Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.034
- Πόντοι
- 12.056
και ???? στο μπανιο σε δειγματιζε ????
Με τον ιδρωτα μου το βγαζω το ψωμακι μου...
Τι να κανωωωωωωωωω....Πολλα στοματα να θρεψω ;)
και ???? στο μπανιο σε δειγματιζε ????
.: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT :.
Κατηγορία: Ξενοδοχεία Περιοχή: Αθήνα
Διεύθυνση: Κηφισίας 43 - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.69.89.000 Fax: 210.69.24.900
E-mail: Web:
Περιγραφή: Ξενοδοχείο Α Κατηγορίας στην Αθήνα.
Δοκιμάστε ΑΡΜΟΝΙΑ στο Καβούρι.Ηi class...
Να βλέπω και τη φρεγάτα μου!!!Θες και θαλασσα κοντα εσυ εεεεεε...αλλιως δεν μπορεις..χαχαχαχαχα
Ο-Λ-Α δέχονται! Μα ΟΛΑ! Η εξήγηση ακολουθεί από τον giorgospapa...Συνάδελφοι από την εμπειρία σας ξέρετε ποιά καλά ξενοδοχεία δέχονται να φέρεις στο δωμάτιο cg ???
Έτσι... έτσι! Κι αν θέλουν ας μην αφήσουν το κορίτσι να περάσει για τον πελάτη που τους αφήνει 3-4 μισθούς receptionist τον μήνα!με τα λεφτα σου και τον παρά σου, γαμας και την κυρα σου..
Αδερφέ μου πες μας πρώτα για ΠΟΙΟ ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μιλάς... να έχουμε άποψη!Εκεί που δεν το περίμενα αλλά συνάντησα πρόβλημα με το ξεν. όταν έσκασε το cg ήταν στην Θεσ/κη.Μόνο μπουνιές δεν παίξαμε με τον ρεσεψιονίστ.Μάλλον θα είχε καιρό να τον "βρέξει" και θόλωσε το μάτι του με το που είδε το ρωσσάκι!!!
Δεν ισχύει σε όλα.Πρόσφατα φίλος μου που ήρθε από Κύπρο έφαγε τρελή ήττα στο cape sounio!Και δεν γάμησε και του έφυγε ένα 500άρικο για το 2ήμερο που έμεινε,γιατί εκεί δεν γίνεται να μείνεις για λιγότερο από 2 μέρες!!!Τουλάχιστον έκλεισε την δουλειά για την οποία είχε έρθει και δεν έφυγε τελείως απογοητευμένος!!!Ο-Λ-Α δέχονται! Μα ΟΛΑ! Η εξήγηση ακολουθεί από τον giorgospapa...