ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΤο παλιο ΜΑΡΙΝΑ νικο,καλο είναι...
Δεν θυμαμαι π[ως λεγεται...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 605
- Εμφανίσεις 207K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Ελα το θυμηθηκα...ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑ
PLAZA στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ..
Ωραιος γαμηστρωνας
30 STO BERGINAΕλα το θυμηθηκα...
PLAZA στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ..
Ωραιος γαμηστρωνας
30 STO PLAZA
KANNENA POIO FTINO RE FILE ?
ALLA KAI PALI KALA EINAI ALLA POIO LES ESY KALYTERA????
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
ΠΛΑΖΑ πιο καλη περιοχη.Και ανακαινισμενο.30 STO BERGINA
30 STO PLAZA
KANNENA POIO FTINO RE FILE ?
ALLA KAI PALI KALA EINAI ALLA POIO LES ESY KALYTERA????
Πιο φθηνα δε λεει,μη πας και σε καμμια τρωγλη.
Γιατι ειμαστε τοσο πισω εδω θεσσαλονικη?
Δειτε εδω τι παιζει Αθήνα
Κριμα...
Δειτε εδω τι παιζει Αθήνα
Κριμα...
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα αλανια..Κανα ξενοδοχειο με νορμαλ τιμες παιζει? Θελω να γα*ησω ενα γκομενακι και δε θελω να το παρω παλι στο αμαξι..
αυτο που ειναι πανω απο το παπαγεωργιου,το βυζαντιο,30 ευρω για 3 ωρες
Το ILIOS στην Εγνατία, με 30 Ευρώ διανυκτέρευση είναι αξιοπρεπέστατη λύση, το ίδιο και το MAΝΤRINO αμέσως δίπλα (και με πρωινό). Καθαρά και ζεστά (χωρίς πολλά πολλά όμως, πχ, το ILIOS δεν έχει μπανιέρα, μονο ντουζιέρα). Για ΗΜΙ, το ΠΛΑΖΑ δεν το συζητάω, μακράν το καλύτερο.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Ποσα παιρνει το ΠΛΑΖΑ για δυωρακι με κολγκιρλ?Το ILIOS στην Εγνατία, με 30 Ευρώ διανυκτέρευση είναι αξιοπρεπέστατη λύση, το ίδιο και το MAΝΤRINO αμέσως δίπλα (και με πρωινό). Καθαρά και ζεστά (χωρίς πολλά πολλά όμως, πχ, το ILIOS δεν έχει μπανιέρα, μονο ντουζιέρα). Για ΗΜΙ, το ΠΛΑΖΑ δεν το συζητάω, μακράν το καλύτερο.
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Για το Φιλοξένια στην Μοναστηρίου τι γνώμη έχετε ρε καρντάσια; Αξίζει ή είναι μαύρο χάλι;
Μαύρο χάλι φίλε μου. Δεν αξίζει ...
Zaxaroplastis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το ILIOS στην Εγνατία, με 30 Ευρώ διανυκτέρευση είναι αξιοπρεπέστατη λύση, το ίδιο και το MAΝΤRINO αμέσως δίπλα (και με πρωινό). Καθαρά και ζεστά (χωρίς πολλά πολλά όμως, πχ, το ILIOS δεν έχει μπανιέρα, μονο ντουζιέρα). Για ΗΜΙ, το ΠΛΑΖΑ δεν το συζητάω, μακράν το καλύτερο.
θα συμφωνησω
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
στην αθηνα οι τιμες ημιδιαμονης 18ε και εδω 30ε... μας δουλευουν κανονικα.
Karathanasis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το ότι μας δουλεύουν, ισχύει... Στο ίδιο χοτέλ, για το ίδιο δωμάτιο, τη μια φορά με χρέωσαν 30 ευρώ και την άλλη 25. Δεν πειράζει, ας πιει κι ο ρεσεψιονίστ έναν καφέ ή μπυρίτσα. Ομως αν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, όσο 10 ευρώ +, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Και μενα 30 με 35 με χρεωνουν...για να κανω και γω μια ενημερωση τους συναγωνιστες για τις τιμες..γιατι την παρασκευη την προηγουμενη βγηκα με μωρο και ειπα να παω για ημιδιαμονη!!περνω τηλ στο PLAZA μου λενε δεν υπαρχει δωματιο ειμαστε γεματοι(γαμαει ο κοσμος λεω από μεσα μου... )λεω ποσο το μαλλι για να ξερω άλλη φορα η να παρω να κανω κρατηση?μου λενε 30 ευρω το 3ωρο απλο δωματιο και 40 ευρω μινι σουιτα φυσικα παλι 3ωρακι...παω μετα βουρ για ANDROMEDA μπαινω μεσα λεω ένα δωματιο μου λεει κανα 2 διαθέσιμα(τιγρε και ασιμι)ιδια τιμη και τα δυο στα 35 ευρω 3 ωρες...τα δινω και τελος...ξενερωσα γιατι πηγαινα συχνα στο εν λογω χοτελι και μου φανηκαν πολλα τα 35 αφου παντα εδινα 30...χωρια ότι το συγκεκριμενο ασιμι εχω παει πολλες φορες και με 30 και 35 και 40...αρα ότι να ναι λενε ότι τους ερθει εκεινη την στιγμη... > τεσπα τουλάχιστον περασα καλα με το μωρακι οποτε όλα καλα!!!!
Αναλογα το δωματιο...
eastman
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για να κανω και γω μια ενημερωση τους συναγωνιστες για τις τιμες..γιατι την παρασκευη την προηγουμενη βγηκα με μωρο και ειπα να παω για ημιδιαμονη!!περνω τηλ στο PLAZA μου λενε δεν υπαρχει δωματιο ειμαστε γεματοι(γαμαει ο κοσμος λεω από μεσα μου... )λεω ποσο το μαλλι για να ξερω άλλη φορα η να παρω να κανω κρατηση?μου λενε 30 ευρω το 3ωρο απλο δωματιο και 40 ευρω μινι σουιτα φυσικα παλι 3ωρακι...παω μετα βουρ για ANDROMEDA μπαινω μεσα λεω ένα δωματιο μου λεει κανα 2 διαθέσιμα(τιγρε και ασιμι)ιδια τιμη και τα δυο στα 35 ευρω 3 ωρες...τα δινω και τελος...ξενερωσα γιατι πηγαινα συχνα στο εν λογω χοτελι και μου φανηκαν πολλα τα 35 αφου παντα εδινα 30...χωρια ότι το συγκεκριμενο ασιμι εχω παει πολλες φορες και με 30 και 35 και 40...αρα ότι να ναι λενε ότι τους ερθει εκεινη την στιγμη... > τεσπα τουλάχιστον περασα καλα με το μωρακι οποτε όλα καλα!!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Εγω παντα προτιμω το 310...ναι ξερω ότι είναι αναλογα το δωματιο αλλα επειδή ποτε δεν θυμαμαι πιο ειχα παρει και όταν τελικα ανεβαινω βλεπω ότι εχω ξανα εδώ το εχω πληρωσει και 30 και 35 και 40 το ιδιο... οποτε γι αυτό ειπα ότι τους κατεβει κανουν...η πλακα είναι ότι στο συγκεκριμενο τις προαλλες παιζει να εχω παει με 3-4 διαφορετικες γκομενες....
Απλο και φθηνο...
eastman
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ξερω ότι είναι αναλογα το δωματιο αλλα επειδή ποτε δεν θυμαμαι πιο ειχα παρει και όταν τελικα ανεβαινω βλεπω ότι εχω ξανα εδώ το εχω πληρωσει και 30 και 35 και 40 το ιδιο... οποτε γι αυτό ειπα ότι τους κατεβει κανουν...η πλακα είναι ότι στο συγκεκριμενο τις προαλλες παιζει να εχω παει με 3-4 διαφορετικες γκομενες....Και μενα 30 με 35 με χρεωνουν...
Αναλογα το δωματιο...
eastman
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χααχα σε αυτό ειμουνα και πλερωσα 35...!!!Εγω παντα προτιμω το 310...
Απλο και φθηνο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1