redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παμε μαζι δικε μουΨαχνω εναν φιλο να παμε σε πουτανα να αδειασουμε,να την παρουμε μαζι,οποιος θελει ας στιλει ενα πριβε,ειμαι 32 χρ
παμε μαζι δικε μουΨαχνω εναν φιλο να παμε σε πουτανα να αδειασουμε,να την παρουμε μαζι,οποιος θελει ας στιλει ενα πριβε,ειμαι 32 χρ
να και ο κλωνος του λιλα μας ;) ;) ;)θελω κι εγω να με παρουν μαζι 2 φιλοι..η και 3,,4..
Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας!!να και ο κλωνος του λιλα μας ;) ;) ;)
οτι στοιχημα εχω βαλει με στρειτ που μου λεγανε"δε θα μου σηκωθει καν",το κερδισα παντως.οταν η πουτσα ερθει σε επαφη με ενα υγρο στοματακι που ξερει να ρουφαει,γινετε πετρα αμεσως...το κακο ειναι οτι χυνετε αμεσως.κι εμενα μ αρεσει να τον ρουφαω συνεχεια..
δηλαδη εσενα χαρα σου ειναι να σε βαλουν σε κλουβα με Μ.Α.Τ ετσι?το κατεχω οσο δεν φανταζεσε φιλε μου...ξερω ακριβως πως να τρελανω τον πουτσο στο στομα μου..
Η σουφρα η δικια σου δεν χορταινει με τιποτα.θελω κι εγω να με παρουν μαζι 2 φιλοι..η και 3,,4..
δηλαδη εσενα χαρα σου ειναι να σε βαλουν σε κλουβα με Μ.Α.Τ ετσι?
μην προκαλειις τον κοσμο και τον οδηγεις στον αντιεξουσιασμο τον βλεπω φανατικο σε καθε πορεια να τον συλλαβουνεαξιοποιοντας ολα τα αξεσουρ των ματατζηδων ταυτοχρονα υπητεσιακα γκλοπς, πτυσομενα κτλ...
δε βαριεσαι ο καθενας οπως την βρισκει,ρατσιστες δεν ημαστε με κανεναν, ;)εγω βλεπω οταν υπαρχει αντιδραση ολα γινονται εκρηκτικα με ανεπαναληπτα αποτελεσματα....
δε βαριεσαι ο καθενας οπως την βρισκει,ρατσιστες δεν ημαστε με κανεναν, ;)
ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα.εννοειται...ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει πραγματα στη ζωη του
Τα σεβη μουεννοειται...ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει πραγματα στη ζωη του
χαχαχα,δεν ειναι κακη ιδεα....!δηλαδη εσενα χαρα σου ειναι να σε βαλουν σε κλουβα με Μ.Α.Τ ετσι?
δε βαριεσαι ο καθενας οπως την βρισκει,ρατσιστες δεν ημαστε με κανεναν, ;)