You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχείο στα νότια προάστια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα starlet-2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και γω την ίδια απορία είχα άλλα το site αν ερευνήσεις λίγο είναι πολύ εξυπηρετικό. Από κριτικές θα δεις ότι υπάρχουν μερικά αξιοπρεπή όπως το mary plaza ή το miranda.Καλημερα φιλοι μου, εχει να προτεινει καποιος φιλος ξενοδοχειο στα νοτια προαστια για συναντηση με κορασιδα και κατ επεκταση διανυκτερευση το οποιο να ειναι αξιοπρεπεστατο?
Kavliaris_panthiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 133
- Πόντοι
- 280
καλησπερα,για το νεφελι στον αλιμο βλεπω τις κριτικες ειναι 5 χρονια πριν η τελευταια,μηπως εχει παει κανεις προσφατα να μου πει εντυπωσεις αν αλλαξε κατι?
Αυτο στη Γλυφαδα εχει..
artemis86 ναι, το salem (ανοικει στην αλυσιδα Πριαμος πλεον) στην Αργυρουπολη ειναι μια χαρα!! to parkin ειναι λιγο θεμα μονο....
Πολύ καλό το Crystal Blue. Κάθε Δευτέρα έχει και δωρεάν σαμπάνια
SEXMANIAKOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ καλο το cristal blue εχω παει και εμεινα πολυ ευχαριστημενος
thrakiotis16
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Νεφέλη στον Άλιμο αξιοπρεπέστατο και καθαρό
bicyclatenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
βρε παιδια, μιας και ημουν παντα ασχετος με τα χοτέλια (2 φορες εχω παει ολο και ολο)
Θελω να βρω καποιο εκει γυρω τζιτζιφιες κλπ αλλα βασικη προυπόθεση να υπαρχει τζακουζι..... ναι ειχα και στο χωριο μου,, κλαναμε στη γουρνα! τεσπα, ζηταω εκει γυρω γιατι λογου χρονου δεν εχω διαθεση να ψαχνωμαι γλυφαδα η αθηνα κεντρο, και το τζακουζι ειναι μια καλη φαντασιωση! βοηθεια συμπαικτες!!!
Θελω να βρω καποιο εκει γυρω τζιτζιφιες κλπ αλλα βασικη προυπόθεση να υπαρχει τζακουζι..... ναι ειχα και στο χωριο μου,, κλαναμε στη γουρνα! τεσπα, ζηταω εκει γυρω γιατι λογου χρονου δεν εχω διαθεση να ψαχνωμαι γλυφαδα η αθηνα κεντρο, και το τζακουζι ειναι μια καλη φαντασιωση! βοηθεια συμπαικτες!!!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
βρε παιδια, μιας και ημουν παντα ασχετος με τα χοτέλια (2 φορες εχω παει ολο και ολο)
εγω θα σου προτεινα το carol φιλε. πεντε λεπτα μακρια απο Τζιτζιφιες ειναι.
πολυ καλο,καθαρο και με μεγαλα δωματια με τζακουζι. δεν εχει παρκιν δικο του ομως.
δεν ξερω αν εχει και ο πριαμος στο μοσχατο ομως. τσεκαρε το
endlessmilflover
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Συναντηση προχθεσινη με καβατζομιλφακι χωρισμενο..μετα απο ποτακι στη γλυφαδα επιλεχθηκε το γνωστο και δοκιμασμενο kreoli hotel..προσωπικα για μενα απο τα καλυτερα που εχω επισκεφθει..πεντακαθαρο, μεσα στις κλασικες τιμες που παιζουν,διακριτικο με ευκολο παρκινγκ..για μενα ενα πολυ καλο στανταρακι για τα νοτια προαστεια..στα συν η ανεση στο μπανιο και οι σφραγισμενες πετσετες..
Τζένη_magic
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Mary plaza Εντάξει οκ.. Κοιμόμουν και το πρωί ξεκίνησαν έργα στο διάδρομο.. Τι ωραία
JosepG
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
GLS Priamos και Kreoli από τα top!!!
Κρεολή δεν νομίζω φίλε δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, καλύτερα Πρίαμος στην Ηλιούπολη και το Salem
giwrgos.wraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Παίζει στο Μοσχάτο στο πρίαμος gls,έχει με τζακούζιπαίζει κανά ξενοδοχείο με τζακούζι ? ...μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Απο αυτα που ειναι στα νοτια προαστια κ κατα προτιμηση παραλιακη, σε ποιο εχουν μπουρνουζι κ παντοφλες? Σε gls και delfini δεν ειχαν, μονο μια πετσετουλα
στο Μary Plaza στα δωματια του 5ου οροφου. στις σουιτες δηλαδη.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Απο αυτα που ειναι στα νοτια προαστια κ κατα προτιμηση παραλιακη, σε ποιο εχουν μπουρνουζι κ παντοφλες? Σε gls και delfini δεν ειχαν, μονο μια πετσετουλα
"Μιράντα"
τιμή 23 €
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Salem δαγκωτό. Άριστη εξυπηρέτηση και καθαριότητα σε υψηλό επίπεδο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις