giwrgos.wraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ οι καλύτερες σουίτες στην ΗλιούποληΕμένα πάντως το αγαπημένο μου είναι ο πριαμος suites στην Ηλιουπολη τα καλύτερα δωμάτια υπηρεσίες καθώς και πολύ καθαρό μέρος
Συμφωνώ οι καλύτερες σουίτες στην ΗλιούποληΕμένα πάντως το αγαπημένο μου είναι ο πριαμος suites στην Ηλιουπολη τα καλύτερα δωμάτια υπηρεσίες καθώς και πολύ καθαρό μέρος
Γεια σας φίλοι μου, έχετε γνώμη για το ξενοδοχείο Atlantic; Έχετε ακούσει ή γνωρίζετε κάτι για αυτό το ξενοδοχείο;
Ps: Γνωρίζετε αν κάποια κοπέλα εργάζεται εκεί ως incall;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Πολύ κακό και καθαρό! Με 25 εχειες τεράστια ντουζιέρα.δοκιμασε κανεις μαγκες το καινουριο που εχει ανοιξει στην δαφνη ruby rooms κονατ στο μετρο του αγιου ιωαννη?τι παιζει απο δωματια κτλ..γιατι στο site δειχνει μονο 4
μήπως εννοείς πολύ καλό?Πολύ κακό και καθαρό! Με 25 εχειες τεράστια ντουζιέρα.
Ναι σόρυ. Πολύ καλό. Δεν έχει μοκέτες που τις σιχαίνομαι.μήπως εννοείς πολύ καλό?
Madison Λ.Κατεχάκη σχεδον στο ύψος της ΚηφισίαςΜύστες, θέλω τα φώτα σας.
Ψάχνω χοτέλι στο ΝΠ, αλλά θέλω δωμάτιο που να έχει ευρύχωρη ντουζιέρα (όχι τζακούζι, ούτε μπανιέρα) για όμορφο παιχνίδι και όχι τις μικρές έως ανύπαρκτες ντουζιέρες που έχουν τα περισσότερα
Προτάσεις ευπρόσδεκτες!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ή και στο κέντρο να είναι το χοτελ
δε με χαλάει
Σύμφωνο απόλυταSalem δαγκωτό. Άριστη εξυπηρέτηση και καθαριότητα σε υψηλό επίπεδο.
Ευχαριστώ φίλε, αλλά αυτό πιάνεται για ΝΠ?Madison Λ.Κατεχάκη σχεδον στο ύψος της Κηφισίας
Όντως ζητάνε κάτι;Οι ανεμβολιαστοι εισέρχονται με rapid test ή όχι??
Villa orion hotel στη Βούλα!Μύστες, θέλω τα φώτα σας.
Ψάχνω χοτέλι στο ΝΠ, αλλά θέλω δωμάτιο που να έχει ευρύχωρη ντουζιέρα (όχι τζακούζι, ούτε μπανιέρα) για όμορφο παιχνίδι και όχι τις μικρές έως ανύπαρκτες ντουζιέρες που έχουν τα περισσότερα
Προτάσεις ευπρόσδεκτες!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ή και στο κέντρο να είναι το χοτελ
δε με χαλάει
για τσεκαρε αυτο αμα σου κανει.Προς νότια ένα καλό χοτελ ...απόμερο ...παντρεμένη η κοπέλα και δεν θέλει να την δουν
Οργιων οχι οριον ?Villa orion hotel στη Βούλα!
Παίζει κανονικά.Το hotel Delfini στο μοσχατο ξερει κανεις αν παιζει ημιδιαμονη?
παιζει μια χαρα και κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο καλο στην γυρω περιοχη του Μοσχατου.Το hotel Delfini στο μοσχατο ξερει κανεις αν παιζει ημιδιαμονη?