Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ε ναι δε λεω εγω να μη ξελαμπικαρει.Να δοσει ενα καλο ποσο να παρει ενα καλο κολ γκερλ και να ξελαμπικαρει.Αλλα μετα καλο ειναι να προσπαθησει κανεις να γινει λιγο ανεξαρτητος και να κανει κατι για να βρει καμια κανονικη γκομενα γιατι την αυτοπεποιθηση της γκομενας που σε γουσταρει δε θα στη δοσει κανενα μπουρδελο ουτε το καλυτερο κολ γκριρλ.

ετσι ειναι τυπε αλλα υπαρχουν κ αντικοινωνικοι τι να κανουμε  :-

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
[quote author=Αυνάνας  link=topic=200453.msg5482126#msg5482126 date=1401061698]
Και μετά στρατηγοί στο Γεεθα τύπε!  :rolleyes:
[/quote]

Ανηψιε δε θελω τετοια, σε θελω καμικαζι, να μην κωλωνεις πουθενα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ετσι ειναι τυπε αλλα υπαρχουν κ αντικοινωνικοι τι να κανουμε  :-

Νταξυ δεν θα κρινω εγω πως θα την περασει ο καθενας. Εγω απλα λεω να προσεχουμε τι κανουμε και να μην αντιμετοπιζουμε τα παντα αβιαστα και κυριως να μη βλεπουμε κατι που εγκυμωνει κυνδινους σαν ενα ''εθνικο σπορ''.Τωρα προφανως και εγω αν φτασει το ζουμι στο μετοπο θα μπω στο πρωτο στουντιο που θα βρεθει στο δρομο μου και θα την κανω την πουτανα σουροτιρι... :zfuck:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Νταξυ δεν θα κρινω εγω πως θα την περασει ο καθενας. Εγω απλα λεω να προσεχουμε τι κανουμε και να μην αντιμετοπιζουμε τα παντα αβιαστα και κυριως να μη βλεπουμε κατι που εγκυμωνει κυνδινους σαν ενα ''εθνικο σπορ''.Τωρα προφανως και εγω αν φτασει το ζουμι στο μετοπο θα μπω στο πρωτο στουντιο που θα βρεθει στο δρομο μου και θα την κανω την πουτανα σουροτιρι... :zfuck:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ανηψιε δε θελω τετοια, σε θελω καμικαζι, να μην κωλωνεις πουθενα.

Δεν ανοίκουμε λοιπόν σε αυτό το θρεντ μπάρμπα! πάμε δίπλα που γαμάνε οι άλλοι χωρίς καπότες στα ρδέλα!  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Φιλε ολα στη ζωη θελουν προσπαθια. Γινανε φυτα οχι επειδη δεν πηγαν σε μπουρδελα αλλα επειδη βαρεθηκαν να πανε κανα γυμναστιριο,επειδη βαρεθηκαν να καλιεργησουν λιγο χαρακτηρα και επειδη στην τελικη πολοι εχουν μια λογικη ''αφου δε μου καθοντε τα καριολακια και εγω τις γραφω στα παπαρια μου''..ενω στην πραγματικοτητα δεν κανουν τιποτα για να γινουν λιγο πιο αρεστοι στα καριολακια (μπανιο ας πουμε...)

Ρε δεν πάνε στο διάολο ....

Που θα κάνουν και προσπάθεια για την κάθε Σούλα, κόρη λεωφοριατζή του ΟΑΣΑ
που μεγάλωσε σε δυάρι 53,5τμ στο αιγάλεω και αγόραζε κυλότες από τη λαϊκή ....

Το ότι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
και όχι οι άνδρες , φαίνεται από πολλά :

1)Οι έλληνες έξω γαμάνε πολύ περισσότερο , από ό,τι στην ελλάδα.
2)Τις ελληνίδες έξω, δεν τις γαμάνε ούτε πάκηδες. Και αυτοί βρίσκουν καλύτερες.
3)Οι έλληνες που έχουν γκόμενες/γυναίκες ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, συνήθως είναι γαμώ τα μουνιά.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ολοι αντε οι περισοτεροι απο μπουρδελα ξεκινησαμε και στα τυφλα στα τελειως τυφλα..τωρα υπαρχει ενημερωση σαιτ τα παντα.γνωμη μου μπουρδελα γιατι παντα θα παραμεινουνε σταθερη αξια..Υ.Γ.ποτε δεν ρωτας μπαινοντας-βγαινοντας..κοζαρεις αμα σου κανει μπαινεις πυροβολεις και συνεχιζεις το κασκαντεριλικι μεχρι να βρεις το στανταρ εως τις ενναλακτικες!!απο κει και περα στουντιο ανεβαινεις λεβελ πιο ακριβο αλλα κατεμε δεν αποτελει εγγυηση καλοπερασης..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε δεν πάνε στο διάολο ....

Που θα κάνουν και προσπάθεια για την κάθε Σούλα, κόρη λεωφοριατζή του ΟΑΣΑ
που μεγάλωσε σε δυάρι 53,5τμ στο αιγάλεω και αγόραζε κυλότες από τη λαϊκή ....

Το ότι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
και όχι οι άνδρες , φαίνεται από πολλά :

1)Οι έλληνες έξω γαμάνε πολύ περισσότερο , από ό,τι στην ελλάδα.
2)Τις ελληνίδες έξω, δεν τις γαμάνε ούτε πάκηδες. Και αυτοί βρίσκουν καλύτερες.
3)Οι έλληνες που έχουν γκόμενες/γυναίκες ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, συνήθως είναι γαμώ τα μουνιά.
Τι σημασια εχει ρε αδερφε απο που ειναι μια γυναικα και σε τι σπιτι μεγαλωσε? Δεν σου ζητησε κανεις να την αποκαταστησεις. Εγω μιλαω καθαρα απο θεμα εμφανισης και συμπεριφορας. Δε μπορει να αξιωνει καποιος να βρει γκομενα αν δεν κανει καμια προσπαθεια για να γινει αρεστος στις γκομενες (δε μιλαω για σενα μη παρεξιγηθω ε).Εσυ θα ηεθελες για γκομενα μια 100 κιλα με λαδομενα μαλια στομα που μυριζει σα κατουρημενο λαρδι και μυρωδια γενικοτερα σα χαλασμενη ζαμπονοτυροπιτα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι σημασια εχει ρε αδερφε απο που ειναι μια γυναικα και σε τι σπιτι μεγαλωσε? Δεν σου ζητησε κανεις να την αποκαταστησεις. Εγω μιλαω καθαρα απο θεμα εμφανισης και συμπεριφορας. Δε μπορει να αξιωνει καποιος να βρει γκομενα αν δεν κανει καμια προσπαθεια για να γινει αρεστος στις γκομενες (δε μιλαω για σενα μη παρεξιγηθω ε).Εσυ θα ηεθελες για γκομενα μια 100 κιλα με λαδομενα μαλια στομα που μυριζει σα κατουρημενο λαρδι και μυρωδια γενικοτερα σα χαλασμενη ζαμπονοτυροπιτα?
Ρε μαν αυτο δεν το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι για αυτο και γκρινιαζουν συνεχεια.
Δινουν ενα 10ευρω στα μπουρδελα κατι θεοχοντροι και επειδη η πουτανα που γαμανε βλεπεται,εχουν την εντυπωση οτι πρεπει να γαμανε τετοια και εξω.Ε δεν παει ετσι.Αν δεν φροντισεις πρωτα απο ολα τον εαυτο σου δεν θα καταφερεις γκομενακι που να χτυπιεσαι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρε μαν αυτο δεν το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι για αυτο και γκρινιαζουν συνεχεια.
Δινουν ενα 10ευρω στα μπουρδελα κατι θεοχοντροι και επειδη η πουτανα που γαμανε βλεπεται,εχουν την εντυπωση οτι πρεπει να γαμανε τετοια και εξω.Ε δεν παει ετσι.Αν δεν φροντισεις πρωτα απο ολα τον εαυτο σου δεν θα καταφερεις γκομενακι που να χτυπιεσαι.
Ε φιλε ετσι ειναι. Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη εμεις αν εχουμε καυλες πηδαμε και τη σωληνα του βοθρου αμα λαχει,το κανουν και οι γκομενες.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16

Σωστός είσαι τύπε.

Υπάρχει γενικά μία προκατάληψη απέναντι στις γκόμενες εδώ στην Ελλάδα (δε ξέρω αν ισχύουν αυτά και σε άλλες χωρές).Απλά το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι το ανδρικό φύλο έχει εκφυλιστεί εντελώς και οι περισσότεροι έχουν γίνει χέστες ως γνωστών και μετά τους φταίει η γκόμενα και η κάθε γκόμενα αντί να κοιτάξουν τον εαυτό τους!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σωστός είσαι τύπε.

Υπάρχει γενικά μία προκατάληψη απέναντι στις γκόμενες εδώ στην Ελλάδα (δε ξέρω αν ισχύουν αυτά και σε άλλες χωρές).Απλά το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι το ανδρικό φύλο έχει εκφυλιστεί εντελώς και οι περισσότεροι έχουν γίνει χέστες ως γνωστών και μετά τους φταίει η γκόμενα και η κάθε γκόμενα αντί να κοιτάξουν τον εαυτό τους!

τι εννοεις χεστες ρε φιλε?στην ελλαδα αν δν εχεις κλικες και παρεα δν βγαζεις γκομενα,και αν βγαλεις αντε να βγαλεις απο διακοπες το καλοκαιρι για κανα 3μηνο  :headbang:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λέτε λέτε γκρινιαζετε.....όμως όπου και να κοιταξεις παντού ζευγάρια βλέπεις! Ομορφα, ασχημα, άνισα, πιτσιρίκια, νέοι, μεγάλοι....ζειτε στον μικρόκοσμό σας μερικοι μάλλον και κρίνετε εξ'ιδίων τα αλλότρια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Λέτε λέτε γκρινιαζετε.....όμως όπου και να κοιταξεις παντού ζευγάρια βλέπεις! Ομορφα, ασχημα, άνισα, πιτσιρίκια, νέοι, μεγάλοι....ζειτε στον μικρόκοσμό σας μερικοι μάλλον και κρίνετε εξ'ιδίων τα αλλότρια.

Καλα μη το ξεχιλωνεις...δεν βλεπεις και παντου ζευγαρια...αν εβλεπες παντου ζευγαρια το μπουρδελα θα ειχε τη μιση πελατεια αποτι εχει τωρα. Εγω βλεπω λιγα ζευγαρια και πολλους μονους ανθρωπους που ξεγελανε το οτι ειναι μονοι τους με το να το ριχνουν στο φαι στις πουτανες η σε κατι αλλο γενικοτερα....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλα μη το ξεχιλωνεις...δεν βλεπεις και παντου ζευγαρια...αν εβλεπες παντου ζευγαρια το μπουρδελα θα ειχε τη μιση πελατεια αποτι εχει τωρα. Εγω βλεπω λιγα ζευγαρια και πολλους μονους ανθρωπους που ξεγελανε το οτι ειναι μονοι τους με το να το ριχνουν στο φαι στις πουτανες η σε κατι αλλο γενικοτερα....

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει σχέση αναμεσα στο πόση πελατία εχουν τα μπουρδέλα και το ποσοστό των ζευγαριών. Σκεψου μονο πόσοι παντρεμενοι/σε σχεση τα επισκεπτονται-αυτό και μόνο το αναιρεί.
Απο'κει και πέρα φυσικά υπαρχουν και ανθρωποι μονοι τους, αλλα στην πλειοψηφία οι ανθρωποι γυρω μου απο τους πιο ασχημους και βλάκες μεχρι το άλλο άκρο κανουν σχέσεις, τις χαλανε, δημιουργουν καινουριες κλπ. Δε λέω οτι ειναι όλα ρόδινα, αλλά αν διαβάσει κανεις τι λέγεται εδω μεσα θα νομιζει οτι στην Ελλάδα ολοι οι αντρες ειναι μπακουρια και μόνιμοι πελάτες σε μπουρδελα (εκτος απο τους πολύ πλούσιους) και όλες οι γυναικες ασέξουαλ gold diggers. Ε δεν ειναι ετσι, ημαρτον.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει σχέση αναμεσα στο πόση πελατία εχουν τα μπουρδέλα και το ποσοστό των ζευγαριών. Σκεψου μονο πόσοι παντρεμενοι/σε σχεση τα επισκεπτονται-αυτό και μόνο το αναιρεί.
Απο'κει και πέρα φυσικά υπαρχουν και ανθρωποι μονοι τους, αλλα στην πλειοψηφία οι ανθρωποι γυρω μου απο τους πιο ασχημους και βλάκες μεχρι το άλλο άκρο κανουν σχέσεις, τις χαλανε, δημιουργουν καινουριες κλπ. Δε λέω οτι ειναι όλα ρόδινα, αλλά αν διαβάσει κανεις τι λέγεται εδω μεσα θα νομιζει οτι στην Ελλάδα ολοι οι αντρες ειναι μπακουρια και μόνιμοι πελάτες σε μπουρδελα (εκτος απο τους πολύ πλούσιους) και όλες οι γυναικες ασέξουαλ gold diggers. Ε δεν ειναι ετσι, ημαρτον.
Ε η αληθεια ειναι καπου στη μεση παντα. Και με το καπου στη μεση εννοω οτι και οι αντρες παντα θα θελουν να πηγαινουν με περισσοτερες και ομορφοτερες γυναικες γιαυτο θα καταφευγουν στα μπουρδελα και οι γυναικες παντα θα ψαχνουν τον ποιο ομορφο και ποιο πλουσιο αντρα και γιαυτο θα αποριπτουν (αρχικα) οτιδηπτοε χειρωτερο απο αυτο που νομιζουν οτι τους ''αξιζει''.Στο μεγαλο χωριο που λεγεται Ελλαδα οι γυναικες και αντρες μεγαλωνουν με πρωτυπα που τους κανουν να ψαχνουν παντα κατι καλυτερο απο αυτο που τους αναλογει. Ο λογος που οι περισσοτεροι ειναι μονοι τους ειναι επειδη χανουν το παιχνιδι στη συνενοηση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε η αληθεια ειναι καπου στη μεση παντα. Και με το καπου στη μεση εννοω οτι και οι αντρες παντα θα θελουν να πηγαινουν με περισσοτερες και ομορφοτερες γυναικες γιαυτο θα καταφευγουν στα μπουρδελα και οι γυναικες παντα θα ψαχνουν τον ποιο ομορφο και ποιο πλουσιο αντρα και γιαυτο θα αποριπτουν (αρχικα) οτιδηπτοε χειρωτερο απο αυτο που νομιζουν οτι τους ''αξιζει''.Στο μεγαλο χωριο που λεγεται Ελλαδα οι γυναικες και αντρες μεγαλωνουν με πρωτυπα που τους κανουν να ψαχνουν παντα κατι καλυτερο απο αυτο που τους αναλογει. Ο λογος που οι περισσοτεροι ειναι μονοι τους ειναι επειδη χανουν το παιχνιδι στη συνενοηση.
Αυτο γινεται σε ολο τον κοσμο φιλε,ειναι κανονας της φυσης γενικα και οχι της Ελλαδας μονο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτο γινεται σε ολο τον κοσμο φιλε,ειναι κανονας της φυσης γενικα και οχι της Ελλαδας μονο.
Κιομως φιλε εγω εχω παει στο εξωτερικο και γνωρισα ανθρωπους που αν και χαμηλοτερου επιπεδου σε καποια θεματα (κοινως λιγο ρομποτακια) σε τετεια θεματα ηταν πολυ ανοιχτοι και χωρις παροπιδες. Να στο εξηγησω τι εννοω. Γνωρισα κοπελες που θεωρουσαν δεδωμενο το οτι ενας αντρας στα 23 δεν εχει δικο του αυτοκινητο ουτε μπορει να τις παει να φανε καπου που κοστιζει 50 ευρω το ατομο και δεν εψαχναν καποιον να πιδηχτουν με αυτα τα κρητηρια. Εδω στην Ελλαδα παρα πολλες κοπελες που εχω γνωρισει νομιζουν οτι τους το χρωσταει κανενας να τις βγαλει βολτα με slk και να της παει να φανε στο cash για να του κατσουν. Δεν τις εντυπωσιαζει περισσοτερο αν εισαι εξυπνος η αστειος αλλα αν εχεις σπιτι με πισινα και καμπριο. Στο εξωτερικο (εκει που εχω παει τουαλαχιστον) τα παιδια τα μεγαλωνουν να πιστευουν οτι δεν δικαιουντε τιποτα αν δε το κερδισουν και προφανως να μην αξιωνουν πραγματα που δεν τους αναλογουν.Για εμφανιση δεν μιλαω γιατι καμια κοπελα (αν δεν πληρωνετε) δεν θα παει με καποιον που δεν της αρεσει εμφανισιακα εκτος αν ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ποια slk, πισινες και 50 ευρω εστιατόριο μωρε, που τα ειδατε αυτα??
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.
Και μια κότα που ξερω και ηταν αυτης της νοοτροπίας (κομμωτρια με μαλλί, νυχι και βαψιμο υπερπαραγωγη ακόμα και στην παραλία και τσαντες channel και louis Vuitton...δηλαδη η γκομενα κανει μπαμ απο μακρια!) βρηκε τελικά εναν οδηγό ταξι που δε βγαζει πολλά, αλλά εχει ενθουσιαστει με το πόσο καλά την γαμάει κι εχει φάει τρελλό σκάλωμα. Ολα σχετικά ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom