το καλές....

2. Οσες αρχίζουν και πέζουν τέτοτοια παιχνίδια δεν την βρίσκουν με το τσουτσούνι σου και είναι θέμα χρόνου για να κάτσουν σε άλλο τσουτσούνι. Αρα είσαι υποψήφιος τάρανδος..... Θέμα χρόνου είναι πότε θα φυτρώσουν τα κέρατα...

3. Μην ψάχνεις πολύ γιατί κατα 99% αυτό που θα βρείς δεν θα σου αρέσει καθόλου!!!!1

4. Καλύτερα να στρίψεις τόρα που είναι νωρίς πριν σε φάει το μαύρο φίδι...

5. Η επιλογή είναι δικιά σου.......

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε μου παρακολουθώ το θρεντ αυτο απο όταν το άρχισες.
Σεβαστές οι γνώμες όλων των φίλων, που καλοπροαίρετα προσπαθούν να σε βοηθήσουν.
Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα θα είναι ψυχοφθόρο για σένα...Και άντε, έμαθες αυτή τη φορά τι παίζει, (ας πούμε), και ας πούμε ότι για την ώρα βρίσκεις ότι όλα είναι ΟΚ, την επόμενη;;;
Γιατί για να έχει φτάσει εκεί το θέμα , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ...
Μήπως (για ψάξε λίγο μέσα σου) από άλλα σημάδια που σου δίνει έχεις υποσυνείδητα υποψιαστεί;;
Το λέω γιατί αν νοιώθεις ότι η γκόμενα δεν είναι 101 % ΜΑΖΙ ΣΟΥ , τότε μπαίνεις στη διαδικασία ψαξίματος....
Μήπως έχεις λάβει ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΝΙΑΛΑ ;;;
Με δυο λόγια, αν δεν την νοιώθεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ( Κι αυτό είναι κάτι που μόνο στις πολύ ιδιαίτερες στιγμές σας μπορείς να καταλάβεις, και στην καθημερινή συμβίωση σας επίσης στα απλά καθημερινά πράγματα,  μπορείς να δεις αν σε αγαπάει, αν σε νοιάζεται, πρέπει να θέλει να είσαι και εσύ καλά..), τότε ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ !!
Αλλιώς, αυτή η αμφιβολία θα σε τρώει μια ζωή, φαντάσου όταν φυσιολογικά φθαρεί και λίγο η σχέση με το χρόνο, και φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός, μόνο αν η σχέση έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΗ), ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....
Όταν πρίν καν το γάμο έχεις τέτοια ερωτηματικά, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Εγώ δεν έχω ζήσει παρόμοια περίπτωση, είχα όμως μια κοπέλλα με την οποία ήμουν τρελλαμένος, αλλά τακτικά έλλειπε στην επαρχία, και εγώ μαράζωνα με τις υποψίες μου.
Παρότι μου ορκιζόταν ότι δεν παίζει κάτι άλλο, ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.....ΤΗ ΣΟΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ....
Για παρατήρησε τη διακριτικά, άλλαξε λίγο τα συνηθισμένα σας προγράμματα, κάνε καμιά επίσκεψη ''έκπληξη'', δοκίμασε να είσαι κάπως λιγότερο ''διαθέσιμος'' (βόλτα με φίλους κ.τ.λ.), και μέτρα αντιδράσεις....
Αυτά και ελπίζω να σε βοήθησα με τις εμπειρίες μου από τις φορές που έχω φάει τα μούτρα μου....μέχρι που βρήκα τη γυναίκα μου.
Μπορεί να έχουμε τα χίλια δυό προβλήματα (και έχουμε αρκετα πίστεψε με), αλλά ποτέ δεν ένοιωσα ότι είναι αλλού.....κι είμαστε μαζί 10 χρόνια τώρα ....

Αυτά και καλό Σ/Κ, ελπίζω να μη σε κούρασα.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου παρακολουθώ το θρεντ αυτο απο όταν το άρχισες.
Σεβαστές οι γνώμες όλων των φίλων, που καλοπροαίρετα προσπαθούν να σε βοηθήσουν.
Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα θα είναι ψυχοφθόρο για σένα...Και άντε, έμαθες αυτή τη φορά τι παίζει, (ας πούμε), και ας πούμε ότι για την ώρα βρίσκεις ότι όλα είναι ΟΚ, την επόμενη;;;
Γιατί για να έχει φτάσει εκεί το θέμα , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ...
Μήπως (για ψάξε λίγο μέσα σου) από άλλα σημάδια που σου δίνει έχεις υποσυνείδητα υποψιαστεί;;
Το λέω γιατί αν νοιώθεις ότι η γκόμενα δεν είναι 101 % ΜΑΖΙ ΣΟΥ , τότε μπαίνεις στη διαδικασία ψαξίματος....
Μήπως έχεις λάβει ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΝΙΑΛΑ ;;;
Με δυο λόγια, αν δεν την νοιώθεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ( Κι αυτό είναι κάτι που μόνο στις πολύ ιδιαίτερες στιγμές σας μπορείς να καταλάβεις, και στην καθημερινή συμβίωση σας επίσης στα απλά καθημερινά πράγματα,  μπορείς να δεις αν σε αγαπάει, αν σε νοιάζεται, πρέπει να θέλει να είσαι και εσύ καλά..), τότε ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ !!
Αλλιώς, αυτή η αμφιβολία θα σε τρώει μια ζωή, φαντάσου όταν φυσιολογικά φθαρεί και λίγο η σχέση με το χρόνο, και φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός, μόνο αν η σχέση έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΗ), ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....
Όταν πρίν καν το γάμο έχεις τέτοια ερωτηματικά, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Εγώ δεν έχω ζήσει παρόμοια περίπτωση, είχα όμως μια κοπέλλα με την οποία ήμουν τρελλαμένος, αλλά τακτικά έλλειπε στην επαρχία, και εγώ μαράζωνα με τις υποψίες μου.
Παρότι μου ορκιζόταν ότι δεν παίζει κάτι άλλο, ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.....ΤΗ ΣΟΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ....
Για παρατήρησε τη διακριτικά, άλλαξε λίγο τα συνηθισμένα σας προγράμματα, κάνε καμιά επίσκεψη ''έκπληξη'', δοκίμασε να είσαι κάπως λιγότερο ''διαθέσιμος'' (βόλτα με φίλους κ.τ.λ.), και μέτρα αντιδράσεις....
Αυτά και ελπίζω να σε βοήθησα με τις εμπειρίες μου από τις φορές που έχω φάει τα μούτρα μου....μέχρι που βρήκα τη γυναίκα μου.
Μπορεί να έχουμε τα χίλια δυό προβλήματα (και έχουμε αρκετα πίστεψε με), αλλά ποτέ δεν ένοιωσα ότι είναι αλλού.....κι είμαστε μαζί 10 χρόνια τώρα ....

Αυτά και καλό Σ/Κ, ελπίζω να μη σε κούρασα.
+1
Αν και προτείνω να το συζητήσει ανοιχτά μαζί της και όχι να την κάνει σαν κλέφτης! Αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια τότε τι διάολο σχέση είναι?
Να παντρευτείς κάποιον που δεν μπορείς να πεις τα πάντα μαζί του?

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
+1
Αν και προτείνω να το συζητήσει ανοιχτά μαζί της και όχι να την κάνει σαν κλέφτης! Αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια τότε τι διάολο σχέση είναι?
Συναγωνιστή δίκιο έχεις. Η αμφιβολία και η καχυποψία είναι το σαράκι της ψυχής και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν, είναι κάτι σαν το φόβο που νοιώθει κανείς για την σκιά που μεγαλώνει καθώς πλησιάζει το βράδυ στην άλλη γωνία και δείχνει τρομερή ενώ είναι κάτι μικρότερο από αυτό που φανταστήκαμε. Γιαυτό αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις από μικρά, πριν μεγαλώσουν και δηλητηριάσουν την σκέψη σου. Και να μην ξεχνάμε ότι αν δεν είσαι έτοιμος να χάσεις ότι έχεις μπορεί και να μην αξίζεις να το έχεις (εξηγώ: γιατί ο φόβος της απώλειας θα σου αλλοιώσει την συμπεριφορά με αποτέλεσμα να μην το χαίρεσαι πιά...). ¨οτι και αν είναι το αντιμετωπίζουμε στα ίσια, το συζητάμε και αυτό ήταν ..είτε στρώσει είτε διαλύσει καλύτερα είναι

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι είναι φίλε μου...
Με την κοπέλα μου συζητάω και την πιο ηλίθια σκέψη μου και καταλαβαίνει χωρίς να παρεξηγεί γιατί με ξέρει καλά.

Το ΉΘΟΣ λείπει στις μέρες μας...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
+1

Συμφωνώ, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν την εμπιστεύται, άρα ότι και να του πεί, δεν θα την πιστέψει κατα βάθος....
Πάντως αν έτσι νοιώσει, καμιά αντίρρηση...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Ρε παιδια για ονομα του θεου...ο ανθρωπος ζητησε μια συγκεκριμενη βοηθεια κι οχι ολες αυτες τις ηθικολογικες αποψεις...προφανως για να φτασει να ψαχνει παρακολουθηση δεν γουσταρει ουτε να φυγει χωρις να βεβαιωθει οτι κατι τρεχει αλλα και δεν γουσταρει να μενει με την αμφιβολια...Τα υπολοιπα ειναι ασκοπα αφου καθενας σκεφτεται διαφορετικα κι ο φιλος μας διαλεξε αυτη την λυση..λετε να μην σκεφτηκε ολα αυτα τα που λετε πριν καταληξει στην ''παρακολουθηση''?κι εγω το ιδιο θα κανα και με εβαλες ηδη στο τρυπακι να ψαχνω κατι αναλογο μιας και καμια δεν αξιζει την εμπιστοσυνη μας...καλη επιτυχια!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η ολη φαση μπορει να γινει και με ssh να τρεχει στο pc της γκομενας και εσυ να μπαινεις απο κονσολα απο το δικο σου και να βλεπεις τι παιζει με τα αρχεια κτλ. Βεβαια δεν θα βλεπεις το Desktop καθως θα ειναι σε τερματικο ( εντολες κτλ ) αλλα τα αρχεια μπορεις να τα τραβηξεις ετσι και αλλιως, για να τα εχεις στο δικο σου pc ως αποδεικτικα.

Μπορεις να κανεις και το αλλο, να ανοιξεις τον browser με τον οποιο συνδεεται στο Internet, και να δεις τους κωδικους που χρησιμοποιει για να συνδεθει στο email της. Αποκλειεται η περιπτωση η κοπελα να εχει βαλει Password ξεχωριστο, για να προστατεψει τους κωδικους που χρησιμοποιει, γιατι αν το ειχε κανει αυτο, απλα δεν θα εβλεπες ποτε τις φωτο που ειδες.

Μπορεις επισης να κανεις και αλλα πραγματα πολυ χρησιμα, οπως να ανοιξεις το pc της οταν αυτη λειπει η οταν αυτο ειναι κλειστο με το wake on lan ετσι ωστε να κατσεις και να δεις τι παιζει οταν δεν ειναι στο σπιτι ( εξακριβωμενα ) η τελος παντων οταν ειναι σιγουρο πως δεν θα προσεξει κανεις οτι το λαπτοπ λειτουργει ( αν και ειναι σχετικα αθορυβα ).

Βεβαια η μαλακια ειναι οτι απο οσα ειπα παιζει να μην καταλαβες και τιποτα. Γιαυτο, αρχισε να ασχολεισε με τα pc και ασε τις γκομενες!!! ( πλακα κανω, μην τις αφησεις, παντα υπαρχουν οι τσοντες για να κατεβαζεις )

Παντως "φιλε" ( θα σοβαρεψω το υφος μου λιγο ) ειλικρινα θελω να σου κανω μερικα ερωτηματα.

Το βλεπεις σωστο εσυ να δουλευεις ΔΥΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και αυτη να μη δουλευει καμια ( απο οσα διαβασα - τα διαβασα ολα - ετσι καταλαβα ). Που εχουμε φτασει ρε πουστη μου? Δεν το βλεπεις οτι καλα καλα απο εκει ξεκιναει να ΜΠΑΖΕΙ το ολο θεμα? Ειμαστε δυνατον? Δυο δουλειες για μια γυναικα ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ?

Μετα λεμε γιατι οι γυναικες λενε πως δεν υπαρχουν πια οι αντρες. Δεν ειναι σε προσωπικο επιπεδο αυτα που λεω, αν βεβαια προσβαλεσαι τοτε αυτα που λεω ειναι σωστα...

Δεν γινεται να ξεκινας να ανοιξεις σπιτι και να γαμιεσαι στην δουλεια, και να εχεις υποψιες για την γυναικα σου. Απο τη στιγμη που θα εχεις υποψιες, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ η σκεψη για να ανοιξεις σπιτι μεχρι να εξακριβωσεις 10000000000000%  οτι δεν γινεται τιποτα το μεμπτο. Σταματας για λιγο, κανεις ο,τι ειναι να κανεις και αν δεις πως δεν τρεχει κατι τοτε συνεχιζεις. Μονο ετσι.

Αλλιως αν ειναι να σκεφτεσαι για γαμο και εισαι και κερατας, γαμησε τα.

Εγω προτεινω πρωτα απο ολα να ξεκινησει να δουλευει η κυρια αν δεν δουλευει ηδη, εσυ να καλμαρεις λιγο με τα δανεια και τις αλλες μαλακιες, και να της πεις πως εφοσον ΜΠΟΡΕΙ και να ανοιξετε μαζι σπιτι, να βαζει και αυτη φραγκα. Εκτος και αν θες να το παιζεις μαλακας και να το φωναζεις και σε ενα σιτε με 20000 ατομα.

Εγω προσωπικα θα σιχαινομουν να την ακουμπησω αν ειχα υποψιες πως μπορει να ειχε παει με αλλον. Ειλικρινα. Βοηθεια μπορεις να βρεις απο ατομα που ξερουν τι κανουν στο pc ωστε να εχεις εξακριβωμενο αποτελεσμα και να μην γινει καμια πατατα γιατι μπορει και να ισχυει αυτο που λενε και μερικοι αλλοι συναγωνιστες, να τα εχει "στησει" ολα ετσι ωστε να σε δοκιμασει με καποιο τροπο και να βρεθεις εις διπλουν μαλακας και μετα να σπασει το γυαλι και τρεχα γυρευε.

Παντως απο τη στιγμη που μπηκες στην θεση να ρωτας πως να κανεις αυτο που θες, την παρακολουθηση δηλαδη, καλυτερα να μη το κανεις καθολου γιατι ειναι απολυτως σιγουρο πως θα σε καταλαβει... Κανονας!

Υ.Γ. Χαιρετω ολους τους παλιους φιλους-γνωστους !!!

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Bαλε το remote anything να εχεις και κονσολα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ΟΜΩΣ.Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι βλαμμένες.Κρύβουν καλά τα ίχνη τους όταν θέλουν να ξενογαμηθούν.Ξέρουν οδούς διαφυγής σαν τον Λαγό που φτιάχνει πολλά γιατάκια.Οι γυναίκα σου φίλε "ουράνιο τόξο",αν έκανε πράγματι κάτι πονηρό δε θα έβρισκες κανένα μήνυμα.Θα τα έσβηνε όλα και θα είχε μηνύματα με συνταγές από την ξαδερφή της τη Μαριγούλα από το χωριό.Κάνε ότι νομίζεις,αλλά πολύ φοβάμαι πως μετά,θα λες "Μαριγούλα Μαριγώ,δε με θέλεις ΝΑ κι εγώ"... :jerking: :jerking:

σωστοοοςςς...

ραινμποου αντι να ακους διαφορα.. κατσε μιλα της.. δειξε της τις φωτος που βρηκες στο πισι της (βεβαια κ μονο που εψαξες στο πισι της ΑΝ δεν εκανε τελικα τπτ κακο.. γιατι αλλο το φαινεσθαι κ αλλο το ειναι.. τι εχεις ν ακουσεις...) κ ζητα εξηγησεις...
τι ντετεκτιβ κ παρακολουθησεις λετε? τι πεθερικα? :o
μονο να κανεις κατι τετοιο κ να χεις λαθος... κ θα τρεχεις κ θα παρακαλας κ θα σ εχει φτυσμενο εντελως κ τελειως
ειναι απιστευτα λοου να κατασκοπευεις εναν ανθρωπο
κ αν την σεβεσαι.. της μιλας κ εισαι ειλικρινης μαζι της γι αυτα που σκεφτεσαι κ γι αυτα που βρηκες στο πισι της (τα οποια καλλιστα θα μπορουσαν να ηταν αθωα η πλακα.. χωρις να ξερεις σιγουρα μην βαλεις τα χερακια σου να βγαλεις τα ματακια σου)
αλλιως οπως σου λεει κ ο σταντ σηκω κ φυγε αξιοπρεπως

κ επισης αναρωτιεμαι πως κ με ποιο δικαιωμα μπορει ενας ανδρας να κοπτεται για την ηθικη της κοπελας του κ να νοιαζεται τοσο για το αν τον απατα.. αλλα ευκολα ανετα μπορει να την απατα εκεινος ειτε σε μπουρδελα.. ειτε οπουδηποτε...
προσεχε τι κανεις εσυ κ μετα ν απαιτεις σεβασμο κ εμπιστοσυνη απ τον αλλο
δεν ημαστε ηλιθιες οι γυναικες ελεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom