The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
τι ειναι;καμια αντιρρηση;
Για ρώτα το γκέϊ έγχορδο...... ;)
τι ειναι;καμια αντιρρηση;
δε το ξερω το παλληκαρι..........Για ρώτα το γκέϊ έγχορδο...... ;)
εξαρταται τι ωρα πας, εγω που πηγαινα κατα τις 10-11 ηταν γεματο....αααα μαλιστα........ε royal ειναι αυτο.......γι αυτο το παρκιν ειναι αδειο..........
μπα αδειο τελειως 9 η ωρα το βραδυ...............εξαρταται τι ωρα πας, εγω που πηγαινα κατα τις 10-11 ηταν γεματο....
πρωι πηγαινα .......πανρεμενη βλεπεις...μπα αδειο τελειως 9 η ωρα το βραδυ...............
αχα..................πρωι πηγαινα .......πανρεμενη βλεπεις...
οπως και στο ξενοδοχειο στην εθνικη στην χαλκηδονα, αν πας 11-12 δεν βρισκεις να παρκαρεις..αχα..................
δε το ξερω το παλληκαρι..........
ναι,εγω δεν ειμαι αγενης να απορριπτω αιτησεις φιλιας.............Για τσέκαρε λίγο την λίστα των "φίλων" σου, γιατί αυτή προδίδει άλλα.
οπως και στο ξενοδοχειο στην εθνικη στην χαλκηδονα, αν πας 11-12 δεν βρισκεις να παρκαρεις..
αααα δεν το ξερω αυτο μου ξεφυγε..............οπως και στο ξενοδοχειο στην εθνικη στην χαλκηδονα, αν πας 11-12 δεν βρισκεις να παρκαρεις..
ναι,εγω δεν ειμαι αγενης να απορριπτω αιτησεις φιλιας.............
απλο, λιτο, και πολυ καθαρο, 20 ευρω, καινουριο κτιριο,,,αααα δεν το ξερω αυτο μου ξεφυγε..............
σωπα σωπα................δηλ σαν το δελτα............απλο, λιτο, και πολυ καθαρο, 20 ευρω, καινουριο κτιριο,,,
δεν εχω παει, δεν μπορω να κανω συγκριση...σωπα σωπα................δηλ σαν το δελτα............
ειδες,εγω μπορω...............δεν εχω παει, δεν μπορω να κανω συγκριση...
απο οτι βλεπω στην φωτο εξωτερικα, το δελτα ειναι λιγο αρχαιο.....ειδες,εγω μπορω...............
χαχαχα ναι αλλα ειναι καθαρο με ωραιο δωματιο και οχι μικρο και χαλια..................απο οτι βλεπω στην φωτο εξωτερικα, το δελτα ειναι λιγο αρχαιο.....
καλα δεν θα παιξοθμε και μπαλα...και το αλλο ανετα ειναι τα δωματια...χαχαχα ναι αλλα ειναι καθαρο με ωραιο δωματιο και οχι μικρο και χαλια..................
εγω εμεινα εκει ομως γι αυτο στο λεω.............ολο το βραδυκαλα δεν θα παιξοθμε και μπαλα...και το αλλο ανετα ειναι τα δωματια...