You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Συνεδρίες» στα Νότια Προάστια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsiftis71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
όταν βρεις μια της προκοπης, πες μου και εμενα.Αναζητώ γυναίκα στα Νότια Προάστια με δικό της χώρο για ελεύθερη «σχέση» / σταθερές «συνεδρίες» με το κατάλληλο δωράκι εννοείται!!!
Ρε συνάδελφε δύναμη εν τη ενώσει….. ψάξε και εσυ λίγο χαχαχαχαχόταν βρεις μια της προκοπης, πες μου και εμενα.
Εχω ψαξει.....Ρε συνάδελφε δύναμη εν τη ενώσει….. ψάξε και εσυ λίγο χαχαχαχαχ
Μόνο κατι μεγαλοκοπέλες στην ηλικία μας και μεγαλύτερες ! Δεν αξίζουν!
Όποτε 50+??? Α καλά!Εχω ψαξει.....
Θα συνεχίσω να ψάχνω. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.066
- Πόντοι
- 3.506
Αδερφέ το λέμε συνέχεια!!! Σε λάθος μέρος ψάχνετε γυναίκες!!!!!
Εδώ μέσα μόνο πουτανιάρηδες και επαγγελματίες θα βρεις.
Το πολύ πολύ να βρεθεί και κανένας καλοθελητής να σου πουλήσει παπάτζα για ανταλλαγή πληροφοριών.

Το πολύ πολύ να βρεθεί και κανένας καλοθελητής να σου πουλήσει παπάτζα για ανταλλαγή πληροφοριών.
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Καθότι νέος στο σάιτ δεν τα γνωρίζω αυτά. Ενταξει ας προσπαθήσω για την πιθανότητα 0,00001/100% και μετά τα παρατάωΑδερφέ το λέμε συνέχεια!!! Σε λάθος μέρος ψάχνετε γυναίκες!!!!!
![]()
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.066
- Πόντοι
- 3.506
Όχι αδερφέ, να μην τα παρατήσεις απλά να μην επενδύσεις εδώ μέσα για ελεύθερες γυναίκες. Αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για κοπέλα μη επαγγελματία, νομίζω πως υπάρχει σχετικό νήμα που έχουν αναφερθεί κάποια site. "γνωριμίες μέσω ίντερνετ" ή κάτι τέτοιο. Κάνε αναζήτηση και κάτι θα πετύχεις.Σε ευχαριστώ φίλε μου. Καθότι νέος στο σάιτ δεν τα γνωρίζω αυτά. Ενταξει ας προσπαθήσω για την πιθανότητα 0,00001/100% και μετά τα παρατάω
Χαχαχαχα δεν είμαι ελεύθερος…. Όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να ψαρέψω ανοιχτά….Όχι αδερφέ, να μην τα παρατήσεις απλά να μην επενδύσεις εδώ μέσα για ελεύθερες γυναίκες. Αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για κοπέλα μη επαγγελματία, νομίζω πως υπάρχει σχετικό νήμα που έχουν αναφερθεί κάποια site. "γνωριμίες μέσω ίντερνετ" ή κάτι τέτοιο. Κάνε αναζήτηση και κάτι θα πετύχεις.
Αν είσαι παντρεμ'ενος δεμ θα ακούς τον οποιοδήποτε εδω μέσα. Οι περισσοτεροι είναι μπακουροι ρεμπεσκεδες!Χαχαχαχα δεν είμαι ελεύθερος…. Όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να ψαρέψω ανοιχτά….
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.066
- Πόντοι
- 3.506
Οπότε μια χαρά ψαρεύεις στα ρηχά με τα κορίτσια μαςΧαχαχαχα δεν είμαι ελεύθερος…. Όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να ψαρέψω ανοιχτά….
Στα νότια, δηλαδή Γλυφάδα κλπ πηγαίνουν πολλά call girls για να είσαι κοντά στα νερά σου. Τώρα αν ψάχνεις ανεξάρτητη με χώρο δεν είναι εύκολη κατηγορία, θα πρέπει να πας Καλλιθέα ας πούμε αλλά μην περιμένεις τίποτα πιπίνια στα 50-60 ευρώ.
Το ανοιχτά είχε διττή σημασία/ερμηνεία ….. στα ανοιχτά (όπως και είπες) και ανοιχτά (δηλαδή άνευ προφυλάξεως όπως έκανα ως μπακουρι. Άντε καλή μας δύναμη και τύχηΟπότε μια χαρά ψαρεύεις στα ρηχά με τα κορίτσια μαςμην ανοίγεσαι και πάθουμε καμιά λαχτάρα!!!
Στα νότια, δηλαδή Γλυφάδα κλπ πηγαίνουν πολλά call girls για να είσαι κοντά στα νερά σου. Τώρα αν ψάχνεις ανεξάρτητη με χώρο δεν είναι εύκολη κατηγορία, θα πρέπει να πας Καλλιθέα ας πούμε αλλά μην περιμένεις τίποτα πιπίνια στα 50-60 ευρώ.
θες συζηγικα πραγματα απο οτι βλεπω. Ακαποτους κρεμπιεδες?Το ανοιχτά είχε διττή σημασία/ερμηνεία ….. στα ανοιχτά (όπως και είπες) και ανοιχτά (δηλαδή άνευ προφυλάξεως όπως έκανα ως μπακουρι. Άντε καλή μας δύναμη και τύχη
θες συζηγικα πραγματα απο οτι βλεπω. Ακαποτους κρεμπιεδες?
Μπααααααα!!! Ακαποτο ούτε με σφαιρες….θες συζηγικα πραγματα απο οτι βλεπω. Ακαποτους κρεμπιεδες?
Ε τοτε ακολουησε αυτα που σου είπε ο συναγωνιστης. Crystal Blue στη Γλυφαδα και ψωνιζεις απο γραφειο. Η πιο ευκολη λυση αλλιως καμια ανεξαρτητηΜπααααααα!!! Ακαποτο ούτε με σφαιρες….
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 46
- Like
- 23.246
- Πόντοι
- 18.496
σωστος!Μπααααααα!!! Ακαποτο ούτε με σφαιρες….
N. Gonorrhoea
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2023
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Τύπε tsifti για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι/-ες… Ζητάς να βρεις μιά κοπέλα ΜΗ επαγγελματία, να μένει νότια μόνη της (Γλυφάδα αν είναι δυνατόν), να είναι ελεύθερη, να είναι σχετικά νέα (υποθέτω και κορμάρα και κουκλάρα) που να δεχτεί να πηγαίνεις σπίτι της κάθε βδομάδα, να της ρίχνεις ένα-δυό και να φεύγεις. Εσύ, υποθέτω 52 και λόγω του ότι είσαι παντρεμένος, δεν μπορείς να της δείξεις και τα δικά σου προσόντα (κούκλος, γυμνασμένος, ψηλός, με μεγάλο παλαμάρι)Όποτε 50+??? Α καλά!
Θα συνεχίσω να ψάχνω. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Επίσης, ελεύθερη σχέση, σημαίνει σχέση χωρίς αποκλειστικότητα, όχι veni-vidi-vici. Eσύ αν κατάλαβα καλά, δεν θέλεις ούτε σε χοτέλ να πας για να μη σε δούνε. Η άλλη όμως να εκτίθεται και να σε βάζει σπίτι της! Με το αζημίωτο φυσικά… Τί δωράκι θα της πηγαίνεις; Γλυκά από το φούρνο στον Αγ. Κωνσταντίνο ή θα της πληρώνεις τα κοινόχρηστα;
Έχεις λοιπόν δύο εναλλακτικές: 1/ Ακολουθείς τις συμβουλές των τύπων πιο πάνω και ψάχνεσαι για επαγγελματία προς Καλλιθέα μεριά που είναι πιο φτηνά τα ενοίκια, και κάνεις τη δουλίτσα σου. Είσαι στο σωστό μέρος.
2/ Αν είσαι Μπραντ Πιτ και πιάνει ακόμα η μπογιά σου, βρίσκεις μία απελπισμένη από κανένα σάιτ γνωριμιών και της πουλάς ένα παραμύθι του τύπου «είμαι σε διάσταση, αλλά λόγω παιδιών μένουμε μαζί» και την πηδάς για λίγο καιρό. Πρέπει να γραφτείς σε άλλο σάιτ με ψεύτικες φωτό κλπ (βρες κάποιον που να σου μοιάζει)
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα
Διεύθυνση ή τηλέφωνο;Εχω ψαξει.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις