manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αυτο για να δεις πως ειναι μεσα,σταματαω μη κανω και διαφημιση
τιμές σπό 30-40 ευρώ το τρίωρο
Παλια ανεβαινες στον 7ο Οροφο στην καφετερια,με το γκαρσονι εκλεινες κοπελα και σε εστελνε στον 6ο οροφο, ΤΩΡΑ παιζη κατι?το plaza το παλιό μαρίνα δηλαδή έχει κι αυτό δυο εισόδους και είναι πολύ διακριτικό,ούτε ταυτότητα δε ζητάνε
Παλια ανεβαινες στον 7ο Οροφο στην καφετερια,με το γκαρσονι εκλεινες κοπελα και σε εστελνε στον 6ο οροφο, ΤΩΡΑ παιζη κατι?
...εαν εχει κανει και τηελφωνο απο τον πριαμο ας με ενημερωσει...
παιδια χιλια συγνωμη αλλα θα ηθελα να με βοηθισει οποιος γνωριζει κατι...
παιδες μαλλον δεν μου τα ειπατε καλα........οπως ειχα διαβασει κ το ελεγαν για σιγουρα καποιοι,πηγα στο μανδρινος χοτελ για να παρω απο εκει μια κοπελα πριν απο 4 μερες.στην υποδοχη ειπα πρωτα για το δωματιο,το εφερα με τροπο,θα το χρειαστω για κανα 3 ωρες,ποσο παει κ αν υπαρχει προβλημα κ ολα καλα.στην πορεια ομως κατι αλλαξε,οταν εφερα την κουβεντα στην κοπελα με κοιταξε με μισο ματι κ μου ειπε πως δεν παιζει να φερω καν δικη μου...οποτε οπως μπηκα ετσι κ βγηκα.εχει φαει ποτε κανενας εκει μεσα?που μπορουμε να φαμε?
το μόνο που κάνουν πολλά ξενοδοχεία ακόμα και το Μακεδονία παλάς,ηλέκτρα παλάς κλπ είναι σε κάποιον καλό πελάτη που είναι όμως αποδεδειγμένα ασφαλής δηλ δεν είναι μπάτσος όπως πχ ξένος τουρίστας ή φίλος από αθήνα,να πάρουν τηλέφωνο σε 1-2 γραφεία που συνεργάζονται(οι ρεσεψιονιστ φυσικά και όχι το ξενοδοχείο) και να στείλουν κοπέλα
αν όμως είσαι άγνωστος και πας και πεις θέλω μια κοπέλα ξέχασέ το
Όταν πας με το καλο, δες το χαρτί που έχει πίσω από την πόρτα στο Ανδρομέδα. Φαντάζομαι είναι το ίδιο που ειχε το ΠΡΙΑΜΟΣ. θα παθεις πλακα... Έλεγε: ΠΡΙΑΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! Σοκ! Δεν ξαναπήγα! Την ίδια βρωμα είχαν βγάλει και για το ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ στη Μοναστηρίου, ότι δηλαδή τραβάει βιντεο από τους καθρεφτες στο ταβανι.καποιος απο θεσσαλονικη αν μπορει να μου στηλει με πμ το τηλεφωνο του πριαμος?θα το χρειαστω συντομα....ευχαριστω