Φίλε Pathfinder είσαι απόλυτα σωστός. Δεν είναι γκόμενα του διμήνου όπως λες και εσύ. Οικογένεια λέμε να φτιάξουμε, με όλα όσα σημαίνει κάτι τέτοιο στην ζωή του ανθρώπου.
Και όταν ξαφνικά βλέπεις φωτο που έχεις τραβήξει εσυ ο ίδιος, να ειναι attachment σε άγνωστο mail (χωρις κείμενο) με το πρόσωπο σβησμένο (εντελώς όμως) αλλά με ονομασίες του στύλ "sexy", "αρέσω;" "my body" αι άλλα, ε τότε δεν γίνεται να μη σου μπουν ψύλλοι στα αυτιά.
Χρεωμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει είμαι για να φτιάξω καινούριο σπίτι... Δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια... Δύο δουλειές δουλεύω για να είναι τα πάντα τέλεια. Και εκείνη στο πατρικό της να "ξεκουράζετε" από την δουλειά της έτσι; Μη τρελλαθούμε τελείως...
Αδερφέ μου Rainbow,
... η κατάσταση ΕΙΝΑΙ σοβαρή και μυρίζει από μακρυά. Δύσκολα τα πράγματα. Εγω προσωπικά δεν δέχομαι την δικαιολογία του "
αθώου cyber φλερτ που τελειώνει όταν κλείσει το laptop". Αγαπάμε ΝΑΙ! Όχι όμως οτι είμαστε και ηλίθιοι! Δεν είναι δυνατό, μια σοβαρή γυναίκα (με όλη την έννοια) να λέει οτι πηγαίνει προς το γάμο και να ανταλλάσει φωτογραφίες της (προφανώς με μαγιώ από διακοπές?) με τιτλους όπως "
sexy", "
αρέσω;", "
my body" κλπ.
Προτείνω (
αν έχεις καλές σχέσεις με τα πεθερικά σου και τους θεωρείς σωστούς οικογενειάρχες και τίμιους ανθρώπους και τους εμπιστεύεσαι) να ΜΗΝ ντραπείς και να συζητήσεις μαζί τους το πρόβλημα. Καθώς φαίνεται, δεν είναι δυνατό να αρχίσεις μια συζήτηση με τη γυναίκα σου και να περιμένεις να λάβεις μια απάντηση με αλήθειες, αφού προφανώς θα προσπαθήσεις με μαλακίες απαντήσεις να καλύψει προηγούμενες μαλακίες πράξεις. Μην ξεχνάς αυτό που σου ειπα σχετικά με το τρίπτυχο "
δακρυ - κλάμα - βούρκωμα" όσο θα σου λέει την δικαιολογία της!!!
Προφανώς η κοπελίτσα έχει αρχίσει να ξεφεύγει (αλήθεια... για τι ηλικία μιλάμε?) κι ακόμη κι αν αυτό το παιχνίδι με τα email σταματήσει, ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος μήπως αυριο - μεθαυριο βρει "
αλλο παιχνίδι" να σκοτώσει τις ατελειωτες ώρες τεμπελιάς στο σπίτι - ως γνωστόν, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το 'χούι που λέγαν και οι παλιοί.
Βάλτα κάτω, σκέψου τα κι αναρωτήσου αν είσαι διατεθιμένος να δουλέυεις σκληρά σε 2 δουλειές για να μπορεί να έχει η "
κυρία" την σπιταρώνα με τις μεγάλες βεράντες και θέση πάρκινγκ στην πυλωτή για να τα χαίρεται με άλλον/ους.
Κάνε μια επίσκεψη σε κάποιον σοβαρό ντεντέκτιβ και ζήτα του την επαγγελματική του γνώμη και τη βοήθειά του. Ναι, καταλαβαίνω πως τα βγάζεις ΔΥΣΚΟΛΑ πέρα και επίσης καταλαβαίνω πως μια εμπλοκή με ντεντέκτιβς είναι πολυέξοδη! Τα λεφτά είναι πολλά... θα έχεις όμως σίγουρες και πιστοποιημένες απαντήσεις και το κεφάλι σου ΗΣΥΧΟ χωρίς επιπλοκές και ερωτηματικά αύριο - μεθαύριο.
Ζόρικα τα πραγματα αδερφέ μου και θέλει τόλμη αυτό που έκανες. Οι περισσότεροι από τους "άντρες" που κυκλοφορούν, ακόμη κι αν ανακαλύψουν τις προεξοχές στην κεφάλα τους... αρνούνται να το πιστέψουν και προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους πως τίποτα "
κακό" δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, απλώς φοβούνται να μείνουν μόνοι και να ξαναμπούν στη διαδικασία να ψάξουν νέα σύντροφο. Αρκούνται σε αυτήν που ήδη έχουν, ακόμη κι αν την μοιράζονται με άλλον/ους!
Πρέπει να φανείς σκληρός - ή τώρα ή ποτέ. Κι αν χρειαστεί στο τέλος να τραβήξεις και καμιά μπάτσακαι καμιά ξανάστροφη σφαλιάρα... κάν'το αν το πιστευεις και μη νιαστεις για τα "πρέπει". Αν ένας άντρας που δουλευει σε 2 δουλειές για να τα δώσει όλα στη γυναίκα του, φτάσει σε τέτοιο σημείο και η γυναίκα του ανταλλάσει φωτό της με αγνώστους... μάλλον ο άντρας έχει δίκιο! ʼσε και το άλλο... μπορεί τελικά να της αρέσει το χαστούκι και να είναι αυτό που της έλειπε.
ΥΓ. Ιδέα! Αν (λέμε τώρα) επικοινωνούσες ΕΣΥ από το ΔΙΚΟ σου email με το "άγνωστο" email και του έλεγες με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ το πρόβλημά σου και του ζητούσες σαν ΑΝΤΡΑΣ προς ΑΝΤΡΑ να σε διευκολύνει και να σε διαφωτίσει? Μια 'ξηγα στα ίσα... συνήθως έχει αποτέλεσμα. Δεν έχεις και πολλά περιθώρια άλλωστε!