Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Επισκέπτης
Ποια slk, πισινες και 50 ευρω εστιατόριο μωρε, που τα ειδατε αυτα??
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.

Λέμε για όσες είναι πάνω από 1,70
δεν είναι χοντρές και είναι μπάνικιες ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποια slk, πισινες και 50 ευρω εστιατόριο μωρε, που τα ειδατε αυτα??
Δεν ξερω τι κάνουν γυναικες 40-50 χρονων, αλλά σε ηλικιες απο 15 μεχρι 30-35 δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ γυναικα να απορριπτει καποιον επειδη δεν εχει λεφτά! Επειδη δεν της αρεσει εμφανησιακα, ναι! Πολλές φορες! Αλλά λόγω χρηματων ποτέ. Φοιτητριες τα φτιαχνουν με συμφοιτητες τους , άνεργες με ανεργους, "αστικη ταξη με αστικη ταξη" κλπ κλπ....που ειναι όλες αυτες που ψαχνουν τον Ωναση ήθελα να'ξερα και δε συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο? Μονο στους δικους σας κυκλους κυκλοφορούν? Δε λέω οτι δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες, αλλα εγω προσωπικά και ο κυκλος μου τις ακουμε σαν αστικό μύθο. Υπάρχουν, αλλά δεν ειναι πολλές.
Και μια κότα που ξερω και ηταν αυτης της νοοτροπίας (κομμωτρια με μαλλί, νυχι και βαψιμο υπερπαραγωγη ακόμα και στην παραλία και τσαντες channel και louis Vuitton...δηλαδη η γκομενα κανει μπαμ απο μακρια!) βρηκε τελικά εναν οδηγό ταξι που δε βγαζει πολλά, αλλά εχει ενθουσιαστει με το πόσο καλά την γαμάει κι εχει φάει τρελλό σκάλωμα. Ολα σχετικά ειναι.
ασε μας ρε μαρκελλα....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τα καλα μουνια τα πληρωνεις ειτε εξω ειτε μεσα σε μπουρδελο.ολες εχουν βαλει τιμη στη τρυπα τους.ολες γαμιουνται για το χρημα και την αποκατασταση.ολες ψαχνουν τον μαλακα..μπουρδελα forever guys. Και μην φοβαστε τιποτα.ολα τα αλλα ειναι ενα ψεμα.εγω γαμησα σε πουτανα στα δεκα μου.ο θειος μου με πηγε.βεβαια δεν εχυσα αλλα παλι το γουσταρα τρελα

Επισκέπτης
Τα καλα μουνια τα πληρωνεις ειτε εξω ειτε μεσα σε μπουρδελο.ολες εχουν βαλει τιμη στη τρυπα τους.ολες γαμιουνται για το χρημα και την αποκατασταση.ολες ψαχνουν τον μαλακα..μπουρδελα forever guys. Και μην φοβαστε τιποτα.ολα τα αλλα ειναι ενα ψεμα.εγω γαμησα σε πουτανα στα δεκα μου.ο θειος μου με πηγε.βεβαια δεν εχυσα αλλα παλι το γουσταρα τρελα

Εγώ αυτό που γούσταρα τρελά, ήταν όταν ήμασταν μικροί , αρχές γυμνασίου,
που μου τον έπαιζαν δύο συμμαθήτριές μου ....
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ....

Και η μόνη φάση που είχα κάνει σκηνικό με δύο γυναίκες ταυτόχρονα
που δεν είχαν πάρει φράγκα ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αρα ειναι καθαρα δικο σου συμπερασμα που δε βασιζεις καπου! Στα λόγια μου ερχεσαι. Το οτι δηλαδη μπορει να μην ηταν τα ιδια τα χρηματα που τράβηξαν καποια, αλλά η αυτοπεποιθηση?
Μα τι συζητάμε τωρα? Με ρωτας δηλαδη αν μου λέγανε: "Ο Γιωργος βγαινει σε εκδοση με μισθό 500 ευρω το μηνα και στην εκδοση 2.0 που διαφερει μονο στο οτι αντι για 500 , παίρνει 5000 ευρω το μηνα" τι θα διαλεγα? Γιατι αν εσενα σου ελεγαν θα προτιμούσες η γκόμενά σου να ειναι παμφτωχη ή  (η ιδια γκόμενα παντα) να παίρνει 5000 , θα διαλεγες το πρωτο? Φυσικά και τα χρηματα ειναι καλοδεχουμενα και διευκολύνουν τη ζωη μας, δεν ειπα το αντιθετο.
Αυτό που λέω ειναι οτι ελαχιστες -πραγματικά ελαχιστες- γυναικες εχουν τα χρηματα σαν βασικο κριτηριο. Καμια δε θα πει "φοβερός τυπος, αλλα δεν εκανα κατι μαζι του γιατι δεν εχει ακριβό αμαξι".

