You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξελαφρωμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
θελω κι εγω να με παρουν μαζι 2 φιλοι..η και 3,,4..
Νομίζω άλλο έχει κατά νου ο Κώτσος..... ( σε γυναίκα)
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Αν αξίζεις και φατσικά,κόψε τα υδραυλικά και σου 'ρχομαι!τσιμπουκια σαν τα δικα μου μονο πορνοσταρ κανουν ασε που ειναι και δωρεαν
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Άμα θες σου δανείζω ένα που έχω στην αποθήκη!!Δε θα μείνει σάλιο!!Εχω ξεμεινει απο σιδεροπριονο γαμωτι μου,αλλιως τα πριονιζα επιτοπου
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
οτι στοιχημα εχω βαλει με στρειτ που μου λεγανε"δε θα μου σηκωθει καν",το κερδισα παντως.οταν η πουτσα ερθει σε επαφη με ενα υγρο στοματακι που ξερει να ρουφαει,γινετε πετρα αμεσως...το κακο ειναι οτι χυνετε αμεσως.κι εμενα μ αρεσει να τον ρουφαω συνεχεια..
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε πακιστανους δεν βρισκεις?οτι στοιχημα εχω βαλει με στρειτ που μου λεγανε"δε θα μου σηκωθει καν",το κερδισα παντως.οταν η πουτσα ερθει σε επαφη με ενα υγρο στοματακι που ξερει να ρουφαει,γινετε πετρα αμεσως...το κακο ειναι οτι χυνετε αμεσως.κι εμενα μ αρεσει να τον ρουφαω συνεχεια..
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Άμα είσαι μαέστρος στο κλαρίνο τότε περιμένεις 1-2 λεπτά και συνεχίζεις το τρομπόνι!Για να χεις παράπονα,μάλλον δεν την κατέχεις την τέχνη και τόσο καλά!!οτι στοιχημα εχω βαλει με στρειτ που μου λεγανε"δε θα μου σηκωθει καν",το κερδισα παντως.οταν η πουτσα ερθει σε επαφη με ενα υγρο στοματακι που ξερει να ρουφαει,γινετε πετρα αμεσως...το κακο ειναι οτι χυνετε αμεσως.κι εμενα μ αρεσει να τον ρουφαω συνεχεια..
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Μη μου πεις ότι είσαι και εθνικοσοσιασλιστικής ιδεολογίας;ποτε με πακιστανο δεν εχω παει.ειναι μικροκαμωμενοι,μυριζουν,και γενικα δεν...με τιποτα!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε και εσυ το πας το γραμμα?Άμα είσαι μαέστρος στο κλαρίνο τότε περιμένεις 1-2 λεπτά και συνεχίζεις το τρομπόνι!Για να χεις παράπονα,μάλλον δεν την κατέχεις την τέχνη και τόσο καλά!!
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Μπα,δε γουστάρω τέτοια σκηνικά..Δεν έπιασες το νόημα του post μου!!τυπε και εσυ το πας το γραμμα?
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
οχι φιλε μου καμια σχεση.απλα θεμα γουστουΜη μου πεις ότι είσαι και εθνικοσοσιασλιστικής ιδεολογίας;
το κατεχω οσο δεν φανταζεσε φιλε μου...ξερω ακριβως πως να τρελανω τον πουτσο στο στομα μου..
Ρε τι διαβάζουμε πρωϊνιάτικα.....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μας επεισες τυπε... ολο και κατι βρεις εδω μεσα...καλη επιτιχιατο κατεχω οσο δεν φανταζεσε φιλε μου...ξερω ακριβως πως να τρελανω τον πουτσο στο στομα μου..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 35K