πηρα στο νεφελη και μου ειπανε 69ευρω... πανε καλα?
μηπως στα 69 ευρω ειναι και η κοπελα μεσα????χαχαα
ακου εκει 69 ευρω
στο πανοραμα δεν ειναι αυτο??
πηρα στο νεφελη και μου ειπανε 69ευρω... πανε καλα?
Στο Πανοραμα ειναι. Και αν θυμαστε μερικοι, ειχε τραβηξει μεγαλο ζορι το εν λογω ξενοδοχειο γιατι ειχε πεθανει ενας σε ενα δωματιο και ειχε γινει ντορος. Τωρα φαινεται ξεχαστηκε το θεματακι και βαρανε παλι τιμες.μηπως στα 69 ευρω ειναι και η κοπελα μεσα????χαχαα
ακου εκει 69 ευρω
στο πανοραμα δεν ειναι αυτο??
Στο Πανοραμα ειναι. Και αν θυμαστε μερικοι, ειχε τραβηξει μεγαλο ζορι το εν λογω ξενοδοχειο γιατι ειχε πεθανει ενας σε ενα δωματιο και ειχε γινει ντορος. Τωρα φαινεται ξεχαστηκε το θεματακι και βαρανε παλι τιμες.
ημιδιαμονης καθαρο και διακριτικο ειναι ωραιοκαστροκαλησπερα παιδια ξερεις κανεις για αυτο το ξενοδοχειο?
οχι ρε κανε δουλιτσα.Καρντασια,για πειτε μου το εξης..θα ειμαι στο Capsis για καμια βδομαδα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων..παιζει να χω κανα θεμα αν κανω κανα import-export κανα cg ?? Ρωταω εδω αν και αχετο με το θεμα γιατι τα αλλα νηματα ειναι νεκρα εδω και μηνες..thanks καρντασια!
και την πουτανα που κανει απεξω πιατσα να βαλεις μεσα κανενα προβλημα μαν......χαλλλαρα ;)Καρντασια,για πειτε μου το εξης..θα ειμαι στο Capsis για καμια βδομαδα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων..παιζει να χω κανα θεμα αν κανω κανα import-export κανα cg ?? Ρωταω εδω αν και αχετο με το θεμα γιατι τα αλλα νηματα ειναι νεκρα εδω και μηνες..thanks καρντασια!
και την πουτανα που κανει απεξω πιατσα να βαλεις μεσα κανενα προβλημα μαν......χαλλλαρα ;)
την εριξα εναν πουτσο το καλοκαιρι την κοκκινομαλλα την χοντρη......
γνωστης.
Θεμα με τα κοριτσια δεν νομιζω να εχεις, μονο ζητα κανενα δωματιο μακρια απο Λιβυους!!!Καρντασια,για πειτε μου το εξης..θα ειμαι στο Capsis για καμια βδομαδα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων..παιζει να χω κανα θεμα αν κανω κανα import-export κανα cg ?? Ρωταω εδω αν και αχετο με το θεμα γιατι τα αλλα νηματα ειναι νεκρα εδω και μηνες..thanks καρντασια!
ναι το ακουσα οτι ακομα λεει φιλοξενει λιβυους,αλλα μακαρι να ηταν στο χερι μου να κανονιζα δωματιο..κλεισμενο απο αλλους και πλερωμενο κιολας οποτε οτι κατσει,αν και θα την κανω την προσπαθεια..thanks και παλι και περαστε για καφε.Θεμα με τα κοριτσια δεν νομιζω να εχεις, μονο ζητα κανενα δωματιο μακρια απο Λιβυους!!!
Λέγεται ASSEMBLY HOTEL διακριτικό σχετικά μικρά δωμάτια αλλά καθαρά 35 € το 4ωροτο αλεξανδρος κ το περινθος ειναι λιγο πριν τη διασταυρωση αγχιαλου
εγω λεω αυτο που ειναι στον αγιο αθανασιο πανω στο κεντρικο δεξια στο υψωμα
μαλλον πρωην αλμα