Chris33 , αγαπημενο μου τρολ!!  :boobies:

Φυσικα και τα χρηματα δεν ειναι το βασικο κρητιριο. Αν καποιος ειναι λαπας,κρυος,ξενερωτος,βρομιαρης και αγενης τοτε τα χρηματα δεν παιζουν κανενα ρολο. Οσο για τα ρουχα δεν ξερω που μενεις...αλλα εδω στην αθηνα οι γκομενες το μυριζοντε το φτηνιαρικο στυλ απο μακρια..(κανω παρεα με τετειες δε το λεω απο μονος μου). Σιγουρα αν καποιος προσπαθει και δε βρισκει γκομενα δε του φταινε τα ρουχα και τα λευτα του δεν ειπα αυτο.Ειπα ομως οτι για τις γκομενες η επιλογη που θα κανουν βασιζεται και σε αυτο.Ισος οχι τοσο με τα ρουχα...μπορει και με φτηνα ρουχα να μην εχουν θεμα αν ειναι μια χαρα το στυλ.Εμενα τουλαχιστον η πλειοψηφια των γυναικων που εχω συναναστραφει μου εχει δειξει οτι στην αρχη (και μονο) τις ιντριγκαρει θες να το πεις? τις κεντριζει?...τις κανει να ενδιαφερθουν μια σκαλα παραπανω τελος παντον αν ο αλλος εχει ενα πεπλο ''οικονομικου μυστιριου'' του τυπου ''καλα αυτος πρεπει να το φυσαει''.Μακαρι να ηταν ολλες οι γκομενες οπως τα λες αλλα εμενα η εμπειριες μου αλλα λενε.Στην αρχη πριν γνωρισεις τον αλλον ολα παιζουν ρολο και καλος η κακος οσο μετραει ενας ωραιος κολος αλλο τοσο μετραει ενα ωραιο αμαξι τουλαχιστον για τις πρωτες εντυπωσεις. Δε μετρανε μονο αυτα...αλλα παραδεξου οτι υπαρχουν πολλες γυναικες που η μεγαλυτερη φαντασιωη τους ειναι να πουν στις φιλες τους ''ναι ρε...θα παμε στη μυκονο...στο σπιτι του ναι...ναι αυτο με την πισινα..με το αμαξι ναι..εσω ειπες θα πας στον οροπο με το ντατσουν του ταδε και θα μεινετε με τους γωνεις τα ξαδερφια και την κουφη γιαγια του στο ιδιο 3αρι?Καλα να περασεις!''

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ αυτό που γούσταρα τρελά, ήταν όταν ήμασταν μικροί , αρχές γυμνασίου,
που μου τον έπαιζαν δύο συμμαθήτριές μου ....
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ....

Και η μόνη φάση που είχα κάνει σκηνικό με δύο γυναίκες ταυτόχρονα
που δεν είχαν πάρει φράγκα ....
που τα βρισκεις ρε κερατα και τα λες κατι τετοια ωραια;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν στον είχε παίξει καμία μικρή δικέ,
σε ηλικίες που φοβούνταν για πίπες και άλλα συναφή ;;;

Εγω παντος ειχα εναν σημαθητη που ειχε κανει τρυπες στις φορμες του και τον εκανε λαστιχο :jerking: οταν καναμε αγγλικα...(καλο γκομενακι βεβαια αυτη...)..Καθονταν ολοι σε αποσταση ασφαλειας μη τους παρει κανενα ασφερο κατω απο το θρανειο.... oldschool :rockon:

Επισκέπτης
Εγω παντος ειχα εναν σημαθητη που ειχε κανει τρυπες στις φορμες του και τον εκανε λαστιχο :jerking: οταν καναμε αγγλικα...(καλο γκομενακι βεβαια αυτη...)..

Εγώ είχα κανει ιδιαίτερα στη β' γυμνασίου
με μία σουηδέζα , που έκανε μαθήματα αγγλικών.
Και ερχόταν με μίνι και κάτι γόβες 15ποντες.
Φόραγα φαρδιές φόρμες και 2-3 φορές
είχα κάνει παιχνίδι κάτω από το γραφείο
για την πάρτη της.
Τη μία πρέπει να με κατάλαβε , γιατί ... μύρισε η πυρίτιδα ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ είχα κανει ιδιαίτερα στη β' γυμνασίου
με μία σουηδέζα , που έκανε μαθήματα αγγλικών.
Και ερχόταν με μίνι και κάτι γόβες 15ποντες.
Φόραγα φαρδιές φόρμες και 2-3 φορές
είχα κάνει παιχνίδι κάτω από το γραφείο
για την πάρτη της.
Τη μία πρέπει να με κατάλαβε , γιατί ... μύρισε η πυρίτιδα ....
λακης33 ¨"τα σχολικα χρονια ! "αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Λέτε λέτε γκρινιαζετε.....όμως όπου και να κοιταξεις παντού ζευγάρια βλέπεις! Ομορφα, ασχημα, άνισα, πιτσιρίκια, νέοι, μεγάλοι....ζειτε στον μικρόκοσμό σας μερικοι μάλλον και κρίνετε εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Πεστα ρε μεγαλε..απλα εχουν συνηθισει στο ευκολο πηδημα και δεν προσπαθουν...

Επισκέπτης
πρωτοπηγες στα 10 σου και ειμαι σιγουρος οτι ακομα σε μπΟυρδελα πηδας..δεν φταις εσυ τυπε..απλα στα εμαθαν λαθος..ΚΡΙΜΑ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εγω γαμησα σε πουτανα στα δεκα μου.ο θειος μου με πηγε.βεβαια δεν εχυσα αλλα παλι το γουσταρα τρελα
Γαμησες στα 10 σου αλλά δεν έχυσες!!!!Ποιος είσαι ;Ο Μεγας Σαολιν με τους πνευματικους οργασμους ή ο Τζακ Μπαουερ;

Επισκέπτης
Παντως παλια οι ευκαταστατες οικογενειες προσλαμβαναν υπηρετριες οι οποιες μεταξυ των αλλων ειχαν και το καθηκον να μυησουν στα μυστικα του σεξ τον ανηλικο κανακαρη..σιγουρα παντως πολυ καλυτερο απο τους οικους.. :rockon:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Πεστα ρε μεγαλε..απλα εχουν συνηθισει στο ευκολο πηδημα και δεν προσπαθουν...

Απο το να κάθεσαι σπίτι σου και να λες δε βρίσκω γυναίκα σίγουρα αξίζει να προσπαθήσεις και να γίνεις καλύτερος, αλλά μπορεί να είναι προδιαγεγραμμένη η ήττα...

Η οικονομική κατάσταση του υποψήφιου γενικά αποτελεί σημαντικότατο κριτήριο επιλογής για τις γυναίκες, ειδικά σε ηλικίες που ψάχνουν αποκατάσταση δλδ μετά τα 25. Δλδ διαφορετικά θα κοιτάξουν το Γιάννη το ντιλιβερά  με το παπί που μένει σε ένα 2αρι στα πατήσια και διαφορετικά τον Κώστα που εργάζεται σε μια πολυεθνική, μένει σε μεζονέτα στη Κηφησιά και έχει κάμπριο στο γκαράζ.

Οκ, αυτο φυσικά και δεν είναι νόμος και όλοι γνωρίζουμε/εχουμε φίλους νορμάλ τύπους χωρίς πολύ χρήμα ή πανάκριβα αυτοκίνητα που έχουν δίπλα τους ωραίες κοπέλες, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν μετράει το χρήμα για τις περισσότερες.

Είναι επίσης και το που ψάχνεις/στόχους που βάζεις. Κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι από μας κοιτάμε τούμπανα με κώλους, βυζιά, μπούτια κλπ και καλά κάνουμε, αλλά θα απορρίψουμε ταυτόχρονα κατώτερες περιπτώσεις (δεν εννοώ μπαζα ή χοντρές), που πιθανόν να ζητάνε λιγότερα απο τις πρώτες που ζητάνε αποκλειστικά και μόνο σπόνσορα...

Πάντως δυστυχως για αυτές πρίγκιπες εν έτη 2014 στην Ελλάδα δεν παίζει να βρουν εύκολα. Λίγες ίσως βρουν χρηματοδότη οι υπόλοιπες ή με τπτ μαλάκες που τις κυνηγάνε ακόμα θα καταλήξουν ή γεροντοκόρες...

Επισκέπτης
πρωτοπηγες στα 10 σου και ειμαι σιγουρος οτι ακομα σε μπΟυρδελα πηδας..δεν φταις εσυ τυπε..απλα στα εμαθαν λαθος..ΚΡΙΜΑ

Εσύ πότε έμαθες να πληρώνεις για να σου ξεκωλιάζουν τη γκόμενα
τα πουτσοτράβελα ;;

Επισκέπτης
Εσύ πότε έμαθες να πληρώνεις για να σου ξεκωλιάζουν τη γκόμενα
τα πουτσοτράβελα ;;
απο τοτε που εμαθα να μην ειμαι μουνοδουλος..παντα θα βαζω τις γυναικες να μου κανουν τα κεφια και οτι αλλο βιτσιο γουσταρω...μηπως νομιζεις οτι πουτανες ειναι μονο αυτες στα μπουρδελα? οι μεγαλυτερες πουτανες ειναι οι κοπελες τις διπλανης πορτας...

Επισκέπτης
lakis33 απαντησε ειλικρινα..εχεις γαμησει ποτε γυναικα εκτος απο πορνες?

Επισκέπτης
lakis33 απαντησε ειλικρινα..εχεις γαμησει ποτε γυναικα εκτος απο πορνες?

Είμαι παντρεμένος και είχα ... αρραβωνιαστεί και κάποιες άλλες φορές.

Εσύ ;;;
Έχεις γαμήσει τίποτε εκτός από πόρνες με πούτσα και χωρίς πούτσα ;;

Επισκέπτης
Είμαι παντρεμένος και είχα ... αρραβωνιαστεί και κάποιες άλλες φορές.

Εσύ ;;;
Έχεις γαμήσει τίποτε εκτός από πόρνες με πούτσα και χωρίς πούτσα ;;
αν ειχες γαμησει το 10% απ οσες εχω γαμησει θα ειχες στραβοψωλιασει λακη..ακου λακης! απο το ψευδωνυμο μπορω να βγαλω πολλα συμπερασματα..τσου ρε λακη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom