Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Καμια πληροφορία για το IRIS Hotel υπάρχει; αξίζει;

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καμια πληροφορία για το IRIS Hotel υπάρχει; αξίζει;

καποτε προ κρισης ειμουνα τακτικος πελατης!!ωραιο καθαρο και με παρκινγκ μπαμ μπαμ!!35 ευρω το 4ωρο ηταν τοτε!!!πλεον με την βενζινη και κριση παω κεντρο με 30 ευρω στο πλαζα η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ αλλα είναι 3ωρακι!!!όπως εγραψα και πιο πανω εχω πλερωσει στο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ το ιδιο δωματιο 3 διαφορετικες τιμες!!παντως το ιρις είναι μια χαρα εγω παντα ευχαριστημένος εμενα!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.172
Πόντοι
34.538
Σε ευχαριστώ φίλε. Ξέρεις αν μπορούν από εκεί να μου κανονίσουν κάποια κοπέλα; με το κατάλληλο δώρο στη ρεσεψιον ίσως; Η αυτά δε γίνονται στη θεσσαλονίκη;
Καλα ρε ΜΑΓΟΥΛΗ,και θα παρεις γουρουνι στο σακι που λενε...
Ότι βγει.....

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
καποτε προ κρισης ειμουνα τακτικος πελατης!!ωραιο καθαρο και με παρκινγκ μπαμ μπαμ!!35 ευρω το 4ωρο ηταν τοτε!!!πλεον με την βενζινη και κριση παω κεντρο με 30 ευρω στο πλαζα η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ αλλα είναι 3ωρακι!!!όπως εγραψα και πιο πανω εχω πλερωσει στο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ το ιδιο δωματιο 3 διαφορετικες τιμες!!παντως το ιρις είναι μια χαρα εγω παντα ευχαριστημένος εμενα!!!

Σε ευχαριστώ φίλε. Ξέρεις αν μπορούν από εκεί να μου κανονίσουν κάποια κοπέλα; με το κατάλληλο δώρο στη ρεσεψιον ίσως; Η αυτά δε γίνονται στη θεσσαλονίκη;

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

τοτε που ειχα ρωτησει και καλα για bachelor μου χαν πει ναι μπορουν να κανονισουν..αλλα να σου πω την αληθεια ψαξε από γραφειο μονο σου και μην μπλέκεις με αυτους!!!

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη στο plaza αυτές τις μερες!!!μου δωσανε μια μινι σουιτα αλλα πλερωσα 30 ευρω ενώ είναι κανονικα 40!!πολύ καθαρο,ανακαινισμενα δωματια,μου αρεσε πολύ!!3ωρακι αξιζει!!!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κανενα ξενοδοχειο με τζακουζι ευρυχωρο και καλο
παιζει σε κανενα ξενοδοχειο ημιδιαμονης και αν ποιο και αμα υπαρχει προσωπικη επισκεψη
απο κανεναν ας με ενημερωσει...

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κανενα ξενοδοχειο με τζακουζι ευρυχωρο και καλο
παιζει σε κανενα ξενοδοχειο ημιδιαμονης και αν ποιο και αμα υπαρχει προσωπικη επισκεψη
απο κανεναν ας με ενημερωσει...

Φίλε μου στο Ανδρομέδα πρέπει να έχει αν δεν κάνω λάθος ....

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο ξενοδοχείο με σχετικά καλή τιμή για να
κάνω καν δυο ραντεβουδάκια την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι στη θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ πολύ.  :hi:

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά επειδή κι εγώ κι η δικιά μου έχουμε ολίγον ακριβά γούστα :grin: ξέρει κανένας αν γίνεται να κλείσεις την continental suite στο ανδρομέδα για 3 ώρες κι αν ξέρετε και για τις άλλες σουίτες δεκτό

:sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάρε ένα τηλέφωνο ρε συ στο ξενοδοχείο
λιγότερΣ χρόνος απ το να γράψεις αυτό το ποστ

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια οποιος μπορει ας μου πει τη γνωμη του για το ξενοδοχειο ωκεανις στην κρηνη

-αξιζει;τι τιμες παιζουν;εχει ημιδιαμονη;
-καθαριοτητα;

Ευχαριστω :sunglasses:

Επισκέπτης
Καλησπέρα, ψάχνω ξενοδοχείο στην Σαλόνικα με ωραίο μπάνιο βασικά, ευρύχωρο, για πολλά γούστα εκεί μέσα. Προσπαθώ να ψήσω ένα μιλφάκι να περάσουμε ωραία. Έχετε κάτι να προτείνετε?

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Υπολογισε κανα 50αρικο την βραδια. Τωρα τα δωματια ειναι παλιο ξενοδοχειο μην περιμενεις τιποτα φοβερο εχει πολυ καλη θεα ομως και ειναι καθαρο.Πηδας με θεα και δεν σε βλεπει κανενανς με ανοιχτες κουρτινες. Αυτα αππο μενα!

PHDOYLAS

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες τι προτεινετε σε ξενοδοχειο για θεσσαλονικη καλο και οικονομικο

alexis6666

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το ανδρομεδα το θεωρω μια τιμια επιλογη ..
Εχω παει 5-6 φορες ,παντα να πηγαινετε χωρις να κλεισετε φυσικα και ζητατε εκει τι διαθεσιμοτητα σε δωματια υπαρχει..
Οι τιμες για 3 ωρες αρχιζουν απο 30 και φτανουν τα 50-60 αναλογα τι δωματιο θελετε.. 
Καθαρα σχετικα δωματια και ανετα..Το προσωπικο διακριτικοτατο και χτυπαει τηλ στο 3ωρο..
Μπορεις να το τραβηξεις ως 4ωρο οπως εχω κανει 2-3 φορες.
Το προτεινω!

pistolerobobtom

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Απο ξενοδοχεια τι παιζει?
Με 30ε υπαρχει κανενα?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
καλημερα σε ολη την παρεα....μεχρι τωρα εχω παει σχεδον σε ολα τα ξενοδοχεια της πολης..Απο τα πιο ακριβα μεχρι τα πιο φτηνιαρικα....και πουθενα μα πουθενα δε με σταματησανε στην πορτα...εκτος απο ενα ρεσεψιονιστα που με πηρε στα ιδιαιτερα για μια στιγμιαια περιποιηση....Πολυ προσφατα πηγα στο ROTONDA...o ρεσεψιονιστα μολις τον χαιρετησα κι ειπα σε ποιο δωματιο παω...μου ζητησε ταυτοτητα..του λεω δεν εχω...μου λεει διπλωμα διαβατηριο...εμεινα συξυλη παρ ολα αυτα διατηρησα την ψυχραιμια μου δεδομενου οτι και η εμφανηση μου δεν ηταν πολυ εξηζητημενη για να προδιδει γυναικα της δουλειας...ενα νορμαλ φορεματακι με μαυρη λουστριν γοβα και φυσιολογικο μακιγιαζ,,,,Φυσικα το εν λογω ξενοδοχειο μπαινει στη μαυρη λιστα μου αν με ρωτησει πελατης που να παμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom