Νέα

Ξέρω την ΙΡ της. Μπορώ να δω τι τρέχει από το δικό μου PC;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Φίλε Pathfinder είσαι απόλυτα σωστός. Δεν είναι γκόμενα του διμήνου όπως λες και εσύ. Οικογένεια λέμε να φτιάξουμε, με όλα όσα σημαίνει κάτι τέτοιο στην ζωή του ανθρώπου.
Και όταν ξαφνικά βλέπεις φωτο που έχεις τραβήξει εσυ ο ίδιος, να ειναι attachment σε άγνωστο mail (χωρις κείμενο) με το πρόσωπο σβησμένο (εντελώς όμως) αλλά με ονομασίες του στύλ "sexy", "αρέσω;" "my body" αι άλλα, ε τότε δεν γίνεται να μη σου μπουν ψύλλοι στα αυτιά.
Χρεωμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει είμαι για να φτιάξω καινούριο σπίτι... Δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια... Δύο δουλειές δουλεύω για να είναι τα πάντα τέλεια. Και εκείνη στο πατρικό της να "ξεκουράζετε" από την δουλειά της έτσι; Μη τρελλαθούμε τελείως...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Και για να δώσουμε και μια λύση πέρα των άλλων.

Μπορείς να εγκαταστήσεις στο  pc της το πρόγραμμα REAL VNC.

Βάλε κωδικό για να μπαίνεις απομακρυσμένα και να βλέπεις ότι κάνει ανα πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο.

Αν η ip της αλλάζει κοινώς είναι δυναμική τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις και DynDns ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε Pathfinder είσαι απόλυτα σωστός. Δεν είναι γκόμενα του διμήνου όπως λες και εσύ. Οικογένεια λέμε να φτιάξουμε, με όλα όσα σημαίνει κάτι τέτοιο στην ζωή του ανθρώπου.

Και όταν ξαφνικά βλέπεις φωτο που έχεις τραβήξει εσυ ο ίδιος, να ειναι attachment σε άγνωστο mail (χωρις κείμενο) με το πρόσωπο σβησμένο (εντελώς όμως) αλλά με ονομασίες του στύλ "sexy", "αρέσω;" "my body" αι άλλα, ε τότε δεν γίνεται να μη σου μπουν ψύλλοι στα αυτιά.

Χρεωμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει είμαι για να φτιάξω καινούριο σπίτι... Δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια... Δύο δουλειές δουλεύω για να είναι τα πάντα τέλεια. Και εκείνη στο πατρικό της να "ξεκουράζετε" από την δουλειά της έτσι; Μη τρελλαθούμε τελείως...

Αδερφέ μου Rainbow,

... η κατάσταση ΕΙΝΑΙ σοβαρή και μυρίζει από μακρυά. Δύσκολα τα πράγματα. Εγω προσωπικά δεν δέχομαι την δικαιολογία του "αθώου cyber φλερτ που τελειώνει όταν κλείσει το laptop". Αγαπάμε ΝΑΙ! Όχι όμως οτι είμαστε και ηλίθιοι! Δεν είναι δυνατό, μια σοβαρή γυναίκα (με όλη την έννοια) να λέει οτι πηγαίνει προς το γάμο και να ανταλλάσει φωτογραφίες της (προφανώς με μαγιώ από διακοπές?) με τιτλους όπως "sexy", "αρέσω;", "my body" κλπ.

Προτείνω (αν έχεις καλές σχέσεις με τα πεθερικά σου και τους θεωρείς σωστούς οικογενειάρχες και τίμιους ανθρώπους και τους εμπιστεύεσαι) να ΜΗΝ ντραπείς και να συζητήσεις μαζί τους το πρόβλημα. Καθώς φαίνεται, δεν είναι δυνατό να αρχίσεις μια συζήτηση με τη γυναίκα σου και να περιμένεις να λάβεις μια απάντηση με αλήθειες, αφού προφανώς θα προσπαθήσεις με μαλακίες απαντήσεις να καλύψει προηγούμενες μαλακίες πράξεις. Μην ξεχνάς αυτό που σου ειπα σχετικά με το τρίπτυχο "δακρυ - κλάμα - βούρκωμα" όσο θα σου λέει την δικαιολογία της!!!

Προφανώς η κοπελίτσα έχει αρχίσει να ξεφεύγει (αλήθεια... για τι ηλικία μιλάμε?) κι ακόμη κι αν αυτό το παιχνίδι με τα email σταματήσει, ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος μήπως αυριο - μεθαυριο βρει "αλλο παιχνίδι" να σκοτώσει τις ατελειωτες ώρες τεμπελιάς στο σπίτι - ως γνωστόν, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το 'χούι που λέγαν και οι παλιοί.

Βάλτα κάτω, σκέψου τα κι αναρωτήσου αν είσαι διατεθιμένος να δουλέυεις σκληρά σε 2 δουλειές για να μπορεί να έχει η "κυρία" την σπιταρώνα με τις μεγάλες βεράντες και θέση πάρκινγκ στην πυλωτή για να τα χαίρεται με άλλον/ους.

Κάνε μια επίσκεψη σε κάποιον σοβαρό ντεντέκτιβ και ζήτα του την επαγγελματική του γνώμη και τη βοήθειά του. Ναι, καταλαβαίνω πως τα βγάζεις ΔΥΣΚΟΛΑ πέρα και επίσης καταλαβαίνω πως μια εμπλοκή με ντεντέκτιβς είναι πολυέξοδη! Τα λεφτά είναι πολλά... θα έχεις όμως σίγουρες και πιστοποιημένες απαντήσεις και το κεφάλι σου ΗΣΥΧΟ χωρίς επιπλοκές και ερωτηματικά αύριο - μεθαύριο.

Ζόρικα τα πραγματα αδερφέ μου και θέλει τόλμη αυτό που έκανες. Οι περισσότεροι από τους "άντρες" που κυκλοφορούν, ακόμη κι αν ανακαλύψουν τις προεξοχές στην κεφάλα τους... αρνούνται να το πιστέψουν και προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους πως τίποτα "κακό" δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, απλώς φοβούνται να μείνουν μόνοι και να ξαναμπούν στη διαδικασία να ψάξουν νέα σύντροφο. Αρκούνται σε αυτήν που ήδη έχουν, ακόμη κι αν την μοιράζονται με άλλον/ους!

Πρέπει να φανείς σκληρός - ή τώρα ή ποτέ. Κι αν χρειαστεί στο τέλος να τραβήξεις και καμιά μπάτσακαι καμιά ξανάστροφη σφαλιάρα... κάν'το αν το πιστευεις και μη νιαστεις για τα "πρέπει". Αν ένας άντρας που δουλευει σε 2 δουλειές για να τα δώσει όλα στη γυναίκα του, φτάσει σε τέτοιο σημείο και η γυναίκα του ανταλλάσει φωτό της με αγνώστους... μάλλον ο άντρας έχει δίκιο! ʼσε και το άλλο... μπορεί τελικά να της αρέσει το χαστούκι και να είναι αυτό που της έλειπε.

ΥΓ. Ιδέα! Αν (λέμε τώρα) επικοινωνούσες ΕΣΥ από το ΔΙΚΟ σου email με το "άγνωστο" email και του έλεγες με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ το πρόβλημά σου και του ζητούσες σαν ΑΝΤΡΑΣ προς ΑΝΤΡΑ να σε διευκολύνει και να σε διαφωτίσει? Μια 'ξηγα στα ίσα... συνήθως έχει αποτέλεσμα. Δεν έχεις και πολλά περιθώρια άλλωστε!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Απόλυτα σωστός ο PATHFINDER του βγάζω το καπέλο ;)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σκατοκατάσταση μυρίζω.
Πάνω κάτω συμφωνώ με όσα είπε ο PATHFINDER
στις εκτενείς ανάλύσεις του.

Αλλά επειδή δεν γνωρίζουμε  ούτε τι μέρους του λόγου είναι η αρραβωνιαστικιά σου, ούτε τι ακριβώς έγινε εκτός από το συμβάν με τις
φωτογραφίες, προσωπικά δεν έδινα καμία συμβουλή. Ψέμματα, έχω κάτι να πω:

Όπως και οι φυσικοί νόμοι παραβιάζονται, όπως και οι νομικοί νόμοι
έχουν 'παραθυράκια', έτσι και οι νόμοι που είπε ο φίλος PATHFINDER υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Οπότε μην δένεις τίποτε σκοινί
κορδόνι, ειδικά με τις γυναίκες. Αυτές ζουν για να διαψεύδουν οποιαδήποτε λογική απόπειρα ερμηνείας της συμπεριφοράς τους.

Καλό κουράγιο πάντως, ό,τι και να ανακαλύψεις.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πακετο το ιντερνετ!Παντως μπορει απλα να ανταλασσει φωτογραφιες και αυτο να την φτιαχνει σαν φαντασιωση.Δεν σημαινει οτι κανει κατι κιολας!Πολλες το κανουν.Γι'αυτο μην βιαστεις να δρασεις.Θα πεις "Κι αυτο λιγο ειναι?",οχι ενταξει,αλλα δεν ειναι και αιτια χωρισμου.Παντως η παρακολουθηση του pc της ειναι επιβεβλημενη,εφοσον ειναι εφικτο οπως ειπε ενας φιλος,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αμα κανω τι μαλακια :jerking: και ειμαι αρραβωνιασμενος και πηγαινω για κρεμασμα η ειμαι ηδη παντρεμενος, και μου μπουν υποψιες οτι με κερατωνει η τοτε γυναικα μου,τοτε λυπαμαι αλλα για δικο μου καλο θα παρω τα μετρα μου και στα αρχιδια μου το σαβουαρ βιβρ,θα ψαξω να μαθω οτι μπορω θα βαλω ντετεκτιβ θα βαλω προγραμματα στο pc το δικο της θα κανω και test dna με το που γενηθουν αν δεν εχω κανει θα κανω μετα σε περιπτωση που εχω παιδια να δω αν δικα μου μην πληρωνω τσαμπα διατροφες και σε περιπτωση που βρω οτι με κερατωνει,οτι υλικο μαζεψω θα το στειλω σε ολο το σοι φωτογραφιες βιντεο να δουν την πουτανα τους και με το που το στειλω κατευθιαν στο δικηγορο.Συγνωμη αλλα δεν θα δουλευω δυο δουλειες η και μια για να γαμιεται με αλλους δεν ειμαι μαλακας.

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Το ξέρω βρε παιδιά πως είναι επιβεβλημένη πλέον η παρακολούθηση του PC της. Το θέμα είναι πως οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες... Δυστυχώς. Και δεν μπορώ - τουλάχιστον οικονομικά - να απευθυνθώ σε ντεντέκτιβ όπως πρότειναν κάποιοι φίλοι, αλλά ούτε μπορώ και να μιλήσω με υποψήφια πεθερικά όπως λέει ο Pathfinder.
Και όπως όλοι θα ξέρετε, μεγαλύτερο σκουλίκι από την αμφιβολία δεν υπάρχει.
Πάντως σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα γράψατε και θα γράψετε. Για να είμαι τίμιος και ειλικρινής απέναντί σας, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση στο πρόβλημα μου. Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
σαπισε την καριολα στο ξυλο κ παντρεψου την καλυτερη της φιλη,πολιτισμενες λυσεις!!!!!!!!!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Πακετο το ιντερνετ!Παντως μπορει απλα να ανταλασσει φωτογραφιες και αυτο να την φτιαχνει σαν φαντασιωση.Δεν σημαινει οτι κανει κατι κιολας!Πολλες το κανουν.Γι'αυτο μην βιαστεις να δρασεις.Θα πεις "Κι αυτο λιγο ειναι?",οχι ενταξει,αλλα δεν ειναι και αιτια χωρισμου.Παντως η παρακολουθηση του pc της ειναι επιβεβλημενη,εφοσον ειναι εφικτο οπως ειπε ενας φιλος,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

KARALIAKOURAS,

Δεν είναι τόσο απλο - το ανέφερα και παραπάνω. Η γυναίκα που σήμερα (προσπαθώντας να βρει νόημα στην άδεια της ζωή και τις ατελείωτες ώρες απραξίας & τεμπελιάς στο σπίτι?) ανταλλάσει sexy φωτογραφίες με αγνώστους μέσω του internet και το θεωρεί "παιχνιδάκι", σίγουρα ΔΕΝ είναι ερωτευμένη με τον άντρα της. Δεν είναι "γεμάτη", δεν την καλύπτει και αυτό είναι προφανές... για αυτό το λόγο άλλωστε ψάχνεται! Το κακό είναι πως ακόμη κι αν βαρεθεί αυτό το "παιχνιδάκι" και το κρατήσει στα όρια της φαντασίωσης (τάχα!), είναι βέβαιο πως σε 2, σε 3, σε 5 χρόνια και μέσα σε ένα γάμο (γάμος δεν είναι μόνο η ημέρα της τελετής στην εκκλησια - το καταλαβαίνουμε αυτό έτσι?) θα βρεί άλλα "παιχνίδια" να καλύψει την περιέργεια και τις "αναζητήσεις" της - πολύ πιο επικίνδυνα αυτη τη φορά!

Να επαναλάβω:

[size=10pt]Oι γυναίκες που είναι 100% πιστές κι αφοσιωμένες και ερωτευμένες με τον άντρα τους... ΠΟΤΕ δεν θα σπαταλούσαν χρόνο κι ενέργεια για να τσιλιμπουρδίσουν με οποιοδήποτε τρόπο - ακόμη και μέσω της ανωνυμίας του internet ή "για πλάκα" όπως πολύ συχνά ακούγεται ως δικαιολογία!!![/size]

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

παιδια νομιζω οτι καταληγουμε απο εκει που ξεκινησαμε...φιλε rainbow τα στοιχεια που προσθεσες ειναι πολυ σοβαρα και με ολο το σεβασμο στον φιλο pathfinder και την πραγματικα αξιολογη αναλυση του...ενα θα πω! οχι ντετεκτιβ- και μονο που θα το κανεις η υποθεση ειναι τελειωμενη για σενα. Ειτε ετσι ειτε αλλιως τα γιατι θα πλανωνται παντα!

Εισαι τυχερος που τα ανακαλυψες ΤΩΡΑ! Και μεταξυ μας, ξερεις γιατι εβαλες το θεμα αυτο; απλα και μονο για να επιβεβαιωσεις το ορθον της αποφασης σου: να αποχωρησεις πριν αποτελέσεις ενα ακομη στατιστικο στοιχειο στις αναλυσεις περι διαζυγιων! Παρε τη μεγαλη αποφαση και με μια ατακα σε στυλ Χρυσαργου κανε το σωστο.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Pathfinder εμείς οι άντρες είμαστε καλύτεροι δλδ? Τόλμησε η κοπέλα να κάνει μια φαντασίωση(λέω εγώ) και θα τη σαπίσουμε στο ξύλο. Τι να πούνε αυτές για μας, που πάμε μπουρδέλα, τσατάρουμε με τις ώρες με άλλες γυναίκες, φλερτάρουμε με άλλες και όποια ωραία γυναίκα περάσει τη γδύνουμε με τα μάτια μας? Αυτές δεν έχουν ψυχή στην τελική? Μη γινόμαστε μισογύνηδες. Κάτσ ε φίλε μου κ συζήτησέ το κ κοίτα να κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ καλύτερο. Μην ακούς κανέναν. Αν αυτή δεν νιώθει ότι είστε ένα κ μπορείτε να τα λύνετε από κοινού τα προβλήματα πέστης "'άντε γειά" και μην ασχολείσαι άλλο. Ούτε ντεντέκτιβ, ούτε τπτ.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εχω βασιμες υποψιες οτι καπου εδω πλεον θα πρεπει να ζητησουμε την συνδρομη και τα φωτα του διασημου σεξο(διαστροφο)λογου-αιδοιοερευνητη-συμβουλου σχεσεων Dr. Chrysargos!!!! παρακαλειται ο διασημος επιστημονας να εκφερει γνωμη!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.

Χωρίς να θέλω να το παίξω πολύξερος ή ο,τιδήποτε, γιατί μόνο γνώστης δεν είμαι σε θέμα γυναικών, θα σου πω τι θα έκανα εγώ.

Αν ξέρω σίγουρα ότι οι φωτογραφίες είναι αυτές που τράβηξα εγώ και είναι στον υπολογιστή της σε ήδη απεσταλμένα μηνύματα ή  - έχοντας μια μικρή εμπειρία από Internet - έστω και τροποποιημένες και αποθηκευμένες για μελλοντική χρήση, θα πήγαινα στο pc της "κυρίας", θα την φώναζα εκεί, θα της έδειχνα τα ευρήματά μου και θα της έλεγα πολύ απλά "Εμείς τελειώσαμε. Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις. Μην διανοηθείς να με ξαναενοχλήσεις."

Αυτά.

ΥΓ. Υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος. Αφού ξέρεις το email της "κυρίας" φτιάξε ένα εικονικό δικό σου σε ένα server, πχ Hotmail, Yahoo και στείλε email δήθεν από κάποιο φίλο σου που σου είπε ότι η "κυρία" γουστάρει να βλέπει και να τη βλέπουν, περιγράφοντας ως απόδειξη τις τροποποιημένες φωτογραφίες που είδες. Αν σου απαντήσει, έστω και χωρίς φωτογραφία, διαολόστειλέ τη.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αμα κανω τι μαλακια και ειμαι παντρεμενος, και μου μπουν υποψιες οτι με κερατωνει η τοτε γυναικα μου θα ψαξω να μαθω οτι μπορω θα βαλω ντετεκτιβ και σε περιπτωση που βρω οτι με κερατωνει, οτι υλικο μαζεψω θα το στειλω σε ολο το σοι φωτογραφιες βιντεο να δουν την πουτανα τους

Μη σου φανεί παράξενο... αλλά τότε ΜΠΟΡΕΙ και ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ μήνυση για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων. Ω, ναι!

Ακου και το καλό! Ακόμη κι αν την τσακώσεις στο κρεβάτι με 4 αραπάδες και σου πει "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις - απλά ξεσκιζόμαστε", το δικαστήριο που θα χειριστεί το διαζύγιο θα της ΔΩΣΕΙ το/α παιδί/ά και θα σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να δίνεις και διατροφή της τάξης των 700+ euro το μήνα, κάθε μήνα! Κι αν κάνεις τη μαλακία και δεν πληρώσεις... θα σου κάνει αγωγή και θα σου παίρνει κατευθείαν το μισθό από την τράπεζα που σε πληρωνει - κι αν δεν έχεις θα σου κατάσχει τα περιουσιακά σου στοιχεία (αυτοκίνητα / οικόπεδα κλπ).

Να συνεχίσω? Συνεχίζω! Το σπίτι για το οποίο θα έχεις χρεωθεί δάνεια στις τράπεζες σαν τον μαλάκα να το πάρεις και θα δουλευεις να πληρώνεις τις δόσεις, θα το πάρει ΑΥΤΗ και θα μένει με το/α παιδί/ά σου ΚΑΙ τους εκάστοτε περιστασιακούς γαμιάδες της... ενώ εσύ θα νοικιάζεις κάποια γκαρσονιέρα! Νέχρι το/α παιδί/α να ενηλικιωθεί/ούν ή να τελειώσουν τις σπουδές τους.

Και ξέρεις γιατί? Διότι το δικαστήριο καταλαβαίνει μεν πως αυτη φταίει για το χωρισμό, επιδικάζει όμως την διατροφή και τη στέγη για το/ά παιδί/ά, μέχρι να ενηλικιωθεί/ούν. Κι αν κάνεις το αστείο να απαιτήσεις να δεις τα παιδιά κάθε δεύτερη Τετάρτη απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο (όπως όρισε το δικαστηριο), θα έχει ΟΛΟ το δικαίωμα να αρνηθεί με μια δικαιολογία του τύπου "θα τα πάω εκδρομή". Κι όταν αυτά μεγαλώσουν όπως θέλει η μάνα τους (μακρυά από εσένα)... θα γυρίσουν να σου πουν "άσε ρε πατέρα μαλάκα που παράτησες εμάς και τη μάνα μόνους"

Καλό?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αυτες τις απαιτησεις ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να τις εχεις ? Καμια πουτανα που πήδηξες ?Τουλαχιστον αυτη δεν χαλαει λεφτα. Οταν γινεις εσυ ενταξει μαζι της τοτε να εχεις απαιτησεις.

xebrakotos,

Αν θέλεις μπορέις να επαναλλάβεις πιο αναλυτικά διότι μάλλον δεν έγινες αντιληπτός? Ποιές απαιτήσεις, ποιά είναι αυτή που χαλάει λεφτά και ποιά είναι η πουτάνα που ανέφερες?

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μη σου φανεί παράξενο... αλλά τότε ΜΠΟΡΕΙ και ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ μήνυση για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων. Ω, ναι!

Ακου και το καλό! Ακόμη κι αν την τσακώσεις στο κρεβάτι με 4 αραπάδες και σου πει "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις - απλά ξεσκιζόμαστε", το δικαστήριο που θα χειριστεί το διαζύγιο θα της ΔΩΣΕΙ το/α παιδί/ά και θα σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να δίνεις και διατροφή της τάξης των 700+ euro το μήνα, κάθε μήνα! Κι αν κάνεις τη μαλακία και δεν πληρώσεις... θα σου κάνει αγωγή και θα σου παίρνει κατευθείαν το μισθό από την τράπεζα που σε πληρωνει - κι αν δεν έχεις θα σου κατάσχει τα περιουσιακά σου στοιχεία (αυτοκίνητα / οικόπεδα κλπ).

Να συνεχίσω? Συνεχίζω! Το σπίτι για το οποίο θα έχεις χρεωθεί δάνεια στις τράπεζες σαν τον μαλάκα να το πάρεις και θα δουλευεις να πληρώνεις τις δόσεις, θα το πάρει ΑΥΤΗ και θα μένει με το/α παιδί/ά σου ΚΑΙ τους εκάστοτε περιστασιακούς γαμιάδες της... ενώ εσύ θα νοικιάζεις κάποια γκαρσονιέρα! Νέχρι το/α παιδί/α να ενηλικιωθεί/ούν ή να τελειώσουν τις σπουδές τους.

Και ξέρεις γιατί? Διότι το δικαστήριο καταλαβαίνει μεν πως αυτη φταίει για το χωρισμό, επιδικάζει όμως την διατροφή και τη στέγη για το/ά παιδί/ά, μέχρι να ενηλικιωθεί/ούν. Κι αν κάνεις το αστείο να απαιτήσεις να δεις τα παιδιά κάθε δεύτερη Τετάρτη απόγευμα και κάθε Σαββατοκύριακο (όπως όρισε το δικαστηριο), θα έχει ΟΛΟ το δικαίωμα να αρνηθεί με μια δικαιολογία του τύπου "θα τα πάω εκδρομή". Κι όταν αυτά μεγαλώσουν όπως θέλει η μάνα τους (μακρυά από εσένα)... θα γυρίσουν να σου πουν "άσε ρε πατέρα μαλάκα που παράτησες εμάς και τη μάνα μόνους"

Καλό?

Πολύ καλό, αλλά ο rainbow δεν είμαι σίγουρος αν μίλησε
για παιδιά. Κ' εκτός αυτού είναι απλώς αρραβωνιασμένος.

Μην το πάμε πολύ μακρυά πάντως. Καλύτερα να ξέρει κανείς
γιατί κάνει ό,τι κάνει. Και το "έχω" υποψίες κ' άρα σε χωρίζω
προσωπικά δεν μου λέει τίποτε. Θέλω να δώ και τα μούτρα
του  ένοχου όταν της πετώ κατάμουτρα τις αποδείξεις.
Τότε πέφτουν οι μάσκες, τα "παίζαμε" κ' τέτοιες μλκίες.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
PATHFINDER ναι αμα κανεις εξεταση dna στα παιδια και βρεθει οτι δεν ειναι δικα σου εισαι υποχρεωμενος να πληρωνεις διατροφη σε παιδια και μανα;γενικα παντως θα παρω οτι μετρα μπορω για να ειμαι σιγουρος και γενικα ολοι πρεπει να παιρνουμε.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
PATHFINDER ναι αμα κανεις εξεταση dna στα παιδια και βρεθει οτι δεν ειναι δικα σου εισαι υποχρεωμενος να πληρωνεις διατροφη σε παιδια και μανα;

Όχι βέβαια! Όταν όμως ένα ζευγάρι ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ και κάνει τα δικά του παιδιά χωρίς την συμμετοχή του κουμπάρου... και μετά χωρίσει, τότε αρχίζουν τα ΔΥΣΚΟΛΑ!

Η διατροφή πληρώνεται από τον πατέρα προς τα παιδιά - όχι προς την μητέρα. Αυτό βεβαίως δεν εμποδίζει την χωρισμένη μητέρα να "εξαργυρώνει" την διατροφή στο Hondos center ή στα μπουζούκια αντί στα γάλατα των παιδιών.

Αν δεν υπάρχουν παιδιά ή τα παιδιά είναι ενήλικα, ο πατέρας δεν υποχρεούται να πληρώνει διατροφή. Η υποχρέωση της διατροφής επίσης παύει, όταν η χωρισμένη μητέρα ξαναπαντρευτεί άλλον άντρα.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
προφανώς δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις διατροφή. Αυτό έλειπε! Να κάνουμε φιλανθρωπίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom