aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
φανταζομαι οχι γιατι σου αρεσε το δωματιο...εγω εμεινα εκει ομως γι αυτο στο λεω.............ολο το βραδυ
φανταζομαι οχι γιατι σου αρεσε το δωματιο...εγω εμεινα εκει ομως γι αυτο στο λεω.............ολο το βραδυ
ηταν κανονικη διαμονη,και ημουν μονη μου πληρωσα 40 ευρω.............φανταζομαι οχι γιατι σου αρεσε το δωματιο...
την αλλη φορα ελα σε ΄μενα τσαμπα, δεν εχει πρωινο ομως..ηταν κανονικη διαμονη,και ημουν μονη μου πληρωσα 40 ευρω.............
ευχαριστω,οχι οσο εχω ακομη λεφτα............την αλλη φορα ελα σε ΄μενα τσαμπα, δεν εχει πρωινο ομως..
την αλλη φορα ελα σε ΄μενα τσαμπα, δεν εχει πρωινο ομως..
μην παει το μυαλο σου στο πονηροευχαριστω,οχι οσο εχω ακομη λεφτα............
ευχαριστω................μην παει το μυαλο σου στο πονηρο
Λοιπόν ώρα γιά χαλάρωση !!!!!!!!!!
Μπαίνει το ΣΔΟΕ σε έναν οίκο ανοχής και βλέπει τον εξής τιμοκατάλογο:
ιεραποστολικο = 45 ευρω +23% ΦΠΑ
καρεκλάτο = 40 +23% ΦΠΑ
συντριβανάτο =35 +23% ΦΠΑ
τσιμπούκι =20 ευρω +11% ΦΠΑ
Ρωτάει ο ελεγκτής τη τσατσά γιατί όλα έχουν συντελεστή 23% ΦΠΑ και το τσιμπούκι έχει μόνο 11%,
κι εκείνη απαντάει:
- Έχουμε γάτα λογιστή ...και.... το έχει περάσει στα.... ροφήματα !!!
αν και δεν παίζει να το δεις εγώ το αναφέρω και για τους άλλους συναγωνιστές. Προφανώς ψάχνεις (έψαχνες) το ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ (AEGLI)Ρε παιδες ξερει κανεις για κανα ξενοδοχειο στα Δυτικά (εκτος απο αυτο στην Ιερα Οδο).Μου ειπαν για ενα στο Χαιδαρι κοντά στις καφετεριες αλλα δεν ξερω που ακριβώς ειναι και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.
Για προτεινετε και κανα αλλο αν υπάρχει...
τη σημερον ημερα με τοση καχυποψια και τοση θεληση να βοηθησεις ερωτηση πριν 1-2 χρονια θα σε περναγαν για κραχτη(αυτο με τα γυρω στα 21 δωματια γαμαγε)αλλα οπως και να χει αληθεια λεςαν και δεν παίζει να το δεις εγώ το αναφέρω και για τους άλλους συναγωνιστές. Προφανώς ψάχνεις (έψαχνες) το ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ (AEGLI)
Είναι Καραΐσκάκη 1. Αν ανέβεις την ΙΕΡΑ ΟΔΟ είναι ακριβώς στην γωνία απέναντι απο το ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ
Αν ανέβεις από καβάλας στρίβεις στο δρόμο μπροστα απο το παλατάκι (είτε δεξιά είτε αριστερά ανάλογα απο που έρχεσαι) και συνεχίζεις τέρμα ευθεία (αν θες ρίχνεις και μια ρουφηξιά καφέ έχει μπόλικες καφετέριες)
Το ξενοδοχείο είναι Γ προς Β κατηγορίας με ΠΑΡΚΙΝΓ και λίγο ελεεινές τσόντες και γύρω στα 21 δωμάτια. Δεν θυμάμαι το ωράριο το απόγευμα είναι ανοιχτό πάντως.
Η ταρίφα πάει 25 την τελευταία φορά που έμαθα. Τα τηλ είναι 210 5819516, 210 5981292 (αν υπάρχει πρόβλημα που τα έβαλα παρακαλώ να σβηστούν άλλα δεν είναι κάτι απόρρητο. Έτσι και αλλιώς στο γούγλε τα βρήκα)
Απλά πριν κάνα μήνα είχα κάνει αναζήτηση για το εν λόγω ξενοδοχείο στο site και δεν βρήκα τίποτα οπότε αφου πήγα μια φορά και μου είπαν κάποια πράματα άτομα από χαιδάρι είπα να μοιραστώ έστω και την ελάχιστη πληροφορία που είχα όχι για τον τύπο που άνοιξε το τοπικ που μπορεί και να μην έχει μπει από τότε αλλά για όποιον άλλον θέλει να δεί. Είναι σίγουρο ότι πολλοί από εδώ μέσα ξέρουν περισσότερα για το εν λόγω χτίσμα λόγο επισκεψημότητας σε αυτό . Και μιας και το έφερε η κουβέντα ξέρεις αν υπάρχουν άλλα στην γύρω περιοχή? εκτός απο το marcos και το βαφειάδηςτη σημερον ημερα με τοση καχυποψια και τοση θεληση να βοηθησεις ερωτηση πριν 1-2 χρονια θα σε περναγαν για κραχτη(αυτο με τα γυρω στα 21 δωματια γαμαγε)αλλα οπως και να χει αληθεια λες
εγω πηγαινα πιτσιρικας με τα ποδια γιατι εκει ηταν το πατρικο μου κοντα ισα ισα με τις πρωτες μου βιζιτες.αλλα γενικα στη περιοχη θεωρω οτι ειναι το χειροτερο μεζι με τον βαφιαδη
γνωμη μου παντα
ε κοιτα ρε φιλε αν θες να μεινεις αυστηρα στη γυρω περιοχη μονο μακος .τιποτα αλλο δε συγκρινετεΑπλά πριν κάνα μήνα είχα κάνει αναζήτηση για το εν λόγω ξενοδοχείο στο site και δεν βρήκα τίποτα οπότε αφου πήγα μια φορά και μου είπαν κάποια πράματα άτομα από χαιδάρι είπα να μοιραστώ έστω και την ελάχιστη πληροφορία που είχα όχι για τον τύπο που άνοιξε το τοπικ που μπορεί και να μην έχει μπει από τότε αλλά για όποιον άλλον θέλει να δεί. Είναι σίγουρο ότι πολλοί από εδώ μέσα ξέρουν περισσότερα για το εν λόγω χτίσμα λόγο επισκεψημότητας σε αυτό . Και μιας και το έφερε η κουβέντα ξέρεις αν υπάρχουν άλλα στην γύρω περιοχή? εκτός απο το marcos και το βαφειάδης
Για το πριβε στον σκαραμαγκά ξέρω που είναι αλλά όχι πόσο χρεώνει και δεν υπάρχει καταχωρημένο εδω μέσα . Εγω πλέον τιμάο το PRIVE με 28 εθρο το 4ορο και 3 ευρώ την κάθε μισή ώρα παραπάνω. Συμφέρει για μένα και λόγο απόστασης κλπ κλπε κοιτα ρε φιλε αν θες να μεινεις αυστηρα στη γυρω περιοχη μονο μακος .τιποτα αλλο δε συγκρινετε
απο κει και περα αν θες να πας προς σκαραμαγκα εχει καλα αλλα και το πριβε που ειπαν παραπανω ειναι αξιολογο το οποιο παλιοτερα δε δεχοταν βυζιτες.δεν ξερω αν εχει αλλαξει που φανταζομαι οτι θα χει αλλαξει λογω κρισης
καλησπερα
καποιο hotel στον κορυδαλο ξερει καποιος?
ψαχνω αλλα δεν βρηκα στο site
καλησπερα
καποιο hotel στον κορυδαλο ξερει καποιος?
ψαχνω αλλα δεν βρηκα στο site
καλα δεν υπαρχει κανενας που να ξερει κατι??????
Καλησπέρα παιδιά,
κανένα ξενοδοχείο κοντά Περιστέρι ξέρουμε?