Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 607
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
αυτο για να δεις πως ειναι μεσα,σταματαω μη κανω και διαφημιση

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ναι αλλά 70Ε το δωμάτιο πάει;;; Τόσα αναφέρει η σελίδα τους...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
τιμές σπό 30-40 ευρώ το τρίωρο

Αν θες να πας με την κοπέλα σου και όχι με πόρνη,υπάρχουν "κανονικά" ξενοδοχεία πολύ φθηνά και καλά,για 24 ώρες.Εγώ όταν ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη,μένω στο Queen Olga,και πληρώνω για μονόκλινο εσωτερικό (χωρίς μπαλκόνι) 40€/βράδυ.Το κλείνω μέσω ενός γραφείου στην Αθήνα.Αν θέλεις πληροφορίες με π.μ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.Για πόρνες όμως δεν επιτρέπουν.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το plaza το παλιό μαρίνα δηλαδή έχει κι αυτό δυο εισόδους και είναι πολύ διακριτικό,ούτε ταυτότητα δε ζητάνε
Παλια ανεβαινες στον 7ο Οροφο στην καφετερια,με το γκαρσονι εκλεινες κοπελα και σε εστελνε στον 6ο οροφο, ΤΩΡΑ παιζη κατι?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Παλια ανεβαινες στον 7ο Οροφο στην καφετερια,με το γκαρσονι εκλεινες κοπελα και σε εστελνε στον 6ο οροφο, ΤΩΡΑ παιζη κατι?

Μπορεί να απολύσανε το γκαρσόν... ποιος ξέρει; Μπορεί να άλλαξε διεύθυνση και να μην τα κάνουν πια αυτά...

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
αγαπητοι συναδελφοι 8ελω τα φωτα σας,εχω γνωρισει ενα μωρο δητητηριο λεμε!!λεω να τιν παω πριαμο θεσσ,χσερει κανεις ενα μπορω να να κρατισω το δωματιο ολο την νυχτα η μονο ειναι για ημηδιαμονι??εαν εχει κανει και τηελφςνο απο τον πριαμο ασ με ενημερςσει...ευχαριστω εκ των προταιρων...αντε καλημερα

edit giorgospapa: διορθωση τιτλου και μετακινηση θεματος..

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
πάντα παρών... με σωτήριες παρεμβάσεις.

:-*

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
παιδια χιλια συγνωμη αλλα θα ηθελα να με βοηθισει οποιος γνωριζει κατι....μιας κ εχω ξενερωσει με τα μπουρδελα γιατι κ σαβουρες οι γκομενες αλλα κ πολυ λιγο καθονται θα ηθελα να ρωτησω...πες οτι παω στο πριαμο για παραδειγμα...υπαρχουν εκει κοπελες για να γαμισω η πρεπει να παω εκει με κοπελα?υστερα αν εχουν εκει πως θα το ζητησω τι θα πω στη ρεσεψιον..μη γινουμε κ ρομπες..οποιος εχει ξαναπαει ας με βοηθισει

Επισκέπτης
oxi φιλε πηγαινε στο θεμα με τα call girls παρε τηλ ενα γραφειο κ κλεισε ραντεβου με την τηλετσατσα.Μετα πας ξενοδοχειο κ παιρνεις την τσατσα η τον τσατσο κ του λες νουμερο δωματιου.Κ μετα απο κανα μισαωρο μια ωρα ερχεται η βιζιτα κ σου χτυπαει την πορτα.
Σε ρεσεψιον ξενοδοχειου ειναι λοταρια να ζητας πουτανα κ μπορει να μπλεξεις

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
παιδια χιλια συγνωμη αλλα θα ηθελα να με βοηθισει οποιος γνωριζει κατι...

Κατ' αρχήν, Καλώς ήρθες στο Forum :)

Χρησιμοποίησε την "Προσαρμοσμένη Αναζήτηση Google" (επάνω δεξιά στην οθόνη σου) και ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα διάφορα thread... οι απορίες σου έχουν συζητηθεί + απαντηθεί πολλές φορές...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καποιος απο θεσσαλονικη αν μπορει να μου στηλει με πμ το τηλεφωνο του πριαμος?θα το χρειαστω συντομα....ευχαριστω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Πρίαμος καπούτ... Ανδρομέδα υπάρχει στη θέση του! Μια αλλαγή ονόματος έγινε βασικά...

Τηλ. 2310-254750

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες μαλλον δεν μου τα ειπατε καλα........οπως ειχα διαβασει κ το ελεγαν για σιγουρα καποιοι,πηγα στο μανδρινος χοτελ για να παρω απο εκει μια κοπελα πριν απο 4 μερες.στην υποδοχη ειπα πρωτα για το δωματιο,το εφερα με τροπο,θα το χρειαστω για κανα 3 ωρες,ποσο παει κ αν υπαρχει προβλημα κ ολα καλα.στην πορεια ομως κατι αλλαξε,οταν εφερα την κουβεντα στην κοπελα με κοιταξε με μισο ματι κ μου ειπε πως δεν παιζει να φερω καν δικη μου...οποτε οπως μπηκα ετσι κ βγηκα.εχει φαει ποτε κανενας εκει μεσα?που μπορουμε να φαμε?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παιδες μαλλον δεν μου τα ειπατε καλα........οπως ειχα διαβασει κ το ελεγαν για σιγουρα καποιοι,πηγα στο μανδρινος χοτελ για να παρω απο εκει μια κοπελα πριν απο 4 μερες.στην υποδοχη ειπα πρωτα για το δωματιο,το εφερα με τροπο,θα το χρειαστω για κανα 3 ωρες,ποσο παει κ αν υπαρχει προβλημα κ ολα καλα.στην πορεια ομως κατι αλλαξε,οταν εφερα την κουβεντα στην κοπελα με κοιταξε με μισο ματι κ μου ειπε πως δεν παιζει να φερω καν δικη μου...οποτε οπως μπηκα ετσι κ βγηκα.εχει φαει ποτε κανενας εκει μεσα?που μπορουμε να φαμε?

αυτός που είπε για μανδρίνο ήταν μάλλον άσχετος...βασικά πλέον δεν υπάρχει ξενοδοχείο στην ελλάδα που να σε φέρει κοπέλα για ευνόητους λόγους...να πάρεις όμως εσύ τηλέφωνο δεν απαγορεύεται,σαν να είναι φίλη σου ας πούμε,δεν κατάλαβα γιατί δεν σε άφησε ούτε αυτό να κάνεις
τέλος πάντων πολλοί νομίζουν πως τα ξενοδοχεία στην εγνατία είναι μπουρδέλα,λάθος μεγάλο,γιατί έχουν καεί παλιότερα στο χυλό που λένε
το μόνο που κάνουν πολλά ξενοδοχεία ακόμα και το Μακεδονία παλάς,ηλέκτρα παλάς κλπ είναι σε κάποιον καλό πελάτη που είναι όμως αποδεδειγμένα ασφαλής δηλ δεν είναι μπάτσος όπως πχ ξένος τουρίστας ή φίλος από αθήνα,να πάρουν τηλέφωνο σε 1-2 γραφεία που συνεργάζονται(οι ρεσεψιονιστ φυσικά και όχι το ξενοδοχείο) και να στείλουν κοπέλα
αν όμως είσαι άγνωστος και πας και πεις θέλω μια κοπέλα ξέχασέ το

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ρε palermo αφου τα εβλεπες τι εγραφαν,γιατι δεν ειπες τιποτα?τεσπα δεν εγινε κ τιποτα απλα οσοι γραφουν εδω μεσα να προσεχουν τις πιπες που γραφουν.........

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
το μόνο που κάνουν πολλά ξενοδοχεία ακόμα και το Μακεδονία παλάς,ηλέκτρα παλάς κλπ είναι σε κάποιον καλό πελάτη που είναι όμως αποδεδειγμένα ασφαλής δηλ δεν είναι μπάτσος όπως πχ ξένος τουρίστας ή φίλος από αθήνα,να πάρουν τηλέφωνο σε 1-2 γραφεία που συνεργάζονται(οι ρεσεψιονιστ φυσικά και όχι το ξενοδοχείο) και να στείλουν κοπέλα
αν όμως είσαι άγνωστος και πας και πεις θέλω μια κοπέλα ξέχασέ το

Ανεβαίνω πολύ συχνά Θεσσαλονίκη κυρίως για δουλειές αλλά και επειδή μου αρέσει και πάρα πολύ σαν πόλη (είμαι και ΠΑΟΚ αν και απο την Αθήνα). Αυτό που λες όντως ισχυεί αν και σε αρκετά κλειστό κύκλο. Μάλιστα ένας συνεργάτης μου που είναι πελάτης του Μακεδονία Παλλάς τα τελευταία 20 χρόνια μου χει επιβεβαιώσει ότι παλιά τα πράγματα ήταν πολύ πιο free (δηλαδή πήγαινες στην reception και μαζί με ένα πουρμπουάρ έλεγες στον υπάλληλο ότι ψάχνεις για παρέα). Τα τελευταία 6-7 χρόνια δεν είναι τόσο απλό και θέλει όπως είπε και ο φίλος να είσαι τσεκαρισμένος ή να σε συστήσει κάποιος τσεκαρισμένος... 

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
αυτό που εγώ ήθελα να ρωτήσω τα περπατημένα καρντάσια είναι για το Ξενοδοχείο Πανόραμα στο Πανόραμα. Τελευταία φορά που ανέβηκα είχα μια συνάντηση (επαγγελματική) εκεί το βραδάκι και όταν περίμενα το ταξί για να φύγω έγινα μάρτυρας της εξής ιστορίας: Φτάνουν 2 αυτοκίνητα και παρκάρουν το ένα στην μια άκρη του πάρκινγκ του ξενοδοχείου και το άλλο στην άλλη. Απ το ένα αμάξι βγαίνει 40άρης και απ το άλλο ωραίο ντόπιο μουνάκι στα 28-30. Ο 40άρης παίρνει τηλ από το κιν του έχοντας καρφωμένο το βλέμμα στο μουνί και αμέσως χτυπάει το κιν της. Κάτι λένε στο τηλ (με απόσταση μεταξύ τους όχι πάνω από 50 μέτρα) και μπάινει ο άντρας στο ξενοδοχείο και πάει στη ρεσεψιόν. Εγώ ήμουν ακριβώς εκεί απ έξω περιμένοντας το ραδιοταξί. Το μουνάκι με πλησιάζει και κάνει ότι αγναντεύει. Στο καπάκι της σκάει sms, βεβαιώνεται ότι ο τύπος έχει μπει στο ασανσερ, ανάβει τσιγάρο κάνει δυο τζούρες και κατευθύνεται καρφί στο ασανσερ περνόντας βιαστικά από την ρεσεψιον...

Απο αυτή την ιστορία έχω συμπεράνει ότι και το Ξενοδοχείο Πανόραμα χρησιμεύει ως γαμιστρώνας...   

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τετοια περιστατικα συμβαινουν σε ολα τα ξενοδοχεια.

τα ξενοδοχεια εδω που ειναι καθαρα "ροζ" εχουν αναφερθει εκτενεστερα σε ποιο παλαια ποστ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
καποιος απο θεσσαλονικη αν μπορει να μου στηλει με πμ το τηλεφωνο του πριαμος?θα το χρειαστω συντομα....ευχαριστω
Όταν πας με το καλο, δες το χαρτί που έχει πίσω από την πόρτα στο Ανδρομέδα. Φαντάζομαι είναι το ίδιο που ειχε το ΠΡΙΑΜΟΣ. θα παθεις πλακα... Έλεγε: ΠΡΙΑΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!  Σοκ! Δεν ξαναπήγα! Την ίδια βρωμα είχαν βγάλει και για το ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ στη Μοναστηρίου, ότι δηλαδή τραβάει βιντεο από τους καθρεφτες στο ταβανι.
Καλο ειναι το ΙΡΙΣ πίσω από τις καλοκαιρινες ΜΟΥΣΕΣ, στο αεροδρόμιο. Πολύ κυριλέ και ήσυχο. Απλα κάποιες φορές δε βρίσκεις δωματιο και περιμένεις λίγο. Γαμει ο κοσμος!!!!       

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom